| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 17:28
- Nahlásit
Jdu vas nakazit uaaaaa. Ba ne, njn tak hlavne uz vim odkud vitr fouka, vedle f kanclu to melo v pondeli blondaty strasidlo. Mne je jako zle malokdy ale kdyz uz tak to stoji za to. Mam lecivou mandalu, asik si ji prilepim ma bricho. Vadej mi vsechny vune i smrady. Kdyz uz nic jinyho tak aspon zhubnu, ikdyz je to docela drasticky zpusob. A to jsem jeste byla dopo ma medenych melirech, no jsem fakt hvezda, doufam, ze si je hned nepobliju . A diky za slova utechy, ono bude zase lip, jen jsem se tesila nooo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 18:45
- Nahlásit
tak mám za sebou dneska velice příjemný zážitek gurmetský
Pozvala jsem mamku na oběd do restaurace za rohem a oblizuju se ještě teď jako předkrm jsme si daly napůl Pečené marinované papriky plněné sýrem Fetaki, opečený bylinkový pita chléb, pak mamka Filírovaná vepřová panenka na tymiánu se švestkovou omáčkou, zjemněnou portským vínem a já Quesadilla s kuřecím masem (zapečená pšeničná tortila plněná grilovaným kuřecím masem, sýrem čedar a papričkami jalapeňos, podávaná s domácí salsou a zakysanou smetanou) a na závěr mamka čokoládovou pěnu s červeným grepem, želé ze zeleného čaje a griliášem a já toto. Bejt bohatá, tak už jinde asi ani nejim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 18:51
- Nahlásit
denyk
jsem jeste byla dopo ma medenych melirech, no jsem fakt hvezda, doufam, ze si je hned nepobliju
Denykuuuu, uaaaa! Gumicku vlasovou si porid!
birma
Bejt bohatá, tak už jinde asi ani nejim
Smarja, to zni honosne, bych byla jak Pretty woman s priborama, taky ste jich mely hodne? "Svine klouzavy.."
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:04
- Nahlásit
Fifi
bych byla jak Pretty woman s priborama, taky ste jich mely hodne?
ne, vždycky nám je přinesla k příslušnýmu jídlu a bylo to fakt vynikající
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:08
- Nahlásit
birma
podávaná s domácí salsou a zakysanou smetanou)
To by bylo, aby sis nedala zakysanou smetanu.
a bylo to fakt vynikající
No to verim! A nejaka extra prilezitost, nebo jen tak?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:14
- Nahlásit
Maya
Kimovi bude v pondělí 11 a konečně mám pocit, že ho vobčas i rozum navštíví
Mno, Milouškovi bylo 11 loni v květnu a kde nic, tu nic
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:18
- Nahlásit
birma to zni moc dobre clobrdo, nicmene zrovna dnes je to od tebe
docela provokace
kachna_
rika se jaky pan.....auuuu ne, lip mi jeste neni ikdyz to tak vypada
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:20
- Nahlásit
Se dnes tesim na Farmar hleda zenu, tvl tam je zasejc dobrej studijni matros
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:33
- Nahlásit
Fifi
No to verim! A nejaka extra prilezitost, nebo jen tak?
Máma měla narozky, když jsem byla marod. Navíc jí včera dávali kmenový buňky do kolen, tak si nějakou dobrotu zasloužila
denyk
rovna dnes je to od tebe docela provokace
vědět, že jsi marod, tak mámu pozvu jindy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 19:54
- Nahlásit
birma je to od tebe moc hezky, zes ji pozvala . Moje mamka bude mit v utery 60tku. Fajn, ze jste si to uzily
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 20:01
- Nahlásit
rumštajn datlice!
není nad výlety ve všední den, jak birma
měli jsme dva dny volno a dali dva supr výlety, včera dvacítku, dneska menší, páč docela mrzle poprchalo. ale krásně bylo. sněhu jen tak poprášeno, aby to bylo hezký, ale dobře se chodilo.
a mužík si včera ve finále koupil na nádru koláčky, nechal je v kapse goretexky pověšené v předsíni a.... komando chlapečků se dovnitř látkou pěkně prokousalo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 20:16
- Nahlásit
Vero
měli jsme dva dny volno a dali dva supr výlety, včera dvacítku, dneska menší
to muselo bejt fajn nějaký fotos nemáš třeba? že bychom se pokochaly
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 20:22
- Nahlásit
birma
nějaký fotos nemáš třeba?
včera jsem si udatně vzala foták, že po dlouhé době zas něco nafotím. vzala jsem si ho bez baterky
ale dneska něco málo mám, jestli jsem to moc nezkazila, dám vám to sem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 20:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Vero
měli jsme dva dny volno a dali dva supr výlety
Nevim proc, ale velmi me konejsi dokument o lenochodech na CT2. Edit - a to je strasny, oni neumi ani krkat ani prdet!
nechal je v kapse goretexky pověšené v předsíni a.... komando chlapečků se dovnitř látkou pěkně prokousalo
Jejda. Priste jiz nezapomene?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:03
- Nahlásit
Fifi
Priste jiz nezapomene
příště..už se nebude mít kdo prokousávat
birma
nedělej nám tu chutě !! sáááákra !!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:21 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Fifiale velmi me konejsi dokument o lenochodech
ale oni uměj být i akční. nebo jsme potkali lenochoda na tripu
Priste jiz nezapomene?
hmmm.
Fajka
už se nebude mít kdo prokousávat
ale jooo, mužík zrovna nebyl hladovej , tak ho zkonejšilo, že se prokousali zrubu a ne z líce a odnesu mu to ke švadleně a navíc seznal, že byl ztrestán za svou blbost a pažravost.
jedna věc mi ale kalí náladu máme zdravotní problém s buldozérem... jsem si všimla pár dní, že se u jakoby hůř kadí, i když bobek byl konzistence ok. změkčila jsem jídlo, přidala olejíčka, ale že to nezabralo, zkoumala jsem a on má vedle konečníku bouli. v pondělí jdem na vet kliniku a krom toho, že jsem smutná, že mu něco je, mám normálně strach, páč to může být jak "jen" cojávím kýla, nebo žlázky (ale vůbec si tam nesahá, nevypadá, že by ho to jakkoli bolelo nebo co), tak i kdo ví co.
sakra.nechci stahovat gatě před brodem a kazit si dojmy, ale nějak mi není nejlíp.
držte mu palce prosím.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:27
- Nahlásit
Vero
zkoumala jsem a on má vedle konečníku bouli.
To budou jen analky nejaky zaniceny, musi bejt! nic jinyho kor u buldozera nepripada v uvahu!! Palcaky drzim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:33
- Nahlásit
Vero
jo souhlasím s Fifijovou ! to musej bejt zanícený žlázky a basta!
Vyřid mu to !
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:36
- Nahlásit
Vero
jsem za jedno z holkama. Jsou to análky, nad ostatním máš zákaz přemýšlet a on má zákaz to mít!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:38
- Nahlásit
Fifi
Fajka
díky. vyřídím. copa o to, on je veselej. ještě abych se verze těch žlázek statečně držela aji já.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:39
- Nahlásit
birma
nad ostatním máš zákaz přemýšlet a on má zákaz to mít
tak my se vysnažíme ten rozkaz splnit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 21:51
- Nahlásit
Vero
tak ho zkonejšilo, že se prokousali zrubu a ne z líce
Ale tak to byli hodni!
tak my se vysnažíme ten rozkaz splnit.
Sikovni, klik!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 00:33
- Nahlásit
denyk
rika se jaky pan...
no, já to mamince vyřídim
Vero
ještě abych se verze těch žlázek statečně držela aji já.
prostě se asi jen rozhodl, že už zase máte moc peněz a je potřeba vás zbavit trochy toho mrzkého mamonu a zas to brzy bude OK
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 12:06
- Nahlásit
Hezke sobotni poledne, hlasim se mezi zive, je mi tak o 50% lepe. Fuci jak svin, ale slunickuje.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 12:39
- Nahlásit
denyk
hlasim se mezi zive, je mi tak o 50% lepe.
super ! tak zítra ten zbytek a béš zas jak rybička.....
co maroda Ešusová???
Fuci jak svin, ale slunickuje.
u nás nesluníčkuje a fučí jako blázen. Cárala jsem dopoledne s jelitem po vsi a nepotkali jsme ani nohu..myslím lidskou...těch zaječích a srnčích, kočičích bylo dost...
jo kde jsou ty časy kdy děcka jezdili na saních a bobech už od božího rána...my ted ráno neviděli fakt ani živáčka.....
normálka jak dyž ta vesnice vymře...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 13:38
- Nahlásit
Fajka jasny ze budu jak lybicta, pac mam v pondeli hodne prace. Nebudu mit ani cas myslet na to ze mi vubec neco je . U nas bylo snehu hodne malo a vcera navic pulka roztala, takze na sankovani to neni. Ale mas pravdu, decka dnes temer nevylezou, my kdysi sankovali o 106 dokonce predloni jsme byly s kamoskou jak blazni a jezdily na sankach a coklisi behali kolem nas. Taky musim se zrzavym ven, uz je docela zpruzelej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 20:01
- Nahlásit
Fajka
tak to je supr, ze si tatinek tak vyletuje
denyk
doufam, ze je ti lip?
doctu vas casem anebo nikdy... dneska na vas nemam cas. trvalo mi 4,5 hodiny, nez sem zjistila kdo je vrah (kez bych precetla celou knihu, to jen posledni tretina tolik zabrala pac ctu pomalu a v pondeli bezim pro dalsi knizku... dlouho sem nenarazila na tak echt ctivou detektivku, abych kvuli ni fakt nebyla ochotna delat nic jinyho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2014 20:02
- Nahlásit
Vero
a na buldozera myslim, at je to jen nejaka prkotinka!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 15:40 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kachna_
prostě se asi jen rozhodl, že už zase máte moc peněz a je potřeba vás zbavit trochy toho mrzkého mamonu a zas to brzy bude OK
tak to každopádně.
třá, když už nám není dáno něco uspořit, tak bysme měli neprojedené peníze koncem každýho měsíce před zraky zvířat spláchnout do wc... neměli bysme je tak jak tak, ale měli bysme zdravá zvířata
cernej caj
dík. urputně na to nemyslím.
a cos to četla?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 15:43
- Nahlásit
s fotkama mám pech, do pc je nedostanu kvůli chybějící zdířce... v noťasu to je nestravitelný tempo natahování, a stejně moc nestojej za to. a na ty krásnější krajiny jsem neměla čím fotit.
ale aspon buldozerka na sněhu...
|