Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:36
- Nahlásit

cernej caj
Adam má nakonec odřenej hrudník od postroje, takže na příště musim vzít jinej, buď můžu vzít postroj do auta, kterej mi ale přijde, že se dost točí, nebo může vzít koženkovej po Altarovi, kterej mu celkem sedí, ale zas je to taková obrovská těžká kráva, tak mám dilema...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:38
- Nahlásit

birma
a nemam ti vzit ten, co si zkousela ten timikuv?

mozna, ze by adam potreboval nejakej polstrovanejsi, jestli je takovej kratkosrstej, ze mu jen ty popruhy nesedi? doufam, ze to nema nejak moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:39
- Nahlásit

Vero
kontakt zlatachara1@seznam.cz
Já jsem nikdy agresivního králíka (samce) neměla, ale už jsem se s takovýma agresorama setkala s útulkáčema. Neumím ale říct, jestli to není jen špatnou výchovou, neznala jsem jejich původní majitele.
Ale jestli měl a zvládl křečky, já bych se toho nebála (tam těch omezení je víc, to je králík určitě kontaktnější). Zas mi přijdou lepší králíci než morčata nebo osmáci. Potkan je jako pes, králík je kontaktní, učenlivej, chytrej, ale ne tak, jako ten potkan. Možná bych zkusila ještě kontaktovat Klub chovatelů potkanů, jestli nemají nějaké dlouhověké linie. Protože většinou odcházejí na rakovinu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 11:44
- Nahlásit

fotky z vikendu a ja bezim na bus do mesta, ale jeste sem to stihla

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 13:06
- Nahlásit

kachna_
dík!
a kámška ještě se ptá, zda bys jí doporučila nějaké konkrétní plemeno? je toho prý moc.
do potkana asi nepůjsou, děda by nedovolil asi mít myš (on je zvláštní)

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 13:10
- Nahlásit

cernej caj
nemam ti vzit ten, co si zkousela ten timikuv?
mi přišel na něj dost malej, otestuju něco z vlastních zásob
polstrovanejsi, jestli je takovej kratkosrstej, ze mu jen ty popruhy nesedi? doufam, ze to nema nejak moc
moc ne, má to na jednom ohraničenym místě, sedřený chlupy a trochu kůži. Přijde mi, že je to od toho spojovacího kroužku, co tenhle postroj vpředu má, tak zkusíme nějakej bez něj
fotky z vikendu
paráda!

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 13:16
- Nahlásit

caj
birma

začínám dumat, esi já bych vám děvy stačila! za jak dlouho ujdete 40 klikáků vy?

Fajka

bourci největší jste

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 13:23
- Nahlásit

Vero
teď jsme daly přibližně 25 za den (fakt je, že s plnou zátěží) a měly jsme toho dost plný brejle s malym baťůžkem mám 40 km na celodenní výlet

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 13:47
- Nahlásit

Vero
já myslím, že mají zakrslého saténového červeného nebo a leopardího rexe. ti jsou boží

Nebrala bych teddy (kvůli péči o chlupy).
Beránky (uši dolů), rexe, klas. zakrslíky klidně jakýkoliv. Rexíci jsou aktivnější, beránci hodnější, satéňáci a zakrslíci klasičtí tak něco mezi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 14:16
- Nahlásit

vero
Tak na tezko na treku i 40, ale spis na tezko pres 25-30 na vandru nejdu, ale i 15 muzem jit kdybys to s nama chtela zkusit.

Birma
Jasny, skoda ze nevim kde je ten modrej, ten byl vetsi.

Kachna
Ty sou hezci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 14:17
- Nahlásit

vero
Takze na pohodu prizpusobime muzem najit neco kde je hodne zajimavosti po trase

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 14:23
- Nahlásit

cernej caj
birma
tak to jsem ráda, že nejste úplný pštrosí běžci
někdy uvidíme, u mě je ten problém nést si na hřbetě ten nocleh, ale třá se v létě odvážím, až to půjde víc nalehko, jak čajoch říkala.

kachna_
díky!
už si to studujou.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 16:43
- Nahlásit

cernej caj
do z vas si vsiml, ze panel na czpsu (pripadne jinejch webec) nabizi reklamu na to, co ste si prohlizely?
všimla

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 16:45
- Nahlásit

Vero
u mě je ten problém nést si na hřbetě ten nocleh, ale třá se v létě odvážím, až to půjde víc nalehko
léto je pro mě zabiják - stoupne teplota já jsem na odpis. To radši jaro/podzim, když bude hezky a nějakou fakt krátkou trasu třeba přes zámky, kde si odpočinem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 16:50
- Nahlásit

ja myslela teplotu venku treba 25 a v noci 20. Zas kdyby se vero odvazila tak to jednou prezijem a poledne muzem stravit treba u rybnika a jit jen dopo a vecer

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 16:55 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
kdo z vas si vsiml, ze panel na czpsu (pripadne jinejch webec) nabizi reklamu na to, co ste si prohlizely?
http://www.google.cz/intl/cs/policies/technologies /ads/

V zásadě to znamená, že moniturjí celý tvůjmůjnáš pohyb po internetu a uládají si info o něm, zpracovávají, vyhodnucují (v tomhle případě následně využívají v reklamě).

Stejně tak se i s pomocí googlu moniturují a archivují jakékoliv jiné tvojemojenaše kroky provedené pomocí prostředků elektronické komunikace (email, sms, telefonní hovory).

U googlu s tím vyjádříš souhlas nejspíš hnedle, když se na něj na čerstvě nainstalovaném zařízení (počítač, tydlifon) dostaneš poprvé. Je tam taková kraťoučká věta, která tě informuje o tom, že google využívá soubory cookie a u toho je tlačítko "OK" a taky link vedoucí k tomu infu, co linkuji na začátku tohoto postu.
Internet ani jakékoliv jiné prostředky elektronická komunikace již dávno nejsou a ani už nikdá nebudou anonymní.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 16:59
- Nahlásit

cernej caj
ja myslela teplotu venku treba 25 a v noci 20
to se bude hodně mizerně plánovat předem ale když se ti to povede, nebudu proti

zbrnd
Internet ani jakékoliv jiné prostředky elektronická komunikace již dávno nejsou a ani už nikdá nebudou anonymní.
a nějakou novinku bys pro nás neměl?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 17:03
- Nahlásit

birma
a nějakou novinku bys pro nás neměl?
Tipuji, že pro cernej caj by to novinka byt mohla, kdyz se divila tomu, jak funguje reklama.
Navíc absolutní většina lidí to buď neví nebo tomu nevěří.

Vero
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 17:16
- Nahlásit

cernej caj
venku treba 25 a v noci 20
tak mě napadá, existuje takovej stav? není spíš- ve dne 25, v noci 12, nebo v noci 20 - ve dne 35?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 17:19
- Nahlásit

zbrnd
Tipuji, že pro cernej caj by to novinka byt mohla, kdyz se divila tomu, jak funguje reklama.
prozradím ti sladké tajemství - to nebylo divení, ale konstatování ohledně cílené reklamy (kafe je ajťák )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 17:33
- Nahlásit

birma
Pravdu dis, diveni to nebylo

To spis chce mit najitou trasu, otipovany vikendy a ve ctvrtek dat final rozhodnuti.
Jestli takovy teploty ale sou, to nevim. 18v noci by ale byt mohlo. Nebo najit lokalitu mezi skalama, kde to bude teplotne lepsi a na bivak kousek od skal at tam to teplo je?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 17:47
- Nahlásit

cernej caj
Nebo najit lokalitu mezi skalama, kde to bude teplotne lepsi a na bivak kousek od skal at tam to teplo je?
případně můžem najít autokemp nebo něco podobnýho a akorát vyrážet na výlety po okolí, ale to už by nebylo ono...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 17:55
- Nahlásit

to by nebylo a vero by nemela tu zkusenost

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:05
- Nahlásit

cernej caj
birma
fotky super a ten nocleh fakt luksus

co se týká reklam, mám podezření že to tady google i čte, protože mám dojem,ž e se mi tam objevuou i reklamy na věci, o kterejch se tu kecá, ale na webech sem nikde nelozila
jinak si myslím, že jako cílená reklama se to dost míjí účinkem, protože když něco hledám, tak si to pak koupím a pak tady čumím měsíc na reklamy na věci, který už mám dávno doma a podruhý je kupovat teda nehodlám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:13
- Nahlásit

Maya
Jojo, nocleh echt luxus, jen kdyby ferina nevyjizdela po adamovi kvuli misce nebo v hospode kde je taky jidlo/piti. Takhle sme je mohli mit dost daleko od sebe ale pritom kazda po ruce

worick
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:34
- Nahlásit

cernej caj
birma
Díkas holky za fotky, hezky vám to teda vyšlo, i s tím noclehem a jste fakt borci, to bych nedala ani náhodou (jít 25km z takovým batohem, tak se ráno ani nepostavím, natož to zvopáknout ) Fotka pleco na pleco je pěkná. To jsem pávě myslela, že v sobě našli zalíbení ne tohle to: jen kdyby ferina nevyjizdela po adamovi kvuli misce nebo v hospode kde je taky jidlo/piti. Takhle sme je mohli mit dost daleko od sebe ale pritom kazda po ruce....

kdo z vas si vsiml, ze panel na czpsu (pripadne jinejch webec) nabizi reklamu na to, co ste si prohlizely? - jo, jo taky, už dávno Ale to je na víc webech vím, že i na zahradnickém třeba....

worick
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:42
- Nahlásit

birma
Adam má nakonec odřenej hrudník od postroje - na fotkách jsem si všimnula, že ho má dost utažený, možná by stačilo nechat ho víc na volno. Třeba mamčina Mandyna je taky krátkosrstá a má nějaký aušus levný postroj, který se jí sám hodně povoluje (sem tam jí ho musím poutahovat, nebo jí vyloženě plandá a sešupačuje se na všechny strany) tahá jak blbá a ještě odraná nebyla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 18:43
- Nahlásit

worick
Czpes byl priklad, pac na ten chodime vseci

Ja myslim, ze spolu vychazej dobre, jen se musi hlidat jidlo/voda/hospoda. Vona vyjede i po kniraci kamosce se kterou je v poho... Ale tak birma mi dala tipa co s tim, tak zkusim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 19:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
jo a uuuukol - vazit karitatky, ja du na to

edit: 370g, zmerila sem, zeje jeste 1cm cca tlusta (po krajich) ta moje...
to by pak ta 14mm evazotkavysla stejne ale asi bych rekla, ze bude lepsi. tohle je +/- ta moje (az na to, ze tak o 15 let novejsi model a vazi jen 300g... a je to jeste navic 12mm...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 19:41
- Nahlásit

worick
jít 25km z takovým batohem, tak se ráno ani nepostavím, natož to zvopáknout
kdybys mě viděla jsem se nemohla večer narovnat a chystala jsem si nocleh v předklonu ale ono to nebylo ani tak batohem, jako tim, že mám blbej opasek a šel dát na jediný místo - na bedra, takže přesně přes bedra mě Adam těch 50 km táhnul (a že tahá fakt hezky, kafe může potvrdit )
To jsem pávě myslela, že v sobě našli zalíbení ne tohle to
oni se maj moc rádi, jen Ferinka nesmí vidět, že Adam pije nebo jí, nebo na ní kouká někde kde je jídlo/pití (i lidský)
na fotkách jsem si všimnula, že ho má dost utažený, možná by stačilo nechat ho víc na volno.
přes hrudník jako hrudník ho sice má utaženej dost, ale tam jsem mu nic nenašla a aspoň se mu nešoupe ze st¨
rany na stranu, což se u těch ostatních postrojů občas stává), má to vpředu vedle hrudní kosti (přes krk má ten postroj volnější), ještě mě pak napadlo, že se mu pod něj mohlo dostat očko od obojku a sedřít ho tam, ale nevim, jestli to chci ještě testovat...
Třeba mamčina Mandyna je taky krátkosrstá a má nějaký aušus levný postroj, který se jí sám hodně povoluje (sem tam jí ho musím poutahovat, nebo jí vyloženě plandá a sešupačuje se na všechny strany)
tenhle se taky hodně povoloval, tak jsem ho sešila

cernej caj
jo a uuuukol - vazit karitatky, ja du na to
teď nezvládám, ještě mi to prosím připomeň

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání