| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:32
- Nahlásit
Vero
aby to odvádělo pot, vobepnutý to bejt musí
aha, tak to bych nejvíc potřebovala v létě na sekání trávy a to by zase bylo škoda peněz protože by to hned bylo jak prase
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:44
- Nahlásit
tak! právě jsem vyplodila germánskej a ftipnej navrch emil našemu panu účícímu, ovšem otázkou zůstává, zda to v němčině odpovídá tomu, co jsem měla v úmyslu napsat v češtině jehehehee mě to ba!
denyk
jasný, však jak píšu, je to jen o zkušenosti.
tož každej fungujeme jinak, to je jasný
...prostě
jsem zjistila, že mi ke štěstí stačí málo, procházka v lese,
zaměstnání, kde mě nikdo neprudí .
PŘESNĚ, včera prostě fakt bylo fajn, máma byla v dobrý náladě, psi fungovali, práce mi odsejpala, bylo to hrozně příjemný. Je ze mě spokojenej čelověk.
Vero
jsem si to přectavila a skládám se pod stůl.
no a co, dyž může bejt princezna s hvjézdou na čele, proč by nemohlo bejt Koláče s vokem na čele?
ostatně, když se na někoho koukáte z dostatečný blízkosti, má taky voko uprosřed čela.
mno, tak taková cíplá liška.... nebo suši.... to my s pejskem taky mocinky rádi.
můžeš sakra bejt zticha? nechci vědět co mě čeká,
esi by měl zábranu, nebo...
já ty iluze nemám. Jsou jedinci, který by zábranu rozhodně neměli.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:55
- Nahlásit
Maya
aha, tak to bych nejvíc potřebovala v létě na sekání trávy a to by zase bylo škoda peněz protože by to hned bylo jak pras
ne-e, přes to si přehodíš klidně škaredý triko
a skvělý je, že nemáš spocený záda.
já už bych bez toho nechtěla být.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
proč by nemohlo bejt Koláče s vokem na čele?
nebo s hounem
můžeš sakra bejt zticha? nechci vědět co mě čeká,
hehéééééééj, musíš být vždy připraven, pionýre!
Jsou jedinci, který by zábranu rozhodně neměli.
a podle čeho myslíš, že se to řídí?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:00
- Nahlásit
a hele, já mám hlavní auru zelenou a vedlejší bronzovou, to sou fakt moje oblíbený barvy http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/tajemno/37450-chcete-znat-barvu-svoji-aury-mame- navod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:01
- Nahlásit
Maya
uáááá reklama na kafeeeee ta je fakt uaaaa ale pripomenout si vtip pigi pigi pigi caj sem fakt nemusela
Vero
no voditko neznamena, ze se nezacne z niceho nic valet po zemi... grace se vali i na voditku furt v necem na zemi...
nojo, ale to uz musis nevratne vyzvednout i kdyz to nechaj na ty prodejne, ne?
to triko si jeste nezkousela, jaky je teda?
aby to odvádělo pot, vobepnutý to bejt musí. jj, presne, presne... a taky si kup volny triko, na to volnou mikinu a jeste v zime volnou bundu at to tam vsecko narves
jojo, maj secko hned pryc... ale vyjimecne jim jeste nespad celej eshop
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:03
- Nahlásit
Vero
no jo, ale to zase musí dost hřát ne? si to nějak nedovedu představit se třeba ve 30 stupních takhle oblíkat i když jako uznávám, že při těhle činnostech, kdy se člověk potí i na perdeli by to nepocení jistou výhodu mělo, ale jestli už to jako neni kontraproduktivní, že se jako navlíkneš až se potíš jak blázen, tak se navlíkáš do protipotícího oblečení
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:05
- Nahlásit
cernej caj
je to suprovej hodnej pef kdyz teda neni mimo, a celkem klidnej i se mi zdal.
to se tak hezky čte tohle klidnej se ti zdál kvůlivá těm tréninkům tam, tady už druhej den žere kočky, blbne s hračkama a skáče mi po hlavě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:09
- Nahlásit
Vero
a skvělý je, že nemáš spocený záda
jo, to bych taky jeste chtela videt, nemit zpoceny zada pod krosnou
Maya
hele ale i tak, pri sekani travy prece nemas travu i na brise ale max na nohach, ne? si kup zeleny a nebude to videt
me vysla fialova a vedlejsi oranzova... no ne ze bych fialovou nemela rada, ale asi mam i oblibenejsi barvy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:11
- Nahlásit
birma
ale jak tam tak hezky lezel, nebo jen stal ve dverich a koukal, kdyz nekdo sel a zase si tak klidne lehl to si muzu nechat zdat i s unavenou ferinou tohleto. Dokonce i muz sel necekane na navstevu, tak sem si rikala, co rekne na ciziho chlapa bez panicky a nic, se na nej prisel podivat a zase odesel si lehnout
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:14
- Nahlásit
PetraK
ftipnej navrch
se po-chlup
Je ze mě spokojenej čelověk
tak to má byť !
s vokem na čele?
kyklop
Vero
a skvělý je, že nemáš spocený záda
tak to je fajn...bohužel, když mám baťoh tak to nefungá
ikdyž baťoh prý má na zádech "Air shanell"nebo tak nějak
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:16
- Nahlásit
Maya
no jo, ale to zase musí dost hřát ne? si to nějak nedovedu představit se třeba ve 30 stupních takhle oblíkat i když jako uznávám, že při těhle činnostech, kdy se člověk potí i na perdeli by to nepocení jistou výhodu mělo, ale jestli už to jako neni kontraproduktivní, že se jako navlíkneš až se potíš jak blázen, tak se navlíkáš do protipotícího oblečen
já jsem si to taky kdysi myslela, ale není to tak.
sama si ráda právě v teplotách přes 30 ráda dám pod tričko ještě funkční tílko, protože pak po sobě nemám hromady potu a pocitem mi víc horko mi není, materiál je tenoučkej, prodyšnej, ani o něm nevím, funguje právě jak má.
žádný fůj zpocený záda v bavlněným triku, triko je na tom a necítím to mokro.
chce to někdy vyzkoušet. já jsem spokojená.
cernej cajo voditko neznamena, ze se nezacne z niceho nic valet po zemi
ale vidíš ho, ne?
nojo, ale to uz musis nevratne vyzvednout i kdyz to nechaj na ty prodejne, ne?
u zboží přes éšop objednané na prodejnu platí těch 14 dní na vrácení zboží stejně jako u objednávky domů, jsem se zrovna dívala na jejich podmínky. sama jsem to u nich teda nezkoušela ještě, ale normálně je to tak, že se mrkneš, a buď vemeš, nebo prostě vrátíš.
to triko si jeste nezkousela, jaky je teda?
mám jiný od materiál "sandra" a super- je to ten typ spíš spodní vrstva, že není tak pevný na venek, kdybys v tom chtěla lozit křovím a špínou. pěkně tenký, prodyšný, fungující.
tohle jsem na sobě ještě neměla, ale je to stejný materiál, jen jiný střih, takže očekávám spokojenost plnou.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:19
- Nahlásit
a my si teď f práci hrajem s týmtok
dnes tu byl pánové na revizi výtahu a mluvili jsme o houbách prý fšude rostou a já na to že né, že u nás né, páč nepršá ....
...po chvíli se ptali, co to vlastně vyrábíme, tak jsem jim ukázala mašinku a autíčka min a tak ten jeden říká:
Njn tady pršet nemůže, dyk vy si tu pořád hrajete
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
caj
denyk
s ba´tohem od Husky ty záda už zpocený fakt nemám- pokud není teda 35 stupňů.
a i tak je velkej rozdíl v tom pocitu, mokrá plandající bavlna na těle nebo funkční tílko pod tím, je to k nezaplacení rozdíl, pro mě
|
birma
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
tak to měl muž štěstí, prej tam byli večer nějací lidi v chodbičce, když jsem byla pryč a ty vyřval tak, že ani nezaklepali ale jinak to bude tím, že na rozdíl od Ferinky prostě neni hlídač
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:20
- Nahlásit
cernej caj
nemit zpoceny zada pod krosnou
njn já než jsem to nasmolila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:20
- Nahlásit
birma
novohradky asi nebudou nakonec stejne, tak nam ani nemusi byt lito, ze sme zvolili spis ten vandr... ale na jare by byli novohradky fajn, by se dalo spojit s dovcou... jestli muz bude menit praci, tak bude mit 14dni celozavodky v lete a tyden celozavodky na vanoce, tzn budu asi jeste vic dovoleny nez obvykle travit bez nej...
denyk
Air shanell"
Vero
jasny, vidim. Jen sem chtela rict, ze me pobavilo, ze feri, ktera se nevali se po celym dnu s valeckou zacala valet taky
aha, takze i do chladnejsiho pocasi klido jako "kosilku", supr
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:21
- Nahlásit
cernej caj
ha, takze i do chladnejsiho pocasi klido jako "kosilku"
přesně tak to používám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:29
- Nahlásit
denyk
Vero
ale tak jako jo, ten rozdil je obrovskej. Ale proste se mi jeste nestalo, abych nad 15stupnu nebyla na zadech zpocena pod krosnou. Ale jako s bavlnout se to proste srovnavat neda, je to hned pocitove suchy, neni to mokry jeste hodinu po sundani baglu, ani clovek nevnima ze to ma mokry kdyz se na to nesoustredi...
tak sem to zkusila objednat teda tak uvidim.
birma
no ani tu svou tlamcicku neotevrel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:32
- Nahlásit
cernej caj
se zbožím na prodejnu to je obvykle tak, že si ho tam vyzkoušíš a buď si ho vezmeš a nebo ho tam necháš
Vero
sama si ráda právě v teplotách přes 30 ráda dám pod tričko ještě funkční tílko
aha, tak to by teda ale měli vyrábět celý kombinézy, protoe jak je přes 30, tak já už se potím i absolutně všude
ale jo, může to bejt dobrý, ale nevím, asi bych si nezvykla se ve vedrech spíš přioblíkat než toho na sebe dávat co nejmíň
denyk
pěkný vláčky, to vyrábíte pro Němce a ti to pak draze exportujou k nám, že jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:38
- Nahlásit
Maya
no obcas je to tak, ze ti to jen vydaj a smitec...
jo a k tem mym paskum - kozeny 4cm pasek se stopama, vlkama a perickama s vlci sponou 61euro, pro muzika 3cm do obleku jen s par stopama a bez spony asi 20 euro, takze cenove nakonec i lip, jak bych cekala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:53
- Nahlásit
Rrrumstajn aury,
hlasani srustave je monotematicke, vse ok.
Tak co, uz ste obuty, obleceny, psove maji huby po hovnech vycisteny?
Blanokridla si, koukam, musela vyzehlit ten prusvih s kradenim zradla, ze se vcera chovala taak zpusobne.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:54
- Nahlásit
Maya
být tebou, vyzkouším nějakou akci, koupím tílko a zkusím na to sekání trávy použít. buď si to oblíbíš, nebo ne, ale chce to vyzkoušet. já jsem funkční prádlo dlouho považovala za pitomost na tahání peněz z lidí, až mě přesvědčil důvěryhodnej čék, ať si to zkusím- a fakt nelituju.
cernej caj
hodně taky záleží na zádech batohu, já jsem teď hrozně spokojená se zádama síťovanýma od Husky,stojí to za to i přes menší prostor, fakt to má hodně vliv a mužík už mi ho závidí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:55
- Nahlásit
Fifi
Tak co, uz ste obuty, obleceny, psove maji huby po hovnech vycisteny?
a monotéma je supééér
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 13:58
- Nahlásit
cernej caj
to jsou super ceny za ty pásky
Vero
být tebou, vyzkouším nějakou akci, koupím tílko
no možná se někdy dokopu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
uáááá reklama na kafeeeee
neeeeeeee!
Vero
a skvělý je, že nemáš spocený záda.
jo, jo jo!!
nebo s hounem
NE- NE-NE!!
musíš být vždy připraven, pionýre!
ne! jsou věci, který nechci vědět dopředu. fakt ne
a podle čeho myslíš, že se to řídí?
to nevim, Ešus je až na výjimky -taky jich pár na kontě má - a taky se vždy usmívám, jak se krásně válí, páč netušim, že zrovna v humusu - ale je jinak estét. Vodu miluje, ale loužím a bahnu se vyhne, Blanka je prasnice, která projde KAŽDOU louží, odevšad se napije a do bahna vleze se slastí, humus vyhledává, je to prostě prasnice
denyk
ščastný to lid
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:01
- Nahlásit
Fifi
hlasani srustave je monotematicke, vse ok. moc dobre zpravy, moc
Vero
buď si to oblíbíš, nebo ne, presne, a za cenu kolem 300 si myslim, ze to ma smysl zkusit.
se zádama síťovanýma od Husky
ale tak zrovna sitovany zada bych vazne nechtela. Ne kvuli tomu prostoru, ale meni to teziste mirne prave toho baglu, do cehoz bych nesla u neceho vetsiho nez na jednodenni vylet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:02
- Nahlásit
Fifi
Blanokridla si, koukam, musela vyzehlit ten prusvih s kradenim zradla, ze se vcera chovala taak zpusobne.
byla tááááák miloučká, myšlenky mi četla, s psejkama komunikovala, pipi moje zlatá prasnicovatá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:04
- Nahlásit
mám obě aury pětky, tedy modrou, prej mám bejt
Rádce, učitel, cestovatel a hledač moudrosti
to psal matla nějakej .
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:08
- Nahlásit
cernej caj
Ne kvuli tomu prostoru, ale meni to teziste mirne prave toho baglu, do cehoz bych nesla u neceho vetsiho nez na jednodenni vylet
fakt? a co to dělá?
já netahám bágl víc jak na 1 den, tak jsem nestihla zaznamenat tenhle rozdíl.
|