Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:03
- Nahlásit

Maya
aha takhle, no ja se zeptam v lekarne... ted mizim do optiky, aby se mnou slehla castka za skla... posledne to byly asi 3000 ale to je 4roky zpatky...

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
moje zkušenost s oparem je, když si na opar nedám nic (že nemám nebo už je stejně rozjetej), tak neustupuje, ale den za dnem expanduje po celé hubě, takže doporučuju si na to ten vectavir nebo něco takovýho radši patlat, to je jediný, po čem boj s tím vyhraju a rychle.

PetraK
VERO - CO PROČ, JAK?? co se děje?

dneska mu našli cystu velikosti močáku. tlačí mu na konečník, hůř kadí, a má u něj bouli...odtud jsme to zjistili
tak tady sedím a modlím se, at to jde prostě jen uříznout.... a mít ještě čas...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:08
- Nahlásit

cernej caj

supr, ze je lip

o mydlifous jo. ale výhra to není teda.

a seminar si uzij

pevně v to doufám, plánuju si to už dlouho

prej ma buldozer nejakou bulku u zadnice, nekde na strance zpet... byli dnes u veta

a do prdele!
Fifi
Tak zupr trupr, a proc by to nemelo vyjit?

neci dopadnout jako birmice

Budem

když já nechci ale,

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:10
- Nahlásit

Vero
dneska mu našli cystu velikosti močáku. tlačí mu na konečník, hůř kadí, a má u něj bouli...odtud jsme to zjistili

sakra! budu moc držet palce, když že jdete? kdy mám přesně držet?

tak tady sedím a modlím se, at to jde prostě jen uříznout.... a mít ještě ča

neblázni !! je to cysta, cysta, cysta!! nebuj se. držíme palce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:10
- Nahlásit

Vero
No dopr.... S modlenim se teda pridavam, jen to vyriznou a bude dobre! A kdy jde na zakrok, zitra?

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:19
- Nahlásit

PetraK
když že jdete
A kdy jde na zakrok, zitra? Fifi

operující doktor tam dneska nebyl, takže zítra teprve objednávám. asi neřekne, at dojdem hned ten den, nevím, spíš to vidím na středu.....

[nebuj se.
bojím se strašně, ale to o ničem nerozhoduje stejnak.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:22
- Nahlásit

birma
nic si z toho nedělej. lid o sobě a svejch reakcích prostě vůbec nepřemejšlí...budou dnes mít co vykládát u večeře a bude to pryč...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:23
- Nahlásit

Vero
den, nevím, spíš to vidím na středu...

dobře, dobře, moc a moc držím už dopředu, ano? a budu držet i kdybych tu nebyla, ano?

bojím se strašně,
já vím dífče, myslím na Tě na vás oba

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:26
- Nahlásit

PetraK
díky

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:40
- Nahlásit

Vero

bude dobře, držíme palce všechny, tak to klapne, podrbej ho chlupáče zlatýho.

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 15:52
- Nahlásit

držíme palce všechny,
já vím, všem díky, bude to chlapeček potřebovat.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 16:04
- Nahlásit

Vero
taky držím palce, to bude určitě dobrý

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 16:22
- Nahlásit

PetraK
Holky bojim se toho, až budem starý.. hm?? budem zlý? mi ty lidi fakt vaděj
sestěhujem se někam daleko předaleko od všech lidí a kdo se ukáže poblíž, toho zastřelíme

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 16:25
- Nahlásit

Vero
cystu velikosti močáku
no ufff teda. Ale cysta půjde vyříznout určitě dobře a uvidíš, jak se mu pak zvedne nálada a bude hnedlevá veselejší

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 17:33
- Nahlásit

birma
a kdo se ukáže poblíž, toho zastřelíme
A pak se postrilime navzajem.
Vero
Taky mu posilam velky podrby, tobe hodne energie a sil!

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 17:39
- Nahlásit

birma
uvidíš, jak se mu pak zvedne nálada a bude hnedlevá veselejší
zajímavý je, že na něm vůbec nic není poznat... asi jak to roste postupně...

Fifi
díky

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 17:48
- Nahlásit

Vero
asi jak to roste postupně...
Mrcha hnusna, uz aby byla venku! A to je taky potiz, s cokloidama, trubky dlouho nedavaj nic najevo, nereknou, ze je neco spatne, zatnou zubiska a poznas prd leda.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:04
- Nahlásit

Fifi
A pak se postrilime navzajem.
uděláme nějaký minimální rozestupy a pak místo setkávání, abychom si nelezly na nervy

Vero
zajímavý je, že na něm vůbec nic není poznat... asi jak to roste postupně...
hele to teď řešil Honza u Sísy, měla babča gynekologický problémy a jeho vet to přeléčil jen atb a prej dobrý, tak jsem ho nakonec dokopala jinam, ihned kastrace + se k tomu přidružily nějaký komplikace a teď je prej veselejší a aktivnější než dost dlouho před projevením se problému. Přitom on do tý doby nic nepozoroval, právě tím, jak to začínalo plíživě...

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:04
- Nahlásit

Vero
achjo, pani, to jsou zprávy, přidávám se k ostatním a držím všechno, co mám!!! udělají fik fik, cysta bude fuč a Buldozér bude v cajku, uvidíš!!

jinak hlásím taky tlupu marodů, moribundus na mě skočil v pátek, na Rrrejpala v sobotu, tak jsme jedna velká rýmička (normálně se vždycky chlapovi směju, že smrtelná nemoc - teď mlčim a myslim si svý ) - asi jsme se pěkně nakazili všichni vzájemně na tom pohřbu, resp. na slezině po něm ...

ale v sobotu jsem si užila u mamí procházku s holčičkama, nabalená jako pumpa jsem si užívala, že se mi na tom studeným vzduchu dobře dejchá a nos povolil. a pak přišli známí se svojí smečkou (pouhých 8 kusů psů salašnických - malých, velkých ) tak jsem si užila drbání plus ty dvě mamininy k tomu .... no ne že bych se na to stěhování netěšila

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:08
- Nahlásit

Janiii
pani je něco o Pecce?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:16
- Nahlásit

PetraK
bude to ve Rzech jako na podzim, nebojte jsou i pokoje, termín 30.4.-4.5. - detaily mamca pošle snad tento týden ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:45
- Nahlásit

Janiii

Rze? Rzi?? kde to je? vůbec nemám tuchy, kde to bylo na podzim.
Díky za info o termitu, musím předem právě zjistit v prasí, zda mě pustěji.

A uzdravte se rýmičky, jestli máte to co já, tak je to dobrá svině, mě přepadla během půl hodiny a rozložila na lopatu hned.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:46
- Nahlásit

Vero
zajímavý je, že na něm vůbec nic není poznat...

oni jsou stateční, zatloukaj, zatloukaj. držim. už tetkon radši.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 18:48
- Nahlásit

PetraK
Zjišťuj zjišťuj jde o jeden den dovolený- pátek. A je to v Orlických horách - taková hrozná pr...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:23
- Nahlásit

Janiii
jo to by mohlo jít, pokud to nekoliduje s přípravama na jednu monstrakci co nás čeká. A jak se to tam tedy jmenuje? a proč nejni Pecka huž? informuj ne?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:40
- Nahlásit

webovky zděs.
Pecka bude na podzim, jen relaxačně - teď na jaře v tomhle "čarodějnickým" termínu Peckuje ten náš známej, a mamina ten další víkend (stejný, jako vloni a předloni) nemůžou, páč je klubovka salašníků v Rožnově, kterýžto se kvůli uchovnění Teréézie "musej" zúčastnit a na podzim se nám ve Rzech líbilo, takže rozhodnutí bylo jasný

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 19:49
- Nahlásit

Janiii
díky milá Peckovílo,za obsáhlé vysvětlení, já se lekla, že třeba huž nikdá více Peckovííce. jdu se číhnout co by nás čekalo.
je jen otázka, že třebas taky nemusím mít s kým cvičit. Pokud bude Blanička ještě tu, v což doufám, tak je to cvičení tak spíš pro štěňátka, cvičíme fakt spíš po chvilkách, protože má tendenci se přetáhnout a pak už vypíná a blbne. No a kdyby nebyla, protože musím prostě počítat se vším, tak... budu mít úplně prázdný ruce. Tak snad Fajfka pruhatá, ešivá by se mnou cvičila?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:11
- Nahlásit

Fujtabl ve spolek..
nevodfou klo nás to ale je to vo fous..fučí furt..celej víkend bylo naprosto přííšerně !

Vero
našli cystu velikosti močáku. tlačí mu na konečník, hůř kadí, a má u něj bouli...odtud jsme to zjistili
tak tady sedím a modlím se, at to jde prostě jen uříznout.... a mít ještě čas...

ach jo držíme všechny tlapky co máme ! at to dobře dopadne !!!

PetraK
Tak snad Fajfka pruhatá, ešivá by se mnou cvičila
jasně pani , s váma jo a ráda....

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:27
- Nahlásit

Fajka
jasně pani , s váma jo a ráda....

no, byli bychom ideální pár

hale - píkací ragbič dneska dostal moc a nejvíc do držky! Byl mocně požvýkán (a následně potupně opuštěn ) když jí ho rozehraju, baví jí. Ragbičák, popravená krysa a bumerang , naše silná trojka

..fučí furt..celej víkend bylo naprosto přííšerně
když jsem viděla předpověď - za tu dobu co jsem ležela asi tak 300x - vždycky jsem na vás myslela.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2014 20:34 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
- píkací ragbič dneska dostal moc a nejvíc do držky! Byl mocně požvýkán (a následně potupně opuštěn ) když jí ho rozehraju, baví jí. Ragbičák, popravená krysa a bumerang
jůůů to su rááád to vona určitě proto že je vod nás tak aby nám úďála radost

za tu dobu co jsem ležela asi tak 300x - vždycky jsem na vás myslela
no štve mě to protože se o víkendu ani nedalo nikam moc jít, čék toho měl plný brejle po půlhodině ... a dneska ještě přitvrdilo takovou meluzínu dlouho nepamatuju normálně Fája chodila se staženejma ušiskama aby jí do nich nenafoukalo..a to už je co říct to snad udělala jen jednou nebo dvakrát..

a co vy paní a chřipečka? už je líp? marodíte ještě doma nebo už musíte chodit do arbajtu?

<< 1 ... 2790 . 2791 . 2792 . 2793 . 2794 . 2795 . 2796 . 2797 . 2798 . 2799 . 2800 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání