| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 11:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Janiii
no já zatím doufám, že moje přiutopené prestigio rozchodím (hlavně potřebuju dvousimkovej) a mamča myslím bude chtít novej.
a kačenku bolí zadek. Sedla si totiž na xylofon
to je tohle, kdybyste si někdo nebyl jistej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 11:22
- Nahlásit
kachna_
kačenku bolí zadek. Sedla si totiž na xylofon
a foukala si bebí a nebo bylo já sem ti to řikala nesedej si na něj !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 11:24
- Nahlásit
Janiii
ale 4 kusy by taky byli fajn, ne?
Fajka
ja vyzaduju jeste kalendar (pac kdo si ma pamatovat doktora 8mesicu dopredu) a pohodlnou klavesnici na smskovani
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 11:37
- Nahlásit
kachna_
a kačenku bolí zadek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 11:52
- Nahlásit
kachna_
a rozsedla ho alespoň?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 12:39
- Nahlásit
Maya
rozsedla ho alespoň?
nerozsedla. Ona ho přinesla, dala mi ho do ruky a říká. Bolí mě zadek. sedla jsem si na todle.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 12:47
- Nahlásit
kachna_
dala mi ho do ruky a říká. Bolí mě zadek. sedla jsem si na todle.
pipí malinká
nádherné fotečký ptáčka a hafíků
http://kultura.idnes.cz/czech-press-photo-cena-div aku-djx-/vytvarne-umeni.aspx?c=A140129_210831_vytv arne-umeni_vha
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 12:54
- Nahlásit
denyk
Šediváčkův long ve tmě je prostě dokonalej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 13:00
- Nahlásit
kachna_
fakt nádhera fotu č.1 bych si klíďo nechala zvětšit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 13:59
- Nahlásit
denyk
jj, ta první fotka je naprsto super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:04
- Nahlásit
ta prvni je supr ale teda takovy nahy mlade bych mit doma fakt nechtela na fotce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:10
- Nahlásit
cernej caj
já nemyslím tu titulní s vopeřencem, ale tu první za ní a předpokládám, že denyk taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:14
- Nahlásit
hustý fotky !
tak si tak řikám to je klid dneska..nikdo nevolá..... kouknu na mobil a 15 zmeškaných jak sem byla na finančáku tak sem vypla zvonění.... a pak už ho nezapla uuuups
to byl ale dneska klídeček
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:25
- Nahlásit
Maya
cernej caj
jasny ze nemyslim tu s nevoperencem ale mesicem a coklidama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:43
- Nahlásit
Nesnášim lidi! Dneska zas - krásná klidná procházka a najednou se vynořili tři střední čokli - bígl + 2 vořeši. Dala jsem Adamovi sedni, stoupla si před něj, vořeši inteligentně usoudili, že k nám neradno chodit, bígl odešel až metr přede mnou, když jsem začala vrčet. Za chvíli přišel policajt a že ten bígl zase zdrhnul a ukázal směrem, kde se velice pomalým tempem blížili dva lidi asi 200 m od nás. Když došli blíž, tak se bígl rozhodl, že se nenechá odchytit a začal nás obíhat, jeho panička samozřejmě taky, to už do tý doby vzornýho Adama nasralo a mě vytočilo do vážně vysokejch otáček. Bígla jsem párkrát seřvala, ať táhne, panička byla uražená. Pak se mě ptala, jestli mám jako tak zlýho psa a když jsem jí řekla, že jo, tak jsem byla poučena, že teda má mít košík a že vždyť ho ani neudržim (Adam stále asi 40 cm ode mě). Pani jsem řekla, že hlavně její pes k nám nemá co lézt. Zakončila to jedovatym, že asi nemám ráda lidi, evidentně si myslela, jak mě tim raní, s klidem jsem jí to odsouhlasila Nicméně jsem se klepala vzteky ještě jakou dobu. Cajt byl děsně milej a řekl mi pak, že tohle nemá vůbec cenu a že košík na vodítku samozřejmě mít nemusí a nemusí ho mít ani pokud je přivolatelnej ještě chvíli si se mnou povídal a poňuňal si Adama než odešel
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:47
- Nahlásit
birma No Comment. Fakt dementi to jsou. A jestli se mi bude stavat neco podobnyho budu rvat na majitele, ze mam paralyzer a peprak a jak se jejich milacek priblizi, nebudu vahat oboji pouzit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:48
- Nahlásit
birma
a nemohl dát bíglopaničce pokutu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:51
- Nahlásit
denyk
a jak se jejich milacek priblizi, nebudu vahat oboji pouzit.
tak já neváhám toho psa načutnout, když se přiblíží moc. Naštěstí je většinou zastavím už jenom postojem a hlasem. Mě prostě nebetyčně sere ten přístup, "mám hodnýho psa, tak můžu cokoliv a ostatní ať se třeba poserou"
kachna_
nemohl dát bíglopaničce pokutu?
u nás můžou psi bejt navolno bez košíku kdekoliv, neni to pokutovaný. Leda by byla blbost trestná...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:57
- Nahlásit
Mayadenyk
tak to jo, ta s vlkama je bozi ja myslela, ze 1 je ta prvni, logicky
birma
to je fakt zazitek teda, ale aspon, ze pan svestka byl K a pokecal a tak. a nedivim se ti, zes byla vzteky bez sebe.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 14:59
- Nahlásit
birma
ty máš teda zážitky poslední dobou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 15:13
- Nahlásit
Maya
ty máš teda zážitky poslední dobou
jojo, stačí v Praze vystrčit nos ze dveří
a to jsem ještě z kapsy vytratila zajocha, doufám, že ho seženu, protože ho teď na webu tý firmy, co jsem ho kupovala, nevidím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 16:18
- Nahlásit
ech, tak po hodině hledání jsem zajocha našla v hračkách pro kočky a protože jsem magor, tak jsem přihodila ještě míček s poutkem a stopovačku s protiskluzem (ta naše má uzel v tom místě se dře a já se bojim, že moc startů za zajícem už nemusí vydržet), celková cena něco přes litr... Asi by mě měl někdo zbavit svéprávnosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 18:49
- Nahlásit
birma
koukám nakupujuš jak já, chci jednu věc a mám balík jak kráva
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 06:37
- Nahlásit
Krásný pátešéééék,
u nás už fučákuje, začalo to v noci, vzbudilo mě to.
Včera střelil kámoš prasátečko, bude masénkoo.
Tak s tím nakupováním pro psa jsem na tom podobně,
teď teda spíš prosím kámošky, když vyhazují plyšáky po dětech,
aby je vyhazovaly ke mně
birma
tak já neváhám toho psa načutnout,
tak to já taky, ale kdyby byl fakt magor, tak myslím, že
díky tomuhle byl byl ještě větší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 07:01
- Nahlásit
u nas fuci zas jak svina a zas nejde v pulce obce elektrina, nastesti ne v te nasi...
denyk
masenko si uzij, dobry jelitko treba bych si dala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 07:05
- Nahlásit
zas nejde v pulce obce elektrina
taky na to čekám
dobry jelitko treba bych si dala
jelitka asik nebudou, tohle je divočák
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 07:11
- Nahlásit
denyk
klobasky bych si taky klidne dala
tak snad s tou el. to nebude tak zly...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 08:00
- Nahlásit
denyk
cernej caj
u nás fučákovalo v noci a ráno ani prt, tím pádem bylo větší vedro než jsem předpokládala
ektrika je blbý, u nás to bejvalo dřív, stačil větříček a byli jsme dva dny bez proudu, pak naštěstí opravili vedení a vykáceli stromy kolem, tak teď už se to moc nestává
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 08:20
- Nahlásit
Maya
tak tady ani zadny stromy nejsou, ale ja su na vetrnejch planich proste, po polich to ma peknej rozlet... u nas urve elektriku ta sila vetru.
loni to dokonce urvalo ty reklamni plachty pred stavebnimama... ty co sou za jednu stranu pridelany ke sloupum
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2014 08:25
- Nahlásit
cernej caj
my jsme sice v ďolíku, ale zase stromy všude, takže elektriku obvykle urvala nějaká spadlá větev a nebo se to urvalo někde mimo na kopci, protože samo ty dráty vedou přes kopce pryč
ono si člověk asi nevybere
Wikipedia: „Já vím všechno!“
Google: „Najdu všechno!“
Facebook: „Já znám všechny.“
Internet: „Beze mne jste v prdeli.“
Elektřina: „Tak se uklidníme jo?!“
|