| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2014 16:15
- Nahlásit
hmyzáci jsou super http://www.fler.cz/zbozi?ucat=222581
birma
tak si říkám, jestli mu nedělám špatnou reklamu
to určitě ne, já věřím že je většinu doby fajn, ale ty jeho blbý chvilky by mě úplně stačily odrovnat, fakt jsi dobrá, že to tak dáváš a hlavně v klidu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2014 16:21
- Nahlásit
birma
jestli mu nedělám špatnou reklamu, on je fakt děsně fajn
já myslím, že to tak chápu, zároven ale vnímám, že ty jeho mušky nejsou rozhodně zanedbatelný a pro mě by to byl děsnej záhul na nerva.
A bourec nejsem, kdybych byla, tak už je ouplně v pohodě
ale tak to si nemyslím. poškození přece nejsou napravit naráz jen tím, že je "restaurátor" dobrej... to potřebuje krom toho taky kopu času na úzdravu...
tak, nemám osobní zkušenost s borcema, co vemou deprivanta a za měsíc je z nich nenarušenej vyrovnanej pes, a takhle z dálky tomu tudíž nevěřím, že to je fakt možný.
cernej caj
na poradě aspon nemusíš pracovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2014 17:10
- Nahlásit
vero
nemusim, ale je to unavny.... aspon ze me ceka dort u nasich k ochutnani
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2014 17:16
- Nahlásit
Rumštaj probíhám nestíhá m
tak aspon zdraavím a běžín na poštu za chvilku....
máme práce habakůůůůk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2014 19:13
- Nahlásit
no tak mi právě můj pc ukázal modrou obrazovku, ale zase se zmátořil, asi budu muset preventivně pořídit nějakou zálohu, akorát takhle večer to nestíhám, tak doufám, že vydrží do víkendu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 07:02
- Nahlásit
Maya
hmyzaci fakt hezci
nojo, modrá smrt, se občas stane to se může stát selháním widlí nebo nějkaýho softu a třeba to už nikdy neuvidiš anebo jo, anebo hw problém... ale BSOD je spíš problém, že z důvodu jakýhokoli selhaly windows ale dostat z disku data by v tomto případě neměl být problém, když se připíchne disk jinam.
Fajka
doufam, ze vas to vcera neodfouklo??
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 07:45
- Nahlásit
Mórgen,
něco málo jsem dočetla a nevím nic....
Mám docela fofr, páč jsem kvůli výplatám odložila tu "denní práci" takže doháním resty.
A nálada trochu na bodu mrazu, byli jsme v sobotu za kámošem,
má rakovinu-štítná žláza. Vzali mu jí, jezdí do Prahé na chemky, je mu prý 3týdny z měsíce hodně zle.
Má tři dcerky, poslední narozenou v létě...a na podzim mu na to přišli.
A aby se to nepletlo, tak příští víkend se známým taky
neklapne, ten má pro změnu melanom, v pondělí mu budou
kus řezat a do hloubky. Možná se za ním pojedu podívat, podle toho, jak mu bude
Ta rakovina je prostě ku*va.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 07:48
- Nahlásit
A zmizel sníh, je bahno vrrr
Paralyzér jsem ještě nezakoupila, mám jen pepřák-střelu.
A mám objednané boté, konečně.
tytok http://www.mall.cz/panska-outdoorova-obuv/merrell- radius-w13?param1=43.5#text-box
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 07:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
tyjo, tak to je dost hrozny
ty radiusy mam - v damsky verzi jeste ty stary, ted uz se v damsky nedelaj a su s nima hafo moc spokojena
edit: akorat s echt prodysnosti nepocitej v parnym lete a ty vlozky se mi (nevim, jestli je to nodou) desne posunujou furt, ale zas to mi vyresi vlozka za kilo jina)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:07
- Nahlásit
denyk
to je děs teda, s tou chemoškou je to na pytel když oni mají prášky proti těm nevolnostem, ale nechtějí je lidem dávat
cernej caj
no já doufám, že tu modrou obrazovku už teda neuvidím, spadlo mi to když jsem měla otevřenej net, tak nevím, co mohlo být za problém
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:17
- Nahlásit
cernej caj
akorat s echt prodysnosti nepocitej v parnym lete
tak jasný, mně se hnáty nepotěj a když bude fakt vedro,
dám boty spíš látkový.
Já mám tyhle ale ze strany už mám ďouru ale jsem s nima óbr spokojená
oni mají prášky proti těm nevolnostem, ale nechtějí je lidem dávat
to je teda taky supr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:24
- Nahlásit
Maya
no my to ted mame v nejblizsi rodine, operace uspesna ale... po par mesicich prvni kolo chem, 90% uspesnost, ted druhy kolo chem...
denyk
ja v lete hodne nosim sandale, pripadne budu ty bezecky boty, ty maj predu sitku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:26
- Nahlásit
cernej caj
ja v lete hodne nosim sandale,
to já nesnáším, když jdu třeba přes louku, dlouhá tráva
a motá se mi to kolem nohy, to mi vadí, potom v lese
větve, klacky, několikrát jsem se řízla o kámen, takže už nosím jen plný boty a dlouhý gatě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:34
- Nahlásit
cernej caj
denyk
vy mě děsíte, bych asi po těch měsících zase měla začít brát prášky, když jdu koncem února na kontrolu
ale teoreticky je ta štítnice lepší případ když jde vzít celý pryč? ale fakt nevím, nevyznám se v tom, taky mám dvě tetky kterým celou brali, ale nevím kvůli čemu a na chemošku určitě nechodily
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:38
- Nahlásit
denyk
ja mam sandale a dlouhy gate
Maya
a ty mas zvysenou nebo snizenou?
myslim, ze duvody pro operaci jsou dva - nador na stitne zlaze, anebo fakt nejaka abnormalne vysoka tvorba hormonu... navic nador na stitnici je dost vzacna vec rekla bych v pomeru k ostatnim rakovinam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:42
- Nahlásit
Maya
joa prasky rozhodne brat zacni, jestli na to kasles, protoze z krve pozna vsecko. ja 14dni pred odberama zapomela na tabor na tyden leky a hned se mu zdal vysledek blbej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 08:43
- Nahlásit
cernej caj
a ty mas zvysenou nebo snizenou?
ani jedno, mě pracuje dobře, ale mám hodně uzliny na ní, tak prej prášky, aby si jako štítnice odpočinula, že je to na ty uzliny lepší, ale jelikož jsem flink a braní prášků hned ráno po probuzení je pro mě fakt vopruz, takže se na to dost často vykašlu, tak bych řekla, že je to úplně fuk jestli je beru nebo ne, ale zatím jsem nenašla odvahu se o tom s doktorkou dohadovat, ale tak zase si říkám, že jednou za rok sono a kontrola krve taky není špatná, protože jak už jsem psala, máme ty problémy se štítnicí dost v rodině
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:01
- Nahlásit
Maya
tak to sme na tom podobne, me taky pracuje dobre... ale ja mam zas tu autoimunni mrchu, takze mi to organismus likviduje, nastesti uzliny nee... a to se rika, ze se dedi po matce a z matky strany s tim nikdo problemy nema, zato od tatinka vsichni
tak to s tema uzlinama pak muze byt, ze pokud porostou, muzou ti ji vzit ale neni to nador (a i tak, i po nadoru se na chemo chodit nemusi, pokud je operativne vyjmutej celej a nic se tam pak na testech uz neukaze)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:08
- Nahlásit
cernej caj
no u nás to teda je z máminy strany, ale jinak já mám nemoci spíš z tý tátovy strany :
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:15
- Nahlásit
Maya
tak to já mám teda nemoci z obou stran
dneska du na ten melir... premyslim, zda si mam nechat zastrihnout a zarovnat konecky, pac jak mi dorusta ten desnej sestrih ze zari a prubezne ho upravuju kancelarskyma nuzkama v praci na zachode, ma obcas nekde zuby ale zas nevim, jeslti nejsou lepsi zuby nez neco, co by mohlo vypadat fakt hrozne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:17
- Nahlásit
cernej caj
ale zas nevim, jeslti nejsou lepsi zuby
no tak asi jedině že seš si jistá, že ti to ta kadeřnice vezme tak jak chceš, jinak bych si asi pro jistotu nechala radši ty zuby
tady někde byla včera ešuska
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:20
- Nahlásit
Maya
nechtěla jsem tě děsit, jemu se prostě na krku udělala boule.
Předtím mu jako nic nebylo.
Operace téměř 6hodin. brrrr
Koukám, že problémy s tím má téměř každý.
Teda spíš ženy.
Já bohudík ne ťuk ťuk
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:21
- Nahlásit
cernej caj
ho upravuju kancelarskyma nuzkama v praci na zachode
tvl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 09:42
- Nahlásit
Maya
hustyyyyyy teda, neuslapali ju doufam?
denyk
co se ti na tom nezda? je to rozhodne levnejsi a mas lepsi prehled, co z toho vznikne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:02
- Nahlásit
hele to jsou dobrý vychytávky některý http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/po radme-si/38586-10-zlepsovaku-do-domacnosti-nestoji -skoro-nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:05
- Nahlásit
Maya
to je zajimavy docela nektery teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:08
- Nahlásit
cernej caj
no a to jsem se nedávno dozvěděla o jiný vychytávce, tužce na vlasy, jsem ani nevěděla, že to exituje
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:20
- Nahlásit
Ramštajn !
dnešní ráno je nějaké šedivé ... studenééé...at už je jaro a slunko !
Maya
a dneska je z ní placka !!
denyk
Ta rakovina je prostě ku*va.
strašná fakt že jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:23
- Nahlásit
Maya
dobrý rady ! stěrka na chlupy určitě a už vím jak naostřim tupý nůžky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2014 10:30
- Nahlásit
Maya
JOOOOOOOOOOOOOOOO!! BYLO TO SUPER!!! Moc sice už neslyšim a moc nemluvim, ale bylo to dokonalýýýý!! Ač jsme přišli pozdějš, než se teda plánovalo, tak ale shodou okolností jsme byli ve 2-3 lajně (nechápu proč tam někdo nocoval už do tří ráno, nikoho jsme nepředbíhali a krásně jsme byli vpředu) a přede mnou samý malý lidijové, takže lukcus!!!!!! Hošíčci byli skvělý, bylo úžasný, jak celá hala reagovala, ten chorál je vždycky bombastickej. A JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! Dom jsme dorazili ve dvě ráno. Doufám, že si kucí nedaj dlouhou pauzu, mohli by něco vyšpekulovat na léto zase. JO A POZORTE, měli jsme zasejc kynologickej koutek na koncertě. Hoší mají u jedný písničky jako pozadí na plátně film a tam jsou pesi. Takže samozřejmě VIŽLA BYLA NEJKRÁSNĚJŠÍ, to je jasný, pak tam byl rotík, zlaťák, perdel , akita a australan. Na špice jako takový myslím ale zapomněli, to si teď úplně nevybavím. No ale byla tam skorem celá fóra. JOOOOOOOOOOOOOOOOO, BYL TO SKVĚLÝ, DOKONALÝ, BOMBA!!! Jsem nabitá jak laidenská láhev /když odečtu teda to, že se mi chce spát, i když jsem vstávala až v půl devátý./ Za chvílu jdu do prasé.
cernej caj
na porade udinam,
pomooooooooc nebudu už moc nikdy jít na poradu, abych si nevzpomněla na kafe, který tam udíná
ze zari a prubezne ho upravuju kancelarskyma nuzkama v praci na zachode,
tjo, kam se na to hrabu s nůžkama v jednu hodinu v noci po lahvi vína
Vero
tak, nemám osobní zkušenost s borcema, co vemou deprivanta a za měsíc je z nich nenarušenej vyrovnanej pes, a takhle z dálky tomu tudíž nevěřím, že to je fakt možný
tak jeden se nám tady už tuším představil
denyk
má rakovinu-štítná žláza. Vzali mu jí, jezdí do Prahé na chemky, je mu prý 3týdny z měsíce hodně zle.
Má tři dcerky, poslední narozenou v létě...a na podzim mu na to přišli.
kurva, kurva kurva!!! jaká je prognóza?
A aby se to nepletlo, tak příští víkend se známým taky
neklapne, ten má pro změnu melanom, v pondělí mu budou
cože?? to není možný, tolik najednou!
|