| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 17:37
- Nahlásit
Vero
tana frenchova - podoba. jeji predchozi knihu V lesich sem zmakla taky za tyden, coz u me je posledni dobou co rict, pac vetsinou ctu spis v buse a tak a trva mi to i mesic, nez neco prectu
ve stred sklenicky by sly?
buldozer je supr jak to, ze nemas zdirku, nemas USB konektor v pc? existujou rozbocovace, stoji to par korun, ze ti z jedne usb diry udela 3 usb
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 18:44
- Nahlásit
Rrrumstajn,
Vero
Snih? Co to je? Tady tech par cm uspesne taje, jen ve stinu se krci posledni milimetry. Buldozerek je rozkosnak klacikovitej.
třá, když už nám není dáno něco uspořit, tak bysme měli neprojedené peníze koncem každýho měsíce před zraky zvířat spláchnout do wc... neměli bysme je tak jak tak, ale měli bysme zdravá zvířata
A auta!
cernej caj
To jsem necetla, mrknu se.
Jinak ja jsem ctenar zbesilej, miluju cteni. Chystam se na leto si znovu procist bichli temer tisicistrankovou, uz je to davno, co jsem to cetla a nutne si musim Pilire zeme od Folleta pripomenout.
Fajka
Neodfouknuty?
VLLLLLLLLLLKUUUU
kde jsiiiiii?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:21
- Nahlásit
Vero
nenudí von se buldozérek, že by jen jako si chtěl udělat výlet do společnosti na veterinu?
cernej caj
o tý Frenchový už jsem taky slyšela, že jsou to supr knížky, musím se podívat na ulozto, jinak jsou asi drahý, jsem jich pár viděla a jsou to strašný bichle
Fifi
che, Folleta mám koupený druhý díl Století už od loňského jara a ještě je to v igelitu, nějak furt doma nemám čas a čtu obvykle když čekám na bus čtečku
měly to být 3 díly, se musím podívat jestli už neprodávají ten třetí, aby mi pak jednou nechyběl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:22
- Nahlásit
cernej caj
jo tak telka má vypínač a ostatní tlačítka na programy a hlasitost fakt vzadu, kdyby to někdo měl na zdi, tak asi prstama se tam dostane, ale rozhodně se tam nepodívá, moc vtipný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:36
- Nahlásit
Bry kacer, toto zas nejak uteklo, to vikendovy valeni....byla jsem pro to rochne, nemeli mi blbci ukazovat tu hlavu s tema zoubkama a ockama...jsem malem vrhla. Vero buldozerek je otomilouckej, vzkazuju mu kucankovi at si moc nevymysli . FifiT
ses do tydlifouna smala, jak pizla piska kdyz telefonuju. A tos ho jeste nezazila, kdyz je se psy, ktere moc nezna a jsme ne prochazce, tak jde vzorne u nohy, max. 2-3kroky predemnou, hlida me, nebo sebe aby ho ostatni nesezrali. Poprve to udelal, bylo mu asi 15mesicu v Herolticich, tam tehdy vsichni psi na volno a on sedel u me a cumel jak spolu litaji. Za dva dny uz lital s ostatnima
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:44
- Nahlásit
denyk
Ja se smala, ale zdravy a normalni mi to neprijde. Tak az treba to klapne nekdy priste, on ho ten zdejsi harem vyuci.
tam tehdy vsichni psi na volno a on sedel u me a cumel jak spolu litaji. Za dva dny uz lital s ostatnima
Asocialek malej, z prdelovic.
nemeli mi blbci ukazovat tu hlavu s tema zoubkama a ockama...jsem malem vrhla.
Kanci hlavinka? Se sipkovou nebo se zelim?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 19:53
- Nahlásit
Fifi on byl zrovna rozdovadenej chtel si hrat. Ta kanci hlava byla stazena z kuze...ne tu jsem fakt nechtela, nechal si ji hospodskej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 20:16
- Nahlásit
denyk
škoda, že Bukis má ty problémy, jinaks mu mohla udělat ovárek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 20:21
- Nahlásit
Maya mam pro nej zebirka az bude lip dnes mel maso ze srncich zebirek, delala jsem je pro sebe, ale nedala jsem to nejak.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 21:05
- Nahlásit
denyk
mam pro nej zebirka az bude lip
Syrovy, dukladne premrazeny?
dnes mel maso ze srncich zebirek, delala jsem je pro sebe, ale nedala jsem to nejak.
Tak to mel pecinku mnoha chuti a koreni, dobra dieta. Hlavne, at je ti uz zitra ok a stihas pracovni srumec.
Maya
jo tak telka má vypínač a ostatní tlačítka na programy a hlasitost fakt vzadu, kdyby to někdo měl na zdi, tak asi prstama se tam dostane, ale rozhodně se tam nepodívá, moc vtipný
Jeste, ze sem konzerva, jak v mobilech, tak tv. Teda ta placka soucasna ma hezky pekny blbatkovsky tlacitko, ktery stlacis a je to.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 21:32
- Nahlásit
Fifi
pekla jsem to jen ma korenove zelenine, s tymianem. Ja vedela, ze mu zustanou. Zeleninu sezeru ja. Ty kanci mu budu muset ovarit a oskubat maso.On ty kosti proste zrat nebude
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 22:00
- Nahlásit
Tu soooooom......
Píšu z návštěvy, kde jsem se drze vervala k noťasu....doma máme v pr... internet, něco tam prej někde shořelo a poskytovatel je pracovně na několik měsíců mimo republiku, takže nevím, kdy to dá dohromady.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 22:15
- Nahlásit
vlk
ooj, vlcisko zije, vyje. To je pekne, ze poskytovatel si frnknul, tim te odsoudil k vice navstevam?
denyk
On ty kosti proste zrat nebude
Fakt Bukvicka..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 22:28
- Nahlásit
Fifi
To je pekne, ze poskytovatel si frnknul, tim te odsoudil k vice navstevam?
ani nee, stejně na net nemám toliko času.... jen mi chybí sem občas zaskočit a pokecat..... asi se na mě nějakou dobu nedopíšeš ani do mejla, když tak čaj má moje telefonní číslo, tímto svoluji aby ti ho poslala, kdyby se něco hnulo....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2014 22:54
- Nahlásit
vlk
to je blbý, obejdi z noťasem vesnici, třeba někde někdo má nezabezpečenou wifinu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 07:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
taky su konzerva v techto ohledech, coz je v IT dost nevyhoda, jak clovek zjisti
Maya
to je fakt dementni reseni hodne jiste nejakyho supr bonusu pro chytreho pana inzenyra, co to vymyslel...
ps: to je trestnej cin nabadas vlka k nepravostem
vlk
no to je teda pech s tim netem, nechapu, ze nema nejak zajistenej support nebo tak...
Jinak sem koukala na toho foleta a tematem by me to asi moc nezaujalo, ale vim, ze ste o tom tady uz basnili a hodnoceni to ma fakt dobry, tak mooozna zkusim v knihovne neky... sem tam nebyla skoro rok
doufam, ze u vas neni takova namrzla ledovka jak u nas a ze mate vsecky koncetiny cely!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 07:05
- Nahlásit
to je blbý, obejdi z noťasem vesnici,
Mórgen,
v prdelajz sněhákuje
Dneska trochen frmol, alespoň to uteče. Fifi
Fifi
Fakt Bukvicka..
bárbínka nooo . Jako kuřecí sežral (ale to mu teď dávat nechci), na krůtí ministehýnko už se tvářil divně.
Kost sežere jen v přítomnosti labradůří kámošky a když
se s tím ona moc patlá,sežere i tu její
Takhle chodíme s kámoškou na pivo, hodíme jim hovězí maso
na poblífku i s kostí, pséci žerou a my máme klid
Maya
to je blbý, obejdi z noťasem vesnici
jsem si to představila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:30
- Nahlásit
tak se hlasim zase online, po 2 vypadcich proudu sem hodinu nemusela pracovat
denyk
je ti uz dobre?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:31
- Nahlásit
cernej caj
to je trestnej cin nabadas vlka k nepravostem
to jako fakt? já přece nemůžu za to, že se mi někde něco připojí a že někdo to nemá zaheslovaný, však nezaheslovaných wifin jsou fšade ve městě mraky ne? každej wifinuje mobilem fšade
Jinak sem koukala na toho foleta a tematem by me to asi moc nezaujalo
no třeba ty Pilíře ono když si člověk přečte o čem to je, tak nic moc téma, ale ve skutečnosti je to fakt super, zvlášť pro toho, kdo čte rád historický romány
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:31
- Nahlásit
cernej caj
vas neni takova namrzla ledovka jak u nas
u nás večer strašná ledofka, sem sebou málem švihla hned přede dveřma když jsem šla zavřít psy, ale do rána to trochu povolilo, tak to nebylo tak hrozný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:34
- Nahlásit
Maya
to, ze nekdo nema zaheslovanou wifi je jedna vec, druha vec je ta, ze pripojit se na wifi, ktera neni free (treba v kavarne, kde je to oznaceno, na nadrazi atd) je proste trestnej cin. Asi to tezko nejak budes dokazovat, to jen tak pro formu
prave ja na historicky romany nejsu vubec, nejhostorictejsi vec co ctu sou detektivky od edgara wallaceho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:40
- Nahlásit
cernej caj
po 2 vypadcich proudu sem hodinu nemusela pracovat
já jsem si zrovna říkala, že toho máš asik mooc
je mi líp, teda v sobotu mi bylo líp, včera večer zase hůř
a dnes jsem ještě neměla čas nad tím přemýšlet
Maya
jsou fšade ve městě mraky ne?
ano napsala jsi to správně "ve městě" ve vesnicích ne.
u nás teda žádná ledofka, nebo že bych cestou do práce ještě spala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 08:46
- Nahlásit
denyk
tak snad to bude brzo v pohode, hlavne, ze do prace to de
nj, tady to cely zdechlo, sice mi asi po 10ti minutach najela zasuvka s pc, ale zasuvce s monitorama to trvalo jeste dalsich 15a a pak to zdechlo hned znova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 09:43
- Nahlásit
cernej caj
a nám nic nezdechne, alespoň bych si mohla číst
wallaceho taky můžu, mám jich pár ve čtečce, vidíš, tak to bych si mohla přečíst lučištníka nebo tak něco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 09:46
- Nahlásit
Maya
no ja nedavno koupila nekde od pani z netu asi 25 knizek, dosla mi takova ta krabice na papiry do tiskarny skoro plna
Zelenýho lučistníka sem nečetla, ani nepamatuju, ale celkově mám ty jeho knížky ráda. Když pominu ty s gangsterama, páč ganstery, podsvětí, drogový prostředí a tak prostě nemám ráda obecně...
a já zrovna mám dočteno a další frenchovou si du koupit až z práce ale nějak sme se tu zabavili s kolegou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:10
- Nahlásit
zdravííím
překvapivě jsem přežila víkend (celkem 31 hodin na brigádě) a nadšená z toho, že jsem to přežila, jsem si nasázela na čtvrtek, neděli a pondělí noční, abych se jako nenudila
začlo tu vnoci sněžit, pěkně mě to sere, páč mám dneska naplánovanou koupi helmy na kolo a zítra výlet s Adamem na kolobce, abych mu vynahradila ten víkend, kdy jsem doma jenom přespávala a chodil na procházky s mamkou...
Vero
buldozerkovi to moc slušá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:12
- Nahlásit
birma
procházky s mamkou..
maminka je hodný bourec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:25
- Nahlásit
birma
ale je supr, ze mamca pomaha s vencenim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:27
- Nahlásit
kachna_, cernej caj
jojo maminka je nejlepší. Jen já musim přijít na to, co udělat teď s tim atomovym zvířátkem po dvou dnech krátkých procházek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:30
- Nahlásit
birma
nechat ho vybuchnout?
|