Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 15:47 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Vero
já vím, v dokumentech to tvrdí.... - no, bylo to o doktorce, která se tím právě zabývá, takže studie určitě zná...

cernej caj
ty nemluv, furt tu frfláš na velký zadek a koukala jsem na fotky a máš tam prd leda....že jsi i zhubnula ještě?? To už na svatbu?
A to že má Birma o 30kg víc.... to snad není ani možné, kurňa kolik měří...2m?!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 15:49
- Nahlásit

maya
Muj deda se dozil 97let. Celej zivot fyzicky makal a rozhodne nemel kazdej den maso a kdyz, tak ne nekvalitni uzeniny... Jasny, ze genetika to ovlivnuje, ale kdyz se tomu decentne pomuze, tak to na skodu bejt nemuze. Zas aktivni sportovci co fakt sportuji nekolik h denne sou uz zhuntovany driv, to je jasny.

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 15:55
- Nahlásit

worick
no, bylo to o doktorce, která se tím právě zabývá, takže studie určitě zná...
lékařská věda mění v průběhu času názory.

Maya
doporučuju pro doplnění statistiky navštívit azylový dům a noclehárnu pro bezdomovce a ptát se těch lidí na jejich věk. statisticky bé nepravděpodobný, že by všici měli tak blbý geny
ale souhlas, že hlavní je, jak komu dělá jeho víra dobře.
moje víra je, že genetika je základ, kterej se ale dá do určité míry modelovat (nikdo neví, do jaké až)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 15:56
- Nahlásit

worick
Svatba fakt neni duvod hubnout ja su se svou postavou spokojena. Akorat to mam geneticky tvar hrusky tak nadavat mozu, ze nahore mam 36/38 a dole 38/40 tak se blbe treba kupujou veci, co mi nemaj byt nahore velky a dole maly, napr kabatek co sedi v ramenou a nedopnu knofliky od pasu dolu

No 190mozna birma nema, ale 180urcite atech 190mozna nakonec taky

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:00
- Nahlásit

worick
A to že má Birma o 30kg víc.... to snad není ani možné, kurňa kolik měří...2m?!
to o víc ještě ale fakt je , že měřim okolo 184 cm

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:01
- Nahlásit

Vero
doporučuju pro doplnění statistiky navštívit azylový dům a noclehárnu pro bezdomovce
no ale bezdomáči a podobný do statistiky nezahrnuju, jako je jasný, že v takových podmínkách ani ty geny nepomůžou, to máš stejný jako ty stovky nebo tisíce mladých zabitých v autě, úrazama apod., to je něco jiného, i když pravda taky některý chytrý hlavy říkaj, že tak funguje u lidí přírodní výběr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:07
- Nahlásit

birma
Se mi skoro i zdalo, ze ses snad o fous vyssi nez muz

Koupila sem evazotku dneska, 14mm, tak ju ozkousim o vikendu akorat ji tak o 15cm ufiknu, ma 190na delku a zvazovala sem fik i te stare co ma 183

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:12
- Nahlásit

cernej caj
Koupila sem evazotku dneska, 14mm, tak ju ozkousim o vikendu
tak to jsem zvědafson! já došla k tomu, že koupit teď nemůžu fakt nic. Dneska jsem koupila vodítko, jak tamtomu urval Adam očko a ještě možná vezmu vezmu obojek až budou mít, aby taky nevzal za svý, přecijen už je to muzeální kousek a mám vyčerpáno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:15
- Nahlásit

birma
No ja sahla do sklenicky na svatbu uz
Jo a v sobotu je svatek, tak s tim pocitat kdybys mela v planu koupit vodu po ceste... Tak v tech vesnicich se na to asi hraje vic

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:31
- Nahlásit

cernej caj
ja sahla do sklenicky na svatbu uz
nemám kam sahat
v sobotu je svatek, tak s tim pocitat kdybys mela v planu koupit vodu po ceste... Tak v tech vesnicich se na to asi hraje vic
jsem teď ten camel bag za 2 dny nevypila a myslim, že se kdyžtak zas můžem někde stavit na oběd, ne? takovejch míst, kde bude aspoň hospoda máme po cestě několik, ne?

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:36
- Nahlásit

Maya
no ale bezdomáči a podobný do statistiky nezahrnuju
podle mě to je tentýž, silně zvýrazný jev, který ale probíhá úplně u všech lidí, jen je to na nich samozřejmě vidět míň.
stejně tak já do statistiky zahrnuju i opačný extrémy- a snad není výrazně krásnýho člověka nad 40, kterej by to měl úplně bezpracně, jen že sedí a jí u telky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:36
- Nahlásit

birma
Jasny, s obedem nemam potiz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:39
- Nahlásit

vero
Je to videt u herecek hlavne v zahranici, 50tnice hraji 30tnice ale ten dril, jak musi cvicit, jist a pecovat o sebe pac filmu, kde chtej prirozene vypadajici starsi lidi moc neni a kdyz chcou mit praci, maji to vykoupeny zas temahle extremama. Su rada, ze v cz filmech tento extrem zas tak neni

worick
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 16:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

birma
ale fakt je , že měřim okolo 184 cm¨- kristepane...čím tě holka krmili?! No, je pravda, že já přišla ze školy, šlahnula tašku do rohu a do večera mne nebylo....takže nebyl čas ani na oběd, slupla se večeře a šlo spát, žádné tlápání brambůrek a nevím čeho do 22h...jak to umím teďka (teda já brambůrky nejím) Bohužel, do výšky už z toho rozhodně nevyrostu Vy jste se měly s čajem nechat od někoho vyfotit....to pleco na pleco...mohlo to být zajímavé A to je tuším ještě o něco větší než já

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:12
- Nahlásit

worick
Muzem dohnat o vikendu. Kamoska je stejne vysoka jak ja tak nam birma muze delat prostredniho nejak sem si vzpomela na tu hru s balonem jak sme jak decka hravali. To mela birma asi sakra vyhodu

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:22
- Nahlásit

Rrumstajn, zada rozlamany.
Nechtelo se mi odjizdet, nechtelo, zpet do reality. Fura znamych, aj cast zumpic jsme potkaly, sportovni kynologii se pokochali, ceskym repre a bobrmanovi a dvema velkym fousum velmi fandili...
Pocasi nam nakonec celkem pralo, prselo jen minimalne, v chaloupce se ani topit nemuselo. Ale mazec tam, je to od povodni na jare jeste nevyschly, pry je to zatopilo takhle podruhy. Brrr, nechtela bych to videt nazivo.
Koukam, ze blazni se v poradku vratili, z treku i vandru a nezmrznul nikdo.
Jo a mam tu zase trpaslo na hlidani, zrovna by se chtela poprat s cubama, sedi v kuchyni, najezena, kulinku narvanou v hube a "steka" na ne.
A kde je dneska Esuska? Zadnej report o harani - uz ji trefilo?

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:34
- Nahlásit

cernej caj

ahóóój, volám, volám a tys asi někde mimo foun, ve středu s tebou počítáme, buchty budou napečený, televize dojede někdy kolem 11 dopol. a nevím, jak dlouho se zdrží, žadopádně Vlčice určitě nebude pít, takže nebude chtít nikam vozit, hahaha. Jinak se prosímtě nelekej, až otevřu, jsem strašně nachlazená, vypadám jako IT Mimozemšťan, ale zase tímpádem nebudu se muset zúčastnit rozhovorů, tudíž jupí, žádnej stres a pak jen dáme ty panáky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:35
- Nahlásit

fifi
Je, vitej mezi zivymi supr, ze ste si to uzili. Co ag?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:38
- Nahlásit

eninka uz su online, ja nezapla zvoneni... Ok, supr dorazim po praci a tv tam uz snad nebude

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:40
- Nahlásit

cernej caj
Ag v pohode, jen byla jeden den drobek pretazena, z lesni prochazky, prehnala to s litanim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 18:52
- Nahlásit

Fifi
Tak to je supr

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 19:39
- Nahlásit

Fifi
Ag už lítá po lese? hlavně že jste měli dobrý počasí, to teď bude asi taková loterie furt
cernej caj
ty budeš v televizi?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 19:47
- Nahlásit

Maya
ale houbelec, bude tam vlcackova ja uz svych 10sekund slavy v jihomoravskym vecerniku mela pred 12ti lety

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 19:47
- Nahlásit

Fifi
A kde je dneska Esuska? Zadnej report o harani - uz ji trefilo?
zrovna sem nad tim přemejšlela, třeba jí netrefilo, ale přirostla k sekačce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 19:58
- Nahlásit

Maya
a zes mi to pripomela, nasla sem svou fotku na internetu (ve 3 a 4tym bloku fotek
do finale sem neprosla, ale v semifinale sem byla asi 4ta tak na me zbyla aspon tenkrat mikina, ksiltovka a snad nejakej kredit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 20:02
- Nahlásit

birma
a nema esuska dovcu nebo neco? ale je fakt, ze sem si taky rano rikala ze neni v praci aby nam podala novinky??

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 20:10
- Nahlásit

Maya
Ag už lítá po lese?
Jop. Je to mesic, tak jsem ji vypustila, smejdila si radostne. Ale halt se jeste rychle unavi.
birma
třeba jí netrefilo, ale přirostla k sekačce
to je mozny.

Ale Vlk tu uz fakt dlouho nebyla, sakra, je zase bez netu nebo na nas jen prdi???!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 20:36
- Nahlásit

cernej caj
vodopády by se nám mohly někdy hodit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 20:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma

tercino udoli bych mela. na ty ostatni zajdem, ne? (i to tercino udoli beru znova, novohradky sou nadhedny a ja tam byla jen jednou

edit:
proste pristi rok si muzeme dat klidne cil kazdej mesic jeden vandr

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 20:50
- Nahlásit

cernej caj
proste pristi rok si muzeme dat klidne cil kazdej mesic jeden vandr
to jako včetně ledna, února, listopadu a prosince?

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání