| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:26
- Nahlásit
Fifi
Pracovni... grrr
lity lity..já mám taky furt co dělat, však si k tomu taky zasednu ať pak nemám honičky..ale ten pocit že můžu jít a nemusím řešit telefony a kdy se vrátim...o jak málo ke štěstí stačíííí
birma
Dneska třá ouplně v pohodě i cyklisti, ale šel kolem nás dalmatin a Adam se mohl posrat z toho, takovou scénu jsem s ním dlouho nezažila
ej to znám...ono taky záleží co za signály vysílal ten dalmatín
takže to nejni třa chyba jen Adamítka... pokud z dalmatina na 100 honů vyzařovalo grrrrr nemám raád kdybych moch tak tě zabiju...tak prostě my to nevnímáme ale Adamita jo
My měli dneska krásně klídečkovou prochajdu, nikdo nás nerozházel a že jsme potklali lidijůch a psůch mraky dokonce aj cyklista se našel..jediný co jelito komentovalo bylo auto s vozejkem v kterým něco děsně rachotilo...tak si na to zařval
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:39
- Nahlásit
birma
Adamovi to zabrat dává, že musí vnímat, co po něm chci, nemůže čuchat jak chce... prostě práce.
Tak jasny, no, ze zacatku, kdyz se to uci treba - ale pak uz to bude jen tadaaa, jedemee, uvidis.
ať je dlouho dlouho zdravá
Jop, tot to nejpodstatnejsi.
A dalmatin - treba je Adam otocenej rasista, stejne jak Kremyl, nesnasi bily psiska.
Fajka
o jak málo ke štěstí stačíííí
No tak kor u vas, workorohliku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:42
- Nahlásit
to ja teda zadny sobotni vychazky nehlaasm, mela sem na zitra beco v planu ale budu segre pomahat s dortem pro svagra, tak to bude taky fajn den, zas budu nuchnat selmie a berdelu
ale mozna bych snad mogla stahnout spon fotky co mam uz tak mesic ve fotaku s muzovychazky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:43
- Nahlásit
Fajka
Dalmatin je pošahanej puberťák, ale chvíli předtím se celkem v klidu očuchal se psem, kterýho chtěl Adam takym sežrat, ale decentnějc. Toho dalmatince Áda fakt nesnáší, minule ho chtěl sežrat na 50 metrůch, vadí mu víc než pižly s labradůrama dohromady.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:45
- Nahlásit
Fifi
On vypadá, že ho nejvíc štvou štíhlí velcí psi ohařího typu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:51
- Nahlásit
birma
nejvíc štvou štíhlí velcí psi ohařího typu.
Ten ma teda vkus, by me zajimaly jeho minuly zkusenosti, vysoky hubeny chlapi, velky hubeny oharoidi...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:55
- Nahlásit
Fifi
No tak kor u vas, workorohliku!
no já su workoholik z donucení né z vlastní vůle...
birma
Toho dalmatince Áda fakt nesnáší, minule ho chtěl sežrat na 50 metrůch, vadí mu víc než pižly s labradůrama dohromady.
no tak dyž je to puberťák tak si třá Adamíta myslí že roste pro kriminál a jetřeba ho preventivně ztrestati
tak já du druhý kolo s Fajfkou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:06
- Nahlásit
Fifi
Jen, co jsem tu napsala o vysokejch štíhlejch chlapech, tak chtěl sežrat jednoho menšího, včera se mu zas chvíli nelíbila Šimona (viděl jí 4x, reagoval jednou). Nevim nakolik je to historií a zkušenostma a nakolik jeho celkovou nejistotou...
Včera tam byla slečna, říkala, že takhle zbožňovanej pes paničkou, jak je Adam, se hned tak nevidí, že zná jenom dva další, oba jsou mu vzhledově podobný a oba jsou pěkný svině
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:10
- Nahlásit
rumštajn
tady máte něco na dlouhý zimní večery jestli ještě budou
Fifi
všechno nejlepší k narozká agátici
my se dneska prošli jen kousek kvůlivá chorobě, ale ještě večer povedu Zeuse domů, tak bude ještě jedna krátká procházka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:14
- Nahlásit
Maya
to je dobry, ja znam jen tu 3 a ve stekajici variante.
birma
jeste, ze adamek neni svine, co
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:21
- Nahlásit
birma
Nevim nakolik je to historií a zkušenostma a nakolik jeho celkovou nejistotou...
To casem prejde, a i prece uz prechazi, zacina zjistovat, ze se ma o koho oprit.
Maya
ještě večer povedu Zeuse domů
Zeus, sklonuj Dia?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:28
- Nahlásit
cernej caj
jeste, ze adamek neni svine, co
On? Nikdyyyyyy
Fifi
Jj vím, že to přejde, otázka je, jestli se tý chvíle dožijem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:35
- Nahlásit
Fifi
prej dia eeeee, rikala Maya, ze maj special zeus bez zeuse
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 19:53
- Nahlásit
Fifi
Zeus, sklonuj Dia?
noo to by chudák měl dvě jména, teda spíš 3, protože samo mu každou chvíli někdo řekne podle předchozího psa Eníne
ale pravda, že volat na něj Zeusi mi nejde z huby, tak na něj volám jen Zeus
zase holt tejden peklo, jak člověk vyjde ven, už mu rve míček a nejlíp teď ten zabahněnej votře vo celý kalhoty a půlku bundy, děs běs
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 20:06
- Nahlásit
Maya
to by chudák měl dvě jména, teda spíš 3
Proc chudak? Kazda z fen zdejsich ma minimalne 3 nicky, a slysej na vsechny skvele. Radsi to nebudu rozpisovat, staci, ze se Esuska onehda nevyznala v Dorotce, Berticce a Sadlu.
ale pravda, že volat na něj Zeusi mi nejde z huby, tak na něj volám jen Zeus
Taky bych to asi nevyslovila.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 20:30
- Nahlásit
Fifi
že blahopřejem!!!
taaak a jdu asi upadnout do pééří, páč jsem taky nachcípaná, už týden, a ne a ne se mě to pustit rýma, kašlik, chjo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 22:00
- Nahlásit
Janiii
tak se pořádně vyspi, teplej čaj, ať tomu trochu pomůžeš a dost odpočívej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 22:01
- Nahlásit
jo a ferinka mela dvojitou veceri... pac nekdo (nojo, ukazte si) zapomel parky na stole a nechal je tam bez dozoru, protoze na ne zapomel (on je asi problem v tom, ze ten stul je vlastne zidle, takze to nemela ani moc tezky) a to sem si rikala, jestli mam schovat muzovi nebo si dat, ze byli dobry... no to mam za to, ze sem nemyslela vic na sebe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 22:38
- Nahlásit
cernej caj
erinka mela dvojitou veceri..
to znááám, u nás mizí i jídlo ze stolu kterej je normálním stolem, holt jídlo ponechaný volně ložený je k mání pro všechny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 23:43
- Nahlásit
tak nevím, jeslti ty spamy už apgrejdovali na novej levl a nebo jde o omyl, ale píše mi jako nějaký německý nakladatelství normálka s oslovením celýho jména, že chtějí publikovat mojí práci nazvanou Augustinian Motives in the Work of Comenius, jsem si vygůglila tu firmu a fakt existuje, tak nevím kde mám teď tu práci vzít??
ale jako byla by to sranda napsat jim jako že jooo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 09:07
- Nahlásit
Tak jsem brzo vstávala kvůlivá olympiádě a pak jsem půl hodiny čekala na odchytovku kvůli tomuhle fešákovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 10:02
- Nahlásit
Maya
to sou podle me spamy, ze ty jim odepises a oni maj jistotu ze tvuj kontakt existuje a je aktivni (nemas to jmeno v mailu?)
birma
ten je hezke, a stihlas? ona uz zacala? ani nevim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 10:36 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
Jj včera. Teď už je finále toho, co jsem chtěla vidět ráno, ale v kvalifikaci jsem viděla už jen část soupeřek.
Za chvíli pojedem na agi, tak doufám, že dokoukám aspoň tohle, když už propásnu Sáblíkovou...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 13:38
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Jsem hodnej pacient a dodržuju skorem pořád pozici ležmo. Nevycházím též ze svých komnat. Enen jsem se teda neudržela a když jsem ve svém pátečním nadšení započala pokus péci z kvásku a celorznné mouky, dotáhla jsem to včera až do konce a upíkla pár dalamánků.Výsledek nejni marnej, když vezmu v potaz, že díky těmto dalamánkům jsme dobře vyzbrojení, tvrdost onoho pečiva jest tak mocná, že i sloní lebku by rozbila, takže když s tím někoho majznu po tykvi, má jí vejpůl inu každej nějak začínal
NO ALE!! konečně jsem si pustila jeden z vánočních dárků. Dostala jsem od hodné kolegyně-spolukynoložky cédo. A když jsem si ho pustila, byla jsem unešená. Turid Rugaas - jak spolu psi mluví. Moc dokonalý pokoukání. Další věc, kterou by měl dostat každej majitel štěněte jako základní výbavu. Pak by možná pochopili - pokud by to prošlo jejich šedou můrou kostkovou - jak je důležitý se dívat na věci z pohledu psa. Věta kterou jsem tady v pár diskuzích už kdysi nadhodila a vždycky to "odborníci" tak pěkně rozmetelili. Protože vono je to jednodušší, dělat si iluze o tom, že já jsem ten pán tvorstva, který všechno ví a zná, tak proč se zaobírat tím, jak se na věci, svět a jeho fungování dívají jiní tvorové. Jak ho vnímají. Moc hezký to bylo. A hlavně poučný. A jsem ráda, že se mi podařilo, že se na to se mnou pak kouknul i Brtník, protože ho to naučí nahlížet na psí svět z úplně jinýho úhlu.
Fifi
Furt ma choroba odlozeni na rohozce? Dalas ji dukladny povel Zuuuustan, doufam!
zááátim jo! ale je to i tím, že jsem se záměrně uvedla do polohy ležmo a zakázala si téměř jakoiukoliv činnost a dala si domácí vězení, takže fčera vyrazil Brnik s Blanicí sám. Mno tedy sám hehehe. šli ještě s Ajšou a Starým. Vyšli v půl jedný, s tím, že jdu do nedaleké hospůdky v Sobíně polema. Když byly čtyři hodiny už, a voni furt nikde, začínalo to vypadat zajímace. Vrátili se až v pět a z Brtnika to táhlo jak ze sudu a byl velice rozjařen. Tou procházkou . Před chvíli vypadli ve stejné sestavě a stejným směrem zas tak jsem zvědavo, jak rozjařen se vrátí dnes . Já si budu mezitím barvit tu makovici.
A Agata ma tedy dneska ty narozky, desaty
ŠÉÉÉCKO NEJ MILÁ HMYZOVRAŽEDKYNĚ!!
[imgs]http://www.superzoo.cz/rubriky/novinky/12398 65167-
dortypropsy.jpg[/imgs]
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 13:43
- Nahlásit
AGÁÁÁTOOOOOO
sebrali mi pro tebe dort,a nemůžu editovat příspěvky, tak druhej pokus:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 14:37
- Nahlásit
Agátce vše nej
Jinak se také hlásím s dobrou zprávou. Milča už je na chemoterapii čtyři měsíce a zatím /klep klep klep/ jsou testy v pořádku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 14:46
- Nahlásit
kachna_
MILČE TAKY OBŘÍ GRATULACE!!! A ať se drží holka Milčí.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 16:31
- Nahlásit
tak máme za sebou dnešní agi trénink a na přání fifijový tu máte videjo sestřih. Nechala jsem tam teda ty lepšejší momenty
Chlapeček byl sice roztěkanej, ale na to, že tam s náma byly dvě odrostlý štěkanátka a v okolí dvě cvičící grupy dospělejch pesů, tak to zvládnul nad očekávání dobře
kachna_
to jsou super zprávy!! Jen tak dál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 17:10
- Nahlásit
kachna_
to sou supr zpravy s milcou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2014 19:27
- Nahlásit
PetraK
Nasgul dekuje za dorta, ale prej by vic ocenila cmelaka!
kachna_
a zatím /klep klep klep/ jsou testy v pořádku
Tak to je bezva, jen tak dal!
birma
a na přání fifijový
Von z nej fakt casem bude pef igelitovej! Kdyz si vzpomenu na vase zacatky, kterak tebou cloumal zoufale v prazskych ulicach a nevnimal te - well done, po tom ani ne roce, co ho mas!
|