Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 21:29
- Nahlásit

Ja se to sem bojim napsat, ale v HK je vizlak v utulku... krasnej. Snad jen zabehnutej, pod c. 10/2014.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 21:45
- Nahlásit

birma
pěkný fotky, to jste si to super užili, fakt závidím, já do práce za tmy, domů za tmy

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 21:48
- Nahlásit

denyk
Tezko si necham nekdy vysvetlit ze mam zachovat chladnou hlavu kdyz k nam pobezi velkej pes...

ani nevíš jak moc ti rozumím

Fajn. Takze misto bot bude paralyzer
dobře děláš...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 22:00
- Nahlásit

Maya
fakt závidím, já do práce za tmy, domů za tmy
jestli tě to potěší, tak pracuju teď a na víkend jsem si dala brigádky - na sobotu 16 hodin a na neděli 12

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 06:34
- Nahlásit

Dobré ranko,
u nás opět přituhlo

Bukáček má dneska 5let

Fifi
je vizlak v utulku... krasnej.
šmudlík snad je fakt jen zaběhnutej

birma
mrkla jsem na fotečky, Adámek se taky tváří ak ředitel
Mně hrozně připomíná lískovej oříšek, asi tou barvou srsti,
nevím napadlo mě to, hned jak jsem ho poprvé viděla..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 07:27
- Nahlásit

denyk
tyjo, zazitej fakt supr...

gratulace bukackovi

birma
supr fotky a ten kostel nebo co to je, to je luxusni !

ja mela zas divocinu v sobotu. Sli sme s feri hodne napred a najednou dva takovy maly neco jak parsoni nebo ruslici, pribehli navolno az k nam a zacali brutalne ujecene vystekavat ferinu, ta samozrejme hned amok, tak sem se snazila nejak dostat mezi ferinu a cokli, aby jim neco neudelala, pac to byli fakt 5tikilovy potvory, ona me v amoku hryzala po nohavicich, jak sem sla pred nu, no hruza... sem na ne jecela jak furie a cokli pak naznali, ze asi pobezi obtezovat muze s timem, kterej se objevil za zakrutou a panicci si sli s kocarkem a sice jako na svoje psy volali, ale jako psi nic a oni si sli pohoda dal, ze asi kdyz byla ferina na voditku tak asi klidek, ze jo...

dneska nejdu posilovat ani tancovat. su neschopna a porezala sem si o rozbity zrcatko nohu. boli to hrozne a asi vemu roha z prace.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 08:09
- Nahlásit

denyk
cernej caj
vy máte teda zážitky, tohohle já se taky děsím, protože od tý doby co byl Dorin pokousanej se větších psů fakt bojí, kdyby na nás takhle nějaký vysíral, tak je průser
porezala sem si o rozbity zrcatko nohu
cos dělala prosimtě?
taky bych vzala roha z práce kdyby to šlo, ale bohužel je konec měsíce, tudíž nějaký předčasný odchody fakt nehrozej

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 08:17
- Nahlásit

cernej caj
jako psi nic a oni si sli pohoda dal
a to si pak tihle magoři pořídí nějaký větší hovádka a průser je na světě

gratulace bukackovi
budu ho pozdravovat

boli to hrozne a
nemůžeš si dát nohu někam na židlio, aby ti do ní nešla krev?

Maya
od tý doby co byl Dorin pokousanej
právě, Bukís se po těch zkušenostch bojí tak vyšiluje....

ale bohužel je konec měsíce
tak mě to začne v pondělí-výplaty.
V pátek si beru půl dne dovči k holiči

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 08:28
- Nahlásit

Maya
tak ja to mam na dovcu, pokud ji dostanu.

denyk
no to ji nemam kam dat prave

no jako fakt hruza... ale to sme byli fakt skoro v brne, v husty vencici lokalite, takze zas na ten pocet psu co sme potkali dobry..

to sem tak byla vcera na ocnim, ze dostanu pridano ctvrt dioptrie a dneska sem nejak nakopla zrcatko, pac bylo na zemi spadeny ale tak blbe, ze sem ho bez bryli nevidela a uz bylo praskly, ze to bylo spis na dny a tydny, nez se odporouci, takze se vysypalo a jako nic hroznyho, ale je to neprijemny pac se mi asi strep uchytil nekde v kuzi takovej ten neviditelnej pidi takze sem si ani nevsimla snad ze neco a pak cumim ze mam krvavou nohu, ze jo
takze ono by asi nakonec stacilo nosit jakykoli brejle

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 08:47
- Nahlásit

denyk
právě, Bukís se po těch zkušenostch bojí tak vyšiluje
Dorin se větších psů bál trochu už předtím, jako to byla moje vina a vim přesně proč, ale nevyšiloval, jen mu třeba očuchávání od nich bylo nepříjemný, ale nic si nedovolil, přede mnou teda, ale po tom pokousání fakt vyšiluje a to už je tak mimo, že těžko s tím něco dělat
cernej caj
tak ja to mam na dovcu, pokud ji dostanu
to jakože deš do práce, vemeš si dovolenou a deš zase domu?
takze sem si ani nevsimla snad ze neco a pak cumim ze mam krvavou nohu, ze jo
no hlavně jestli sis to dobře prohlídla a vytahala všechny střepy, ale tak stane se i z brejlema
neviditelnej pidi takze sem si ani nevsimla
možná sou nohy nějaký odolnější, já jako malý dítě šlápla na hřebík a všimla jsem si toho, až když jsem doma sundala botu a v ní krvavej rybník

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 08:53
- Nahlásit

Maya
doma sundala botu a v ní k
no to teda nevim, ale slapnout na hrebik, tak o tom vim

nojo, tak asi tezko budu zadat o dovolenou v 5 rano, kdyz neni nikdo, kdo by mi ji schvalil... ale nejak mi dneska celkove neni moc dobre, tak ten den prospim

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:05
- Nahlásit

cernej caj
budu zadat o dovolenou v 5 rano
no jo, to máte blbý, to nemůžeš zavolat třeba v 8, že je ti blbě a bereš si dovolenou?
a to v takový emerický firmě i s gaučema nemáte sick days??
ale jo, taky bych spala, to počasí je tak akorát na to a co jsem včera viděla v tv, má takhle bejt i o víkendu a já se budu plácat na procházce se třema psama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:09
- Nahlásit

Maya
tak jako muzu, jenze kdyz by se stalo, ze by mi ju nedali, tak se dostanu do prace az treba o pul 10 a pak bych tu musela trcet do 18...

a jo, SD mame ale sem si to nejak rozmyslela taky az cestou, jinak bych to tu asi v poho odsedela, to by zas nebyl problem, tak to si schovam az na horecky

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:20
- Nahlásit

Zimaštááájn
Maya
od tý doby co byl Dorin pokousanej se větších psů fakt bojí, kdyby na nás takhle nějaký vysíral, tak je průser
taky jsem z toho ve stresu, když jdu jen s Batuškou, je to v poho, ale Mája nemá prudiče ráda.
A s krosnou a dítětem za ruku muset řešit psa kreténa, kterej si neumí zajistit neposlušnýho psa, když vjíždí do baráku, to člověk nervy moc neudrží

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:20
- Nahlásit

cernej caj
tak to jo, já jen že mě by se teda nechtělo trmácet se do práce a zase zpátky když to člověk nemá zrovna za rohem, ale u nás naštěstí když člověk brnkne, že je mu blbě a není to 3x do měsíce, tak dovolenou vždycky dostane, i když já to za ty roky udělala asi 2x
takovou vymoženost jako SD my tu teda nemáme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:24
- Nahlásit

kachna_
a to by jeden cekal, ze tam u vas to treba nebude tak hrozny jak na velkomeste, kdyz se tam vsichni znaji... ale asi o to je to horsi, zeuz tuplem ty lidi nemaj zabrany

Maya
nj, tak me je to jedno. S muzem stejne na dovolenou letos nepojedu, tak si ju nemusim ani schovavat...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:24
- Nahlásit

kachna_
to člověk nervy moc neudrží
no hlavně já víc vyšiluju u Dorina že je menší a vůbec se fakt nedivím lidem od těch pidi psů, že je berou na ruku nebo tak, ono když letí nějaký 50 kg hovado a ty máš párkilovýho psa, tak je to fakt o nervy, u Kima mě to tak nebere, protože přece jen si říkám, že ten by se alespoň trochu ubránil sám

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:27
- Nahlásit

cernej caj
ale asi o to je to horsi, zeuz tuplem ty lidi nemaj zabrany
jj, přesně tak, ty lidi maj pocit, že když se znáte, tak když ti jejich pes sežere psa tak se vlastně nic neděje, někdy fakt na zabití, navíc co si budem povídat, přístup některých lidí ke psům na vesnici je tak trochu ... zvláštní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:33
- Nahlásit

Maya
nekdy sou zvlastni i ti ve mestech, a na vesnicich tuplem...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:55
- Nahlásit

zase nemáme dneska anglinu a to jsem se těšila jak mi to odpolko uteče a prt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 09:58
- Nahlásit

Maya
tak to je blby, a co ze vam tak odpada?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:01
- Nahlásit

cernej caj
a tak obvykle je nemocnej, teď prej byl v noci na pohotovosti s roomate a chce se mu spinkat, to víš, ty mladý dneska nic nevydržej
ale tak jako většinou to nahradíme jindy, obvykle v pátek, ale člověk se jako těší a pak nic
no nic, tak si zopáknu finský slovíčka
jo koko je finský slovo kdyby vás to zajímalo, jako těch českých slov mají povícero, akorát je blbý, že znamenaj něco jinýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:02
- Nahlásit

Maya
a co znamena koko?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:05
- Nahlásit

Maya

emerický firmě i s gaučema

ono když letí nějaký 50 kg hovado a ty máš párkilovýho psa,
já jse na jednu stranu taky nedivím

kachna_
dítětem za ruku
tak to je jasný, to si vůbec neumím představit
ještě s kindervajíčkem...

cernej caj
nekdy sou zvlastni
"zvláštní" jsem já tohle jsou magoři prostě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:07
- Nahlásit

denyk
ano, myslim zvlastni v tom smyslu, ze ty lidi proste sou vetsinou magori vetsi ci mensi s dost posahanyma nazorama, a tady nemluvim o tom, ze nektery lidi sou prijimany okolim jako divny z ruznych duvodu jen proto, ze vybocuji z obecnyho stada, ale o divnosti jako fakt divnosti divne, kdy ty lidi vybocujou uplne ze vseho, i z vlastneni mozku

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:09
- Nahlásit

cernej caj
kdy ty lidi vybocujou uplne ze vseho, i z vlastneni mozku
voeeeee to je filosofická myšlenka

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:20
- Nahlásit

cernej caj
a co znamena koko?
během a nebo velikost, z čehož mi vyplývá, že kokot jsou velikosti
no na to že jsem u 3. lekce, tak už jsem narazila na kukat, lumen, kivi, kana, kala a tak

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:27 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
vybocujou uplne ze vseho, i z vlastneni mozku

porezala sem si o rozbity zrcatko nohu
aůůůů, lity lity
ale popis úrazu zní teda docela šílenostně

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:31
- Nahlásit

birma
Občas mám nahnáno, když míjíme chatrnej plot a za nim třeba dva SAO
tak to jsou situace nikoli vzácný (nebo spíš plot je proklatě nízko) a to si moc nevyskakuju ani s doprovodem

že ten náraz od Adama je stejně náročný ustát (ale možná si to jenom idealizuju). Navíc já jsem dost vazba, takže mám prostě výhodu, že jsem vícenásobně těžší než ten pes
to bude asi taky hrát roli, že já ta vazba teda nejsem... na psa od jistýho formátu by se to hodilo.
a ty metry rozběhu na stopce, to je peklo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2014 10:43
- Nahlásit

Vero
me se v praci furt smeji, ze ty moje urazohistorky nemuzou byt ani pravda... tak sem si dneska vzpomela pri tom, jak kluci pinkali pingponkagecem po kanclu, jak sem v hospode dostala sipkou do hlavy sme proste sedeli na pivu s kamosem uplne nekde mimo, ani sem si nevsimla, ze tam sipky maji a pak najednou mi skoncila zapichnuta ve vlasech

tak hlavne birma je tak o 2 hlavy vetsi, nez ja - ty ses rekla bych proti me jeste o neco drobnejsi i kdyz mozna vyssi, ale to podle me ta stavba tela dela fakt hodne... moje kamoska ma pri "moji" vysce problem s tahanim od 10kg psa, pac je mega hubena a to by pritom jeden rekl, ze 10kg pes snad muze zamavat leda s nekym velikosti ditete, ze...

<< 1 ... 2781 . 2782 . 2783 . 2784 . 2785 . 2786 . 2787 . 2788 . 2789 . 2790 . 2791 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání