| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
cmelaka
ehm, tak zde
http://www.youtube.com/watch?v=9l8TO2VVAx8
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:31
- Nahlásit
kachna_
tak svkělý, že jí to tak zabírá, co jsem slyšela, u některých psů je chemoška na nic
PetraK
tak co Brtník, vrátil se rozjařen?
cernej caj
jo, já si říkala, že to bude nějaký sofistikovaný spam, prostě jen mě zarazilo, že ta firma fakt existuje a maj stránky, víc jsem nezkoumala, protože i kdyby to byla pravda, tak je mi to na prt a samo na žádný takový maily neodepisuju
i když pravda vobčas mi chodí žádosti vo štěňata a to jsou někdy maily že kam se hrabe spam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:37
- Nahlásit
Maya
tak co Brtník, vrátil se rozjařen?
rozjařen a střílif.
Já si mezitím napatlala hlavu a bohužel i kus koupelny černá na bílejch zárubních nic moc
Blanice jest dnes velmi činorodá, po návratu jsme musely "pracovat" , tak uklidila papíry do koše ( a pak je zase vyndala ), sesbírala rozházený kostéčky a dělala PÍPO psa, páč jsme "cvičily" "dlouhodobé" odložení , vona je fakt bombastická, jak jí to děsně ba. Tetkon tu chrápe a šňupák jí lítá, jak něco vyčenichává
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:49
- Nahlásit
PetraK
Já si mezitím napatlala hlavu a bohužel i kus koupelny
a jéje, myslíš, že to dostaneš dolů?
já si koupila v lékárně šampon s kofeinem, prej na posílení vlasů a von je taky černej, to mě docela zarazilo, černej šampon jsem fakt ještě neměla
Blanice je teda super, třeba ti chce čenicháním naznačit, že byste měli začít stopovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:51
- Nahlásit
PetraK
ehm, tak zde
Ten ji tedy nezaujal.
Jo a tomu Plutovi jsou cca dva roky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:56
- Nahlásit
Jo tohle je to dývko co jsem si včera pouštěla
http://www.kosmas.cz/knihy/184670/dvd-jak-spolu-ps i-mluvi/
Našla jsem si tam potvrzení některejch svejch postřehů a názorů nejen v komunikaci mezi psama, ale hlavně ty chyby, který děláme v komunikaci směrem k nim my. Vzpomněla jsem si na ty loňský zkoušky, když rozhodčí vysvětlovala tý paní co jsme byli ve dvojici, že není nutno na psa cvičákově zupákovat, že stačí se psem komunikovat skoro tiše, jako to bylo u nás. Páč vono to řvaní jaksi psy děsí. Když může na šeptání cvičit stará bábrdle Blanice, tak aby ne mladý psi. Blanka by se dala pro tohle téma krásně použít jako demonstrace.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
a jéje, myslíš, že to dostaneš dolů?
no bohužel smolikof. a když jsem na to vzala odlakovač, dost jsem to "vylepšila" kuwa taky už.
von je taky černej, to mě docela zarazilo, černej šampon jsem fakt ještě neměla
černej šampůn?? hm. no a pak dej vědít, jestli ti to zabralo, jo? já jsem po těch nervech přišla asi tak o půlku vlasů.
, že byste měli začít stopovat
tak nad tím už jsem uvažovala před časem, ale... u ní, starý bufetářky se bojím do toho jít a to i s mojí vlečkovou metodou. Bojím se, že bych jí v tom podpořila. Ona je děsivá s tímhle. To víš, že by mě to lákalo, navíc vím, že jí by to bavilo a hodně a byla by v tom i dost dobrá.... no bojím se.
Fifi
Ten ji tedy nezaujal.
a co tuten teda?
Jo a tomu Plutovi jsou cca dva roky
já vím, koukali jsme. oba. I se Brtníkovi líbil. Pak přišla Blanice, že půjdeme něco spolu kutit a ..... zas mi přišlo líto jí o to připravit....... , kdyby aspoň byl někde při ruce, aby se dal několikrát vzít na ven.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:05
- Nahlásit
Fifi
jo a omluva, že jsem to tak típla, volala ségra, potřebovala jsem obratem vědět, jestli chce na léto koupit taky lístky na Billyho Idola, neb zde bude koncertem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:06
- Nahlásit
PetraK
Pak přišla Blanice, že půjdeme něco spolu kutit a ..... zas mi přišlo líto jí o to připravit....... , kdyby aspoň byl někde při ruce, aby se dal několikrát vzít na ven.
Tak ja az budu mit chvili, tak se tam zkusim otocit a vzit hoven, predtim teda si tam brnk, jestli to vubec pujde... A ad Blanice a pripravovani ji o neco - to si uz musite sami urovnat, treba bys byla prekvapena.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:11
- Nahlásit
PetraK
. no a pak dej vědít, jestli ti to zabralo, jo? já jsem po těch nervech přišla asi tak o půlku vlasů.
no prej účinek za 6 tejdnů, tak uvidím, ještě mám k tomu nějaký sprej, co se má vobden stříkat na hlavu, ale k tomu sem se ještě nedokopala, v tom sem děsná, už od loňska tu mám nějaký zázračný kapsle na vlasy, tak z lékárny, zatim jsou furt v krabici
ten šampon je pro mě ideální, protože ty vlasy si umejt musím žejo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:17
- Nahlásit
Rumštajni ve spolek !
Kachna
gratulace Milče největší je to pašák !!!
PetraK
stačí se psem komunikovat skoro tiše, jako to bylo u nás. Páč vono to řvaní jaksi psy děsí
dneska sem ječela...dneska sem velmi ječela, když sem zjistila že ten kretýno plesnivo se naučil vysazovat branku z pantu a jít si na výlet ačkoliv byl venku na zahradě jen chvilku než se stihnu oblíct a obout bo sem se chystal,a že jdeme na velkoprochajdu....výjdu ven a ten krétén fprdeli...
a známku s telefoním číslem a jménem jak se rval tou brankou ven tak jaksi zanechal ležet na místě.....
sem myslela že z něj dneska udělám štyry...ale pak sem si to rozmyslela bo jedno jelito mě uplně stačí
NO vyžehlil to tím že pak na prochajdě byl za hodnýho...ale stejnak mě hnul žlučí zasejc...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:18
- Nahlásit
Maya
tomu sem se ještě nedokopala, v tom sem děsná, už od loňska tu mám nějaký zázračný kapsle na vlasy, tak z lékárny, zatim jsou furt v krabici
vítej f klubu ty seš celej já..já tu zas mám nějaký energetický kapsle a taky sem je ještě ani neotevřela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:20
- Nahlásit
Fifi
Tak ja az budu mit chvili, tak se tam zkusim otocit a vzit hoven, predtim teda si tam brnk, jestli to vubec pujde... A ad Blanice a pripravovani ji o neco - to si uz musite sami urovnat, treba bys byla prekvapena
my to musíme nejdřívějc tu doma přežvejkat. to bylo první podání, jsem chtěla vědět reakci druhý strany, jak by to viděl Brtník. Já sama taky v tom nemám jasno. Na jednu stranu jo, na druhou stranu brzda. Tak to musím nechat i sama v sobě projít si hlavou jako Kurt Kobejn
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:20
- Nahlásit
Maya
co jsem slyšela, u některých psů je chemoška na nic
no, hele kdyby jí nezabrala, tak by byla po smrti už v tom říjnu. Navíc myslim, že mamča to ještě hodně zlepšuje tou bezsacharidovou a bezlepkovou stravou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:21
- Nahlásit
Maya
kapsle na vlasy, tak z lékárny, zatim jsou furt v krabici
ten šampon je pro mě ideální, protože ty vlasy si umejt musím žejo
naprosto chápu teď jsem se teda pochlapila a koupila si Panthenol v kapslích a zatím se držím a poctivě polykám, tak uvidím.
Fajka
vítej f klubu ty seš celej já..já tu zas mám nějaký energetický kapsle a taky sem je ještě ani neotevřela
Héééhehehehe nedělaj nás přes kopírák?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:22
- Nahlásit
Fajka
že ten kretýno plesnivo se naučil vysazovat branku z pantu
a jejda no to je dost nebezpečnej sport tohleto, t oje jemen.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:25
- Nahlásit
Fajka
dneska sem velmi ječela, když sem zjistila že ten kretýno plesnivo se naučil vysazovat branku z pantu
To je rypak! Tak uz branka neproniknutelne zajistena jest?
PetraK
my to musíme nejdřívějc tu doma přežvejkat.
Ja vim, Bohumile, zase ho jen budete mit v merku a pockate, jestli neodejde driv... a bude vam vrtat v hlave... a treba zase, ala Blanokridla, na vas pocka.
kachna_
mamča to ještě hodně zlepšuje tou bezsacharidovou a bezlepkovou stravou.
Tak pan doktor Stourac jeste poradil neco navic?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:26
- Nahlásit
Fifi
a treba zase, ala Blanokridla, na vas pocka.
taky mě to tak napadlo. Pro mě to prostě není jen tak, ráda bych, aby, když se rozhodnu, aby to klaplo, abych věděla aspoň trochu do čeho jdu. Díky moc. Ozvala bych se případně, jo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:31
- Nahlásit
PetraK
a jejda no to je dost nebezpečnej sport tohleto, t oje jemen
no už sem to zadělal atak že tou brankou neprojde..sice ani my né ale ted v zimě to tak nevadí. Na jaře to musíme vymyslet tak nějak aby jsme prošli my a on sám ne-e...
no mě to je jasný proč to udělal..sem mu slíbila velkej výlet a nechám ho chvíli na zahradě..no tak von chtěl obejít dům jestli se do něj za mnou nedostane druhou stranou a ta branka jaksi překážela no a dyž už byl teda venku a já nikde tak si šel voznačkovat keříčky sám málem mě trefilo teda zasejc dneska...
Je hezké míti chytré plemeno ale takhle "chytré " by teda býti nemuselo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:34
- Nahlásit
PetraK
Héééhehehehe nedělaj nás přes kopírák
jooooo
Fifi
To je rypak! Tak uz branka neproniknutelne zajistena jest
kretén je to jo jo již jest
ale kdyby to udělal dyž je nevylítanej tak to pochopim..ale nevylítaností to teda nebylo... možná to jaro...doufám že se v sousedství nenaroděj plesnivý štěňátka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:35
- Nahlásit
PetraK
Fifi
treba zase, ala Blanokridla, na vas pocka.
taky mě to tak napadlo. Pro mě to prostě není jen tak, ráda bych, aby, když se rozhodnu, aby to klaplo, abych věděla aspoň trochu do čeho jdu. Díky moc. Ozvala bych se případně, jo?
něco nového co mě uteklo ????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:39
- Nahlásit
PetraK
Ozvala bych se případně, jo?
Jasnacka.
Fajka
Na jaře to musíme vymyslet tak nějak aby jsme prošli my a on sám ne-e...
Nejni to nadarmo Doktor, asi studovalo jelito strojarnu, nebo architekturu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:40
- Nahlásit
Fajka
něco nového co mě uteklo ????
To spis utek nekomu vizlak a jiz je delsi dobu v HK utulku. Moooc peknej hosicek.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:46
- Nahlásit
Fifi
Nejni to nadarmo Doktor, asi studovalo jelito strojarnu, nebo architekturu
jo jo je to vyloženě technickej typ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 20:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
To spis utek nekomu vizlak a jiz je delsi dobu v HK utulku. Moooc peknej hosicek
jo táááááák...aháááááá....tak já se neptám nezjišťuju...nechám červíčka fklidu hloooubati
ono je na něj spoleh..že to vyhloubá dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 21:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
ono je na něj spoleh..že to vyhloubá dobře
hele to je jen takový přemejšlení. Navíc vím, jak se Brtník těšil na štěně. Může bejt, že by to nebylo tak super, jako s Blanicí a to vím, že on by nedal. Není to jen o mně, zas by to muselo oslovit hlavně jeho. A to se myslím asi nezopakuje.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 21:42
- Nahlásit
PetraK
Hele, znas nas... vis, ze si musime rejpnout a ponouknout, vsak ste si karmu zvysili uz dosti, nikdo te tu asi nebude ukecavat, ze si ho vzit musite. Stene si tez zaslouzite. (...... a mezitim bude ten cervicek vrtati.....)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 21:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Stene si tez zaslouzite.
však víš, bavily jsme se o tom, já to takhle neberu. Fakt bych klidně do toho šla. Kdyby nežral Blanku a neměl separačn úzkost,což by v našich podmínkých problém byl, tak si myslím, že ostatní se dá.
edit - a asi by mě i bavilo začít zase s dospělákem právě.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 21:50
- Nahlásit
Fajka
ak uz branka neproniknutelne zajistena jest
teda mě by kleplo, tak doufám, že se vám to podaří nějak průchodně pro vás zajistit, jako když je to možný, tak super jsou visací zámky na čísla
PetraK
ůže bejt, že by to nebylo tak super,
je fakt, že s Blanicí jste měli fakt štěstí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 21:54
- Nahlásit
Maya
je fakt, že s Blanicí jste měli fakt štěstí
toí bez pochyby. Však jsem se taky snažila to probádat, co to šlo. Škoda, že fakt člověk nemá tu zahradu, domek, kde by bylo snažší určitý věci řešit. Nechci psovi, kterej už v průšvihu je, komplikovat život víc, než je zdrávo- kdyby byl někde problém v našich podmínkách neodstranitelnej./neřešitelnej.
|