| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 06:39
- Nahlásit
Mórgen,
ty wogo, proč já mám od rána pátek
Budu učit smrady střílet z malorážky, uáááuu
teda esli bude vůbec nějaký zájem.
V létě jsem potkala pana Mráze (njn já vím, že je to divný,
že v létě, on je ale s velkým M, a je mu navíc teda tak cca.70let )(né mínus ). Kdysis tu bydlel, pak se odstěhoval.
Na druhém stupni ZŠ vedl střelecký kroužek a v létě jsme mluvili o tom, že bychom to znovu zkusili. A fčéra teda po procházce když jsem si šli s Bukí na chvíli šli hají do peří, najednou zvonek-koho to sem čerti nesou???
A von dole u vchodu stojí Mráz . A říká, prej esli platí na čem jsme se domluvili v létě, tak ať se za ním dnes stavím s fotkou a že pokecáme....já ve vokně, řvali jsme na sebe a pro neznalého věci, spousta otázek
No však uvidíme, jak to dopadne.
Fifi
chci poznat bukvicku vizlovatou a orlici!
já ale nemám tu koženou čepičku do vlaku, abych se nerozptylovala
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 06:46
- Nahlásit
to mi nedalo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 06:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_PetraK
jestli nechat děti, ať si to pořeší a nebo vysvěstlit, že když něco slíbím, tak bych to taky měla dodržet - což teda upřednostňuju
jojo, to se me libi taky - pac to druhy dite ocekavam bude dost ukrivdeny, pac chtelo cokoladu, melo ju slibenou a kulovy...
denyk
je, tak to je supr, ze treba neco rozjedete
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 06:59
- Nahlásit
denyk
pomooooc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 07:17
- Nahlásit
cernej caj
doufám, že nožka už tolik nebolí?
je, tak to je supr, ze treba neco rozjedete
esli jsem spíš neměla napsat místo
Budu smrady učit střílet z malorážky, uáááuu
jen
Budu smrady střílet z malorážky, uáááuu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 07:33
- Nahlásit
denyk
Je to lepší, cítím to při chůzi a jako není to med, ale dobrý, nějak mě to neomezuje
včera sem si půl den dovolené užila s chlapama při vyklízení pokoje, aby mohli vystěrkovat podlahu, takže to vyšlo fakt luxusně... za posledních pár měsíců jsem vlastně neměla dovolenou, kterou bych si ztrávila podle svýho ale obnášela jen běhání a povinnosti...
Budu smrady střílet z malorážky, uáááuu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 07:48
- Nahlásit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:14
- Nahlásit
cernej caj
to je otomiloučký
za posledních pár měsíců jsem vlastně neměla dovolenou
neboooj, to uteče a tadyk u denyk si to užiješ, nebudeš muset NIC
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:17
- Nahlásit
denyk
jojo, to se uz tesim jeste 3 mesice a dovcaaaa
navic doufam, ze s birmici osefujem nejakej ten vandr, nebo tak. to sice neni dovca v pravym slova smyslu, ale je to taky fajn cinnost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:19
- Nahlásit
cernej caj
při vyklízení pokoje, aby mohli vystěrkovat podlahu
tak budete mít další místnost? tak to je super
denyk
Budu smrady učit střílet z malorážky, uáááuu
no jo, vono chudáky takovouhle užitečnou věc už je dneska ve škole nikdo neučí, maj to blbý, ale to je bude bavit, tak možná budou i hodný a třeba se i postřílej sami
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:29
- Nahlásit
Maya
jj, asi budem mit "brzo" zpatky puvodni loznici (je vetsi, 4.4 x 4m), ted sme nastehovani v te mensi (4.4x3m), tak se tesim. Hlavne budeme moct mit konecne tu loznici + obyvak a ne loznicoobyvak a jeste v tom mensim
třeba se i postřílej sami
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:29
- Nahlásit
Maya
užitečnou věc už je dneska ve škole nikdo neučí
jak postřílet spolužáky a učitele
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:36
- Nahlásit
cernej caj
není to škoda dělat z takový velký místnosti ložnici? nebo máte obývák ještě větší?
jinak tyhle čtvercatý místnosti jsou super na zařizování, já mám jednu nudli a to je děs a jednu 6x6, tam se nábytek skládal super, ale nemít uprostřed sloup, tak je tam taneční parket
co budete dávat na podlahu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:44
- Nahlásit
šláfštájn
Spala bych
denyk
nebo
Budu smrady učit střílet z malorážky
auuuuu
to mi nedalo
OT: ha, už vim, kde se inspiroval bejvalej majitel našeho baráku, když zazdíval černou kuchyň. Přesně poznávám ten způsob vyskládání cihel bez vazby a omítky
Jo hele a pomáhám mamče vybrat chytrej telefon. Měl by: dobře fotit, stát tak do 7tis. a bejt uživatelsky co nejpříjemnější, nemusí mít GPS, wi-fi ano.
- Nemáte někdo zkušenosti s Nokií s na windows, jestli to ovládání připomíná spíš počítač?
Android je mi celkem jasnej, ten doufám (včera jsem ho totiž poněkud okoupala) mám.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:50
- Nahlásit
kachna_
tak já mám Samsung Galaxy mini a spokojenost mocinky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
xusně... za posledních pár měsíců jsem vlastně neměla dovolenou, kterou bych si ztrávila podle svýho
jestli by se ti čoveče z dlouhodobýho hlediska nevyplatilo si rozříznout ještě tu druhou nohu
cernej caj
druhy dite ocekavam bude dost ukrivdeny
to jo, já svejm dětem nabídla náhradu, ale přemýšlím, jestli se nemám Lucky zastat, říct, že mně se to nelíbí. Asi to proberu s Lůcou, abych nedělala něco, co ona nechce. Lucka nebo Kačka by to udělat nesměly.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 08:55
- Nahlásit
kachna_
nevyplatilo si rozříznout ještě tu druhou nohu
kámoška
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
mam 2 mistnosti - 4,4x 4 a 4,4 x 3. V loznici budu mít já svůj koutek - pc a čtecí křeslo, v obýváku bude mít muž svůj pájecí koutek s NTB. Já hlavně su zvyklá mít vlastně ne ložnici, ale obývací pokoj - prostě ala klasickej děcák, kdy máš v pokoji vše ke své spokojenosti hlavně u nás - nečekáme návštěvy, v obýváku bude rozkládací sedačka, kdyby bylo potřeba aby někdo přespal, nějaký skříně na věci a muž tam bude mít pájecí koutek. Mít tohle zbytečně v tom větším pokoji se mi zdálo naprd.
v té menší máme dlažbu, ale to sme chtěli - a do ložnice přijde vinyl. I když sem hodně zvažovala i parkety teda, ale zas kvalitní dřevený prkna stojí 2x tolik jak ten vynil a hlavně zas se o to musíš víc starat...
kachna_
uzivatelsky si moc nepomuzes, mas bud android nebo windows mobile dneska prakticky... android se da v pohode zvyknout, na volani, internet... ten co ma birma foti moc hezky a stoji kolem 5000, jak rikas, mas ho okoukanej.
windows mobile je spis na bazi toho androidu bych rekla, jestli si videla dementni windows 8 tak ty byli hlavne proto, aby na mobilechi na pc to vypadalo podobne, akorat na mobilu to vzdycky bude "mobilni" video. On ani symbian neni spatnej, ale dneska je prakticky mrtvej.
edit:
t ještě tu druhou nohu ale to bych se zas doma unudila
Lucka nebo Kačka by to udělat nesměly. u tech deti je osemetny asi to, ze nikdy nevis, kdy zacnou delat neco, o cem si ses jista, ze sou v tomhle OK.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:17
- Nahlásit
kachna_
Nemáte někdo zkušenosti s Nokií s na windows
já plánuju koupit nokii lumii, pro sebe asi tu nejlevnější 520, ale můžeš vybrat i lepší, má to brácha, tu lepší a tu 520 synovec, jakože mě se to zdá super, jednoduchý ovládání asi jako každá nokia, fotí to pěkně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:22
- Nahlásit
cernej caj
máme v Lahovicích "dílnu" je to bezkonkurenčně nejoblíbenější a nejužívanější místnost s ponkem, malou televizí, kamnama, psíma pelechama (no, ty jsou už teď vlastně všude ).
mam 2 mistnosti - 4,4x 4 a 4,4 x 3. V loznici budu mít já svůj koutek - pc a čtecí křeslo, v obýváku bude mít muž svůj pájecí koutek s NTB.
hele a nebudete moc času trávit odděleně? Abyste se vůbec sešli
denyk
kámoška
tak jestli je to jedinej způsob, jak dosáhnout toho, aby si užila odpočinkovou dovolenou?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:25
- Nahlásit
kachna_
hele a nebudete moc času trávit odděleně?
já bych taky udělala čtecí i pájecí koutek v jedný místnosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:41
- Nahlásit
kachna_
takovou "dílnu" bych taky časem brala, tak uvidíme.
No to se zas nebojím, páč já su i tak doma hodně sama někdy a zas - muž hrozně chrápe, takže mě to ruší když si chcu číst ráno a on spí do 11, na druhou stranu já chodím spát brzo a muž třeba do 1v noci pájí něco a telefonuje u toho a já bych zas nemohla spát - teď to tak už taky funguje, akorát že má pajecí koutek v kuchyni a když chrápe, nemám kam utéct
Maya
tak jako číst si v obýváku taky můžu - ale tak to jedno křeslo navíc.
Spíš nejhlavnější důvod, proč to tak je je ten, že sme nevymysleli rozumný rozmístění ložnice, pokud by byla v tom menším pokoji. Jinak by mi asi nevadilo mít větší obývák, ale prostě sem nevymyslela, kam by se tam vešla postel, zatímco do většího se vleze v pohodě i na 2 různý místa
jo a hele co sem si koupila na svatbu za neznou vyplnmezi nohu a botu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:47
- Nahlásit
cernej caj
ale prostě sem nevymyslela, kam by se tam vešla postel,
jakože do místnosti 4x3 se ti nevejde postel??? majitelé garsonek by tě ukamenovali
koupila na svatbu za neznou vyplnmezi nohu a botu
to jsou super podkolenky, což mi připomíná, že bych zase měla někdy vyrazit na nákup ponožek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 09:51
- Nahlásit
Maya
jasny, jenze garsonka vetsinou nema 3x4 metry a navic mam na ty 4m zdi vlastne po 2m dvere a na ty kratsi zdi mam okno, 150cm s topenim, tzn. pokud nechci dat postel do rohu, ani s ni zablokovat komplet topeni, mam jedinou moznost, kam ji dat s tim, ze se kolem ni neda ani chodit a to sme si nechavali delat jen 160tku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 10:30
- Nahlásit
cernej caj
no jo, dveře a okna to je blbý, to mám taky v tý větší místnosti, na jedný zdi dveře a kamna, přes celou druhou dvě okna, na třetí taky jedno okno, v nudlovitých místnostech tohle není, ale zase to má jiný negativa, ono si člověk asi nevybere
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 10:34
- Nahlásit
Když tu máte mobilní koutek, kdyby chtěl někdo iPhone 3S, zadní kryt bílý a poškrábaný ale to nemá na funkci vliv, šlape bez chyby baterka v pohodě, displej super - na sluníčku stejný jak ve stínu. Za 3tis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 10:48
- Nahlásit
Janiii
musis napsat kachne, jak to foti a jak je to jednoduchy na ovladani
Maya
no prave, on si clovek nevybere... zato mam monstrozni kuchyn centrum domova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 10:51
- Nahlásit
cernej caj
tak velká kuchyń je výhoda, vejde se ti tam hodně věcí, za který budeš moc utrácet vejplatu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 10:56
- Nahlásit
Fotí to dobře a ovládání se dá zvládnout myslím taky v pohode. Ja měla předtim zakladni nokii takže rozdíl to byl neskutečnej.
Samo nikomu nenutím, jen že ho budu dávat pryč, protože budu mít 4 (model, ne počet )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2014 11:11
- Nahlásit
Ramštajn drásalice!
Máte rozum! kdo Vás má dočítat všecky!! mějte kapek ohled na pracující lid
sem se zrovna vrátila s finančáku... nějak mě nesedí dípíháčko a já sem přesvědčená, že mám všecko v pořádku
Janiii
někdo iPhone 3S, zadní
jak já to tak sleduju tak mě za chvíli nezbude nic jinýcho než si kupovat mobil pro důchodce...jak já ty chytrý telefooony nemusim...¨mě stačí dvě funkce..SMS a volání...
|