Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2799 . 2800 . 2801 . 2802 . 2803 . 2804 . 2805 . 2806 . 2807 . 2808 . 2809 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2014 21:55
- Nahlásit

Fajka
sice ani my né
aha, takže se v Bedřichu neuvidíme?

dovedu si představit ten nerf, cos chytla

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2014 22:03
- Nahlásit

dobrou noc, jdu v péři, zejtra je velkej den

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2014 22:06
- Nahlásit

PetraK
Fakt bych klidně do toho šla. Kdyby nežral Blanku a neměl separačn úzkost,což by v našich podmínkých problém byl, tak si myslím, že ostatní se dá.
edit - a asi by mě i bavilo začít zase s dospělákem právě.

A tak neco jinsiho Blanokridla, vyzrala a navic fena. A vizlakus v rozpuku mladi, s tim by bylo mnohem vic prace atd. Vsak rikam, do niceho nejsi/te tlaceni, chran buh, je to zcela na vas.
A uzijte si zitra koncertoucha!!!!

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 06:34
- Nahlásit

PetraK
Pani mám pro vás špatný zprávy, co se míst vpředu týká, odcházeli jsme z arény v 5:45 a huž před ní bivakovali lidi, aby ti ten tvůj flek u podia ukradli....

a asi by mě i bavilo začít zase s dospělákem právě
Jak já ti rozumim

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 06:39
- Nahlásit

Fifi
Von z nej fakt casem bude pef igelitovej!
Doufám, že jo třeba ta skoková gymnastika mu nádherně vycházela na první dobrou a i v jinejch částech bych řekla, že na to má buňky

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 06:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
aby ti ten tvůj flek u podia ukradli....
no a proč myslíš, že je PetraK mrňavá, aby jim prolezla pod nohama a dostala se k podiu . A jak prolejzá, tak samozřejmě tak mrňavá, aby prolezla bez povšímnutí neni, a jak poodskočí ten podlejzanej, kterej se lekne, co se to děje, tak přesně na to čeká Brtník a protáhne se o místečko blíž.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:02
- Nahlásit

docitat vas nebudu, leda, jestli budu mit v praci chvilu...

patecek a vikend doma byl supr, bylo mi dobre, zacinajici nemoc vyhnana... aspon teoreticky. rano se vzbudim, rozbita, z bolavym krkem. hruza, mam nejakej vikendovej mod, ci co...

a ze vcerejsiho 4h delani dortu se dneska tesim, az ho ochutnam, segra mela supr napad svagrovi k narozkam, pak se pochlubim..

PetraK
uzijte si koncert

birma
tak zatim nemas adamka ani rok, ne? za dalsi rok na tom muzete byt fakt na urovni

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:14
- Nahlásit

birma
Pani mám pro vás špatný zprávy, co se míst vpředu týká
heh, to jakože tam lidi bivakujou celej den, aby večer viděli hoďku nějaký tajtrdlíky na podiu??? bože kam ten svět spěje
cernej caj
. rano se vzbudim, rozbita
můžu tě uklidnit, mám to podobně, o víkendu už mi bylo celkem dobře, jen rýmička a tak a dneska ráno zas škraby v krku a tak, asi budu muset vyhrabat to centrum, co jsem si koupila loni za poukázky z práce a nadopovat se nějakýma vitamínama a pak sem taky někde slyšela, že pokud člověk takhle furt je nahromadě, že to může být nedostatkem hořčíku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:15
- Nahlásit

Maya
tak hořčík si občas dávám, u mě bude asi nevýhoda v tom, že v sobotu sem byla tancovat a celou neděli sem už ztrávila mimo domov...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:29
- Nahlásit

tak segra uz poprala svagrovi, tak zezadu a zepredu. segra je husta, ze to cely vymyslela

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:30
- Nahlásit

cernej caj
tak ale zase pečení dortu není nějaká echt aktivita, to spíš jestlis na tom tancování nechytla zase dalšího vira, von je teď nachcípanej kdekdo
pravda je, že kdybysme měli metr sněhu a -20, tak bysme byli všichni zdraví
já se jen válela doma, kromě procházek teda a nic jsem ani neudělala a to potřebuju pověsit obrázek, doplnit žabky na záclony, jet koupit skířń a podobný aktivity, ale nic se mi ani nechtělo

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:32
- Nahlásit

cernej caj
to je dobrý, on je hasič? a to je bordera tam? že to takhle někdo umí udělat, já jsem na tohle fakt levá, bych nesplácala ani to auto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 08:52
- Nahlásit

Maya
ono zas ale u našich se topí tak na 26stupnu...

jj, švagr je hasič právě, a borderu si poznala přesně, to je jejich panda jj, ségra je moc šikovná, to zkoušela prvně že chtěla pro neteř k roku dort ale před vánocema jí ho nikdo nechtěl udělat, tak si zkusila udělat sama dort s marcipánem a zvířátkama a bavilo ji to, tak už to asi rozjíždí ve velkým a už asi rovnou si bude dělat dorty sama

nj, ale ono v tomhle počasí ty viry lítaj líp... navíc včera zas psychickej nátlak od mamky ohledně svatby, vyčítala mi dopředu, jak jí budou ostatní vyčítat, že ani neudělaj dceři pořádnou svatbu... jako kdyby to platili cely, tak jeste pochopim, ale dostali sme 12%, neni to malo, fakt si toho vazim, ale najednou ma mamka pocit, ze mi muze diktovat vsechno, protoze mi prece pridali penize... tak ji tam tu jednu porci br salatu objednam, ale co rika muz, tak to stejne nikdo nikdy neji a dycky to zbyde... br. salat a gulas

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

DEEEEEEE
PÉÉÉÉÉÉŠ
MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓD !!!!!

Huž se to blíží, huž se to blíží!!

Dneska ráno jsem se musela dost smát, jaká je Blanímůra vyčůránek a jak mě má načtenou jak čtečka čip . Jdeme si tak ráno procházkou, já mozek vypnutej, ještě leží v peřinách, jdu a jdu a koukám, že kvetou sněženky. I ozvalo se nadšeným mým hlasem: "Jééé, voni kvetou sněženky už!" Můj hlas zněl dosti nadšeně, takže Blanimůra se dostavila hnedle ke mně a s výrazem: "To jsem dobrá, to jsem dobrá, co?? Rozkvetla sem sněženky, já sem dobrá, já sem dobrá!!!!" se dožadovala odměny za to, jak je šikovná (páč von prostě ten hlas zněl dost podobně, jako když jí chválím ) a já blbkáááá blbááááá s mozkem v peřinách, jí na to skočila, pochválila a vodměnila Bože já sem střevo . Bylo to roztomilé ráno

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:19
- Nahlásit

birma

Pani mám pro vás špatný zprávy, co se míst vpředu týká, odcházeli jsme z arény v 5:45 a huž před ní bivakovali lidi, aby ti ten tvůj flek u podia ukradli....

já vím, no. s tím se počítá, ale tak tohle si teď nelajsnu, jsem ráda, že jsem se z toho vyhrabala. Jakej byl včera koncík?

Jak já ti rozumim

, jo je to prostě jinej levl. Ale musí na to člověk mít podmínky a taky druhá strana to musí akceptovat. I když zase Brtník už se s příchodem Blanky dost posunul jinam, jsem na něj hrdobec. To je další z dárků, který nám Blanka přinesla.

Fifi
A vizlakus v rozpuku mladi, s tim by bylo mnohem vic prace atd

já vím . zas by to bylo z jinýho soudku. No kdybych byla bez psí, asi bychom si udělali brzo výlet, takhle to zatím nechám probublávat.

do niceho nejsi/te tlaceni

já vím, vím.díky

kachna_

no a proč myslíš, že je PetraK mrňavá, aby jim prolezla pod nohama a dostala se k podiu

to neeee, to jánedělám, nesnášim sama lidije, který přijdou po nás a derou se před nás, takže jak přijdu tak tam budu.

a jak poodskočí ten podlejzanej, kterej se lekne, co se to děje, tak přesně na to čeká Brtník a protáhne se o místečko blíž.

ale pobavila mě ta představa

cernej caj
uzijte si koncert
Fifi
A uzijte si zitra koncertoucha!!!

díkec, budu se snažiti

cernej caj
byl supr, bylo mi dobre, zacinajici nemoc vyhnana

no supr, myslím, že tuten pátek byl na vyhánění nemocí asi nějak předurčenej, taky s emi zadařilo

rano se vzbudim, rozbita, z bolavym krkem. hruza, mam nejakej vikendovej mod, ci co...

eh a sakra, tak to jsem teda měla větší štěstí, jak je dneska?

Maya

heh, to jakože tam lidi bivakujou celej den, aby večer viděli hoďku nějaký tajtrdlíky na podiu??

jojo, je to tak, jenže vono nejde vo tajtrdlíky, je to fakt prima zážitek, těžko uvěří někdo, koho to nebere - vždycky je to o super zážitku, výměně energie, nadupe tě to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:29
- Nahlásit

PetraK
to s tou blanimurou to je roztomily, jak si to hned priradila

no dneska paralen aranni sprcha a asi to v praci preziju... oci jak angorak, boli me cely telo... a to o vikendu musim na vandr, at nejsu jak slibotechna, snad to zmizi pres tyden

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:34
- Nahlásit

PetraK
vždycky je to o super zážitku, výměně energie, nadupe tě to
a tak já to znám, taky jsem dřív chodila na koncerty, jen teď už u mě převažujou spíš negativa než pozitiva takovejhle akcí
to si spíš tak představuju co ta kapela, jestli je to na noc taky tak nadupe že ani nemůžou spát a nebo jestli slezou z podia a řeknou si, huh konečně to máme za sebou a můžem jít do peří

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:35
- Nahlásit

cernej caj
já teda když musím do práce, tak beru coldrex, po něm se fakt člověk cejtí čilej jak rybička a x hodin mu nic není, vzít si jen paralen v takový nemoci, tak v práci chcípnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:38
- Nahlásit

Maya
dyz ja doma nic jinyho nemam, ale v praci mam aspirin jeste...

no co vim treba ta kapela co s ni jezdil muz, ty vypili tolik piv, ze rano uz byli radi, ze jeste drzi kytaru a pak asi odpadli rovnou tuhy jako supr akce

me na koncertech vadi, ze nechci bejt chlucha

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:44
- Nahlásit

cernej caj

to s tou blanimurou to je roztomily, jak si to hned priradila

jojo, vona je dokonalá v tom nepropásnout jedinou příležitost, jak se nechat pochválit a páčit a páčit

ziju... oci jak angorak, boli me cely telo
postel, postel!!!

Maya

převažujou spíš negativa než pozitiva takovejhle akcí

tak já jsem zatím furt v těch negativech. Je pravda, že není mnoho těch, kteří patří mezi vyvolené, ale pak to stojí za to.

jestli je to na noc taky tak nadupe že ani nemůžou spát a nebo

nadupe, když to vnímáš, tak nadupe. Proto to taky dělají, prachy nepotřebujou - ty velký kapely. Baví je to, , kdyby je to neba, budou se válet v St. Barbaře a fertig. Štajni ty to mají vychytaný tak, že si to turné rozfázujou právě, aby je to nevycuclo a nepřestalo bavit, mají blok koncertů, pak si dají pauzu a pak zas vyrazej. Vidíš to na nich, že je to ba - právě vpředu to nejen vnímáš, ale i vidíš.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:45
- Nahlásit

cernej caj
ale v praci mam aspirin jeste
není aspirin a paralen to samý? se v tom teda nevyznám, ale podobný to asi bude
ty vypili tolik piv, ze rano uz byli
jako že po koncertě do rána chlastali? no u těch provinčních kapel bych tomu věřila, ale u takových mega jako jsou ty dnešní DM a podobný se mi tomu nechce moc věřit, že by až tak, i když co člověk ví
me na koncertech vadi, ze nechci bejt chlucha
tak to mě u muziky nevadí, co nesnáším je řvaný mluvený slovo, proto nechodím do kina

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:47
- Nahlásit

cernej caj

no co vim treba ta kapela co s ni jezdil muz, ty vypili tolik piv, ze rano uz byli radi, ze jeste drzi kytaru

tak tímhle si projdou fšicí

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:47
- Nahlásit

Maya

mluvený slovo, proto nechodím do kina

jo to je brutus!! to mi na kině taky dost vadí, a ještě mě nenapadlo ale vzít si tam špunty, provedu příště. Oni to pěkně vytluměj, ale slyšíš.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:51
- Nahlásit

PetraK
Vidíš to na nich, že je to ba
a tak podle mě tohle by asi nemohl dělat nikdo jen pro prachy aniž by ho to alespoň určitou měrou bavilo
navíc ty pauzy podle mě taky potřebujou z osobních důvodů, ono být furt pryč na turné nejde, taky nějakej soukromej život je potřeba
tak tímhle si projdou fšicí
no na to není ani potřeba kapela, aby člověk prochlastal nějaký noci

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:53
- Nahlásit

PetraK
no teda špunty si vzít do kina, to mě v životě nenapadlo
já tam radši nejdu, stejně tam ještě smrdí popkorn
a když jsem šla naposledy do našeho maloměstskýho kina, který je bez popkornu, tak v půlce vypli proud a dodneška jsem tu druhou půlku filmu neviděla

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:53
- Nahlásit

Maya

a podobný se mi tomu nechce moc věřit, že by až tak, i když co člověk ví

ale joo, jo, hošíčci oboje si tímhle taky prošli, taky byly megastáááárs co jedou na dřeň. Navíc jednu dobu jel Dave ve fetu, takže v tu dobu to turné bylo o tom, že on měl s sebou osobního dealera, někdo měl kvůli tomu zase osobního psychologa a zbytek tunil kafe, neboli chlastal. No a Štajni, si tím prošli taky, pamatuju si že Till vyprávěl, že jeli všecho až po hranici injekcí teda, tam nezašli. Nicméně jednoho dne zjistil, že je tak zdevastovanej, že mu dá šichtu vyjít schody, tak si řek, že tady končí. A skončil. Nicméně je to fakt oboje baví, to je prostě vidět a třeba Ričrd ze Štajnů koncerty naprosto miluje, vždycky se těší, až vyrazej, baví ho to víc, než práce ve studiu .Tuhle jsem viděla záznam koncertu Ultravox - stará kapela, maníci se dali dohromady na pár koncertů - bylo úžasný se na ně dívat, jak si to dokonale užívají. Húúúplně jsem jim ten pocit záviděla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 09:58
- Nahlásit

Maya
i nemohl dělat nikdo jen pro prachy aniž by ho to alespoň určitou měrou bavilo

no přesně. Ono je to po určitý době fakt i náročný, jeden večer seš tady, druhej den zas v jiným městě, cestování je taky únavný, po určitý době už tohle na tom je právě to otravný.
Pro mě to, vidět, jak si to oni taky užívaj, je to další pozitivum, prostě se to všechno propojí,a víš, že to nedělají jen pro sebe, prostě se propojí pódium i plocha.

z osobních důvodů, ono být furt pryč na turné nejde, taky nějakej soukromej život je potřeba

tak to jasně, ono tři roky v kuse být pryč, je jaksi kontraproduktivní

aby člověk prochlastal nějaký noci

pravda, jau píchla jsem se plící vo játro

Maya
no teda špunty si vzít do kina, to mě v životě nenapadlo

mě taky ne, až teď, ale Brtnik si je bere na koncert, právě jako ochranu uší /a koukala jsem, že je má čím dál víc lidí/, táákže do toho kina by se to šiklo taky. Nesnáším ten bordel tam.

proud a dodneška jsem tu druhou půlku filmu neviděla

pardon
no ale já miluju malý starý dobrý kina bez popkornu,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 10:06
- Nahlásit

PetraK
v brne skoro vsecky uz zrusili ty maly kina... coz chapu, pac za pohodlny sedadla, pekny zachody, dobrej zvuk za 130kc nebo za 90 do staryho kina na desny zidle kde kulovy slysis... jo, stve me to, ze ty kina rusi, na druhou stranu nektery co sou zamereny na umelecky atd filmy ty jeste zijou, ale uprimne... nedivim se, z uz zanikly, pac nemuzou mit skoro stejnou cenu ale vyrazne horsi vsechno

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 10:09
- Nahlásit

cernej caj

jojo, chápu, ale mrzí mě to, my dokoud nezrušili naši oblíbenou Ořechovku, chodili jen a výhradně tam. Doufala jsem, že nikdá nebudu muset do komplexu. brr. no nepovedlo se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 10:15
- Nahlásit

PetraK
tak u nas, kdyz to zacinalo, tak mi bylo treba 15 a ono v 15ti ti de hlavne o to, abys to mela levnejsi a to v komplexu na studentskou aj bylo...

<< 1 ... 2799 . 2800 . 2801 . 2802 . 2803 . 2804 . 2805 . 2806 . 2807 . 2808 . 2809 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání