Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 13:29
- Nahlásit

birma
a stehy se tahají za jak dlouho?

Fajka
držíme na zítra packy
taky díky, ty fujavice

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 13:32
- Nahlásit

Vero
a stehy se tahají za jak dlouho?
Kim měl vstřebatelný stehy, takže mu nic netahali, jinak tipuju klasika za 10 dní a nebo mu ten jeden steh vytáhneš sama

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 13:43
- Nahlásit

Vero
10 -14 dní, ale těch pár štychů vytaháš s přehlefem sama

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 14:25
- Nahlásit

no nevim, já a tahání stehů

Maya
a za jak dlouho u vás se projevil vliv na fyziologický problémy?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 14:37
- Nahlásit

Vero
a za jak dlouho u vás se projevil vliv na fyziologický problémy?
no částečně řekla bych tak do měsíce, on jak se počůrával, tak do měsíce to začalo bejt lepší a pak se to furt lepšilo a lepšilo a přestalo to úplně asi po půl roce, což si myslím, že je asi teda doba, kdy se vyrovnala hormony, protože v tý době se mu taky změnila ta srst a ta prostata už byla asi kompletně kaput

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 14:50
- Nahlásit

Maya
tak do měsíce to začalo bejt lepší
překvapuje mě tak rychlej vliv... kéž teda je to tak i u nás...
se bojím, že tak jak náhle přišly potíže se vykadit, aby se stejně náhle nestalo, že to nepude vůbec... no jo sejc, hroznej sejc, co.
jestli to jde takto rychle, tak snad se to aspoň už nebude ted horšit....

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 15:16
- Nahlásit

Vero
ono to jde celkem rychly, když se operujou ženský, tak je to stejný, prostě jeden den utneš přísun hormonů, tak to nemůže dělat nic jiného než hladina hormonů klesast
Určitě to bude u vás taky dobrý, jen to holt nebude ze dne na den, ale horší to už určitě nebude

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 15:28
- Nahlásit

Přišel mi balíček s věcma pro Adama a právě jsme byli vyzkoušet pogumovanou stopovačku. Je pravda, že je lehčí a příjemnější do ruky, než ta stará, akorát mi uřízla trochu kůže na dvou prstech - náš kreténskej soused opět vylezl s čoklem z baráku bez vodítka a ten se řítil s řevem k nám, příště Adama nechám, aby ho sežral
A takycse mi asi povedlo vybrat přetahovací míček, kterej bude Adam ochotnej nosit za míček a ne za šňůrku (to vždycky třepe hlavou a mydlí prudce poletojícím balónkem vše v dosahu)

Vero
U nás ne fyziologický změny, ale první změny v chování jsem viděla tak po 14 dnech, teď to jsou asi dva měsíce a je to pořád lepší a lepší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:04
- Nahlásit

denyk

tak to je snad jasná věc

jistě, jen jí musím zdůraznitit

hobiti mají rádi depechéé?

se zeptej jeho, ne?

hele pamatuju si to z (asi) loňska, že to měli taky s čoklísama

jojo, to je von a já sem pokaždý - i když už jsem to viděla počtvrtý - stejně nadšená jak malý ditě

u tý štítný žlázy prý docela gut

to je dobře, já se po příchodu do práce dozvěděla něco obdobnýho. Moje kolegyně kamarádka má tuhle svini taky a bohužel v kostech. to není spravedlivý, není, ona je tak moc hodná

Vero
ZEJTRA TAKY DRŽÍM MOC PALCE

no škoda, dotyčnej má na víc, myslím si. zy komerční motivace jsou fakt blbý. a navíc si stejně myslím, že tihle "deprivanti" extra praví deprivanti vůbec nejsou...pokud pak u dál fungujou. že to by takto nešlo vůbec

No, co naděláš, prachy hejbou světem, bohužel už i tím psím .a přesně, pro mě deprivant je něco kapek jinýho, než to co prezentuje jako deprivanta on. To bych mohla tvrdit o Bláně teda taky, že je deprivantka a zatim jedinej kdo je deprivovanej v naší rodině jsem já . Z ní Heh, včera když jsme jí vyzvedávali ve dvě ráno u mámy, tak jsem radši nešla nahoru.aby nezbořila barák a jak jeli s Brnikem výtahem dolů, slyšela jsem jí jak v tom vejtahu stepuje nadšením, že ho zasejc vidí, takovým způsobem, že to ze sedmýho patra bylo slyšet až do přízemí , kam se hrabe Korn, ve stepu ho strčí do kapcy

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:06
- Nahlásit

Maya
, v tomhle případě kouknu a ááá moje oblíbená kapela hraje v Prasééé na prvního máje?? kdo by se tam hrabal ve svátek a ještě po čarodějkách

no to by byla moje smrt, kdybych nešla

Fajka

už mě ty přepravky SEROU
a co kdyby ses k tomu postavila tak jako k pytlikům?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:08
- Nahlásit

birma
a ne za šňůrku (to vždycky třepe hlavou a mydlí prudce poletojícím balónkem vše v dosahu)

todle byla ešusova oblíbená zábava psího masochisty, popadnul to za šňůrku a naprosto nadšeně se s tim mydlil po makovici pak neměl bejt tak blbej

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:13
- Nahlásit

hehe. můj hošík používá míček na šňůrce slušným způsobem jsme divní

PetraK

ZEJTRA TAKY DRŽÍM MOC PALCE
kujem

birma
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:17
- Nahlásit

PetraK
naprosto nadšeně se s tim mydlil po makovici
To je přesně ono
Akorát já chci podpořit přinášení přetahováním a společnou hrou a ne, že se odměňujecsám za to, že ke mně nejde. Navíc tenhle míček se mu fakt líbí (aby ne za ty prachy )

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:27
- Nahlásit

PetraK
a co kdyby ses k tomu postavila tak jako k pytlikům
no doufám že tu zásilku najdou dříf než za dva roky jak já ty pytlíky

Číf si dneska stěžuje jakej je strašnej chudáček že vode mě dneska dostal čočku !!

ale že byla s vejcem a s klobásou to už zapoměl dodat

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:37
- Nahlásit

Fajka
že vode mě dneska dostal čočku
asi krz ty ztracený zásilky
co bylo s pytlíkama?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:40
- Nahlásit

Vero
néé to bych musela dostat já vod něj, za zásilku si tu zodpovídám já

co bylo s pytlíkama

no to si prostě připravuješ na stole pytlíky se vzorkama a najednou koukáš a jsou fuč a nejsou k nalezení... najdeš je až tak za dva roky přivřený v šanooonu kde b je čék vůbec nehledal a hlavně ani nevím gdo je tam dal dyž sem tu byla sama

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 16:49
- Nahlásit

Fajka
hlavně ani nevím gdo je tam dal dyž sem tu byla sam
áááá tak to je fakt DIUNÝ!

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 17:53
- Nahlásit

Rrumstajn,
Vero
stavim se do rady a drzim palce!
PetraK
oblíbená zábava psího masochisty, popadnul to za šňůrku a naprosto nadšeně se s tim mydlil po makovici
Stejny jak Kremyl, ta se takhle mlati plastem od horskyho kola, pekne do boku, magorka.
birma
Navíc tenhle míček se mu fakt líbí
Tak at ho zase nekde nepotratis.
Fajka
je strašnej chudáček že vode mě dneska dostal čočku
Chudak malej. Vidis, tu uz sem dlouho nemela!

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 18:51
- Nahlásit

Fifistavim se do rady a drzim palce!
díky

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 19:13
- Nahlásit

PetraK
no to by byla moje smrt, kdybych nešla

helee, až budou hrát u nás, půjdu i na prvního máje
když ty kapely jsou rasisti a hrajou jenom v Prasééé, tak ať si trhnou
Vero
taky držím palce, ale to bude dobrý, to dělá vrátnej jak slepák u čéka

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 19:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Neni nad to, kdyz je clovek sikovnej a otoci spatnym knoflikem na sporaku. Misto ohrevu brokolicovy polifky se ohrivala plotynka, na ktery stal hrnec s masem pro cubky - pytlik s jatrama...

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 20:35
- Nahlásit

Fifi
pytlik s jatrama
tak to ti to dneska asi doma pěkně voní a čuby jásají

Maya
ale to bude dobrý, to dělá vrátnej jak slepák u čéka
doufám doufám, já se spíš bojím, aby to bylo to, co zabere... a včas...achjo, musí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:31 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
pěkně voní
Obzvlaste ten igelit chycenej na dne hrnce!

PetraK
Fajka
Orinka ze Skrivanku uz neni, ta josefcice udatna, co se onehda diky sbirce operovala. Chjo, nedockala se, stari... Ale aspon se mela pekne na stary kolinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:46
- Nahlásit

VIŽLÁÁÁÁÁÁ

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detai lpage&v=1ED1PvxtP-Y#t=13

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:47
- Nahlásit

Fifi
josefcice udatna, co se onehda diky sbirce operovala. Chjo, nedockala

jak není?? JAK NENI?? vždyť ještě tuhle byla??

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:52
- Nahlásit

birma
že se odměňujecsám za to, že ke mně nejde.

tak my jsme měli aport jako takovej, když jsem řekal aport, tak to bylo o tom, že to se musí přinýst, kdyřž jsem neřekla nic, nebo něco ve stylu, přineseš toooOOO? , tak to byla volná hra a mohl si dělat co chtěl, takže když se chtěl mlátit nadšeně jako debil, tak se mlátil a když chtěl házet dál, tak přinesl a já mu to jéébla zas do dáli . Měli jsme na přinášení striktní povel a pak ten hravej.

Fajka
no doufám že tu zásilku najdou dříf než za dva roky jak já ty pytlíky

tak doufám,, že budou teda úspěšný, měli by. nás taky čeká evidentně hledání, teď jsem vracela ten prstýnek, co jsm objednávali, páč se prostě skorem smazal ten nápis, no, 28. února to posíalali z germánska pět. hm a ještě to nenáme....????? zajímací, co?

ale že byla s vejcem a s klobásou
může bejt rád, že nedostal SODU!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:52
- Nahlásit

Fajka
no to si prostě připravuješ na stole pytlíky se vzorkama a najednou koukáš a jsou fuč a nejsou k nalezení...

moment.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:53
- Nahlásit

Fajka
no to si prostě připravuješ na stole pytlíky se vzorkama a najednou koukáš a jsou fuč a nejsou k nalezení...

MOMENT!! já měla na mysli ty dva velký pytlik, co byly spíš pytle, co jsi je položila vedle auta A UŽ NIKDY NENAŠLÁÁÁÁ!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 21:54
- Nahlásit

Fifi
Stejny jak Kremyl, ta se takhle mlati plastem od horskyho kola, pekne do boku, magorka

a evidentně podle výrazu lepší zábavy na světě není

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2014 22:04
- Nahlásit

PetraK
jak není?? JAK NENI?? vždyť ještě tuhle byla??
Tak uz halt neni, musela byt uspana, stari a zdravi...
když jsem řekal aport, tak to bylo o tom, že to se musí přinýst, kdyřž jsem neřekla nic, nebo něco ve stylu, přineseš toooOOO? , tak to byla volná hra
To mame stejne, navic u Kremyla to dudu funga coby prave emocni mustek, aby se nejak ovladala a nepreskakovala si v hlave. Kdyz je aport pak aportovaci, to i pekne umi, zkouskove.
Ale u birmice chapu, ze ma jiny kriteria, u adamity, kor kdyz ho vlastne rozehrava a tak.

<< 1 ... 2808 . 2809 . 2810 . 2811 . 2812 . 2813 . 2814 . 2815 . 2816 . 2817 . 2818 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání