| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:00
- Nahlásit
birma
ok, sem ochotna vynechat leden, unor, listopad i prosinec a kdyz nad tim tak uvazuju, tak mozna i brezen? pac prvni dva vikendy v brezn asi nic moc?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:11
- Nahlásit
cernej caj
a kdyz nad tim tak uvazuju, tak mozna i brezen? pac prvni dva vikendy v brezn asi nic moc?
březen bych nezatracovala, třeba bude hezky a kromě prvních dvou víkendů bude mít i druhý dva víkendy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:16
- Nahlásit
birma
no ten predposledni teda uplne nezatracuju, ale ten posledni, to nevim, zda by byl muz 2x nadsen ale zas by mu nikdo nenadaval, ze brynda polivku
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:17
- Nahlásit
birma
třeba jí netrefilo, ale přirostla k sekačce - jak může dopadnout trefení od sekačky(néé kecám, bylo to od prodlužky ) můžu demonstrovat na mamky ruce To ani nepřivolávejte...
cernej caj
proste pristi rok si muzeme dat klidne cil kazdej mesic jeden vandr
to jako včetně ledna, února, listopadu a prosince? - u vás bych se už nedivila ničemu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:21
- Nahlásit
worick
sileny mozna sme, ale sebevrazedny myslenky myslim jeste nemame
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:24
- Nahlásit
cernej caj
ten posledni, to nevim, zda by byl muz 2x nadsen ale zas by mu nikdo nenadaval, ze brynda polivku
tyjo mě+ to vůbec nesecvaklo a má 4 nebo 5 víkendů ten březen?
worick
u vás bych se už nedivila ničemu
nech nás napřed nakoupit dostatečně teplý a lehký vybavení jo? To třeba až ten rok poté
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:30 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
podle kalendare asi 5. takze to asi nakonec mozna tak echt zly nebude
zatim mam zalusk na spacak, kterej ma komfort v -12, takze pro zenskou cca -7 bez nejakycho echt prioblikani a vaha 1155g (5980,-) nebo 1055g (7680,-) takze mam pocit, ze nejdriv napresrok (sakra, 2000 za 100g vahy?
mozna bysme si ale mohli dat nejakou banku, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:33
- Nahlásit
cernej caj
mozna bysme si ale mohli dat nejakou banku, ne?
při mym stavu účtu a cenách těch spacáků, bund a karimatek asi víc než jednu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 21:40
- Nahlásit
birma
si predstav, ze ja si koupila tu evazotku za 700 abych doma zjistila, ze v alpsportu ju maj v akci za 550
anebo si musime najit hodne botahy muze (kterym ale zas nebude vadit, ze ty penize utracime po svym a ne na to, abysme jim delali o vikendu ozdobu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:12
- Nahlásit
proběhlo profi focení modelky se špicema
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:16
- Nahlásit
cernej caj
birma
teda nechci nic říkat, ale nevyšel by vás levnějc hotel?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:22
- Nahlásit
Maya
ty fotky sou pekny... me se podarilo video s tim ufiklym kusem karimatky (jo su rada, ze nemam nafukovacku tak se prave nahrava tak nemzu jit spat...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:26
- Nahlásit
Maya
to seš ty s Kimíkem a novou smečkou?
caj
birma
anebo si musime najit hodne botahy muze
a nebo toho osla?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:28
- Nahlásit
kachna_
bílej saténovej...... prej jestli se ta bílá nějak nešpiní?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
a nebo toho osla osla otres se
videojak si poradili s tim ufiklym koncem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:30
- Nahlásit
cernej caj
ja si koupila tu evazotku za 700 abych doma zjistila, ze v alpsportu ju maj v akci za 550
čikovná!
me se podarilo video s tim ufiklym kusem karimatky (jo su rada, ze nemam nafukovacku tak se prave nahrava tak nemzu jit spat...
nemluv mi o videu! Se už víc jak tejden snažim udělat sestřih videí proloženej fotkama a ten píííííííííííííííííííííííp mi ty fotky vždycky nějak debilně ořeže , přitom je mám zmenšený kam až to jde, takže by to dělat nemusel
Maya
proběhlo profi focení modelky se špicema
vypadá jako v kožichu
Maya
ale nevyšel by vás levnějc hotel?
mnohonásobně. Ale zas by to byla menší sranda
Vero
a nebo toho osla?
oslíci jsou drahý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 22:31
- Nahlásit
birma
en píííííííííííííííííííííííp mi ty fotky vždycky nějak debilně ořeže
asi jako kdyz na youtube zadam, ze si nepamatuju heslo a on me posle mail, kde je to heslo vyplneny aja ho mam napsat znova... no asi kdybych si ho pamatovala, tak ho tam dam rovnou, ne?
tak dobrou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 08:19
- Nahlásit
Vero
to seš ty s Kimíkem a novou smečkou?
jo kéž by, hlavně takovou postavu bych brala
cernej caj
jak si poradili s tim ufiklym koncem
pěkný, ty jsou hodňoučký, Kim by z toho udělal během 5 vteřin milijon kousků, to bych ani nestihla nafilmovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
"Véééčerní PSÍ Prahááá, Vééčerní PSÍ Prahááá - Máááďarská psí důchodkyně přepadává na ulicích, Máaaďarská psí důchodkyně přepadává na ulicích. Již několik znásilněných psů, jeden kastrovaný psí důchodce přepaden ve výtahu a znásilněn, naaaa poslední chvíli byl zachráněnééén. Několik sousedů sexuálně obtěžovánooooo. ..... Véééčerní Psí Prahááá, Máááďarská psí důchodkyně sexuálně obtěžuje kolemjdoucí.................."
Tak asi tak nějak by mohlo vypadat vyvolávání psího kamelota, kdyby prodával psí Večerní Prahu
Máme zkrátka veselo. Hošíček trochu plakal, ale je zlatej můj hošíček. Vím to a každej den mu říkám do ušisek, že není lepšího pejska na světě, že je moc statečnej můj psí přítel. Funguje neuvěřitelně, vůbec to nechápu, Včera jsme si vyrazili spolu. Původní plán byl, že dorazím od mámy s Blandírkou, vezmu jeho a půjdu do polí, abychom si oba vyčistili hlavu, procházky s ním jsou pro mě balzámem na duši. Jenže když jsme dorazily s Bláňou dom, byli kucí huž fuč. TAk jsme za nima hásky honem utíkaly, což teda i pochopitelně Blandíře udělalo dobře. U pole jsme se potkali fšicí, hošíček běěěžeeeel za mnooou a pak "Jéjdááááá!" a zasmykoval k Blandíře prohodili jsme si psiska a já vyrazila do polí, Brtnik dom. Byla jsem zvědavá co Blanka, nechce ode mne s nikým chodit. tak se tohle hodilo. Dobrůtky si sice nevzala, ale neodcházela jako oslík. A my si s Hošíčkem pěkně vyčistili oba hlavu, Našel mi hejno křepelek a hráli jsme trochu na babu.
birma
vodopády by se nám mohly někdy hodi
taky jsem si to uložila. Terčino údolí mám a vřele, vřele holky doporčuju moje milovaný vodopády na Jedlový
miluju to tichý místo - teda tichý ve smyslu lidu a lidských zvuků prostý, jinak je tam slušnej rachot, ale to je něco jinýho. Je tam krásně jak v létě, tak v zimě, kdy se tam člověk brodí závějema. áááááááá jááá tam chci!!!
a prosince?
jo to pojedete přímo 24. 12.
Fifi
Zadnej report o harani - uz ji trefilo?
áááále hovnajz, mně jen tak něco neskolí, spíš se uštvu . Blandíra v pátek fakt totál magořila u mámy řvala, takže v sobotu jsem se uštvala se sekajdou a v neděli tím, že jsem přicházela , odcházela - myslím, že už můžu stejně jako pan prezident Havel napsat nějaký to Odcházení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 10:47
- Nahlásit
PetraK
máte veselo koukám
tak ale zase už to budete mít brzo za sebou a chvíli bude klid, než za pár měsíců přijde opáčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 11:09
- Nahlásit
Maya
veselo koukám
jo, pořád se mi zdaj sny, jak dobrý, dobrý a najednou jsou psi spojený anejdou rozpojit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 11:11
- Nahlásit
PetraK
a najednou jsou psi spojený anejdou rozpojit
no to by fakt nešli hnedka rozpojit
bože bože to se to směje nám nefenčím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 11:16
- Nahlásit
Maya
no to by fakt nešli hnedka rozpojit
vim právě. Noční můrka taková
nefenčím
šmejďochu!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 11:28
- Nahlásit
PetraK
vim právě. Noční můrka taková
no teď jsem si právě představila několik humorných scének kdyby stejný mechanismus fungoval u lidí a hned mám lepší náladu k tomu hnusu co je venku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 11:39
- Nahlásit
Maya
kretrýno, kretýno jsi málem jsem měla gulášofku na stole
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 12:27
- Nahlásit
PetraK
tak to je supr, ze je hosicek relativne ukocirovatelnej
a fotky supr!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 13:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ze je hosicek relativne ukocirovatelne
jo je fakt zlatej. Jsem fakt ráda, že jsem se kdysi na tohle zaměřila v reálu, aby uměl vnímnout i v sousedství háravky. To bych se mohla jít dneska s jeho donchuanskou povahou věšet :-D. Je fakt úžasnej. Taky mu to furt říkám. Včera, jak jsme se rozešli každej do jinam, tak chvíli nivě koukal směrem, kam odešla Blandírka, ale bylo na něm i vidět, jak je pak ščastnej, když hopíkal prostorem jen tak sám a bez háracích starostí :-D
a fotky supr!
taky je to supr místo, moc hezká procházka a lidijůch tam mnoho není. A dá se jít buď tam - čistě jen tam, a nebo to udělat jako okruh.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 13:27
- Nahlásit
PetraK
jak je pak ščastnej, když hopíkal prostorem jen tak sám a bez háracích starostí ale vidis, nakonec i haraci obavy jsou nejhorsi hlavne venku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 14:12
- Nahlásit
něco proti podzimním depkám
http://www.youtube.com/watch?v=7xEX-48RHCY
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2013 14:15
- Nahlásit