| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 15:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
a jáuž domu
pápááá
edit - fuj sem nevychovaná
KRÁSNEJ VÍKEND VŠEM
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 15:17
- Nahlásit
PetraK
taky vinšuju krásnej víkend, jsem koukala na nory a mělo by pršet jen v sobotu večer, tak to by bylo super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 15:44
- Nahlásit
Maya
tak to ti utece, uz des akorat dom, ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 18:09
- Nahlásit
hezkej víkend fšem.
jako tečka ze těmito nepříliš zdařilými dny mi ta zrzavá kočouří sfiň pochcala koš plnej čerstvě vypranýho prádla.
GRRRRRRRRR
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 18:50
- Nahlásit
Musím se sama sobě smát. když to vezmu v časový přímce tak, ve 14:15 při odchodu z práce umírám. Vleču se jak mrtvola. Bolí mě celá já, hlavně klouby. V tramvaji umírám, dovleču se domů, tam si uvědomím, že Brtník dneska nemůže jít s Blanicí,páč jde s Ričrdem do hospody, kam jsem já odmítla jít krzevá chorobu. Znamená to teda, že musím jít s Blankou ven,při tom zjištění se zhroutim na rohožku . Otevřu byt, Blanka mě přepadne, zabije, pokouše. Huba se mi začne vytahovat nahoru. Navleču se do hadrů a jdeme teda ven. Dojdeme do polí, já zapomenu, že jsem choroba a je nám oběma děsně fajn. POtkáme kamarádku Olinku a její dva čoklidy, couráme, Blanka předvádí, jakej je ÍPO a dogdencíng dóg a je Blažena, pak si hrajeme s klackem, uzlikem, jdem se podívat na žížata, cvičíme nežraní buřtůch pohozených na zem, choroba asi zvostala na rohožce nebo co. Domů jdeme kolem řeznictví, kde koupím Blanimůře pajšl a buřtika /páč jsme je šécky spotřebovaly už/ od řeznictví jde se mnou dokonalý PÍPO pes, kterej se mi nehne od nohy páč páčí toho buřtika, co je v kapce , domů si přivedu prase, páč v těch polích je bahno. Při přenosu Blanidůry z rohožky do vany zjistim, že jí asi dost jako krmim, páč je nejen špinavá jako prase, ale taky těžká jako svině . Choroba je asi furt na rozhožce, zadělala jsem na pizzu, nalila si víno, dala vařit vývar, naporcovala pajšl a půjdu dát Blanici žrádlo. Výsledek dnešního odpoledne?? NO ŽE CHŮZE OPRAVDU UZDRAVUJE. /jako já vím, že mi třeba zejtra zase bude bídně, ale TETKON JE MI FAAJN!) BUDE MEJDAN, HOŠÍČCI JEDOU NA PLNÝ KOULE, SVÍČKY SVÍTĚJ PO CELÝM BYTĚ, JE MI GŮŮT a víno je taky gůůt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 18:51
- Nahlásit
Vero
ta zrzavá kočouří sfiň pochcala koš plnej čerstvě vypranýho prádla.
áááha, takže nejsem jediná, kdo má doma prase
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:33
- Nahlásit
Vero
máš mu pořídit záchodek
PetraK
no teda, jak to že u mě to takhle nefunguje?? já když jsem v nemoci, tak mi chůze ještě přitíží
botky, i s liškou mají a sůvou http://www.slevomat.cz/kampan/4589-damske-boty-s-v tipnymi-a-hravymi-potisky-dogo?utm_source=fb&utm_m edium=cpc&utm_content=fashion&utm_campaign=dogo3&p age=2
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:46
- Nahlásit
Maya
ty boty jsou boží!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:49
- Nahlásit
Maya
no teda, jak to že u mě to takhle nefunguje?? já když jsem v nemoci, tak mi chůze ještě přitíží
tak mně v tý akutní fázi taky, to bez debaty, to bych scípla. Minulej tejden bych s čoklem leda vylezla na podestu a tam tiše zesnula .Ale tohle je o tom, že se to ve mě nějak pere. Původně jsem měla strach, že jsem už nějaká totálně z toho rozbitá, ale dneska jsem zjistila, že ten kolega, od kterýho jsem to evidentně na poradě nakoupila, páč seděl natěsnačku u mě a časově to sedí, tak ten se znovu vysypal a zdechnul a skončil na ATB. Tak už chápu, že to není jen tak nějakej virusek, ale svině nějaká a tím pádem se s tím to tělo pere celkem zdatně, na to, že jsem neměla nic než bylinky a homeo a čtyři dny byla v betli. Dneska odpolko mi ted nebylo gůt, klouby bolely jak svině a byla jsem za stařenku, ale navlíkla jsem se, ošálovala , očepicovala a vyrazila a bylo a je mi fajn, zejtřek ukáže. Teda ehm, ono mě to asi v kombinaci s tím vínem zabije, ale to nevááá, dneska je mi dobře a to je důležitý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:50
- Nahlásit
Maya
botky
pro mě by byly ty s těma zajícema. mno dárek už jsem si vybrala v podobě pana Šusty, tak nic.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:54
- Nahlásit
asi je ze mě vjedec
šla jsem do lednice pro pesto.... otevři sklénku a co nevidí oko mé? Plíseň takovou, že petriho misky jí nikdá neviděly . Možná na ní začnu dělat pokusy nějaký
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 20:05
- Nahlásit
Zdravííím.
Jsem nejšťastnější ze šťastných
Čekala jsem, že dojdem do haly, Adam bude auf, cožetojakoje, zkusí sežrat přítomné lidi i psy, já se omluvím, rozloučím a pojedem dom.
Nakonec makal jak šroubeček, normálně fungoval na volno a dokonce se rozpomněl na léto a tunýlky, takže se učil náběhy z ostrých úhlů, zvládal kavalety i skoková gymnastika mu šla. Fakt jsem nestačila zírat a evidentně jsem nebyla v šoku jediná
Ke konci už teda kravil, ale 3 hodiny je na něj fakt hodně. Teď je úplně odpadlej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 20:07
- Nahlásit
birma
Jsem nejšťastnější ze šťastných
A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! to se hezky čte ,moc hezky. Adamita si vytáhnul Eso.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:50
- Nahlásit
PetraK
Možná na ní začnu dělat pokusy nějaký
no vidíš, máš atb zdarma a ani nemusíš k dochtoroj
u nás skončil na atb táta, já má nějakej lehčí průběh, blbě mi bylo asi dva dny a teď už jen rýmička a kašlík, tak doufám, že do pondělka bud ok
sme to chytli od neteře co jsme hlídali minulý týden, přesně 3 dny inkubačka a bylo to akorát holt ty děti lítaj s horečkou jako kdyby jim nic nebylo a člověk to chytí a zdechne
birma
ty jo, to je super, tak alespoň už ho máš jak unavit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:52
- Nahlásit
tak sem si udělala ten testík, akrobatické lyžování teda taky nedám a v další nabídce alpské lyžování a hokej, no nevim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 21:56
- Nahlásit
Maya
No řekla bych, že ho to umrtvilo víc, než ty nejdelší výlety v neděli máme normální trénink, ale ty intenzivky moc často nebudou, to by sakra lezlo do peněz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:16
- Nahlásit
teda tohle, nebejt to tak drahý, tak to snad pořídím
http://www.canicom.cz/videokamery-pro-psy-a-kocky/ videokamera-pro-kocky-eyenimal-cat-videocam/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:20
- Nahlásit
Maya
no vidíš, máš atb zdarma a ani nemusíš k dochtoroj
ajo!!
ty vole a ešče je můžu prodávat
u nás skončil na atb táta, já má nějakej lehčí průběh,
něco teď lítá po celý republice, jak jsem zjistila. Mám takovou teórii, že ten kdo to má pozdějš, než ten co to přitáhnul domů, to má vždycky za sebou ryclejš, než ten první. Aspoň u nás to tak funguje.
no mě se to ale drží na můj vkus moc dlouho už. snad se to už zlomí.
ty děti lítaj s horečkou
Jo děti jsou vodolný mrchy
birma
No řekla bych, že ho to umrtvilo víc, než ty nejdelší výlety
no jo namáhání šedý můry kostkový to jednoho unaví až do mrtva
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:28
- Nahlásit
PetraK
namáhání šedý můry kostkový
No to určitě! Ale třá to tahání kolobky mi pro pefa připadá dost psychicky náročný....
Jo a jedna slečna, co tam dneska taky byla, tak říkala pak, že čekala, že Adam odpadne po prvních deseti minutách a on to chlapeček přitom zvládnul celý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:36
- Nahlásit
Pro zajímavost http://earth.nullschool.net/#current/wind/surface/ level/orthographic=-6.12,46.06,690
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:39
- Nahlásit
birma
pro pefa připadá dost psychicky náročný....
já nevim, jsem lajka, ale tohle zrovna tak nevnímám. Je to činnost, z který se brzo může podle mě oklepat, ale komunikace, učení se, soustředěn se, to je o něčem jiným.
chlapeček přitom zvládnul celý
páč to nejn retard přece
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:44
- Nahlásit
PetraK
Při normálním běhu bych s tebou souhlasila, ale při tahání ne, to mii přijde, že se ten pes musí sakra soustředit.
páč to nejn retard přece
A tim si si jistá?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:53
- Nahlásit
birma
, že se ten pes musí sakra soustředit.
tak já tohle neumím posoudit. Nikdy jsem to nedělala, zkusili jsme to s Ešátorem párkrát. A jednak měl pevně zafixováno, že se netahá a druhak nám to ani jednomu nebylo prostě vlastní. Nás to nebavilo, tož posoudit moc neumím, ale myslím si, že natuty to proti tomu, že musí pes přemýšlet a komibinovat atd, je to fakt o něčem jiným, že to není až tak náročný jako to, když musí zapnout mozek jako u tohodle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 22:53
- Nahlásit
birma
A tim si si jistá?
jo to jsem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 09:46
- Nahlásit
birma
adamek je sikula
Vero
ty zvirata maj obcas zvlastni chute teda
PetraK
me teda chuze taky nejak nepomaha? ale predstiram, ze jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 17:34
- Nahlásit
Rrumstajn,
PetraK
Furt ma choroba odlozeni na rohozce? Dalas ji dukladny povel Zuuuustan, doufam!
birma
Tak to je adamita sikula, z nej nakonec este bude velkej igelitak?
Ale třá to tahání kolobky mi pro pefa připadá dost psychicky náročný....
To mne teda neprislo, spis naopak, urechtany dvojsprezi s vetrem v zadech o nicem moc nedumalo, jen se ritilo krajinou.
A Agata ma tedy dneska ty narozky, desaty.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:03
- Nahlásit
fifi
tak ag hodne zdravi, masika a mazleni s panickou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštaaajn !všem chorobnejm, zdravejm i chorobně zdravejm
Fifi
Agata ma tedy dneska ty narozky, desaty
gratulace převelice posílají všici pruhatice
Přejeme zdravíčko, zdravíčko a zdravíčko, bo to ostatní bud má, nebo nejni důležitý a nebo to pánčička zařídí !
Sem se zrovna vrátila z prochajdy s jelítkem uťapkali jsme asi 13 kiláčkůch a bylo nám blaze, krása jak se dá chodit všude bo nejni skorem sních tak já prostě blahořečím tuto zimu !!
Dneska se k nám přidal labrador pes-pes a sem nejdřív měla drobátko tiky aby jelito nesemlel ale byl v poho a šel víc jak půlku trasy s náma a vracel se a ňuchali s jelitem stejnký keříčky a přečůravali se, klídek pohodička. Ftipný bylo jak lidi z dálky pokřikovali chytte si toho psáááá, hlídejte si toho psááá..a já na to ..no dyk si ho hlídám dyk si ho držím (jelito na vodítku) nějak nedokázali pobrat že ten druhej není náš, tudíš kdo byl protivnej šel pro kliku měl na krku známku jenže já bez telefénu takže sem nic nezmohla a on se pak sebral a jak se objevil tak zase zmizel... v lese asi letěl nějakam za zajochem ...
Za chvíli pujdu ještě j pruhatici.. to je krása že je sobota ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:17
- Nahlásit
cernej caj
Vyridim.
Fajka
gratulace převelice posílají všici pruhatice
to je krása že je sobota ..
Pracovni... grrr...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 18:20
- Nahlásit
Fifi
nakonec este bude velkej igelitak?
To by se musel napřed naučit nežrat psy a lidi.
Dneska třá ouplně v pohodě i cyklisti, ale šel kolem nás dalmatin a Adam se mohl posrat z toho, takovou scénu jsem s ním dlouho nezažila
urechtany dvojsprezi s vetrem v zadech o nicem moc nedumalo,
Tak já vidim, že Adamovi to zabrat dává, že musí vnímat, co po něm chci, nemůže čuchat jak chce... prostě práce.
A agi ho nakonec unavlo taky jen na jeden večer
Agata ma tedy dneska ty narozky
Moc jí od nás pozdravuj, vyřiď podrbání a hubana a ať je dlouho dlouho zdravá a střeštěná
|