Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2799 . 2800 . 2801 . 2802 . 2803 . 2804 . 2805 . 2806 . 2807 . 2808 . 2809 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Furt v tom arbajtu. a venku je tak krásně. Což mi ovšem s mou chorobou může bejt fučik vlatně, tak co se čílim.

Hele proč těm čoklům nedáte někdy taky najíst?? Pak se nedifte, že vám sežerou kdejakej bombarďák, fusku nebo pelech . To já Blaničku krmím a vona žere jenom vodpadky Kravěna. Dneska jsme míjely na ulici poházený tousty, přišla doprostřed toustůch a stála vítězoslavně, já jsem jásala jak Brežněf, když přijel Kastról a i sem jí tak políbila a........ vona vám byla tak radostná z toho, že se pak ze samý radosti zapomněla a hnala zasejc zpátky za toustama, nenažraná mrcha polní je to! Nepozitivně sem jí řekla, že je prase a příště jí zmlátim

a ČERNEJ ČAJ DOSTANE NA DRŽKU! Plivla na mě oparobacila a už se mi tu jeden tvoří!!! KAFE JÁ TĚ ZMYDLIM!

Fajka
! díííky pane bože díííky!!!

moc neděkuj, do 14 dnů musí napadnout!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:42
- Nahlásit

slevy v klimatexu opet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:43
- Nahlásit

PetraK
pak ze samý radosti zapomněla a hnala zasejc zpátky za toustama

KAFE JÁ TĚ ZMYDLIM!
sem se uz dneska myla, tak se stav pristi tyden, to by se mi hodilo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 15:10
- Nahlásit

cernej caj
, tak se stav pristi tyden, to by se mi hodilo
to je přímo 1:0

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 15:27
- Nahlásit

cernej caj

si drzý kafe! Drápale!

Maya

háháhá

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 16:13
- Nahlásit

PetraK
vona vám byla tak radostná z toho, že se pak ze samý radosti zapomněla a hnala zasejc zpátky za toustama,
ale to je klasikááá pusť ten humus... anooo, ty jsi nééjlepší.... a ze samé radosti zase chramst
stejně je Blanička fakt dobrá, že ve svým věku takový věci schroustává

cernej cajMaya
nevim nevim, kafe prozradilo, že se meje jednou tejdně, pak z té nehygieny má vopaření, to je taky dobře zneužitelný

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 16:14
- Nahlásit

PetraK
moc neděkuj, do 14 dnů musí napadnout
věříš, že ještě napadne?
mně je to stejně letos teda už jedno.... jsem naši vysočinu musela zrušit krz operování. utěšovala bych se, že to je fučík, když stejně není sníh, ale dyž nás by to bavčilo i na blátě. všecky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 16:24
- Nahlásit

Vero
me se totiz dneska smaly v praci ala bezdomovec, zecse myju jen v patek, tak sem je setrela tim, ze mam dnes patecek pac zitra volno, takze uz mam tento tyden splneno, tak byli neduverivy a pak vhteli patecek taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 18:43
- Nahlásit

hlasim se z myho novyho stroje, konecne po 2-3 mesicich byl cas to tu cely prekopat, prepojit monitory, klavesnicu a tak... no jeste data... a ukazovala sem vam mazilka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 18:54
- Nahlásit

Vero
věříš, že ještě napadne?

jo. musí, ne? když jedu na hory

jsem naši vysočinu musela zrušit krz operování. utěšovala bych se, že to je fučík, když stejně není sníh, ale dyž nás by to bavčilo i na blátě. všecky
já vím, ale neboj, pak si zas můžete vzít dovču, až bude háský počasí, víš? Takže na tom vyděláte

a ze samé radosti zase chramst
no kdyby tak, ale to vona popošla a pak se tam zamyšleně cíleně vrátila

cernej caj
a ukazovala sem vam mazilka?

já nevidim nic, ale to je proto, že se ta očista počítadla evidentně nepovidla, páč to dlouho nevydrželo. Nevim co je špatně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 18:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
hm, mas recht, taky kulovy...

edit: kvuli tomu malymu hranatymu previtovi natrenym tou sedou pastou sem musela koupit i tu desku a pameti, jinak teda zbytek je co dum dal, nastesti
nicmene pekne 4jadro na 3.4ghz kazdy z nich

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:00
- Nahlásit

cernej caj
nicmene pekne 4jadro na 3.4ghz kazdy z nich

ty vole, já čekala telefon, nebo notes nebo tak něco a vona si pořídila střeva nějaký
Nee, jen žertuju Ivánku, vůbec se v tom nevyznám, takže nedokážu docenit radost, kterou z toho pochopitelně musíš mit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:10
- Nahlásit

PetraK
střeva sou zásadně lepšejší aj blanice by si radši dala střeva, než telefén

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:31
- Nahlásit

cernej caj
fotečka moc pěkná, akorát mě bys rovnou mohla ukazovat motor raketoplánu a bylo by to nastejno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:35
- Nahlásit

Maya
muzu si konecne koupit lonksyho tomb ridera a konecne zacnu travit cas odpocinkovyma aktivitama... od her me nikdo nedostane, jako v dobach na stredni a na vs, kde clovek 5hodin denne paril world of warcraft a o víkendu i 12

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:40
- Nahlásit

Maya

sme tu samý ignorové - co se tohodle týče. Chudák kafe je zas namydlený (bez ohledu na to, že se už mydlilo ) a nemá zde patřičného sparingpartnera.

cernej caj

tomb ridera

tooo je kdo?

Dali jsme si s Blanimůrkou odpolední procházku sídlákem. Byla celá radostná, že s ní po dlouhý době jdu, hopikala prostorem jako rozjívený štěně a i se tak chovala , a moc hezky cvičila, při zpáteční cestě jsme přepadly mámu, ona jí vyplenila zásoby a naprosto spokojená valila domů.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:45
- Nahlásit

PetraK
tak už ses zmátořila z nemoci? u nás to taky řádí, alespoň je klid bez dětí, jsme v karanténě neb oni chtějí odjet v sobotu na tejden na hory se zdravejma dětma
cernej caj
ty jo, já si ještě nic zpátky nenainstalovala po tom přeformátování pc, měla bych si koupit něco novýho taky, ale aby to pak nedopadlo jako s Black and white, jako super hra, ale tak složitý ovládání, že jsem na to vůbec nepřišla a nedostala se ani za tutoriál
a takovou Tunguzku jsem dala asi do půlky, ale jen s návodem, já na to asi nemám buňky vymejšlet co mám dělat
si radši koupím vždycky hledačku na seznamu, to jsou hry pro blbce jako já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:47
- Nahlásit

PetraK
tomb rider ala lara croft
herni nebo filmova

nehraju hry moc... ale neco, kde sexy svalnata kocka provadi dobrodruzstvi indiana jonese a perfektne stirli, tak proste tohle chci dělat ve svým druhým životě, o tomhle bych psala povídky, kdybych sakra někdy nějakou dala dál než prvních 5 stránek, protože mi chybí fantazie... když vidím laru, prostě chci být jako ona

a moc hezky cvičila
šikovná blanička

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:50
- Nahlásit

Maya
tak už ses zmátořila z nemoci?

bohužel nezmátořila, jsem furt rozhadrovaná - z téhož důvodu jsme odvolali zájezd k ségře, budu o víkendu ležet. Ale jsem přišla domů a Brtnik byl ještě v prasí, takže jsem vzala Blandírku a šly jsme se plouhat do sídláka. No já se teda plouhala, ona fordila prostorem dost zvostra, jsem jí vůbec nestačila, byla jak vystřelená z děla. Ona má stejně jako Ešus tyhle naše výpravy do civilizace ráda. Je převážně furt v polích a v přírodě, takže si pak civilizace užívá, čuchá si a podepisuje

u nás to taky řádí, alespoň je klid bez dětí, jsme v karanténě neb oni chtějí odjet v sobotu na tejden na hory se zdravejma dětma

se někdy choroba i hodí, co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:51
- Nahlásit

cernej caj
tomb rider ala lara croft ,

no to sem hnedle zase chytřejší

nehraju hry moc...

ááha, takže hra

o tomhle bych psala povídky, kdybych sakra někdy nějakou dala dál než prvních 5 stránek, protože mi chybí fantazie
tak nevíš, jednou to třebas přijde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:55
- Nahlásit

PetraK
tombraider film 1 - nejlepsi scena z celyho filmu, i kdyz je mi jasny, ze dneska, o 13let pozdej, by nektery ty nerealny veci vypadali realnejc

tak snad uz tohle bude posledni nemocnej vikend a pak uz budes plne fit!

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:02
- Nahlásit

cernej caj
tombraider film 1

má slušnej vohoz děfčica , hm. jen teda nechápu, proč po kovový obludě střílí, to se podle mě vždycky musí minout účinkem, to věděli už u terminátora

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:02
- Nahlásit

cernej caj
jo to je pěknej film, hru neznám, ale já chci bejt v příštím životě slavnej muzikant

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:05
- Nahlásit

Maya

životě slavnej muzikant

by se ešče dalo stihnout, ne?

Já chci dělat se zvířatama. A doufám, že příště už to nezvořu, jako v tomdle životě a pořádně se do toho napřu a neskončim v kanclu jako teď. Byl to vždycky můj sen, zakpala jsem si ho sama, tak můžu tlouct akorát do svý hlavy. . A taky chci psát lepší básničky než píšu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:07
- Nahlásit

Maya
her je 9 tusim, nebo 10...

ty prvi 4-5 se moc hrat nedaji... na druhou stranu v tech 90tych letech to bylo hratelny dobre, dneska je to hratelny tak od 6tyho dilu a loni sem sehnala za 200 celou serii 1-9 a tu posledni co vysla pred rokem, tu mi neutahne uz kompik (prece jen se cenove udrzuju u nizsi stredni tridy), tak sem si kvuli ni musela poridit ten novej a ten muzu i hru

PetraK
nojo, ale vypada to dobre a akcne

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:08
- Nahlásit

zapněte si všichni okamžitě čt2!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:11
- Nahlásit

PetraK
tak ty basnicky mas taky jeste cas vypilovat furt to s tema zviratama mas dobry, priste uz to vychytas lip

Maya
no to mas jeste sanci stihnout s tim muzikantem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:15
- Nahlásit

PetraK
to s tema lvama? ja nemam tv ale zkusila sem haluzove ct2 online hledat a ono to fakt existuje, jo? online vysilani na netu? cumim

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:18
- Nahlásit

PetraK
cernej caj
vy můry jedny, za prvý jsem psala muzikant a ne ka a za druhý představa jak na svoje první světový turné vyrážím u příležitosti odchodu do důchodu mě moc netankuje

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:19
- Nahlásit

cernej caj
jo, každá telka má online, sem právě myslela, že to budu chytat na telku, no tak ne no
lvy jsem asi prošvihla

<< 1 ... 2799 . 2800 . 2801 . 2802 . 2803 . 2804 . 2805 . 2806 . 2807 . 2808 . 2809 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání