| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Baskervilka - madam Blanka z Álojz
Tak sem si to tipovala spravne!
já jen, že je to takový zábavnější i pro tu zvířenu.
Ale tak jasne, ale jestli bude mit s tebou i hraci prochazky, proc ne s brtnikem jen ty cmuchaci, kde si zase oni dva budou souznivat jinak... Nevim, nedavala bych muzi instruktaz, jak si s ni hrat na vychazkach, treba fakt prekvapi ho ona sama? A nehlede na to, ze treba ty dva typy prochazek muze madam sama dost ocenit.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 21:50
- Nahlásit
PetraK
Baskervilka - madam Blanka z Álojz aháá tak to jsou dobrý mimikry teda
pikosekundě se vypne - jako by jí někdo za tu hru dřív napomínal nebo co, ukázní se a lehne do takovýho předpisovýho lehu třeba a dělá že tu nejni.
to vypadá jak když jí to někdo fakt zakazoval
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 22:04
- Nahlásit
Fifi
Tak sem si to tipovala spravne!
nejstrašlivější ze strašlivejch
Nevim, nedavala bych muzi instruktaz
ne to ne, taky bych je k ničemu nenutila, ale .... heh, vím, že by to ocenili oba, Brtnik to nepřizná, ale měl rád, když si s Ešátorem čutali tenisák, než jít jen tak, a Blanici sice tenisák neba, ale zas jí bavěj jiný věci. Což už ale na Brtnika je moc "komplikovaný" (ne jako že by byl debil ale zas takový kynológ nejni, aby hrál psí hry) nicméně, je to myslím pro obě strany zábavnější, když jsou spolu a ne vedle sebe.
ze treba ty dva typy prochazek muze madam sama dost ocenit.
ale joo-o, to jo, pochopitelně, že tím nemyslím jí honit jak nadmutou kozu. však to s ní ani nejde, nemá na hru tak velkou výdrž, jak jsem psala, ale vím, že když na to dojde, tak si to užije. A taky vím, že Brtnik si se psima umí hrát po psím způsobu (však ona taky miluje ty pračky s ním tady doma, zabít ho to je to nejbáječnější co může dělat prej . Tak by si takhle mohli zablbnout venku, jen tak, že jsou prostě spolu, víš co myslím?
Fajka
o vypadá jak když jí to někdo fakt zakazoval
myslím že jo, páč možná byla ve hře moc divoká?? (taky od ní pár šrámů už mám ) nevím, ale něco tam je, co jí jakoby natvrdo zabrzdí, jak když zasmykuješ auto.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 22:10
- Nahlásit
Ctu vas tady f pelechu ako knizku ..Venku litaj vietnamsky stanky muheheee, vlnity plechy, vysisovany batohy adidas, sadrovy trpajzlici, pancovanej alkehol a ciga ze slamy.... se divim, ze este funga Storm.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 22:15
- Nahlásit
usmivam se a predstavuju si Blaniblaznivou a pancicku, jak spolu radej. Ja odpo. radila s kancem, uz je v mrozaku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 22:25
- Nahlásit
denyk
Venku litaj vietnamsky stanky muheheee, vlnity plechy, vysisovany batohy adidas, sadrovy trpajzlici, pancovanej alkehol a ciga ze slamy.... s
Vetricek drobny v pohranici?
PetraK
heh, vím, že by to ocenili oba, Brtnik to nepřizná, ale měl rád, když si s Ešátorem čutali tenisák, než jít jen tak, a Blanici sice tenisák neba, ale zas jí bavěj jiný věci.
Ale tak vsak si s ni doma taky hraje, jak pisas pravidelne. Jen nevidim duvoda nejak, ho nutit? nebo jak to rict, do toho samyho i venku, kdyz si fungujou pekne. A kdyz se jemu zachce prece, si s ni takhle venku zablbnouti, tak zablbne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 22:30
- Nahlásit
Fifi jaja, trosken, asi votevru okenice, tra prilitne par kartacu cigar, ktery bych mohla zpenezit....nebo budu mit v posteli trpajzlika
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 23:06
- Nahlásit
teda vy ste drásalky než si opravim batůžek, tak vás skorem nejde dočíst
Zejtra na nás prosím myslete, jak berem brndu a jsme závislý na odvozu, kterej je v předem danou hodinu, tak z toho mám dost nahnáno, aby se něco nepoto....
PetraK
Blandíra je úúúúžasná
ale to hraní má Adam v něčem podobný i když ne ouplně - on bojuje zběsile, aby to něco vyhrál a když vyhraje, tak je nadšenej, že to má a většinou pak kravíme dál a občas prostě jde a najednou mu to vypadne z huby a dál nic a nerozehrál by ho snad nikdo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2014 23:07
- Nahlásit
hlásím taky moribundus rýmičkovej, větříček u nás je takovej normální, akorát by teda mohl být teplejší, vomrzlej ksicht nemusím mít, tak ať vás někde v noci nevodfoukne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 07:16
- Nahlásit
Fifi
no docela slehlo, 3700 asi, mam celych 70kč slevu na pojišťovnu a to sem tam naposledy byla v roce 2010
ale zas mám antireflex, samozatmavovací a vysokoindexový...
prostě všechno v jednom.
PetraK
super babrdle, muzes ji poslat na tridirnu do spalovny na brigadu
denyk
abys taky nevodletela, neletelo kolem koste?
birma
drzim palce, at se vylet vydari
jinak - ten opar je des, vypadam hrozne, navic v noci fakt horory ve spani, uaaaaaa.
Nechci na svatbu mit vopar jak statl, oblezlej ksicht (pac ho mam oblezlej skoro furt) a k tomu jeste zarudly voci vod nocnich vyssich teplot a nedostatku spanku... ale nevim, co s tim, at se tomu vyvaruju.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:06
- Nahlásit
Mórgen, nestíháááám.
cernej caj
abys taky nevodletela, neletelo kolem koste?
jo letělo, mám ho doma, až přijedeš, tak tě s ním přetáhnu
navic v noci fakt horory ve spani
vítej f klubu
ten opar je des,
já ti neporadím, mně se nedělají....
Asi mám dost vitamínu Bééé v pivu
oblezlej ksicht
kdo ti ho oblejzá?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:29
- Nahlásit
denyk
, až přijedeš, tak tě s ním přetáhnu masaz kostetem? hm...
ja ho taky nikdy nemela, tak bych rada, kdyby to tak zustalo naveky veku a to bejvalej na ne dost trpel a v poho sem nemela problemy ani tak...
oblejza mi ho ferina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:31
- Nahlásit
cernej caj
voblezlej ksicht nevím, pokud tím myslíš to co já, tak to chce nejspíš nějaký kvalitní mazání a vopar ti do svatby sleze, to neboj, zarudlý voči to nevím, ale alespoň budeš vypadat jako dojatá nevěsta
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:34
- Nahlásit
Maya
tak ksicht mam oblezlej celej zivot, na to su uz zvykla, vicemene... ale aby se mi ted nezacali vopary objevovat furt, jak se to jednou objevi tak se toho nezbavis
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:37
- Nahlásit
cernej caj
jak se to jednou objevi tak se toho nezbavis
to asi neplatí tak stopro, já měla opar jednou v životě před pár lety při horečce u chřipky a předtím ani potom nic
jinak to taky léčej zubaři lejzrem, máma na tom byla a pak měla dost dlouho od oparů pokoj, takže kdyby bylo nejhůř, tak se můžeš nechat taky vosvítit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 08:47
- Nahlásit
Maya
hm, mela sem si vzit z cernobylu do kapsy nejaky suvenyry, mela bych to zadarmo
sem si vsimla, ze vokoun ma pri zvykani buvoli kosti dycky ty kosti malicko od krve - jako ne moc, ale jestli nemuze mit treba nejaky problem s dasnema, nebo je to normalni?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:08
- Nahlásit
cernej caj
nemuze mit treba nejaky problem s dasnema
může, od kamene nebo od zkaženého zubu, to by chtělo řešit, jinak z toho může mít pěknou polízanici a taky ho to chudáka musí bolet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:11
- Nahlásit
Maya
aha, dik za info, vemem ho k veterinari a zeptame se. Jako neni to moc - jen fakt malinkato, nekdy bych si toho treba ani nevsimla, pac ty kosti moc nedavame a on si to vetsinou zere spojkojene (dostali od segry pod stromecek) a nevypada prave, ze by ho to nejak bolelo, tak me ani nenapadlo, ze by to neco mohlo byt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:33
- Nahlásit
# Zasláno: 3 Úno 2014 14:43
Citát Změnit - Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
ééšče furt máme SNÍÍÍÍH!!
DRŽÍM PALCE BULDOZÉROJ!
Pozor poozor, bábrdle je opravdický kynológický péf. Dnes ráno jsme si v kůchni daly sestavičku K noze, ke mně, sedni lehni a pro kašpařinu přidaly otočku. Pěěkně jí to šlo. aby ne, von sejra je taky mocnej čaroděj. ale huž jí myslím plně docvakává. Uvidíme. Možná tak tejden, dva a střihneme si nějakej PÍPO závod .
Fifi
. Jen nevidim duvoda nejak, ho nutit? n
ne.e, nutit ne, vůbec, tak jsem to nemyslela, jen si říkám, že to je prostě škoda - jako pro ně, no. že by ty procházky byly prostě zase i o něčem jiným. Mně je to jedno, já se s ní vyřádím, když jsme spolu, spíš že oni dva by měli víc společnýho. Ona je venku zase - zcela pochopitelně- kapek jiná.
birma
ať ti vyjde výlet!!
Blandíra je úúúúžasná
jo je, je s ní děsná sranda jsem hrozně ráda, že to všechno tak pěkně funguje a že si ona může užívat a já se na to dívat, páč to je moc pěkný pokoukání.
občas prostě jde a najednou mu to vypadne z huby a dál nic a nerozehrál by ho snad nikdo.
co prostě skončit dřív než tenhle moment přijde? Já to tak povětšinou právě s Blankou dělám, že skončím opravdu v tom nej, bodě a pak jí jen pomuchluju, aby neměla pocit, že všechno najednou skončilo a nebrala to jako trest právě. A natahuju to postupně (pokud se nerozblbneme moc, jako tuhle a nezapomenu to hlídat a ona se vypne. Prostě se vytáhne ze zásuvky a ani se nehne. to není nezájem, je to blok.)
cernej caj
ji poslat na tridirnu do spalovny na brigadu
jo mohla by si kapek vydělávat na chléb svůj vezdejší, to je fakt
Maya
lásím taky moribundus rýmičkove
a jé, to máme klub teda tady
Maya
cernej caj
hele Blandírka má taky občas při žvejkání buvolice - stejně jako čajda nedávám často - trochu krve, ale u normoš kostí ne. Nemůže to být tím, že si to o to odrbe??? Nejeví se mi právě, že by měla nějakou potíž se zubama - kouše jako bláásen , brala jsem to jako u sebe, že když mám třeba novej kartáček, tak občas taky zakurvácím z dásní :confsed:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:34
- Nahlásit
denyk
Ja odpo. radila s kancem, uz je v mrozaku.
hm, denyku........... uvědomuješ si JAK TO ZNÍ?? Jak velmi mnohovýznamově muheehééé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:42
- Nahlásit
PetraK
jé, to máme klub teda tady
jj, už i kašlíček dorazil, ale tož zaase sem v rámci karantény a nerušení soustředění omluvená z nudnýho a naprosto zbytečnýho školení
Nemůže to být tím, že si to o to odrbe???
tak to nevím, mě se to teda u psů nikdy nestalo, že by měli ze zdravejch dásní krev, ono u některejch psů stačí trocha kamene a už maj tu dáseń volnější a tak možná pak si to trochu sedřou, u jinejch se krev objeví až když maj v hubě kamenolom, no minimálně by mě teda ta trocha krve inspirovala k důkladný prohlídce kamene na všech zubech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:44
- Nahlásit
ty woe, dneska nám tu netopěj a je tu kosa, to mě asi dorazí ještě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
no minimálně by mě teda ta trocha krve inspirovala k důkladný prohlídce kamene na všech zubech
dobrá provedu, ona má zuby krásně bílý, tak to prozkoumáme pořádně.
omluvená z nudnýho a naprosto zbytečnýho školení
a to se vyplatí
y woe, dneska nám tu netopěj a je tu kosa, to mě asi dorazí ještě
no tak to nezní hezky teda.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:49
- Nahlásit
PetraK
no tak to nezní hezky teda
che, du na záchod a tam teplo, tak průzkum a nám někdo vypnul topení!! zabít uklízečku asi nebo kýho výra, už jsem to pustila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 09:51
- Nahlásit
Maya
tak hurá teda, páč to by byla jistojistá smrt. Tvoje, takhle zemře uklízečka nebo vejr
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:12
- Nahlásit
Takže hlášení.... čtyři doktoři se shodli, že ještě než se bude kuchat bříško, tak se má udělat kastrace. Pokud jde jen o obr zvětšenou prostatu, což je jako možný, mělo by to problém vyřešit. To by se vidělo za 3 týdny. Pokud by ne, kuchalo by se až potom...
Takže asi nadějná zpráva...
Akorát že nejbližší termín na tu kastraci nám dali až za týden ale to nezměním... nevím esi by v této situaci bylo rozumný chodit jinam, asi spíš ne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:12
- Nahlásit
PetraK
- trochu krve, ale u normoš kostí ne
takhle to mm asi ataky, ale kdyz maj treba kureci kridlo tak nepoznam, nez ho zezere, jeslti tam neni krev taky...
Maya
to taky zkusim prozkoumat, ale nejak desnej se mi nezda... ale ja moc nevim jak to hodnotit. Ti je vyfotim, jo?
tak hlavne, zes to zjistila... me tu dava uklizecka vzdycky kos na kabel od sluchatek, uz sem tu tak 3x dala cedulku, kazdy rano ten kos postavim o pul metru vedle a kazdy rano ho mam ZAS na tech sluchatkach minule ho zvladla dat o pul metra vedle, ale asi aby si usetrila krok, tak ho jen posoupla pod mym stolem, nasponovala ten kabel od sluchatek tak, ze az tu bylo na max a kos dal nesel, tak ho tam nechala tak, kolik od sluchatek napul vyrvanej z pc... fakt jako...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:15
- Nahlásit
Mě udivuje, že něco tak velkýho vyrostlýho by se mohlo samo zmenšit a jen tím, že nebude testosteron...
Ale když to tvrděj na VFU.
cernej caj
s oparama si myslím, že to není taková trága, mě se občas udělají při nemoci nebo větru a s vectavirem to úspěšně odstraním, rozhodně nemám hubu olezlou furt... (krom případů, kdy si na to nic nenapatlu teda, to pak mě nechtěj opustit)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:17
- Nahlásit
Vero
Vero, moc a moc držím jo? všecko držím, i když teda jednu věc, tu fakt neudržim a myšlénka to teda nejni, myslím na vás, ať všechno klapne.
cernej caj
ale kdyz maj treba kureci kridlo tak nepoznam, nez ho zezere, jeslti tam neni krev taky...
toooo je pravda. Zas ale na druhou stranu, fakt já třeba na Blanimíře vidím, jak do kostí a do kousání všeho jde naplno. Heh někdy až moc naplno. Dosti bolestivě . Někdy mám pocit, že je spíš krokadýl co prodělal plastickou operaci na vižlu Ta bejt služební péf, tak má zákusy jak sviň, se nepustí a nepustí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2014 10:19
- Nahlásit
Vero
Mě udivuje, že něco tak velkýho vyrostlýho by se mohlo samo zmenšit a jen tím, že nebude testosteron...
hele - jáměla na vaječníku cystu 7 cm! Zmizla sama - nebo teda možná pomohly homeopatika - těžko říct, nicméně někdy cysty přicházejí a odcházejí mi bylo řečeno. Nesměji prasknout, to pak seš na tom jako svého času StaHijová, byla nejdříf nafouklá a pak skorem prasknutá. Pak srůstala.
|