Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 10:26
- Nahlásit

cernej caj
skoro vsecky uz zrusili ty maly kina... coz chapu
no u nás už to kino prej taky předělali, že je super modern, ale furt je to mrňavý maloměstský kino a žádnej komplex žejo
ale radši se kouknu doma, jen mě štve jak už osekali ulozto a na tom novym serveru film nestáhneš bez placení
PetraK
hošíčci oboje si tímhle taky prošli, taky byly megastáááárs co jedou na dřeň
a tak to asi každej, jen jsem myslela, že dneska jako světový hvězdy už to asi nedělaj
jeden večer seš tady, druhej den zas v jiným městě
no co já tak sleduju ty kapely, který jsou slavný v určitých kruzích a ne žádný megastars ala DM, tak maj celkem dost volno, obvykle jednou měsíc až dva v kuse, jeden volnej den z 10 a pak maj zase pár tejdnů volno, celou zimu volno, asi jim to stačí a neumíraj hlady

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 10:43
- Nahlásit

cernej caj
za dalsi rok na tom muzete byt fakt na urovni
to bych ráda, ale moc to na to s jeho roztěkaností nevidím zatím mu vyprávím, že za deset let bude v důchodcovský kategorii porážet bordery

PetraK
Jakej byl včera koncík?
ani netuším, slyšela jsem pár úryvků a nenadchlo mě to. Ale určitě bylo uklízení míň náročný, než bude po vás
jo je to prostě jinej levl.
Přesně! vůbec mi předtím nedošlo, jak moc jiný to bude. A teda ačkoliv slintám nad některejma plemenama a štěkanátkama, tak další pes určitě štěně nebude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 10:58
- Nahlásit

birma
za deset let bude v důchodcovský kategorii porážet bordery

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

, než bude po vás

dooost drzá!! Po mně nezbude nic, jsem čistotnej tvor

tak další pes určitě štěně nebud

no mě to taky vábí, i když mě vábí obě možnosti teda, abych pravdu řekla. A nevím která víc,

ani netuším, slyšela jsem pár úryvků

a víš, že ten člověk dělal muziku k ténkrát na západě? a k profesionálovi?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 11:24 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

PetraK
no mě to taky vábí, i když mě vábí obě možnosti teda, abych pravdu řekla. A nevím která víc,
to já mám jasno - slintám nad spoustou štěňat (ideálně šílenejch jako maliňák, prascák vovčák nebo kelpie ), ale když pak vidim tu strašnou změnu, co se s timhle zvířátkem stala a doufám, že ještě stane, tak vim, že je to to, co mě naplňuje a i kdybych se měla se štěnětem dostat někam na mistrák a s dospělákem z útulku nemohla nikdy nastoupit ani na lokální neoficiální závod, tak v tuhle chvíli mi tohle dává víc
a víš, že ten člověk dělal muziku k ténkrát na západě? a k profesionálovi?
vím a měl tam českej symfoňák, ale nějak mě to nenadchlo prostě (na druhou stranu co tě nadchne, když víš, že budeš do 6ti do rána v práci a buď budeš šůrovat záchody, nebo vyluxuješ asi 500 metrů chodby a pár desítek místností )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 11:44
- Nahlásit

birma
taky si někdy říkám, že starší pes je něco úplně jinýho než štěne, ale v mým případě by to musel být druhej mazlík jak vokoun, to je fakt zlatíčko, takovyho adamitu bych asi nechtěla

worick
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 12:26
- Nahlásit

birma
PetraK
Koukám, že jste vzpomenuly koncert Morriconeho... Vážně jsem chtěla na Morriconeho koncert do Prahy jet, jenže jsem nějak opomenula, že začne Olympiáda Jelikož se teď celé naše žití plánuje dle programu Olympiády, tak je pochopitelné, že jsem koncert odpískala. Ale mrzí mne to...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 12:31
- Nahlásit

bože, žádnýho Morriconeho neznám a olympiádu bych vystřelila na měsíc

worick
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 12:34
- Nahlásit

Maya
bože, žádnýho Morriconeho neznám - taky nejsem žádný odborník na vážnou hudbu, ale hudbu z ,,Tenkrát na západě" s foukací harmonikou znáš ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 12:39
- Nahlásit

worick
no ja pobavila vcera, kdyz se nasi na neco divali a ja co to je? nejaky zavody? mi ani nedoslo, ze je olympiada, nikdy sem zadnou nevidela a vetsinou probliknu, ze jede az par dni po zacatku

Maya
taky ho neznam, tesi me ze sme dve

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 12:46
- Nahlásit

worick
,,Tenkrát na západě" s foukací harmonikou znáš ne
jo to znám, ale nikdy nesleduju kdo složil nějakou filmovou hudbu, takže to jméno fakt neznám

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:00
- Nahlásit

rumštajn.

to mě těší, že nejsem sama, kdo nechodí do kina skrz decibely.

Morricone je skvělej, ale na koncert bych asi nešla... ničí... páč hudební decibely v kombinaci s tlačenicí... asi dám až v jiným životě.

včéra jsme měli jet výletit, ráno mužíkovi nebylo óká, já se sama nedokopla v tu chvíli (už mi to na sobě vadí), tak jsem zkejsla doma, že půjdem v poledne na menší, a začalo chcát... tak jsem si zhnuseně udělala kafe a zrzavá kočičí sfiň mi ho celý vyklopila do postele (líto mi není kafe, jasně, ale ta matrace už je vážně poněkud vyžilá) v takové situaci, že bych řekla, že naschvál.

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:00
- Nahlásit

kafe

ten dort je naprosto skvělej

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:02
- Nahlásit

cernej caj
takovyho adamitu bych asi nechtěla
znáš někoho, kdo by si ho vybral dobrovolně?

Maya
bože, žádnýho Morriconeho neznám
klííííd, jsem o něm do čtvrtka taky nevěděla a že existuje jsem se dozvěděla, až když jsem se na Chinaski ptala, co že to bude za akci příště

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:06
- Nahlásit

birma
znáš někoho, kdo by si ho vybral dobrovolně?
já jo! ňákou birmu

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:10
- Nahlásit

Vero
ňákou birmu
ňáká birma by se taky rozhodla jinak, kdyby jenom tušila, co jí čeká zvlášť když výběr byl proveden stylem "kříženec NO hodný k lidem i psům, to by neměl být zas takový výchovný oříšek"

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:14
- Nahlásit

http://ceskedepese.cz/2013/12/03/917/

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:15 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma
kříženec NO hodný k lidem i psům
a proč sis nakonec nevzala toho hodnýho křížence NO, simtě, teda

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:19
- Nahlásit

kachna_

jak Milča tu chemošku snáší? mám nějak zapsaný, že to je hrozný utrpení pro psa...

Fifi

dodatečně gratulůju

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:21
- Nahlásit

Vero
a proč sis nakonec nevzala toho hodnýho křížence NO, simtě, teda
asi mi v útulku podstrčili to moje hovádko a hodnýho křížence NO si tam nechali

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:24
- Nahlásit

Vero
mám nějak zapsaný, že to je hrozný utrpení pro psa
já teda zase všude slyšela a četla, že psi jsou na rozdíl od lidí s chemoškou v pohodě

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 13:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Vero
mám nějak zapsaný, že to je hrozný utrpení pro psa...
Teď má jednou za čtrnáct dní injekci a jednou za měsíc a něco infuzi (teda v rámci těch 14 dnů, ne navíc). Jinak nezvrací (nezvracela ani jednou), nemá problémy s vyměšováním, je schopná ujít každej den procházku, srst teda moc kvalitní nemá, ale to bych řekla, že je tak nejhorší, někdy je unavená. Ale v zásadě by to všechno člověk i byl schopnej připsat tomu, že jí je 12.
Maya
á teda zase všude slyšela a četla, že psi jsou na rozdíl od lidí s chemoškou v pohodě
jo, to jsem slyšela taky.
birma
asi mi v útulku podstrčili to moje hovádko a hodnýho křížence NO si tam nechali
nebo tam viděli ten potenciál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 14:16
- Nahlásit

birma
jenze naka birma nahodou takovyho psa zmakne do normalu, i kdyz treba ne dobrovolne

kachna_
tak to snasi milca fakt asi docela dobre

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 14:29
- Nahlásit

kachna_
tak to jsou oběcně dobré zprávy.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 14:29
- Nahlásit

já mít takového psa jako Adam tak už sme v blázinci voba dva

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 14:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Mayaá mít takového psa jako Adam tak už sme v blázinci voba dva
to nejseš asi jediná. prostě birma je bourec.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 14:37
- Nahlásit

Vero
prostě birma je bourec
to jo

další domácí zviřátkko, jak se nechá drbat na bříšku https://www.youtube.com/watch?feature=player_embed ded&v=crjKYkAdiSQ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 15:59
- Nahlásit

su v praci 2 h prescss, na porade udinam, tma, blikaci projektor, pozdni dobs na me.... drzte palce at neusnu. jo a kde je denyky?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 16:02
- Nahlásit

cernej caj
a tak zase ve tmě nikdo nepozná že spíš kdyby náhodou nesmíš teda chrápat

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2014 16:04
- Nahlásit

Vero, Maya
tak si říkám, jestli mu nedělám špatnou reklamu, on je fakt děsně fajn. dneska už třeba druhej den skoro jenom chrní a sice se mu to moc nelíbí, ale je naprosto zlatej
A bourec nejsem, kdybych byla, tak už je ouplně v pohodě

cernej caj
drzte palce at neusnu
držim! Já teď vstala, takže ráno 2 hodiny, teď 2,5 a přede mnou dlouhá noc. Už teď je mi blbě...

<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání