| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 14:11
- Nahlásit
PetraK
a proč jste u nás ještě nebyli, ni? potřebujeme návrh zahrady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 15:01
- Nahlásit
.kachna_
potřebujeme návrh zahrady
ty věci vznikly tak nějak sami, v průběhu, návrh si člověče předstvit neumím , museli bychom u vás bydlet asi
krásnej víkend všem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 15:18
- Nahlásit
tady je mrtfo, venku černý mraky a sluníčko, tak bůhví jak bude o víkendu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 17:59
- Nahlásit
Maya
tady je mrtfo
já jsem mrkef.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 19:25
- Nahlásit
jen jsem došla domů, tak průtrž jak blázen, jeslti tohle chytlo čaj s birmou, tak to fakt nezávidím
mám vyměněný botky a v pondělí mi dovezou truhlu, tož celkem spokojenost
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 19:55
- Nahlásit
Maya
vyměněný botky a v pondělí mi dovezou truhlu
tak to už jich moc neužiješ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2013 21:55
- Nahlásit
Vero
ty woe, teď jsem musela se úplně zamyslet v čem jako má bejt ten vtip, ale došlo mi to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 19:23
- Nahlásit
Vero
To je prvni, co me s tou truhlou napadlo, ze jako aspon bude mit novy
Maya
Je videt, ze sme s Vero ze stejnyho kraje
Hlaseni: nak sme zapomeli, ze slunko zapada v 7. Vcera nas chyt smesitelnej dest, cast sme preckali na mnam obede v tresti a na spani sme nasli supr domecek. Dneska rano sme ale nasli lepsi dneska sme mokli kilak do hospudky, a pak tak 3,5 km odhadem po hospudce a vzhledem k hrozbe nocnich prizemnich mraziku sme si pak uzili nadherny podvecer, ty vyhledy, ty krasny lesy, bylo to skvely a pristi tyden repete o 100km vedle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 19:54
- Nahlásit
cernej caj
spali jste v krmelci?
u nás teda dneska celej den lilo, fakt děs, ale příští týden prej má být hezky a až 20, tak to si asi užijete líp
no jo, tma už je brzo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 20:15
- Nahlásit
maya
V krmelci nee, nasli sme pristresek turistickej.
Zitra dam fotky, za 30min budu doma tak odpadnu. Chudak birma jeste musi ridit, na me tak padla unava ze bych uslnula okamzite
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 22:02
- Nahlásit
cernej caj
tak to je super, že to bylo super
KACHNAAAAA, KACHNAAAAA má dotaz
kámošky syn chce zakrslýho králíčka. a mamka se zdráhá, dočetla se na internátu, že bývají agresivní.
tak jsem si vzpomněla na zdejší odbornici, že by na to věděla nějakou moudrou odpověď? čemu se při koupi vyhnout, či naopak?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 22:38
- Nahlásit
jsem taky doma, už prohlížim fotky a nejradši bych se tam ihned vrátila!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 23:05
- Nahlásit
Vero
čemu se při koupi vyhnout, či naopak?
koupit potkana. Je po všech stránkách, kromě délky života, lepší.
Jinak, koupila bych samce, samičkama mlátí hormóny ode zdi ke zdi. Beránek je klidnější (tady asi vybírat dle povahy jako u psa), kupovala bych od chovatele, ne na výstavě, ne ve Zveráku, ve věku 8 - 12 týdnů, žádného plašana. Jestli je paní z Brna, můžu poslat kontakt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 23:13
- Nahlásit
abyste mohly závidět
kafe
až teď jsem si díky fotkám vzpomněla na hříbky v batohu, jsem fakt zvědavá, v jakym stavu jsem je dovězla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2013 23:51
- Nahlásit
kachna_
. Jestli je paní z Brna, můžu poslat kontakt
je. pošli prosím.
proč je potkan lepší? je to s tou agresí teda pravda? kluk ale asi nebude chtít právě kvůli té délce života, dosud měl křečky a už nechce, že mu moc rychle umřou.
birma
téééda... a já doma šmudlám zdi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 07:49
- Nahlásit
birma
Ses husta, zes neumrela tak jako ja. Chtela sem se valet jeste, ale kvuli prohlidce foto musim k pc
Vero
Nojo, echt nadhera. Vsak nekdy zkusis s nama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 08:09
- Nahlásit
Maya
jo s tou mapou letani - vsimli ste si, ze tam treba neni vubec italie a americani, ktery litaj i ze statu do statu na tom sou spatne?
pac google ma v jedne veci mezeru - je schopnej byt efektivni jen tam, kde se google hodne pouziva a americani maj radsi yahoo.com
jo a druha vec, co sem k tomu chtela... kdo z vas si vsiml, ze panel na czpsu (pripadne jinejch webec) nabizi reklamu na to, co ste si prohlizely? kdo byl na granulich, granule, kdo na hadrech hadry, kdo na dovolenych dovoleny... to je taky 100% cilena reklama, protoze nabizi presne to, co vy ste zrovna hledali..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 08:17
- Nahlásit
birma
hm, nejak si zavidim, ze neni znova patek
a ty houbicky, ty ti vysly moooc hezky
co ty tvoje houbicky? ve stavu na bastu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 08:31
- Nahlásit
Vero
a já doma šmudlám zdi
zas budeš mít doma hezky a pak vyrazíš s náma
cernej caj
hm, nejak si zavidim, ze neni znova patek
naprosto souhlasim
co ty tvoje houbicky? ve stavu na bastu?
dorazily naprosto v pořádku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 08:37
- Nahlásit
birma
tak to je supr pristi tyden teda platena taska s sebou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:45
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
tak včera to byl první trek, na kterej sme vyrážely s kámoškou s tím že ho určitě nedojdem, že se na to vykašlem bo ráno černo, mlha a lilo jak z konve. Taky první půlku trati jsme šly v lijavci jak prase a byly jsme celkem durch. Z vrchu od deště (hlavně nohy a boty bo ty pláštěnka nepřikryla a pod pláštěnkou jsme byly durch vod potu bo jsme stoupaly do šílenejch kopcůch. V místě kde jsme to mohly v půlce trati votočit a jít kratší trasu, ale přestalo pršet a tak jsme šly přece jen tu dlouhou... a celej den sem si nadávala co sem to za kretýna, že sem mohla bejt doma v suchu a teple se hřát u kamen. Výživný to bylo dost bo jít 40 kiláků v totál promočených botech byl dost vočistec . ale je zajímavý, že nemám ani jeden jediný puchejř takže příště až mě začnou dřít boty projdu potokem a pohoda
bahno jsme teda měly až za ušima (my i kuci) no a nakonec jsme se dokodrcaly do cíle se skupinou vod choďáků asi po necelých 11ti hodinách. Jelito bylo tentokráte celkem na zabití, bo se mu moc nelíbilo že skupina v kerý jdem je samej péf a z toho jeden ubrblanej a bo byli všici stejný von furt nevěděl kterej to je tak řval pro sirch na všecky sem myslela že ho někde přivážu a nechám ho tam hysterika
no a nejlepčí na tom všem bylo že když jsme se vracely dom tak (páč jsme toho nachodily málo) jsme s kámoškou ještě zastavily po cestě u lesa a šly hledat po tmě s čelovkou ty houby co tam při treku našla a přece nemohla je tam nechat
pochybuju že včera v noci krom nás dvou šel ještě někdo houbařit
konec hlášení z něčekaně opět dojitého treku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:51
- Nahlásit
Fajka
tak gratulace, ste fakt dobry ze ste to v takovym necasu zvladli a fakt supr cas
ale teda to houbareni doufam,ze ste nasli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
ste fakt dobry ze ste to v takovym necasu zvladli a fakt supr cas
díííky!
no ehm ehm super čas... já ve svojí katerogii byla poslední ale došly jsme a nevzdaly to to je pro mě podstatný
ale teda to houbareni doufam,ze ste nasli
l jj my šly na jistotu bo při treku kámoška našla obr hřiba a páč sem jí rozmluvila aby ho táhla celej trek tak jsme se pak pro něj musely vrátit a aby ho nikdo nenašel tak ho kámoška voblepila javorovým listí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:56
- Nahlásit
Fajka
to jste fakt dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:58
- Nahlásit
Fajka
já ve svojí katerogii byla poslední
to rikej nekomu, kdo je vo neco mladsi a 40kilaku ujde nejlip za 12h takze kategorie, nekategorie, ses fakt dobra
kámoška voblepila javorovým listí
tak hlavne, ze ho nevoblepila tak dobre, ze by ste ho nenasli ani vy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 10:59
- Nahlásit
birma
prave sem povesila pracku vandrohader, at je za tyden pripraveno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:04
- Nahlásit
cernej caj
to rikej nekomu, kdo je vo neco mladsi a 40kilaku ujde nejlip za 12h takze kategorie, nekategorie, ses fakt dobra
ale tak jsou i starší jak já a lepší, ale tak já sem vždycky ráda že si to užijem po svým (bez nějakýho stresu a běhu) s psiskama a to prostě dojdem a nevzdáme a když se nějak líp umístíme tak je to takovej malej bonus
tak hlavne, ze ho nevoblepila tak dobre, ze by ste ho nenasli ani vy
no měly jsme trošku starosti, bo v tý tmě to bylo docela umění je najít , ale kdyby jste slyšely jak hýkala nadšením když jsem zastavila a že pro ně jako fakt jdeme seděla totiž v autě a bála se zeptat essi sem to ráno myslela vážně, že pro ně pudem a essi sem si to za celej den nerozmyslela
no a když zjistila že né, hýkala radostí víc jak jelito před trekem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:04
- Nahlásit
birma
to jste fakt dobrý
díííky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:09
- Nahlásit
cernej caj
prave sem povesila pracku vandrohader, at je za tyden pripraveno
já to včerejší oblečení a hlavně boty asi budu muset nejdřív vzít vapkou abych neucpala pračku bahnem
jestli zas vyrážíte někam příští víkend tak sem koukala že má bejt krásný počásko, tak to si určo užijete
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:13
- Nahlásit
Fajka
seděla totiž v autě a bála se zeptat essi sem to ráno myslela vážně, že pro ně pudem a essi sem si to za celej den nerozmyslela
jo to se ji nedivim ale tak hlavne, ze ste pak byly spokojeny vobe
no ja uz v pracce bezne peru zabahneny veci, kdyz sou moc, tak pockam az uschnou a voklepu... spis mam obavy, aby me uschly boty
s tim pocasim to doufam, ze vyjde hezky
|