Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:14
- Nahlásit

worick
Dik, snad bude dobre

Nevim, hlavne kdyz v tom vagonu zadny lidi nebyli. Ale asi spis to je nerudna pruvodci. V ramci ids jm kraje ti totiz plati salckarta i ve vlaku tak sem koupila listek, ve vlaku ukazala oboji a zenska 'a proc mi to ukazujete? Todle je rychlik, tady nic takovyho neplati' mela pravdu sice pac to neni ids rychlik ale taky to mohla prejit bez komentare...

Hlavne at nechcije, ted to vypada hezky, obcas nekde prosvita obloha, tesim se moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:15
- Nahlásit

jo a to spodni pradlo je chlupolapka

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:25
- Nahlásit

cernej caj
hele http://zpravy.idnes.cz/zemanovci-predvolebni-kampa n-jizdne-zdarma-feg-/domaci.aspx?c=A130919_214559_ domaci_zt

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:26
- Nahlásit

cernej caj
jo a to spodni pradlo je chlupolapka
vidíš, ještě chlupy tě zahřejou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:27
- Nahlásit

maya
Mas to na voka a na livance je taky. Ale pokud delate livance jak my - spis teda palacinky by se dalo rict - tak pak klasika panev je univerzalni jistotka

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 08:52
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

ach jo, šla bych na koncík:

a místo toho prt.

Ve společné domácnosti přituhuje. Při společném pobytu v jedné místnosti teda. Pod dozorem pochopitelně. Ale ještě je to furt udržitelný staf. Hošikus je chytrý a vybíjí svou energiju na panu Mróžikovi, kterýho musíme spolu zabíjet a bojovat vo něj. Blandíra ten boj moc nechápe, nakonec se chtěla i připojit, ale to jsem rozpustila tenhle dýcháne, páč to by se nám pochopitelně mohlo velmi lehce vymknout kontrole. Blandíra furt špulí komín k nebesům. A dneska ráno řvala, když jsem vyběhla s Ešusem na čůrku roztrhnu jí jako hada, kravěnu. Tak nějak se trošičku bojím, že to co jsme poskládaly, nám hárání zase rozskládá - hlavně tím pobytem u mámy. Budu asi začínat od začátku
Upíkla jsem fčéra boží kuláč - se švestkama , špendlícíma a jáblokama a drobenkou. Mňám, budu klustá. Ale dříf budu asi mrkvá, z nedostatku spánku, musela jsem ráno o víc brzo vstávat, a už mi dojížděj zásoby enérgie.
a co ste dělaly vy? maj už birmína a černej kašel zabalenej vozík? Nebo dva? Zrušily ste kůchně, myčky, prkýnka? vybrali ste pánef?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:07
- Nahlásit

petrak
To je s blandirou blby ze tim haranim se ti rozhodi to, ceho ses snazila dosahnout ale evidentne je to chapava babule, tak to das rychle do starejch koleji.

Ja mam pul voziku a birma druhou. Tak za hodku to dem spojit. Cim dal od brna, tim mizi kousky modry oblohy a z takovyho lehkyho zatazeni je tu regulerni zatazeni. Modrou uz sem dlouho nevidela. Vcerejsi predpoved na dnes byla vyrazne lepsi nez ta dnesni

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:07
- Nahlásit

PetraK
máte se moc pěkně koukám, co takhle vyzkoušet sprej na háravky co používaj lidi na výstavy nebo agi?
cernej caj
jj, u nás jsou lívance obr, těch malejch by se pro děti muselo dělat milijon vezmu tu keramickou, vono zase to není tak drahý, když tak se vyhodí, ale když si to vero chválí a má i myčku, tak snad to bude OK

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:08
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
sem asociál dyž nemám myčku do který bych dřevěné prkénko strkala?

Kočénky už taky nemáme bo Fajuše je má ráda na smetaně
JInáč už se mě povedlo vyfutrovat jelito ! již není dredatý kostnatý šiligan, už má krásně kulatou prdelku

PetraK
mámy. Budu asi začínat od začátku
nebuuj vona se jim ta mozková buňka zasejc po hárání vrátí a bé lípejc

U nás je hnusně echtovně a to máme jít záftra zase čtyřicítku..mlha neva hlavně aby nelilo...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:08
- Nahlásit

jo přišly mi včera ty botky od Bati, jako minule jiný, i tyto jsou mi velký, fakt nechápu, přímo od Bati mi vždycky jsou, ale jak je to jiný výrobce, tak potřebuju o číslo menší, musím na to příště pomyslet ještě před objednávkou
ale jinak vypadaj super za ty prachy, ty kotníkáče jsou lesklý

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:17
- Nahlásit

Jo děcka, včera jsem viděla moc moudrýho zajíce. Ubytoval se v prostoru dětského hřiště, seděla za plotem a dělal na Blandíru Héééč, héééč! Blandíra se mohla steknout.
Jo a taky už vím, že je-li běžící kočka vzdálena tak půl kilometru, jest Blandíra i schopná vnímnout . mám se tedy od čeho odpíchnout potřebuju kočičí trenažér

cernej caj

ale evidentne je to chapava babule, tak to das rychle do starejch koleji.
já jí zbiju a bude to

Ja mam pul voziku a birma druhou. Tak za hodku to dem spojit.

ty vole, budou množit vozíky!

Vcerejsi predpoved na dnes byla vyrazne lepsi nez ta dnesni
nestraš, nestraš, já MUSIM SEKAT!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:19
- Nahlásit

fajka
Kam razis?

Maya
Budes teda vracet?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:19
- Nahlásit

Maya

co takhle vyzkoušet sprej na háravky co používaj lidi na výstavy nebo agi?

a myslíš, že to funguje?? Ono to zatím - teda z mýho pohledu, není nijak strašlivý právě. Si říkám, kdy to strašlivý přijde.

Fajka

sem asociál dyž nemám myčku do který bych dřevěné prkénko strkala?
tak asocijál si vole v každým případku, jinak bys nebyla tu ale hlavně si nemožná, sto let za vopicema (budu dneska tejrat Mááju, tady s tím, to se mi líbí, mám tejrací náladu )

ta mozková buňka zasejc po hárání vrátí a bé lípejc

jaká? žádnou nikdá neměla

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:21
- Nahlásit

Fajka

vyfutrovat jelito ! již n

fákt? a čím masénko? gratuluju

me jít záftra zase čtyřicítku..

ne, ty nejsi jen asociál a nemožná, tys i debil

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:24
- Nahlásit

PetraK
, já MUSIM SEKAT!!
já takyyy, chci zítra azuro jako bylo včera a ne ten dnešní šedivák
a myslíš, že to funguje??
no co jsem slyšela prej jo, pokud si pes nečuchne přímo k frndě, ale tak nějak okolo prej pak existuje naprosto normálně, ale samo osobní zkušenost nemám
budu dneska tejrat Mááju, tady s tím,
vopovaž se
cernej caj
Budes teda vracet?
nechám si je vyměnit za menší, naši mi je dneska hoděj na prodejnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:35
- Nahlásit

petrak
Maya
Doufam, ze to azuro zitra fakt bude a dot fam ze se neomezi na pragl jenom

Jak sem psala rano birme. Dneska bojovka s nahradni autobusovou dopravou. Sedim gned u zadnich dveri, ty nejdou zavrit, furt se otviraj a zaviraj, sou s tim problemy, lidi blby kecy... No uz se zavrely. Verim tomu ze schvalne nam ten autobus nenasadili, tak me to prijde usmevny jak na to nadavaj. A ferina je dement. Rozkousala mi v noci krabicku s tamponama, asi to byl nejdostupnejsi igelit siroko daleko

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
vopovaž se

a to si piš, že já se vopovážím

já takyyy, chci zítra azuro jako bylo včera a ne ten dnešní šedivák

na mě čeká 2x2000 m2 a rokle

o co jsem slyšela prej jo, pokud si pes nečuchne přímo k frndě, ale tak nějak okolo prej pak existuje naprosto normálně, ale samo osobní zkušenost nemá

dík, kdyby bylo nejhůř zkusím, zatím vystačím se svejma éterickejma olejíčkama a hadříkem a ona to asi fakt má už slabší. Psi se o ní venku zajímají, to jo, zatím jsem měla štěstí až na včerejší večerní setkání, na psy na vodítku. Toho včerejšího JRT jsem pořešila celkem snadno

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:57
- Nahlásit

tak pánvičky objednaný, nakonec jsem vzala vobě, z dolíkama i bez
cernej caj
lidi by měli bejt rádi, že jede vůbec nějakej autobus
PetraK
mám to tak stejně, akorát bez tý rokle. ale zase mraky keříků na vobsekávání

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

ešivá denyky příjde? tak ať jí tu hásky přivítáme...

(pokud to vyjde teda )

vyšloooo!! Tilda je tu! ovšem pravda, nevíme na jak dlouho, než mi zas napíšou, že sem kradák

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:02
- Nahlásit

PetraK
ale hlavně si nemožná, sto let za vopicema (budu dneska tejrat Mááju, tady s tím, to se mi líbí, mám tejrací náladu

to klidně můžeš bo mě tím nenasereš D
já sem vesničanka co jí čumí sláma z bot

fákt? a čím masénko? gratuluju

tak nějak včecko, maso hlavně tučný, rohlíky, piškoty a taky nějaký nadupaný granule pro sportovce a dávky třikrát denně a konečně mu netrčej kosti když ho plácám po prdelce

asociál a nemožná, tys i debil
taky si to budu zítra říkat essi pudem v dešti

jaká? žádnou nikdá neměla
ale sim tě..dyk jí neznáš! při druhým hárání už béš vědět

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:07
- Nahlásit

Maya
co takhle vyzkoušet sprej na háravky co používaj lidi na výstavy nebo agi? - to funguje?Jak? Tím se postříká háravka?? V tom případě kupuju a přestříkám tím celou Dášenu...už je u nás tři dna nastěhovaná a máme čtvrtou díru v plotě

PetraK
tobě dobře tak, zkomplikovala jsi si to sama, že sis vzala feňulu ke psu To já bych si nikdy nevzala, ale je mi to stejně na prd, protože se k nám stejně jedna místní každé hárání dobývá a likviduje plot

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:08
- Nahlásit

Maya

ale zase mraky keříků na vobsekávání

dífče zlatý, vidělas našu zahradu??

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:14
- Nahlásit

Fajka

to klidně můžeš bo mě tím nenasereš D

tebe ne,taky neni proč, ale máááju jo, mááju jooooo

konečně mu netrčej kosti když ho plácám po prdelce

to je dobře, zima za rohem, tak ať má z čeho brát.

taky si to budu zítra říkat essi pudem v dešti

to nemusíš čekat až do zejtra, začni už teď

při druhým hárání už béš vědět

pár věcí náhodou jo

worick

zkomplikovala jsi si to sama, že sis vzala feňulu ke psu

jo, mohla jsem jí tam nechat, to je fakt
věděla jsem, že se z toho po...u, takže překvapená fakt nejsem. V podstatě mě to i ba, kdyby nebylo toho vstávání

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:24
- Nahlásit

worick
http://www.psi-krmivo.cz/20330,cz_sprej-na-odrazen i-psu-pri-harani-fenky-beaphar.html
http://www.uzlatehoretrivra.cz/detail/sprej-na-och ranu-pri-harani-175-ml-trixie/648/161/
PetraK
dífče zlatý, vidělas našu zahradu??
máš ale alespoň něco vykamínkovaný, ale jinak taky moc pěkný

worick
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:32
- Nahlásit

PetraK
jééé, to já vůbec nevěděla, že máš tak krásnou zahradu neměla jsi ji i někde v česáku, Receptáři nebo na zahradnickém fóru? Připadá mi, jako bych něco tak hezkého už někde viděla

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:32
- Nahlásit

kdybyste to náááhodou nějak přehlídli, tak volby už byly

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 10:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
máš ale alespoň něco vykamínkovaný,
jo, k tomu dospěješ časem taky, ze zoufalství , abys právě nemusela čekat. Tohle je jen malá část "zahrádečky"
a ty kamínky ty se dají sehnat v pískovnách poměrně levně, fakt.

olby už byly

jsem mimo- necháápu, napověz,

worick

Receptáři nebo na zahradnickém fóru?
ne, ne, nikde, ale fšicí říkaj, ať to někam švihnu. Mohla bych, kdyby byl čas ten nejni

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 12:42
- Nahlásit

a chčije a chčije, doufám, že čaj je jinde

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 13:00
- Nahlásit

co už všechno ten gůgl nesleduje
http://www.google.org/flutrends/

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2013 13:57
- Nahlásit

Maya
co už všechno ten gůgl nesleduje
jo, člověk by se nad tím asi měl trochu zamyslet
Ale je zajímavý, jak to funguje

<< 1 ... 2547 . 2548 . 2549 . 2550 . 2551 . 2552 . 2553 . 2554 . 2555 . 2556 . 2557 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání