Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 18:10
- Nahlásit

Vero
musím říct, že jeho nářek mě poněkud vzal
Prdola malej, posilam mu velky pohlazeni, ju?! A zadny dalsi kuchani uz. A brecel kdy, kdyz se budil z narkozy?
Fajka
Von prej je ten vlasatej a my všichni ty dvě pindruše
To je strasna kravinita!

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 18:44
- Nahlásit

birma
tak jak se tváří pacient?
spí.. nic moc, zlehka jsem ho pohadila po tělíčku a skoro se pozvracel.

Fifi
A brecel kdy, kdyz se budil z narkozy?
jo, hrozně, i cestou, doma vlekl prdelku nízko.. je mi ho tak líto, on není žádná hysterka, co vyvádí krz každou blbinu, naopak. snad se z toho už vyspí.
pohlazení předám

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 18:44
- Nahlásit

Fajka
Drrrržíme držíme tlapky
díky, pindruše.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 18:58
- Nahlásit

Vero
i cestou
Jeli jste ale autem, nakonec?
je mi ho tak líto, on není žádná hysterka, co vyvádí krz každou blbinu, naopak. snad se z toho už vyspí.
Urcite, vychrupne se z narkozy, pak uz jen pekne srustani a zase ten nenavidenej limec na par dni. Tohle je takova bezmoc vzdycky, po operaci, clovek by se nejradsi sam rozkrajel, aby psovi nejak ulevil. Cuby nastesti nikdy po narkoze nebrecely, ale i tak... Toz, pevny nervy a uspesny hojeni!

birma
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 18:58
- Nahlásit

Vero
Chudák
Adam je cíťa, ale z celý kastrace mu vadilo jen to, že si nemohl vyhonit.... Tak tfuj tfuj ať je chlapečkovi brzo dobře a hlavně ať se to tim vyřeší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 19:56
- Nahlásit

Vero
tak to hodně nervů a trpělivosti, buldozérkovi, posílám pohlazení ať se rychle zlepší

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 20:06
- Nahlásit

Fajka
Von prej je ten vlasatej a my všichni ty dvě pindruše

vyřiď mu, že je jémen a že se vůbec nedivim tomu, že neumí chodit

cernej caj
tak se stav, na zada si poradne nedosahnu

to musíš nacvičit, abys nezakrněla

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 20:06
- Nahlásit

na ZOOMu začíná nějakej dokument o psovstvu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 20:33
- Nahlásit

JUPIJAÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! BLANKA SI POPRVÉ HRÁLA SAMA A TO DELŠÍ DOBU, NEŽ JE JEDNA A PŮL VTEŘINY!! Došla si do hračkárny, chvíli tam rabovala a pak si vytáhla přetahovací kruh. Odnesla si ho na pelíšek a tam ho nechala. Trochu jsem ho rozpohybovala a ona se chytla!!! Nejen že jsme se regulérně přetahovaly!!, ale pak se stal sasrak, nenchala jsem jí 3x vyhrát a ona si to pak odnesla, a HRÁÁÁLA SI S TÍM SAMÁÁÁÁÁ!! Ani jsem nedejchala, jen sem se kochala , byl to boží pohled

Vero
jo, hrozně, i cestou, doma vlekl prdelku nízko.. je mi ho tak líto, on není žádná hysterka, co vyvádí krz každou blbinu, naopak. snad se z toho už vyspí.

ach bože, prtka malinkatá!!

birma
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 20:42
- Nahlásit

PetraK
JUPIJAÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! BLANKA SI POPRVÉ HRÁLA SAMA A TO DELŠÍ DOBU, NEŽ JE JEDNA A PŮL VTEŘINY!!
gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 20:47
- Nahlásit

PetraK
BLANKA SI POPRVÉ HRÁLA SAMA
to je pipinka Blaninka

Mě fascinujou psi, jak se všichni strašně sžili se slepicema (teda jako ne bez dozoru), ale za mý přítomnosti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 21:13
- Nahlásit

birma
gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

já jí to vyřídím. Byla to opravdu nádhera, dělala něco jen tak prostě, prostě jen tak, sama pro sebe, sama pro sebe, volná a svobodná, hezky se na to koukalo.

kachna_
to je pipinka Blaninka

jo mooooc spokojená pipinka Blaninka. A taky po sobě hásky uklidila nejen kelímky, ale!!!!! NĚKOLIKRÁT I HRAČKY DO HRAČKÁRNY. FAscinuje mě, jak se po určitý době s ní dá snadno domluvit, jak se v podstatě lidskou komunikací stylem - Blani, mohla bys to dát sem? - naučí co chcu. A jak je Blažena, že zas objevila něco novýho

jak se všichni strašně sžili se slepicema (teda jako ne bez dozoru), ale za mý přítomnosti.

hoouby, fakt?? Aji Cirátus?? Aji Mája? NO GRATULACE OLBŘÍMÍ!

(vyřiď mu, že jsem se tuhle zas díky němu řehtala, páč jsem vyprávěla kolegyni historku s venčením s Ešusem )

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 21:26
- Nahlásit

Jo a to pozorte, to sem zapomněla zmínit, že Blankobabka vyrabovala radostně z hračkárny Ešusí aportovací činku dřevěnou a dělala kynológickýho psa, hrdě s ní pochodovala prostorem, vzrorově ji držíc (náhodou ovšem, páč příště už jí vzala za paličku )

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 22:16
- Nahlásit

PetraK
Blanimíra je super
u nás teda máme hračkárnu zavřenou a Dorin když chce hračku, tak významně kouká

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 22:40
- Nahlásit

Fifi

jasně, jeli jsme autem, tu cestu by fakt nedal.
jo mužíka jsem se ptala, jak by asi tak šel ze zákroku pěšky dom on, mužík se zamyslel a děl, no kdybych byl trochu odolnější, tak by to docela šlo! ale proti autu nic nenamítal, ten výskok jsme vyřešili tím, že si sedl na zem dovnitř za sedadlo.

po narkóze, co měl skrz voko, nebrečel vůbec, jen si tak sípal pak doma, šťastnej nebyl to ne, ale todleto je úplně jiný...
ven šel ted večer rád, zajímal se o pachy, ale jinak veselej není a i ted leží v pelechu a občas začne plakat

no a ta bezmoc je faaakt na pytel.

birma

možná je to u nás horší nějak v souvislosti s tím problémem, nevím... ale každopádně nikdy nic ho ještě tak nevzalo.

cernej caj

dík za přání, už abysme to měli za sebou

PetraK

Blaninka je úža... buldozér si sám nikdy nehraje, leda teda venku s klackama a nějaké to vodní dílo rozebrat, ale s hračkama ne.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 22:45
- Nahlásit

Vero
to kníkání a neveselost je tou narkózou, ono to i přes to probuzení odeznívá tak den, pak už bude všechno jak obvykle
já měla Kima bez probuzení a i s probuzením a ty následky jsou v podstatě stejný, jedinej rozdíl že s probuzením může ten pes hned chodit, ale na juchání to hned není

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2014 22:59 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
ven šel ted večer rád, zajímal se o pachy, ale jinak veselej není a i ted leží v pelechu a občas začne plakat
Ta prvni noc bejva nejhorsi, vydrzte, prtky, vydrzte. On je priblblej jeste, treba nebreci, ze ho neco boli, spis jen po ty narkoze - ja po slepaku taky prej vyvadela, kdyz sem prichazela k sobe. Hlavne teplicko a soukromi, bude to klidna noc, neboj. A ze se sel uz pekne vyvencit, tak to je fajny, a von kdo by byl veselej, kdyz by se mu ufikli kulky. Uvidis, zitra bude lip!
Maya
já měla Kima bez probuzení a i s probuzením a ty následky jsou v podstatě stejný
Ja mela Dorotu z jedny operace taky probuzenou, a nikdy vice to nechci, ta byla jak na speedu. Pri prevzeti uvazana u topeni v kosiku, fijalovy vociska a personal se od ni drzel dost v povzdali. Doma pak taky jeste pochodovala, nez sebou buchla a dospavala. To je lepsi prevzit motavyho psa, kterej se postupne probouzi v klidku z narkozy, kdyz veti uznaji, ze uz nehrozi nebezpeci nejaky.
PetraK
Byla to opravdu nádhera, dělala něco jen tak prostě, prostě jen tak, sama pro sebe, sama pro sebe, volná a svobodná, hezky se na to koukalo.
Ale to je libeznice prelibezna.
kachna_
Mě fascinujou psi, jak se všichni strašně sžili se slepicema (teda jako ne bez dozoru), ale za mý přítomnosti.
Vsici? Ale na stranu druhou, slepice nezajimaly prilis ani terosky, to kralici byli jinsi sorta.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 07:15
- Nahlásit

PetraK
blanice je sikulaaaaaa

sem se včera snažila rozdovádět ferinu, nějak bez úspěchu. Timíčkovi to šlo krásně, i když ten uzel do tlamy prostě neveme, ale aspoň líta, ferina na mě fakt akorát čumí co to jako jeee?

Vero
chudák malej vím jak si psala i ze začátku s límcem, jak to bral hrozně myslím na vás

kachna_
Mě fascinujou psi, jak se všichni strašně sžili se slepicema (teda jako ne bez dozoru)
říkáš, že bez dozoru by se mája vyřádila?

moje nausnice, jestli sem neukazovala, z fleru

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 07:18
- Nahlásit

Rumštáááájn
Vero
tak co noc?
Fifi
Jako to, že je ignorujou, je super, to že Mája zpomaluje, aby je neplašila nechápu .
U nás morčata. Ty fakt neučim, protože lovení myší od ní chci a ona to neumí rozlišit.
Vendulka uměla i ty myši rozlišit na "naše" a "cizí".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 07:44
- Nahlásit

kachna_
tos asi měla radost, pokud žrala jen cizí myši, co

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 08:18
- Nahlásit

Fifi
ta byla jak na speedu
u nás to byla na stejno, u první operace jsem si ho vezla domů ještě v narkóze, probral se v půlnoci a do rána furt pochodoval a kníkal, děs běs, u druhý operace že ho probuděj a nechaj si ho tam chvíli na pozorování a pak si ho vyzvednem večer, nechala jsem jim tam košík, prej jako dejte mu ho než se probudí, nenechá sebou manipulovat cizíma lidma, samo mi předali psa bez košíku a prej málem nám sežral sestřičku, Kim skákal jak srna, ale popravdě musím říct, že doma byl pak víc v pohodě a spíš spal, pak při kastraci jsem si ho brala hned po probuzení a to byly taky pochoďáky a kníkání
cernej caj
ty jsou moc pěkný ty náušince, už se to blíží co?
kachna_
morče bych si teda neriskla, když ho vezmu na klín a Dorin sedí vedle, tak takovou ukázkovou nervozu jako odvracování hlavy a olizování, co předvádí, to se hned tak nevidí

včerejší botky jsem vyhodila a dneska mám nový, ty co jsem si vobjednala vod bati, jako jsou moc pěkný, ale takhle dřecí botky jsem už dlouho neměla, sotva jsem dopajdala do práce a ani náplatě moc nepomáhaj, tak na mě vzpomínejte cestou domů, budu ještě lepší než pejrak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 08:25
- Nahlásit

Maya
ferina na ne furt cumela do klece a oblizovala se ale kdyz byli v naruci tak se jich netkla

nojo, v nedeli seznamovaci pozdni obed s rodici... myslim, ze fakt, ze budu mit neumyty vlasy a budu zabahnena bude vadit jen nasi mamce

dala sis naplasti pred obutim? nebo az na odreny mista

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 08:42
- Nahlásit

cernej caj
nedeli seznamovaci pozdni obed s rodici
rodiče se ještě neznají?

dala sis naplasti pred obutim? nebo az na odreny mista
až v práci na odřený, tak nemůžu přece dopředu vědít kde mě to bude dřít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 08:59
- Nahlásit

Maya
jeste ne... kdyz tenkrat asi pred 3ma rokama byli u nas doma, tak nasi navrhovali nejaky obed a tenkrat rekli rodice muze, ze je na nejaky seznamovani dost brzo... no takze su zvedava.

no sem myslela, ze uz jsi je nekdy mela, takze uz mam ty mista obslehnuty. navic klasika byvaj paty, ten hrb pred palcem, pod kotnikama... ono totiz je nejlepsi to oblepit predtim, nez to odres, protoze pak uz to naplast asi jen trochu zmirni

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:06
- Nahlásit

cernej caj
Moje a Michalovi rodiče se poprvý potkali v porodnici při narození prvního vnoučete. To myslim, že stačí.
S hrůzou dodnes vzpomínám na sváteční obědy u pani Vančurový

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:06
- Nahlásit

Buldozérku náááš,
co pak děláááš,
Vero jde do školy ,
ty dřepíš v posteli,
jak pak se mááááš?????

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:08
- Nahlásit

Maya
až v práci na odřený, tak nemůžu přece dopředu vědít kde mě to bude dřít

todle řeší kámoška na trecích tak že voblepí páskou celý nohy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:10
- Nahlásit

Fajka
preventivne, ze jo

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:13
- Nahlásit

Fajka
todle řeší kámoška na trecích tak že voblepí páskou celý nohy
tak cestu do práce a z práce já nějak vodkulhám ´

cernej caj
no sem myslela, ze uz jsi je nekdy mela
mám je dneska prvně, ale pravda je, že klasika paty a to já mám vodřený skoro u všech nových bot, ale teda lepit dopředu mě to nenapadlo
jinak musím říct, že ty boty nejen vypadaj umělohmotně, ale taky asi umělohmotný jsou, tady v teple v kanclu je to znát ještě že je nehodlám nosit nějak dlouho, ale co by člověk chtěl za těch pár korun

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2014 09:22
- Nahlásit

cernej caj
preventivne, ze jo
jo a nakonec už párkrát zjistila že se jí udělal puchejř kuli tý debilní pásce bo se shrnula používá jakousi elektrikářskou

Maya

tak cestu do práce a z práce já nějak vodkulhám
to je panečku pokulháníčko

<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání