| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 11:44
- Nahlásit
birma
místo kolobky běžky nebo sáně?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:03
- Nahlásit
Maya
místo kolobky běžky nebo sáně?
na to to tu taky nevypadá
tož plán by byl (+ odtud přes les do Staré Boleslavi), otázka je, nakolik budu po včerejšku něčeho schopná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:19
- Nahlásit
birma
zakazuju ti tolik trenovat!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:20
- Nahlásit
cernej caj
zakazuju ti tolik trenovat!!!
tak já doufám, že si ráno stoupnu na brndu a odpoledne sestoupim o 30 km dál i když teda je to hodně naivní představa, to přiznávám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:30
- Nahlásit
birma
no jako moznost ale idealni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:39
- Nahlásit
cernej caj
jestli ti ty sklinky moc nezavazí, nechme to prosim jeste na jindy, já teď vůbec nevím, co zítra pozítří bude......
chlapeček půjde pod kudlu.... a uvidí se, až jak moc blbý nebo ne to vevnitř je a jakou paseku udělalo...
vlastně nejsem překvapená, tušila jsem to, že žádný žlázky, to by vypadalo celý jinak no...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:46
- Nahlásit
Vero
chlapeček půjde pod kudlu....
budu na vás moc, moc myslet a posílat energii
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 12:51
- Nahlásit
Vero
ach jo, myslíme na vás
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 13:03
- Nahlásit
Vero
chjo, držím palce, ať je to nějaká prkotina co se jen vyřízne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 13:50
- Nahlásit
Vero
držíme palce, ať je v pohodě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 13:56
- Nahlásit
jsem nasraná. Hlavně teda na sebe. Vůbec jsem neodhadla, jak moc je Adam po dvou dnech s mamkou mimozemskej a naivně jsem myslela, že dojdem kilometr na psí hřiště a tam ho nechám se vylítat. Tak 50 metrůch před hřištěm zkusil sežrat kolemjdoucího pána, klika je, že už mám reakce jak superhrdina a stopla jsem ho než se pána i jenom dotknul a samože jsem se chlapovi hned omluvila a šla dál (co taky jinýho, že), bohužel se pán vzpamatoval až po pár metrech a začal mít chuť to řešit, aneb "takový pes má mít košík" což by nebylo tak strašný, kdyby se toho nechytla nějaká baba (typ domovní důvěrnice) a nezačala po ulici rozkřikovat, jak je to strašný, že ten pes skočil na toho pána (na mojí námitku, že se ho ani nedotknul, mi vysvětlila, že ona to přece viděla) a že já jsem ještě dotčená. Tudíž pokud bude večer TV Nova varovat před šílenou ženskou, která svýho psa štve aby žral lidi a ještě se tomu směje, tak to bude určitě o nás, páč jsem došla k závěru, že pani sama má skorem ukousnutou nohu, ačkoliv byla od nás aspoň 15 metrů....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:01
- Nahlásit
Vero
tyjo, chudak buldozer myslela sem na nej, to je mi moc lito
birma
tyvole, to je baba a jeste fakt takhle lhat u toho pana by to cek jeste chapal, ze z uleku mu to dojde az za chvili
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:03
- Nahlásit
cernej caj
tyvole, to je baba a jeste fakt takhle lhat
ona to fakt byla moje chyba a pani na x metrů mohla vidět skoro cokoliv, protože jsem Adama zasekla dost natěsno (chodník tam je asi půl metru širokej). Ale prostě mě to sere, nemám ráda kontakty s takovejma lidma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:07
- Nahlásit
birma
aha, tak to z toho jejiho uhlu mozna mohlo vypadat - ale i tak proste ji to nedava uplne pravo tam takhle vyrvavat...
abych odlehcila situaci, premyslim nad melirem, sem v zivote nemela
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:19
- Nahlásit
cernej caj
premyslim nad melirem
já už ho mám, šedivej
birma
tohle je dycky blbý, člověk se si připadá jak idiot, pánovi se nediví, ale stejně jako na svýho psa si člověk nerad nechá nadávat a baba to prostě dorazila. na tohle je nejrozumnější zapomenout. kdyby to šlo , co nejrychlejc. Zas teď dlouho byl zlatej, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:25
- Nahlásit
kachna_
tak to nic moc teda
hele, vy tu vite vsecko, co s oparem? se mi ted asi udelal - puchurek na rtu - ale sem se docetla, ze to svedi a tak a me to nijak nevadi... tak nevim, zda je to opar nebo nejaka reakce ze si okusuju suchy rty a neco se mi tam dostalo z venku... v kazdym pripade, co s tim? kdyz si v lekarne koupim herpesin ci co to je, bude to fungovat univerzalne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:33
- Nahlásit
Rrumstajn.
Vero
Achjo, drzim Buldozerovi vsechny palce a tlapky!
birma
Takovyhle babky bych s rozbehem kopla do.....
Ale prostě mě to sere, nemám ráda kontakty s takovejma lidma
Ja bych to rozsirila, s dovolenim, na "nemam rada kontakty s lidma."
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:38
- Nahlásit
jo a vsude pisou, ze se ma opar podchytit jeste nez vznikne - to se da poznat? sem to snad v zivote nemela a pak proste vzniknul, tezko asi muzu 20let podchytavat neco, o cem ani nevim, jeslti budu mit... uaaa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:43
- Nahlásit
cernej caj
pokud už ten opar máš vyraženej, tak s tím už nic neuděláš, všechny mastičky a náplasti co se prodávaj jsou na začínající, prej se to pozná, kdo je má často, já taky měla jeden jednou v životě a byl to děs
ale máma na ně trpí, takže teoretický znalosti mám
birma
si to tak neber, ale chápu, že to moc nejde, dodneška si pamatuju jak mě kdysi zjebal magor kvůli Kimovi
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Brej den milé dámy, choroba jest na živu. Aaale nic moc to teda nejni. Řekněte mi, prosím, vo co jsem tu přišla?? Notebůka nemaje, jsem neměla sílu k pičitadlu dolézti. Blanice je hrozná svině nalezla zalíbení v boji proti Brtnikoj. On ju zlobí tím, že jí jde jako zvednout a vona je za hroozně zlou, tváří se jako hromadnej vrach, prtku má zvednutou do nebes a nebezpečně dupe nožičkama. Pak ho zabije, moc a moc a hrozivě ho zabije. Jest to dosti bolestivé, podle toho jak Brtnik nadává a slibuje jí, že na chalupě dostane čočku . Páč tam má von ty rukavice a vona ho nebude moct tak snadno zabít . Byla to prej nuda, když pánčička dělá léžing. Tak jsme aspoň trénovali košíček v klidu v sedě. páč to nám teda jako moooc úplně nejde. Běhat s ním jo, ale sedět to ne-e. Tak už lepší. Ale úplně nejlepčí bylo si házet s ragbičem Pískačem. Nebudeme Brtnikoj řikat, že pánčička sestřelila květenu . Jsem děsně naštvaná, že jsem přišla o víkend, těšila jsem se ven a prt, prt bylo jen péři a!! 18. února jdu - ešivá to teda vyjde na seminář pana Šusty. A juchéé! Fifijofko,Matheo - díkec.
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
Auva, opar je hnus. Znama na ne trpi a dava si na to zubni pastu, tupne ji na hnusaka a necha zaschnout, prej ji to pomaha.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Vero
chlapeček půjde pod kudlu.... a uvidí se, až jak moc blbý nebo ne to vevnitř je a jakou paseku udělalo...
vlastně nejsem překvapená, tušila jsem to, že žádný žlázky, to by vypadalo celý jinak no...
VERO - CO PROČ, JAK?? co se děje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:44
- Nahlásit
cernej caj
ze se ma opar podchytit jeste nez vznikne - to se da poznat?
dá je to takový brabenčení, svědění. Nemáš doma Tea Tree oil? Nebo levandulovej éterák? Pomáhají to léčit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:46
- Nahlásit
birma
Tudíž pokud bude večer TV Nova varovat
debilita se asi šíří rychlejš než dýmějovej mor Chápu, jak Ti je.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:46
- Nahlásit
Maya
takze kdyz si neco v lekarne koupim, tak mi to uz stejne nepomuze? kdyz uz teda ho mam a neni jen ve fazi, ze se teprv tvori?
PetraK
supr, ze je lip a seminar si uzij
prej ma buldozer nejakou bulku u zadnice, nekde na strance zpet... byli dnes u veta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:47
- Nahlásit
Fifi
"nemam rada kontakty s lidma."
jo! Holky bojim se toho, až budem starý.. hm?? budem zlý? mi ty lidi fakt vaděj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:48
- Nahlásit
PetraK
jo a me nic nesvedilo a nesvedi me nic ani ted. Jako kdyz mam zavrenou pusu, tak pocitove cejtim v tom miste, ze je neco jinak - pac je to trochu napuchly - ale treba kdyz pootevru, tak bych ani nepoznala, ze je neco spatne. Proste krome toho fyzickyho puchyrku fakt vubec nic... neboli, nesvedi, necitim to.
tea trea oil nemam
Fifi
to doma prubnu kdyztak na noc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:49
- Nahlásit
PetraK
ešivá to teda vyjde na seminář
Tak zupr trupr, a proc by to nemelo vyjit?
budem zlý?
Budem!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:51
- Nahlásit
no ja su prej protivna a negativni uz ted, rikaj kolegove, za 30let to teda asi bude uz extrem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:58
- Nahlásit
cernej caj
pokud máš je pidi puchýřek, tak to se ti nejspíš teprv dělá, na to celkem zabíraj ty průhledný náplastě z lékárny, nevím jak se to jmenuje, ale je na to hodně reklama v tv, tak oni budou vědět když řekneš ty z reklamy , tak to můžeš ozkoušet, ta zubní pasta taky, ale s tím zase člověk nemůže do práce pokud už ho máš úplně vyraženej, tak na to fakt nic není, jedině to něčím potírat na zklidnění, třeba jak píše ešusová tím TTO, ale zase to bys asi poznala, že máš hnus přes půl huby
|