| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 13:27
- Nahlásit
denyk
me vydrzeli stary mereli cca 3roky, ted ty co mam nosim uz cca rok s tim, ze na vandry nosim jiny a sou furt v supr stavu, ale ten stejnej stoletej model... mam radsi vic jednoucelovejch bot (ze treba ty co mam do prace mam furt cisty a ty co v nich chodim vencit a na vylety a vandry sou furt spinavy) a vlete kdyz je hezky tak to nosim furt jedny, to je fakt.
tuhle v canis.cz meli softshelovy boty, to vypadalo docela zajimave a kolem 700
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 13:35
- Nahlásit
denyk
já mám do velké zimy tytok
ty jsou taky dobrý
a jinak kapr shop to je hustý
však tam mají pěkný věci a těm botám bych věřila, že budou minimálně teplý, si vem, že rybář jen sedí někde u díry v ledu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 13:48
- Nahlásit
denyk
a šalamounky už po zkušenosti nechceš asik?
třeba la sportiva mi dlouho vydržela, sice jsem řešila, že už jako goretexka nefunguje, ale nosila jsem je fakt denodenně a taky teda, nedávno jsem šlápla do louže na celou botu a nenasákla.
http://www.hudy.cz/turisticka_obuv_damska/la-sport iva-lead-gtx,16822-hneda.html
nebo totok jsem chtěla ted nový, ale vybrala jsem malý číslo, takže až na jaře
http://www.hudy.cz/turisticka_obuv_damska/lowa-ren egade-ii-gtx-lo-women,21363-bezova.html
ale možná to není kýžená cenová kategorie?
můžeš taky mrknout na pracovní obuv do prodejny canis
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:01
- Nahlásit
Vero
a šalamounky už
tak ty budu mít určo v březnu
já potřebuju dvoje, páč je nosím prostě téměř pořád no
ty La-sportiva vypadaj dobře, njn já jen musím vybírat
pánský
Cenová kategoriee cca. 2500Kč asik no dobře možná 3
když už budu mít ty narozeniny
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:08
- Nahlásit
denyk
já jen musím vybírat
pánský
to je myslím univezální? třá dyž si dáš do vyhledávání na Hudy, vypadávají tyhlety boty u dam i pánů
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:10 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Vero
to je myslím univezální?
asi některý jsou univerzální....
ale u těch La-Sportiva je nahoře "dámská"
ty wogo, to je maturita, esli nebude jednodušší ty prachy
prožrat?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:16
- Nahlásit
denyk
http://www.hudy.cz/turisticka_obuv_panska/?start=0 &limit=9&order=default&od=asc&fb=11&fPt=8825
a maj až do vel. 47, tak to by mohlo stačit aj tobě?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:17
- Nahlásit
denyk
esli nebude jednodušší ty prachy
prožrat?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:21
- Nahlásit
denyk
ty wogo, to je maturita, esli nebude jednodušší ty prachy
prožrat
a koupit si holinky žejo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:21
- Nahlásit
Vero
a maj až do vel. 47, tak to by mohlo stačit aj tobě?
voeee, mám 43a1/3
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:22
- Nahlásit
Maya
a koupit si holinky žejo?
tak ty samozřejmě mám
ale jít v nich víc jak 2km je o život
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:36 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
denyk
voeee, mám 43a1/3
tak vidiš
ale z velikostě do 47 soudim, že dámský nejsou!
taky mám holínky a nějak je ignoruju... bolí z toho záda.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:46
- Nahlásit
Vero
ale vypadaj jak damsky...no hus mlcim, ze
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 14:57
- Nahlásit
denyk
mam damskou 39 a moje posledni boty sou pansky 43
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 15:50 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Zmrdi vypatlany fakt ku*va jeste ted se klepu. Jdu pres pole opodal na kraji lesa vlcak na volno...se znamym. Rikam si BUKI si ho nevsiml on nas taky ne jsme pod kopcem ale znamyho jsem zdravila. Stocil to dolu po ceste NL si nas vsiml, letel za nama. Bukise jsem dala na vodak, samo zacal vyvadet NO lital kolem nas, nevrcel. Ten vul jde pomalu k nam jakoby nic ja rvu at si jde pro nej on prej at ho nakopnu ze to je jeste stene. Zacina litat kolem nas jeste vic, Bukac rve jak pominutej. Vlcaka mel za zadkem proste jsem se po vsech zkusenostech bala co bude. Nakonec abych ho chranila tak jsem ho zalehla a rvala na ON at tahne. Pak milostive prisel ten debil a omlouval se. Jak to mam ku*va poznat ze je to stene kdyz je 2x tak velikej jako vizla. Fajn. Takze misto bot bude paralyzer. A seru na to ze je to cokl nekoho znamyho. Klepu se jak krava mam mokry gate od snehu. Tezko si necham nekdy vysvetlit ze mam zachovat chladnou hlavu kdyz k nam pobezi velkej pes...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 18:43
- Nahlásit
zdraví vás mrtvola.
Dle GPS 31,6 km + cesta na vlak a z vlaku je tak 2,5 dohromady, tudíž jsme dneska s Adámkem dali náš rekord. Adamovi vyběhli přímo před čumákem dva sebevražedný zajíci. U toho prvního byl Adam u mě a ta milisekunda, než se napnulo 14 metrů stopovačky, byla nekonečně dlouhá. Taky chytil myš. Překvapilo ho to natolik, že jí zase živou vyplivnul
Jdu vás dočíst a stáhnout fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:10
- Nahlásit
Rrumstaajn,
birma
než se napnulo 14 metrů stopovačky, byla nekonečně dlouhá.
Neurval ti ruku?
31,6 km + cesta na vlak a z vlaku je tak 2,5 dohromady
Smekam a jednim dechem dodavam - ses blaaazeeen!
denyk
Achjo, ten tvuj popis zni straslivacky, sem z toho vystresovana, jen to ctu. Chapu, moc dobre chapu, ze po byvalych zkusenostech se bojis a nervy na uzde neudrzis, ze se klepes. Ale tim jen Bukise vic tocis do vyssich otacek, hysteraku, nejistoty a strachu (ale to ty asi sama dobre vis). Me tak napada, co by stalo, kdybys Bukise nedavala na voditko a se psem se potkal nekde v pulce louky, dal od tebe - co by udelal? Rozhodne nic neomlouva toho znamyho, ze nechal NO k vam zdrhnout.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:17
- Nahlásit
denyk
teda ty máš zážitky
Fifi
Neurval ti ruku?
ruka překvapivě dobrá, spíš jsem se bála o zádo, kyčle a kolena, páč jsem se nestihla dotočit, jak jsem se snažila vrůst do země a tak mě dostal do hezký rotace....
ses blaaazeeen!
souhlasím! vůbec mi nedocvaklo, že to v tom sněhu (i když ho neni moc) bude náročnější. Minimálně protože jsem párkrát stoupla na led a to vybalancovávání jsem pak dost rozcházela...
Ale průměrný tempo jsme měli 3,5 km/h to podle mě dá každej zdravej čék tohle
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:19
- Nahlásit
birma
spíš jsem se bála o zádo, kyčle a kolena, páč jsem se nestihla dotočit, jak jsem se snažila vrůst do země a tak mě dostal do hezký rotace....
Brr, to i do krku musel dostat radnou prdu, nebo mel postroj?
Ale průměrný tempo jsme měli 3,5 km/h to podle mě dá každej zdravej čék tohle
To jo, ale normalni clovek se projde tak ty tri hodiny a ne celej den.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:20
- Nahlásit
Fifi o
tohle se mi stalo v lete taky s NO oba na volno, ja NO videla, panicek si nas nevsiml. Tancovali chvili kolem sebe oba na spickach, najezeni, ocasy nahoru. Chlap mi rikal, jestli muj pes nezautoci, nezautoci ani NO. Trvalo to dlouho. Nakonec se na to vyprdli.Verila jsem Bukimu ze to neudela. oni psi se taky do toho hned nepoustej kdyz nemusi, ne? Ale myslim, ze oba to brali jako sve uzemi. Ja vim ze jsem ho dnes vystresovala, ale trvalo to vsechno moc dlouho. Hodne dlouho...vis, kdyz vidim jeho a proti nemu psa ktery ma 50kg hustou srst atd....nemusel by to Buki rozdejchat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:35
- Nahlásit
denyk
Verila jsem Bukimu ze to neudela.
Vo tom to je. A nebyl pricuclej na tobe, omezen voditkem, s panickou vystreslou (to nemyslim nikterak zle) - poresil si to proste sam tak, aby neprisel k uhone. A ano, psi - samci, kdyz nejsou vyslovene magori a agresori, tak si zabaleti, zamachrujou a vyznamne od sebe odejdou, aby cest ani jednoho nebyla pochroumana. U fen je to dost jiny.
Teda se dvema NO bych byla nervni i ja, bo dva jsou uz smecka, ale jestli to dopadlo takhle, tak super.
vis, kdyz vidim jeho a proti nemu psa ktery ma 50kg hustou srst atd....nemusel by to Buki rozdejchat
Ale NO mivaj malokdy 50 kg, strach ma velky oci. Ja vim, fakt ti rozumim.
Ja to mela s rtw vzdy naopak, tam jsem si predstavovala, ze to nemusi rozdejchat ten zdrhlej pes, kterej se na ne prijde podivat. Takze jsem je mela nauceny na lehni a sla jsem resit vetrelce.
Jestli tobe pro vetsi klid a kontrolu nad pripadnou podobnou situaci pomuze mit v kapse paralyzer, porid si ho! Uvidis, ze budes v tu chvili klidnejsi a vyrovnanejsi a tak. Preju, at nepotkavate zadny na volno pusteny cokle, bez predchozi domluvy s majitelem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:38
- Nahlásit
fotos zde - víc než kdy jindy jen dokumentace, páč světlo bylo hodně naprt a já se s tim upravovat fakt nebudu...
spam:
Fifi
to i do krku musel dostat radnou prdu, nebo mel postroj?
do krku to dostal, kdyby měl postroj, tak to neustojim. Blbeček si tý řachy v zaujetí zajícem ani nevšimnul
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:50
- Nahlásit
Fifi
Njn tak ikdyby mel 40kg tak je jednou takovej jak pizla.Ja toho psa znam, chodim obcas kolem zahrady kfe bydli. Dostane se ven tak 1x za mesic. Jestli Bukis neni socializovanej, s nim je to jeste horsi. Mas pravdu cim je muj pes bliz ke mne tim vic vysiluje. Kdybych ho pustila bylo by to 50na50. Je to proste tezky v tehle situacich.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 19:52
- Nahlásit
birma hezky si to uzivate, na fotos mrknu zitra v pc. Uz se tesim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 20:04
- Nahlásit
birma
To je krasaaaaaaa, nikde nikdo, zadny kolari, bezkari, lidi proste... asocialovo srdce jasa. Vlacek zvlada Adamita jiz coby profik? Co to tam bylo za ruinu krasavou?
denyk
Je to proste tezky v tehle situacich.
To je, sakra tezky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 20:24
- Nahlásit
denyk
Kdybych ho pustila bylo by to 50na50.
já bych ho pustila leda tak ke psům, o kterých jsi přesvědčená, že to ustojej..
Fifi
asocialovo srdce jasa
ani nevíš jak - mimo obce jsme za celej den potkali 2 (!!!) lidi
Vlacek zvlada Adamita jiz coby profik?
ano, zvláště cestou domů byl vzorný chlapec
ruinu krasavou?
Zřícenina kaple Povýšení sv. kříže
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 20:44
- Nahlásit
birma
a nebojíš se nikdy? sama.
jinak závi, závi vejlet
denyk
brrr. moje noční můra todleto.
ideál by asi bylo, naučit psa zalehnout, a řešit vetřelce... ale sama jsem to přiznám se bohužel nedotáhla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 20:47
- Nahlásit
Vero
a nebojíš se nikdy? sama.
ve dne ne, když jsme vejletili s Adamem poprvý, tak jsme docházeli poslední kilometry za tmy a to úplně dobrý nebylo. Bojim se takovejch věcí, jako že si ten blbec zláme nohu, nebo se blbě řízne, nebo sebou někde fláknu já a nebudu schopná pohybu, ale na to ses asi neptala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 21:10
- Nahlásit
birma
ale na to ses asi neptala
tak ptala jsem se taky i na to... někde padnu a zůstanu tam.
nebo i na to, co venkovští psi bez pána, v jednom čéku (vždycky já se se psem dekuju, muž řeší, jednou už byl taky pokousanej...)
ale na lidskej faktor taky jistě...
jsem si uvědomila, že jak jsem odvykla vejletit sama, tak jsem z toho dostala divnej pocit a docela bych ho ráda zas neměla...
jo a kolik že adámek váží? udržet stopku v takové situaci, seš fakt dobrá. moje zkušenost byla, že neudržím. o zádech nemluvě. nějakejch 35 kg... nikdy jsem nemyslela, že to bude tak těžký.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2014 21:23
- Nahlásit
Vero
s bezprizorníma čoklama mám mnohem víc problémů v Praze, než na vejletech. Teď s Adamem se mi ještě nestalo, že bychom na nějakýho narazili. Občas mám nahnáno, když míjíme chatrnej plot a za nim třeba dva SAO, ale zatim je to dobrý
s tim zraněnim jsem se teď hodně uklidnila díky chytrýmu telefounu, že se tam najdu na mapách, možná bych zvládla dohledat někde i souřadnice a že nás v nejhoršim někdo vyzvedne...
Adam má přibližně 30 kg, ale sílu jak tank, zvlášť, když jako dneska může využít celou dýlku stopky na rozběh. Altárek míval v aktivnim věku 45 - 50 a řekla bych, že ten náraz od Adama je stejně náročný ustát (ale možná si to jenom idealizuju). Navíc já jsem dost vazba, takže mám prostě výhodu, že jsem vícenásobně těžší než ten pes
|