| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 22:35
- Nahlásit
Fifi
, stari a zdravi...
dyk to byla taková suverénka ach jo.
To mame stejne,
no vono je dobrý to mít prostě rozdělený, že když se prasůje, tak se prasůje, ale když je to volný, je to volný, a u nás krásně fungala ta žádost, že jsem požádala, ešivá: Hošíčku, mohl bys mi podat? A von se přetrhnul a podal. Páč to byl v tu chvíli velkej asistent . Musím se usmívat, když si ho představím, pokaždý, jak se tvářil , když jsem ho zcela vážně požádala, jak byl důležitej , postupem času jsme prostě vlastně i aport jako takovej neměli, vždycky to byla ta žádost, zdaliž by nemohl podati, přinésti
Ale u birmice chapu, ze ma jiny kriteria, u adamity, kor kdyz ho vlastne rozehrava a tak.
jooo, jo, tam jde o něco jinýho, navíc tohle se prostě vyvinulo u nás tak jako časem , postupem času. A bylo to o moc hezčí, než ten blbej aport
Maya
helee, až budou hrát u nás, půjdu i na prvního máje
když ty kapely jsou rasisti a hrajou jenom v Prasééé, tak ať si trhnou
tyy vole, my jedem třeba až do Mníchova a ne Hradiště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 22:36
- Nahlásit
Fifi
Fifi - prosím, můžeš od nás pozdraovavat paní S.? já tetkon ješště furt nechci volat, tak, jestli byste byly jedna z vás tak hodný a pozdraovovaly jí a řekly jí, že je mi to líto, vím, jak to vždycky blbě nese, když jí odejde pejsek .
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 22:52
- Nahlásit
Fifi
ze Skrivanku uz neni, ta josefcice udatna, co se onehda diky sbirce operovala. Chjo, nedockala se, stari... Ale aspon se mela pekne na stary kolinka
ach jooo pusina malinká ale i tak to mělo smysl...bo se jí určitě žilo lépe než bez tý operace ..
PetraK
MOMENT!! já měla na mysli ty dva velký pytlik, co byly spíš pytle, co jsi je položila vedle auta A UŽ NIKDY NENAŠLÁÁÁÁ
bud sem já sklerotická... (si nepamatuju žádný velký pytle????) nebo ty matla..já si pamatuju ty dva malý pytlíky se vzorkama co sem pracně musela dělat znova ...
als já su spíš skleróza takže máš asi pravdu děvče...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 22:53
- Nahlásit
PetraK
no, 28. února to posíalali z germánska pět. hm a ještě to nenáme....????? zajímací, co
28.února????? jako vloni????
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 23:03
- Nahlásit
PetraK
můžeš od nás pozdraovavat paní S.
Rozhodne, vyridim, snad se s ni uvidime o vikendu.
když jsem ho zcela vážně požádala, jak byl důležitej
Hele, mne Kremyl podruhy v zivote prines morkovku dneska. Jakoze, hec, mami, koukej. U ni, labilky sibly, to je jeji vlastni rozhodnuti, uvolneny a zase sem z toho mela kroupu v oku. Protoze kdybych ji na kosti chmatala, preventivne ji je odebirala, sem uz bezruka. Takhle ona, chapes, ONA sama prijde se pochlubit, takovy i podekovat, ze mnami!
Fajka
bo se jí určitě žilo lépe než bez tý operace ..
Tak bez ty operace by se nedozila vubec svyho veku, o tom zadna, Vi cert, kolik ji vlastne bylo, tak nejak 10-13, navic zubozena z predchoziho pobytu... mela proste krasnej podzim zivota.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 23:18
- Nahlásit
Fifi
Tak at ho zase nekde nepotratis.
Neni nad to mít kolem sebe přející lidi, což?
PetraK
Měli jsme na přinášení striktní povel a pak ten hravej.
My nic striktního nemáme, jen vidim rozdíl v tom, když se sám takhle vyblbne pes, kterýho máš na sebe navázanýho a když u Adama to byl jediný způsob hry. Furt potřebuju dotáhnout to, že hra se mnou je prostě nejlepší zábava a pak ať se mydlí míčkem po palici jak je mu libo
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 01:22
- Nahlásit
Caaau fsici
Pred hodkou jsem dorazila s Balouskem z treninku s Frantiskem Sustou a bylo to NAPROSTO bozsky!! Za prve musim rict, ze Frantisek je fakt genius, co se kritiky tyce, dokaze ji tak krasne zaobalit, ze je srozumitelna, jasna, nenasravaci a uderna zaroven Celkove je to proste borec, ze kteryho sala pohoda a ja osobne jsem pred nim nemela prazadnou tremu, jakoze sem tremistka docela velika. Muzu ho jedine doporucit.
Ty tri hodiny byly nabity informacema, radama a vsim dalsim, coz se okamzite aplikovalo v praxi. Mne osobne to fakt dneska dalo hrozne moc. Probihalo to tak, ze z peti cvicicich psu se postupne vsichni vystridali nejprve v tom, ze rekli, co maj za problem, kterej cvik jim delao btize, co chteji zlepsit. Resektive by bylo dobry rict, ze tenhle trenink byl zamerenej na motivaci, pozornost a vydrz. Ja s Balousme jsme se do tematu vlezli spis tak castecne, protoze jsem s nim hlavne resila jeho vytrvaly stekani, kdyz a) chce neco delat b) nevi, co ma delat c) vyzaduje cokoli.
Po tom uvdnim nasem povidani jsme kazdej jednotlive predstoupili na plac a Frantisek si nechal ukazat, jak clovek se psem cvici, jak s nim komunikuje. Zameril se na problemy, ktery byly predtim predestreny, krasne dokazal definovat, kde je problem a najit reseni. Moc jsem ocenila to, ze hned na zacatku a pak v prubehu nekolikrat zaznelo, ze opravdu ne vse jde udelat pozitivne a ze proste clovek do toho psa obcas musi sahnout, zvlast v kritickejch situacich. To se mi hrozne libi oproti nekterym "fanatikum" (pardon, jestli se tim nekoho dotknu), uz jenom z toho hlediska, ze to treba ve mne hrozne pomohlo odbourat muj osobni stres z toho, ze obcas do toho psa hrabnu.
Po kazdym predvedeni clovek rovnou zacal pod jeho taktne netaktni taktovkou se psem pracovat. Pokud pes mohl, udelaly se tri kolecka, pricemz se samozrejme zkracoval cas. Behem tri kolecek jsme dosahli toho, ze Balous prede mnou vydrzel tri-ctyri vteriny sedet bez rvani (pricemz jeho rvani byl do ted jeho "bod nula", neboli chovani, kterym si rika o to, ze chce cvicit, pokracova,t pracovat). Takze jsme to zacali pretvaret do sezeni prede mnou. Postupne jsme se velmi rychle byli schopny dopracovat k tomu, ze za sezeni uz neprisel klik a pamlsek, ale jednoduchej cvik, klik, pamlsek, odhozeni pamlsku, predsednuti, cekani (stale bez rvani!!!! )) ). Vtipny bylo, kdyz jsme pak zkusili dalsi vec, chtit po Balonkovi cosi jako nousetouch. Stacilo jen malinko zvysit kriterium (posunout ruku o 3cm dal, nez byla poprve, kdy to dal v pohode) a zacala blafat. Ja jsem se k nemu otocila zady a oba s Frantiskem jsme tak nejak ocekavali, ze Balon me obehne, nebo alespon kousek popjde... Oba jsme se seredne zmylili Balous sedel za mejma zadama a rval (popojiti nepomohlo, poposel, ale sednul si zas za moje zada a rval ). Takze to mame nas soukromej ukol tohle pretvorit. Hrozne moc mi to dalo, hrozne mi tpo pomohlo nektery veci uvest do praxe a videt zas nejakou cestu. Je fakt k nezaplaceni, kdyz na vas kouka clovek, kterej ma cit, vi, vidi do vas i do psa a je schopnej vse bez stresu vysvetlit.
Balousek dostal moc velkou pochvalu primo od Frantiska, dokonce trikrat (jendou za to, ze je to nejnadsenejsi a nejpracovitejsi zlatak, kteryho kdy potkal, podryhu za to ze cvicil suverenne nejlip a potreti v situaci, kdy uz byl konec, ja s Frantou jeste resila, jestli mam chodit priste na zaciname s klikrem, nebo uvolnit misto nekomu jinymu a jit az na jinej trenink, Balouse sem mela na voditku a byli tma na volno dva borderaci. Na zacatku v pohode, pak jeden zacal do Balona hnusne vysirat, ten cekal co jako bude, pak se jemne ohradil a nechal se v klidu stahnout. Franta rikal, ze je to fakt borec, co vydrzi (No joo, samochvala sice smrdi, ale tohle nejsou moje slova!!! )
Secteno, podtrzeno.. Bylo to uchvatny, hrozne moc davajici, jsem nacucena informacema a po dlouhy dobe taky s elanem do tho, abych pokracovala s klikrem. Doporucuju vsem, borec je sice Balous, ale Frantisek je borec na entou
A dobrouuuu )
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 01:26
- Nahlásit
Sem si to po sobe precetla, sry za preklepy a opakovani se, ale vzhledem k tomu, ze stale pilne rekonstruujem, do toho chodim do prace a kdyz mam ranni, tak spim tak 4 hodiny denne (coz je pripad poslednich dvou dnu), tak m to snad prominete
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 01:29
- Nahlásit
Jo a jdem za mesic na "Ucime novy cvik", kde jsme se s Frantiskem dohodli, ze ja s Balousem se budeme venovat free shapingu, bo ten fakt nedavame.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 06:51
- Nahlásit
docitat vas nemam silu, prispevek od Mathey stacil
Mathea
tyjo, to vypada fakt suprove tak hlavne, ze se vam zadarilo
Vero
drzim palce, at je vse OK
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 07:12
- Nahlásit
Mórgen,
tak hlavní náplň dne: držet palce i tlapky buldozérovi
Včera mi volal známej, z ústí, má v sobotu přijet do prdelajz,
dohledat nějakou srnu s přeraženou nohou. Nemůže vzít svojí čubinu, páč má něco s okem tak jí chce nechat v klídku. A prý že prubnem Bukíse a já mu říkám, ty wogo, dyk von tyhle myslivecký povely neumí a von né to bude v pohodě,
nám stačí aby nás na ní upozornil a vyhnal jí.
To bude zážitek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 07:42
- Nahlásit
denyk
tak to budes mit asi veselo
ja su totalne mrtva. po 2 pivech, druhej den jen se 6h spanku a navic naladovana paralenem... su lina a tudiz nepudu ani tancovat, treti takovej den s nevyspanim by me zabil... ale koupila sem si kettlebel maj v lidlu za 220kc/5kg a zkusim s tim cvicit treba doma
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:06
- Nahlásit
cernej caj
koukej už trochu odpočívat vrrrr
to je parádička
http://bydleni.idnes.cz/roubenka-po-rekonstrukci-s vepomoci-db7-/rekonstrukce.aspx?c=A140211_202930_r ekonstrukce_rez
si budu asik muset vzít nějakýho starýho prachatýho němce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:07
- Nahlásit
denyk
ja toho nemce chci taky!! fakt luxus... jeste kdyby clovek nemusel chodit do prace pro obzivu ale spis pro radost...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:14
- Nahlásit
cernej caj
ja toho nemce chci taky!!
no ty už máš smolíkof, páč jsi skoro paní
ale tak já tě pak pozvu
takových roubenek je tu hafo....před rekonstrukcí
do prace pro obzivu ale spis pro radost.
hele a jinak nejsi náročná?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:16
- Nahlásit
Mathea
zní to zajímavě, ten Šusta je teď nějak v kurzu se mi zdá a ani se teda nedivím
cernej caj
co je kettlebel?
včera naši večer odváděli Zeuse domů a já zavírala psy a Dorin byl tak v rauši, že Zeus jde pryč a on nikam nejde!! že skočil do misky s vodou a ani si toho nevšim tak doufám, že se mu do rána neudělaly moc rampouchy a nepřimrz někde v boudě, byla docela kosa dneska ráno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:17
- Nahlásit
denyk
ty jo, to je domeček, to bych taky brala a toho němce taky, já nejsem skoropani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:26
- Nahlásit
Maya
to je takova cinkokoule s uchem, myslim, ze tu o tom basnila birma pred vanocema.
neudělaly moc rampouchy a nepřimrz někde v boudě,
denyk
máš smolíkof, páč jsi skoro paní no prave, jeste skoro, zatim smolikof nemam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:48
- Nahlásit
cernej caj
cinkokoule s uchem
aha, už jsem si to našla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:50
- Nahlásit
no já přemejšlím, že bych si koupila ten rotační disk, prej to pomáhá i na krční páteř a hubne to břicho a stehna a stojí to pár korun, tak by mě pak nemrzelo, kdyby to skončilo v koutě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 08:56
- Nahlásit
Maya
fakt? to by bylo supr s tou pateri a s brichem
to driv ale byvalo snad v kazdy domacnosti, takova zluta nebo hnusne zelena kovova vec, jako decka sme si s tim hrali ale jak by to pomahala na krcni pater?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 09:15
- Nahlásit
cernej caj
to driv ale byvalo snad v kazdy domacnosti
my teda nikdy nic takovýho doma neměli
ale jak by to pomahala na krcni pater?
no když se na tom točíš, tak musíš asi otáčet hlavu na opačnou stranu a tím se ti uvolní svaly na krku si myslím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 09:28
- Nahlásit
Maya
todle fakt nevidela?
hm, to je mozny,ale to si muzes otacet hlavou i v kanclu, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 09:46
- Nahlásit
desne me boli hlava a mam zatuhlej krk, nevim, jestli to je polstarem co na nem spim u kamosky, ale asi zdechnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 10:47
- Nahlásit
DEEEE
PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉŠ
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!
Ešče furt sem v rauši!!!!!!!!! Bylo to fakt úžasný, nějak se mi nechce vzít v potaz, že je konec !!!!!!!
Na dnešní germánštině jsem hovořila na téma koncert asi půl hodiny
Fajka
ls já su spíš skleróza takže máš asi pravdu děvče.
no ne asi, ale určitě. ty malý, ty byly první, pak poměrně hned v závěsu přišlo tohle
Fifi
Protoze kdybych ji na kosti chmatala, preventivne ji je odebirala, sem uz bezruka. Takhle ona, chapes, ONA sama prijde se pochlubit, takovy i podekovat, ze mnami!
jééé, pupík malé hromotlucké , věřím žes dojatá
já taky byla, když Blanimůrka tenkrát na chalupě přinesla kostéčku, že abych jí to podržela, že se jí to bude líp kousat a to přitom o týden, či 14 dní dřív vrčela, že nedá, nedá. Je to moc hezkej pocit, když to rozhodnutí přijde od toho zvířete a dostaneš tu důvěru.
Mathea
Pred hodkou jsem dorazila s Balouskem z treninku s Frantiskem Sustou
hoooj Matheo!! díky za vyčerpávající popis, závidím a zase o něco víc těším na ten seminář
Moc jsem ocenila to, ze hned na zacatku a pak v prubehu nekolikrat zaznelo, ze opravdu ne vse jde udelat pozitivne a ze proste clovek do toho psa obcas musi sahnout, zvlast v kritickejch situacich
no myslím si taky, že to prostě nejde, že jsou situace, kdy to nějaký zásah vyžaduje. Otázkou je, jak velkej silnej musí být - mluvím i za sebe právě, která se musí z podstaty svý povahy kontrolovat.
Balous sedel za mejma zadama a rval (popojiti nepomohlo, poposel, ale sednul si zas za moje zada a rval).
der Jémen
Bylo to uchvatny, hrozne moc davajici, jsem nacucena informacema a po dlouhy dobe taky s elanem do tho, abych pokracovala s klikrem
JUPIJAJÉÉÉJ a Balounkovi hudlana na šňupák, že je ten bourec bourcovej
denyk
A prý že prubnem Bukíse
no ty vado, pak dej hlásání, jak dopadlo myslifcování
to je parádička
a di taky do hajzlu s tímhle , to je můj sen. teda ten barák, němce nechcu
Maya
a Dorin byl tak v rauši, že Zeus jde pryč a on nikam nejde!!
jak málo stačí k radosti psí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 11:08
- Nahlásit
VEROOOOOOOOOOOOOOO
DRŽÍM, DRŽÍM VŠECHNO CO JDE!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 11:20
- Nahlásit
PetraK
chválej koncík mooooc
http://art.ihned.cz/hudba/c1-61689970-depeche-mode -v-praze
na téma koncert asi půl hodin
muheheee, s tebou jít na gemánštinu musí bejt taky radost
no ty vado, pak dej hlásání, jak dopadlo myslifcování
ty wogo, se fakt těším, to bude prča, ale tak hlavně je to ve vedlejší vesnici a já zas poznám další myslivce v okolí, (což není pro mě, která se věčně fláká po lesích) na škodu
to je můj sen. teda ten barák, němce nechcu
moc paráda, co
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 11:24
- Nahlásit
PetraK
asi půl hodiny ostatni meli radost, ze se nedostali ke slovu nebo si na tebe pockali za rohem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 11:59
- Nahlásit
denyk
chválej koncík mooooc
sst, aby ne, taky byl gůůtovej , jako vždy!
í, (což není pro mě, která se věčně fláká po lesích) na škodu
jo to chápu, to se hodí vždycky
, s tebou jít na gemánštinu musí bejt taky radost
ssst, náhodou jsem tam jediná, která hovoří vždy na jiný téma /ne že vařim, žehlim, koukám na tydlevízi, jedu za tchýní/ a vždy plynně a bez toho, abych to měla někde napsaný, Pan účící má dycinky radost. A vostatní jsou zasejc rádi, že nemusej mluvit dlouho , krom kolegy Jiržiho, kterej vždycky rozpoutá nějakej kabaret, když vypráví
cernej caj
ostatni meli radost, ze se nedostali ke slovu nebo si na tebe pockali za rohem?
vono jim to neva,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2014 12:09
- Nahlásit
hmmm tak ta nová paní co tam je místo mě a tak ráda do lidí jde, koukám má íkvétykve a zaměstná nám tu půlku úřadu, protože je fakt zdatná , právě mi volal zoufalej ajťák, páč ona zase něco zmatlala s formulářem pro pojištění a nejde s tím už nic udělat To je fakt ftipný, páč ondynoj mi volal jinej zoufalec od ajťáků, že ta paní zmastila zase jinej formulář hlavně že při předávání informací co a jak byla chytrá jak rádio, co ho vynalezla Maryjé Kurý v úplně kovovým stavu
|