Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 16:23
- Nahlásit

Tak vám nevím, mám zrušit kůchňu, nebo stačí zrušit myčku a keramopánef??????? pomoc, jsem bezradné!

já teda dávám do myčky úpa všecko, vyjma dřevěnýho prkýnka a pánve, u prkýnka ho nechci mít nacucaný svinstvem a u pánve se bojim, že ji při manipulaci, jsouc úžasně čikovná, o něco otluču, navíc mi to připadá zbytečný, když stačí jen vypláchnout, a zadruhé, dyž stejně nemám čas vařit, žejo

jo a eště nedoporučuju dávačům-do-myčky-všeho dávat tam nerezovej termohrnek, ba ani plastovej termohrnec a též nikolif zatavený plastový podnos. o fše přídete

caj

dneska vařím kafe v pokoji na zemi a moc ti to bez té kůchně asi nakonec nezávidím taky je poněkud potíž to vše se ctí uhájit před divokými šelmami. tím nemyslím svýho hodnýho pejska

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 16:37
- Nahlásit

Vero
Kocori se o vsecko otiraj a ke vsemu cmuchaj?
Aspon budes mit krasne vymalovano

Si ten zivot vlastnictvim mycky desne ztezujete

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 16:38
- Nahlásit

coz me pripomelo - ja mam rychlovarku na pracce. Na pracku me kocour nevyskoci ze zeme

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 16:47 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
Kocori se o vsecko otiraj a ke vsemu cmuchaj
mno, kdyby jen to- všecko mi chtějí ukrást, všecko sníst a všecko vypít z hrnku. hlavně jak tam je mikroskopická stopa mlíka, je konec - ohlídneš se a kocour už má rypec v hrnku a sosá.
voni sou právě zavření v pokoji, maluje se v kůchni... tudíž v pokoji vařím kafe... problém je, že s mlíkem!

Si ten zivot vlastnictvim mycky desne ztezujete
naopak já musím říct, že to myčka mi zkvalitnila život o celej level, konec mytí v dřezu před spaním

Na pracku me kocour nevyskoci ze zeme
??
tak možná tam dej minulej čas- ten bez ocasu

edit- ale i černej čaj zcela bez mlíka mi s chutí vypijou.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 16:54
- Nahlásit

Vero
všecko mi chtějí ukrást, všecko sníst a všecko vypít z hrnku. hlavně jak tam je mikroskopická stopa mlíka, je konec - ohlídneš se a kocour už má rypec v hrnku a sosá.
to píšeš o mejch kočkách? pijou mi i čistou vodu, všechny čaje, šťávy... a pokud to nejde sežrat nebo vypít, tak to jde buď rozcupovat nebo zašantročit maj jediný štěstí, že sou tak sladký, když se mnou spěj, jinak by už byli všichni mrtvíííííí!

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 17:12
- Nahlásit

birma
a pokud to nejde sežrat nebo vypít, tak to jde buď rozcupovat nebo zašantročit
no tak ano jistě, samozřejmě- a vždycky jde udělat strašně zajímavý bác! - ono se to tak zajímavě rozlije, nebo rozbije na takový zajímavý střepíčky... život je tak zábavný

maj jediný štěstí, že sou tak sladký, když se mnou spěj, jinak by už byli všichni mrtvíííííí!

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 17:48
- Nahlásit

Vero
ono se to tak zajímavě rozlije, nebo rozbije na takový zajímavý střepíčky... život je tak zábavný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 19:29
- Nahlásit

Vero
u bejvalyho to bylo stejny, jeho mati mela 2 kocky a ty mely hlavy v hrnku furt, mliko nemliko. meli hlavy i v taliri na obede a vlastne meli hlavy aj v drezu kdyz se mylo nadobi a v rychlovarce kdyz se delal caj a v lednici, kdyz se z ni neco bralo...

takze ty kocky sou asi vsude stejny

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 19:32
- Nahlásit

Kurňa, co to tu máte za kočky??

cernej caj nevyskočí kocour na pračku jo? To sotva, to snad i ten bezocasej Když to zvládne naše koule Leoš

A naopak mi naše kočky nesežerou lautr nic, vypijou už teda vůbec ne Pijou akorát mléko ze své misky a vodu z konvičky na kytky a ta je tam právě nechaná pro ně. Snědly by tak maximálně šunku, jinak na stole klidně můžu nechat celý masový oběd a ani se toho nedotknou, ne že by nesměli, ale oni jsou tak mlsní (a nechte si ty kecy, že asi neumím vařit )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 19:36
- Nahlásit

prave jsem si jako "kalhoty, ktere i mokre hreji a rychle schnou" koupila SPODNI PRADLO at nemusim jet do necasu v maskacich, ktery pri nacucani vodou budou mokry jeste pristi tyden...

myslete na me, az budu chodit po nadrazi zitra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 19:57
- Nahlásit

worick
tak je fakt, ze mozna by tam vyskocil, ale ani tam nechodi

muzes mi vysvetlit, jak se ze zmlsane kocky co si neda flak masa muze stat koule?

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 20:06
- Nahlásit

cernej caj
myslete na me, az budu chodit po nadrazi zitra
béš chodit po nádraží ve spodním prádle?!

worick
a nechte si ty kecy, že asi neumím vařit
moji kocouři se zmocní s nadšením i obilovin, zeleniny a ovoce.
nechte si kecy, že mají takový hlad
znala jsem kočku, co si vzala maximálně kousek šunky a ještě se zdráháním, ale připadala jsem si jako ze sci-fi. normální šelma by měla bejt podle mě žravá

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 20:07
- Nahlásit

worick
čím ty kočky běžně krmíš?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 20:14
- Nahlásit

kachna_
hele a co litina? to už je asi moc drahý zas, co?
to ani nevím, já koukala na tescomu a tam maj jen teflonový a keramický, zase si myslím, že na ty občasný lívance pro děti to nemusí být nějaký super echt drahý, takže mi to připadá jako dobrej nápad vyzkoušet tu keramiku, jestli to bude lepší než teflon
PetraK
nebo ne!! Já ti pošlu BLANKU!!!
pošli pošli, alespoń nebude muset Dorin vojíždět Kima a já ti jí pak po hárání vrátím
worick
ale bála bych se té chemie, co mi v tom dřevu zůstane...teda pokud zrovna nekupuješ EKO přípravky
eko ani omylem a ta chemie je mi tak nějak putna, s tím co je všude kolem a co člověk sežere už mi takovýhle detaily nepřipadaj jako podstatný, navíc zprasený od masa ho taky vezmeš jarem nebo něčím podobným v dřezu ne? a to si zase myslím, že v myčce se líp opláchne

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 20:30
- Nahlásit

worick
Kurňa, co to tu máte za kočky??
ouplně normální, spíš by mě zajímalo, jestli to, co máš doma ty, jsou vážně kočky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 21:07
- Nahlásit

Vero
béš chodit po nádraží ve spodním prádle?!
kdyz to podas takhle, tak to nezni moc dobre

asi si musim koupit jinou nit, nez cervenou, kdyz sem ty cerny spodky o 8cm zahybala a zasivala, tak ta cervena nit rve jak svina (birma by mohla vypravet, jak ma ode me modrej bagl zasitej cervenou niti

mam uplne vsecko zasity cervene... asi je fakt cas prikoupit aspon jednu cernou

Maya
tak ji kup livanecnik na livance ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 21:49
- Nahlásit

cernej caj
tak ji kup livanecnik na livance ne?
no však jo, to je normální pánev akorát s nižším okrajem nebo existujou ještě jiný lívanečníky?
asi si musim koupit jinou nit, nez cervenou
já teda nevím, ale to už by se ti vyplatilo koupit cestovní šitíčko ne a tam máš víc barev na výběr

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 22:09 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Maya
to je normální pánev akorát s nižším okrajem nebo existujou ještě jiný lívanečníky?
já si teda lívanečník představim jako tu pánev s ďolíčkama na lívance - takovou:

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 22:57
- Nahlásit

cernej caj
kdyz to podas takhle, tak to nezni moc dobre
no ale dyť píšeš, že nechceš jet v maskáčích a místno nich sis pořídila spodní prádlo!
ještě teda červeně zašitý, ale to je možná detajl

birma
já si teda lívanečník představim jako tu pánev s ďolíčkama na lívance
i já teda.

na chvíli jsem nechala kocoury samotný a nahoře na polici krabičku s mlíkem...... já věděla, že se chybička vloudí. sundali si ji na zem, udělali díry a celý vychlastali.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 23:01
- Nahlásit

Vero
nahoře na polici krabičku s mlíkem...... já věděla, že se chybička vloudí. sundali si ji na zem, udělali díry a celý vychlastali
na tohle mám jednoho experta - přinesla jsem karton a nechala ho chvíli na chodbě, ten dement načal půlku krabic a to jen proto, že víc toho nestihnul

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 23:39
- Nahlásit

birma
ten dement načal půlku krabic a to jen proto, že víc toho nestihnul
s čím byly krabice? taky s mlíkem?

Maya
jinak tu keramickou pánvu doporučuju, za mně je fakt lepší než teflonka.

jo a to prkýnko, na maso používám už hodně dlouho radši skleněný, přijde mi to snadněji omyvatelný, čistší. i když ne šetrnější na nůž.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 23:42
- Nahlásit

Vero
taky s mlíkem?
jj

birma
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 23:43
- Nahlásit

já teda prkýnka používám plastový, líbí se mi, že pak to nakrájený snadno nahrnu kam chci a nesypu to i všude okolo

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 23:52
- Nahlásit

cernej caj
birma
Vero
spíš by mě zajímalo, jestli to, co máš doma ty, jsou vážně kočky? - jsou to britky a kdo má ví, že jsou dost ,,divné"
čím ty kočky běžně krmíš? - běžně? čím si řeknou Kočka si dá i maso, ale spíš jen občas a ne moc. Pak jen tuňákové kapsičky. Dneska dokonce kousek vepřové šunky.
Kocour (ten co je koule ) ještě před dvěma měsíci nevzal do huby nic jiného, než granule pro briťáky Royal Canine Zkoušeli jsme na něm granule všech top značek - opravdu se nedá přesvědčit - mám podezření, že umí číst Najednou, po 5letech! začal kočce ujídat kapsičky, teďka (zatím co ona trvá jen na tuňákových) on už baští všechny možné. Ovšem maso by do huby nevzal ani za nic, nevezme si ani tu šunku Kočka briťákové granule chroupe, když už je fakt hladová (jsou na stole stále) ale pokud má na grancle chuť, jde s klukama radši chroupnout pár psích. A co nás dostala: koupili jsme pro ryby nejlevnější kočičí Tesco granule a ta potvora mlsná sedí u baxně a kňourá, ať jí usypu A to třeba kapsičky žere jen od jedné značky, běžné na trhu nechtěla. Teď jsem ovšem do ní dostala i tuňákové Felix (koupila jsem je jako krizovku)...i když potvora spíš jen tak poolizuje tu ,,omáčku" a ,,maso" nechá tam...což se jí popravdě nedivím, protože ona je zvyklá jíst tuňáka...co je opravdu tuňák. Mléko jim naleju, ale napijou se spíš jen občas, určitě ne pravidelně denně. Že by je napadlo otevírat krabice z mlékem?! Ani náhodou, může tam být klidně nalité, ani si ho nevšimnou. Jí vaše kočky syrová vajíčka? Já jim je zkoušela dát jako laskominu -ani se jich nedotknou, čichnou a jdou pryč. Stejně tak s něčím sladkým, typu Pribiňák. Nabídla jsem jim, když ho dávám psům a nic - utečou od misky

worick
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2013 23:59
- Nahlásit

Vero
jo a to prkýnko, na maso používám už hodně dlouho radši skleněný, přijde mi to snadněji omyvatelný, čistší - pořád si říkám, že je to fakt lepší! Na maso mám plastové, dřevěné mám jen na pečivo...jenže když já na něm občas sekám psům i s kostma...a to by se skleněným šlo těžko

birma
já teda prkýnka používám plastový, líbí se mi, že pak to nakrájený snadno nahrnu kam chci a nesypu to i všude okolo - to máš ale taková ta skládací, ne?? Párkrát jsem ho už chtěla koupit, bo jsem děsné čuně a mimo sypu všechno ale zatím z toho vždycky sešlo, ani nevím proč

birma
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 06:09
- Nahlásit

za chvíli vyrážím. vzpomínejte na nás v dobrém

worick
to je drsný s těma kočkama
i když já bych se neměla divit - prvního kocoura jsem našla, jak žebrá u jedný pani kafe, další dva žrali potkana a čtvrtej se vyšplhal naší uklízečce v práci po stehně pro rohlík se salámem, jen kočka to neměla spojený se žrádlem (když pominu, že byla na zahrádce restaurace
to máš ale taková ta skládací, ne??
mám ta ohebná, odkaz teď nedohledám, páč musim dobalit a vyrazit kupovala jsem je Tescomě 3 asi za 200,- maj je i v Ikee trochu jiný asi za 60,-

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 07:09
- Nahlásit

lepsi mliko jak rum u tech kocek

Rychlik na plzen ma 4 vagony. 1vagon je jednicka, 3 sou dvojka. 1 z nich je kupe, dva ty otevreny. Do kupe nesmim se psem, pac je tam piktogram matky s ditetem. Z cehoz plyne, ze kachna nemuze cestovat takhle oznacenyma kupeckama a taky z toho plyne, ze rodiny s detma nikdy netvori 1/3 vsech cestujicich krom nejakych vikendu smer pohadkove hrady atd, takze me prekvapuje, ze ac nekurak chcu byt v nekurackym kupe tak nemuzu pac mam psa a mozna v tom kupe jednou za tyden jede dite. Zajimalo by me, zda je to nejaky predpis nebo jen nerudna pruvodci

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:06
- Nahlásit

cernej caj
birma
mějte se hezky a držím palec, ať vám to vyjde...alespoň v rámci možností (25st a sucho už asi nebude )

Do kupe nesmim se psem, pac je tam piktogram matky s ditetem - a to se jako vylučuje? V tom případě nevím, proč není matkám s dětma tedy pes zákonem zakázaný?! Promiň kachno..nic na tebe, ale tohle mne teda může nasrat

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:11
- Nahlásit

birma
si teda lívanečník představim jako tu pánev s ďolíčkama na lívance
to je pánev na volský voka, teda nevím, ale u nás se dělaj lívance větší, takže potřebuju přímo lívanečník nebo palačinkovník nebo tak něco

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:13
- Nahlásit

cernej caj
voni ještě ve vlaku existujou kuřácký kupé? jsem myslela, že je to komplet zakázaný
jinak myslím, že předpisy existujou, takový co si vymyslí dráhy

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání