| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 19:53
- Nahlásit
birma
potvrzuju jak chystani bivaku ve tvaru ohnuta jak paragraf tak i to, ze adam narozdil od feriny fakt taha... takze zatimco ja se musim nadrit, birma se jen veze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 19:56
- Nahlásit
cernej caj
takze zatimco ja se musim nadrit, birma se jen veze
no jo, jenže se vezu s mnohem těžšim batohem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 20:30
- Nahlásit
birma
ale zase ses o 3hlavy vetsi, pomerove se to ztrati
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 20:35
- Nahlásit
Adam si ty prsa blemcá, za chvíli si vyblemcá ďuznu, musim na to něco vymyslet
cernej caj
zase ses o 3hlavy vetsi
hlavně o víc než 30 kilo těžší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 20:41
- Nahlásit
birma
no to se me nezda, mozna i s tim baglem, ne?
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 21:16
- Nahlásit
parádní vandr, já na vandry jezdila ještě bezpsía už hodně dlouho pod širákem na cestách nespala, chtěla jsem to solo ozkošet tenhle víkend.V práciměli jinejnázor takže mám jen dvě ne mocdlouhý trasy zas tak 15km jedna a bolí mě všechno,si myslím že na bludnou psici bych tak dala trasu MID a humříla bych, navíc to ani moc nevypadá s volnem,takže zatím blbý coby sparing na bivak s čajem,kdyby se něco změnilo zas se ozvu
Každopádně mě to vandr s psama nebo psem hodně láká bude to ale chtít trenink dlouhodobější a vychytat vybavení.Bych víc jak 10kg bez vody táhnout tedy nechtěla. Zvažovaly jste někdy postroj pro psa s kapsama na pullitrovky vody nebo je to echt blbost?
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 21:18
- Nahlásit
styl psaní není danej jen mou negramotností ale i odcházející klábosnicí, především mezerník to má za pár
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 21:23
- Nahlásit
cernej caj
no to se me nezda, mozna i s tim baglem, ne?
to mě těší, ale pokud máš tolik, kolik jsi říkala, tak mám víc skoro o 40
radanova
a vychytat vybavení.
jojo to chce
Zvažovaly jste někdy postroj pro psa s kapsama na pullitrovky vody nebo je to echt blbost?
zvažovala jsem, ale holky mi to tu rozmluvily, zvažuju dál, ale nemám ty dva až tři litry na ten dobrej psí baťůžek, co se mi líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 21:38
- Nahlásit
birma
a nepreslechla ses? ale tak jo, verim ti, vzhledem k tem 3hlavam na vic
radanova
no v pohode, sak se klidne muzes pridat nekdy na vandrik - pro me je ten trek spis takova vyzva stylem "tak co, vyjde to tentokrat?" ale ono si tu vyzvu muzem dat v pohode sami i bez organizatora a ono financne ted nakonec stejne nic moc, aby clovek platil drahy startovny, ubytko a jeste cestu do prdelakova, tak si z toho nic nedelej, stejne bych tam asi umrzla tak radsi umrznu nekde s birmou
vzhledem k vaze psa, kterou by mohl nest a moznym opruzeninam treba ani oc nee.. ale zvazuju nad vodnim filtrem, kterej by mohl napohodu prefiltrovat vodu z jakykoli studanky po ceste i kdyz neni jistojiste pitna...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 23:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kachna_
hej hej, králičí problém. tak kámoška hlavně teda chce králíčka z pp z chovky- psala té paní na mail a přišlo jí zpět, že mail neexistuje- a pak prohledává celý večer internát a nedaří se jí najít jedinou chovku na moravě, vygůglila akorát klatovy vypadávají jí akorát inzeráty bez pp atd., což rozumně s mojí podporou nechce (ale asi taky nepojede pro králíka do klatov
poradíš ještě prosím? kde se dají sehnat adresy chovek? já jsem to nehledala s ní, ale zas věřím, že není úpa blbá, aby nevygůglila něco, co existuje.
event. máš ještě jiný kontakt na tu paní? jesti ještě chová? kdyžtak na mail (hoholseverni na seznamu)
(edit- kámoška totiž našla přes ten kontakt nějaký starší inzerát i se stránkami, které jsou teď ale prý zablokované, možná ta paní ani už nepůsobí)
dík předem, spodem i zadem snad moc neprudím.
caj
birma
jojo, právě mě láká zážitek toho vandru, výlety s ubytováním dělám pořád, a asi pokud se kdy odvážím, tak spíš v létě. ale na těch 40stupňovejch vědrech netrvám tož jsem na sebe zvědavo. esi mi do té doby nerupne hřbet či nerf.... ale fakt mě to láká, jak to tady líčíte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 23:07
- Nahlásit
vero
Je to echt luxus nad luxusy a krajni nouze? Vyrazime na vandr s tim, ze ti muz autem priveze treba spacos? Prespi s nama a pak odveze? Nebo treba jen rano prijede a odveze? Bylo by potreba vymyslet zado variantu at je to pro tebe hlavne prijemnej zazitek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 23:20
- Nahlásit
Vero
nechci odpovídat za kachnu, ale koukala jsem na to pro kamarádku minulý týden - ať koukne tu na seznam členů, nebo tady jsou chovky teddíků
ojo, právě mě láká zážitek toho vandru, výlety s ubytováním dělám pořád, a asi pokud se kdy odvážím, tak spíš v létě
mi přijde, že to rozhoupání se k akci je na tom celym nejtěžší
Vero, cernej caj
taky by možná šlo obcházet nějaký trochu větší město, kde by se dal spacák + něco do úschovny na nádraží a večer cestou na bivak zase vyzvednul...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 23:26
- Nahlásit
Vero
no ono je to s PP a bezPP králíkama dost složitý.
Králíci totiž vtipně nemají CHS. Ofic. CHS mají jen Teddy králíci. Mno, ještě mě napadl Jindra Šíp, ale ten má výrobnu chovných směsí a těch králíků má strašně moc. Nicméně, když byste napsali, že jsem vás doporučila, tak by Vám asi nechal nějaké pěkné zvířátko. Dělá s králíky i agility (manželka), já ho mám ale ráda. Je z Chotěboře, jmenuje se Jindřich Šíp.
se ti mrknu do inzerce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2013 23:30
- Nahlásit
Vero
Jo, ještě, já vím, že jsem říkala, že z výstavy ne, ale kdyby se chtěli jet podívat na jednu moc pěknou, tak:
http://www.cschbohdalov.cz/index.php/vystava-vysoi ny-2013
Jestli tam pojedu, pomohla bych s výběrem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 00:00
- Nahlásit
birma
tak i to, ze adam narozdil od feriny fakt taha... - tak to by opravdu byl lepší polstrovaný, třeba jako máme my http://www.manmat.cz/cs/products/index/2/postroje- sanove/1
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 00:13
- Nahlásit
worick
já mám vybranej postroj, co chci koupit, ftip je v tom, že teď potřebuju prachy jinde a zas tolik čundrů do jara nebude, abych se vysávala zrovna teď na postroji, zvlášť, když jich mám doma několik, co mu seděj...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 08:10
- Nahlásit
birma
taky by možná šlo obcházet nějaký trochu větší město, kde by se dal spacák + něco do úschovny na nádraží a večer cestou na bivak zase vyzvednul...
to by taky bylo rozumny reseni, otazka je, kolik by Vero +/- usla kdyby mela batoh lehci o spacak, karimatku a treba i ty veci na nocovani a jak daleko od mesta bysme pak museli vylezt, aby se tam dalo prespat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 08:23
- Nahlásit
cernej caj
birma
to nejde na trase najít vesnici s penzijonkem, kde by mohla vero přespat a vy v lese za vesnicí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 08:52
- Nahlásit
Maya
ale vero si to chce nekdy vyzkoset s nama, nechce byt v penzionku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 09:32 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kachna_
takže to znamená, že když si najde něco přes inzerát jakože bez pp, tak to je v pořádku?
jí interce vyhodila toto
http://kralici-lenora.webnode.cz/na-prodej/saten-b eranci/
http://kralici-lenora.webnode.cz/na-prodej/rex-ber anci/
http://kralici-lenora.webnode.cz/na-prodej/zakrsli -kralici/
ale jako zavrhla to, že teda nemají PP....
takže to ale neva? dá se kdyžtak použít i něco takovýho?
caj
birma
mně ta pojistná zádovarianta připadá, že to už není pak doopravdy to chce fakt vyrazit a jít... uvidíme, jakbudou záda vypadat koncem jara
ještě teda možná by bylo nejlepší, abych ukecala mužíka, aby šel se mnou a nes mi bivak ale to je kapku scifi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 09:33
- Nahlásit
Mayacernej caj
ale vero si to chce nekdy vyzkoset s nama, nechce byt v penzionku
no, právě tůry z penzionku dělám normálně, žejo.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 09:36
- Nahlásit
birma
otazka je, kolik by Vero +/- usla kdyby mela batoh lehci o spacak, karimatku a treba i ty veci na nocovani
to, co vy
ale jak říkám, to není moc vono, to je šizení . ( kdysi jsem tak cestovávala, bágl do úschovny na nádru a šup, ale pak jsem nespala teda už venku, sama.) navíc aby se pak muselo pochodovat bůhvíjakdaleko zas na ten nocleh...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 09:37
- Nahlásit
Vero
aby šel se mnou a nes mi bivak ale to je kapku scifi
dyt s muzikem vyletujete oba, tak proc scifi? pac urcite je taky zvyklej chodit... no nejak to vymyslime
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 09:44
- Nahlásit
cernej caj
, tak proc scifi?
páč jeho bolívají záda aji z jeho báglu a že by byl v rozpoložení si prubnout, co vydrží, i s mou zátěží - to nevím a pak by nejspíš nechtěl razit "s cizíma ženskýma" to by taky chtělo patřičnou kliku na rozpoložení.
ale tak však ještě uvidíme. do jara času fůra. v tomhle počasí už venku spát nebudu, ani kdybych to nenosila, na to už nejsem dost otužilá.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 09:57 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Vero
ne, oni mají rodokmen (PP, těch názvů se objevuje víc), nemají chovatelské stanice.
Prostě já, jako člen českého svazu chovatelů mám tetovaná zvířata, musím splnit podmínky pro jejich připuštění (1 výstava s výsledkem dobrý, žádná výluková vada - zkoumají se varlata, zuby, oči), vyplňuju rodokmeny, tetuju (do uší) jenom tohle moje snažení nemá žádnou chovatelskou stanici se jménem.
Na té výstavě vysočiny jsem koukala, že jsou pětiměsíční mláďata, ale když budete kontaktovat někoho, kdo má zakrslíky a dohodnete se s ním, tak je to asi nejjednodušší. Oni chovatelé čistokrevných zakrslíků často ani neinzerují, protože ta zvířata snadno prodají na výstavách. Prostě je to nejjednodušší.
Myslím někoho z toho katalogu výstavy Vysočiny, ta jména budou dostupná po 4. říjnu. Nebo si stáhněte starší katalog a zalovte v zakrslících tam.
http://www.cschbohdalov.cz/index.php/vystava-vysoi ny-2013/259-prbny-katalog-bohdalov-2013
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 10:03
- Nahlásit
vypadávají jí akorát inzeráty bez pp atd., což rozumně s mojí podporou nechce (ale asi taky nepojede pro králíka do klatov
Nedohledal jsem opět celou myšlenku stejně jako s tou cílenou reklamou nebo dnes správně chápu, že králíci s PP jsou lepší než bez?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 10:10
- Nahlásit
Vero
abych ukecala mužíka, aby šel se mnou a nes mi bivak
puč si někde poníka a nebo oslíka
zbrnd
dnes správně chápu, že králíci s PP jsou lepší než bez?
jasně, chutnaj líp, to nevíš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 10:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jo ještě, co tak koukám do inzerátů, tak preventivní přeléčení kokcidiozou není úplně výhra, kokdcidiostatika jako sulfadimidin, ESB3, jsou ATB, je lepší koupit zdravého, preventivně neléčeného. Ale třeba přeléčení "emanoxem" je OK.
zbrnd
králíci s PP jsou lepší než bez?
chutnější? ne
Mají lepší život? jsou bráni častěji jako zvířata ale zase mají, myslím, méně pohybu.
Podpoří koupí PP králíků produkci čistokrevných králíků? ano.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 10:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
s kokcidiozou u králíků neustále bojujem....já nevěděla, že sulfadimidin jsou ATB Popravdě, jsem si návod nečetla, králíky má mamka, jen vím, že ho kupuje a přeléčuje často. S emanoxem máš zkušenosti, nebo čím řešíš kokcidiozu ve svém chovu? Když jsem si četla složení tak mne napadlo, že by stačilo je těmahle bylinkama prostě krmit. Příští rok toho mamce nasuším...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2013 10:23
- Nahlásit
kachna_
králíci s PP jsou lepší než bez?
chutnější? ne
Mají lepší život? jsou bráni častěji jako zvířata ale zase mají, myslím, méně pohybu.
Podpoří koupí PP králíků produkci čistokrevných králíků? ano.
[/i]
kamarádka hlavně chce, aby jí vyrostlo to, co si vybere, ne třeba 2x tak velký... a aby to nemělo dědičný nemoci.
tak jsem jí řekla, že myslím, že pak má smysl nekupovat kdovíco na bazos.cz nebo ve zveráči...
kachno, díky moc za kámošku. snad už se kapku zorientuje
Maya
puč si někde poníka a nebo oslíka
jééé! to bych moc chtěla
|