| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:22
- Nahlásit
hm, nenasla sem v brne ale zkusim napsat vyrobci. S mym kopytem to na blind po netu nevidim. A navstivim jeste canis u nas a uvidime
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:54
- Nahlásit
rumštajn
koukám trek byl nějaký unikátní a zrychlil krok i doma
cernej caj
sorry za vtip, ale fakt tě lituju, to je jedna z nejstrašnějších nemocí co znám, tak snad už ti bude dobře
ty boty vypadaj super a jsou levný, ale pochybuju, že je u nás budou prodávat, kde se kupujou takovýhle botky, v nějakým sportu?
birma
Adam bych řekla teďkonc vypadá mnohem spokojenějc nebo veselejc nebo jak bych to řekla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:55
- Nahlásit
ježíš su blbka, koukám ty boty jsou pracovní, tak to asi tam někde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:02
- Nahlásit
a hele, já už našla obchod, kde u nás ty bennon prodávaj, já mám teda radši botky kotníkový, myslíte že tyhle jsou blbý? se tady tuším psalo, že Vibram klouže???
http://www.totalprotect.cz/pracovni-obuv-bennon-fi lipo-02
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:06
- Nahlásit
Maya
vypadá mnohem spokojenějc nebo veselejc nebo jak bych to řekla
míň vyplašenej?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:07
- Nahlásit
maya
Pobavilo me to
Ja na ty vysoky koukala taky. Vibram opravdu klouze. Tzn davat bacha kdyz bys sla treba po dlazbe ale jinak to venku dle me nepoznas. Ja napisu u tech vysokejch o vahu bot a zda tam strcim 9,5cm sirokou nohu... Pac na treku sakra poznate botu co ma 400g a co ma 700g
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:26
- Nahlásit
birma
ty fotky s tou mlhou sou supr. Jak si rikala, ze to s ni bylo krasny, uplne to tam s ni vidim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:39
- Nahlásit
birma
míň vyplašenej?
no přímo míň vytřeštěnej řekla bych
cernej caj
bys sla treba po dlazbe
no mám novou dlažbu před vchodem do baráku, nerada bych byla první, kdo tam hodí držku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:41
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Natuty to byly ty špendlíci včera. a pomohla asi moje brkaše s mrkvou. Dnes vytvořil Hošikus houno jak cep, majznout s tím někoho po makovici, má to za sebou . Huž zase vrtí chvostíkom a očička má veselý. A Blance nastane pravděpodobně zostřený řežim, krůtě hnusožravý. Už mám kolty proklatě nízko. A ráno jsem ještě stihla propasírovat tu špendlikatou mamrdláďu. Dnes bude finální fáze, jsem na sebe zvědavo, ještě nikdá jsem to nevyráběla.
jak je ti ČERNEJ ČAJI?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:42
- Nahlásit
birma
hele ho hošíčka, jak se pěkně vyzměnil vypadá jako děsně důležitej profesůr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:47
- Nahlásit
radanova
y si rada s babcama poudam,
já ne-e. spešl teď ne-e. tam do toho místa jsem zamířila záměrně, byla tam kočka, já měla Blandíru na vodítku- ideální situace. A paní mi jí hatila. Jen to že byla hodná jí zachránilo život, bejt někdo otravnej nehodnej, zemřel
pinavy a mokry jedem domu natočenej travnik
pardon
birma
heej, tam je moc krásně teda. A Adama už je kus chlapa, fakt. jak bylo, jak sis to užila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:56
- Nahlásit
Maya
ale zase kdyz to vis, budes chodit opatrne. taky zalezi, zda je uplne hladka nebo nejaka zdrsnela. Jen proste na to nenabehnout, kdyz mas mokrou podrazku. kdyz je sucho, tak ti to klouzat nebude a kdyz je mokro, tak proste pudes pomalu
PetraK
tak to je supr, ze hosikus je uz v pohode holt ty spendliky musis hlidat at jich nezblajzne moc. Co na blanimiru chystas?
jo a je mi vyrazne lip, i teplota trochu klesla mozna, ze se dneska i vypravim na prochazku uz.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 09:58
- Nahlásit
cernej caj
ty fotky s tou mlhou sou supr.
a na živo to bylo milionkrát hezčí
PetraK
jak bylo, jak sis to užila?
užila jsem si to úplně skvěle i když to bylo dost namáhavý (tréninky 2x denně 2 hodiny), mám pocit, že jsme odvedli kus práce a mám od Wami danej směr kam a jak pokračovat, takže se mi splnilo všechno co jsem chtěla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:00 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
je mi vyrazne lip,
tak hurááá, nic to nebylo
PetraK
Ešus taky v pohodě, tak to je sůůůpr
Fifi
monotéma pokračuje a hodíš Aginu, aby nevybíhala.- vše je sůůůpr
Maya
já vysoký botky celkem nemusím, takže neposoudím...
zaujaly mě na tom odkazu tydlety, ale už nejsou Bennon a o pětikilo vejš, zas maj gore membránu
¨http://www.totalprotect.cz/obuv-trekking-nanga-go re-tex
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:01
- Nahlásit
birma
takže se mi splnilo všechno co jsem chtěla
no primááááá.
a Adámkův portrét je úžasnej, moc prima proměna
na fotky mrknu později, mám praconával
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:03
- Nahlásit
on ten odkaz nende, tak tadyk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:10
- Nahlásit
Vero
taky pěkný botky, asi budu muset vyrazit někdy do krámu to okouknout naživo, jestli je tam maj teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
holt ty spendliky musis hlidat at jich nezblajzne moc.
to bude kapek problíém, chodí si je trhat
Co na blanimiru chystas?
klacek! tim jí přetáhnu a bude hotovo
jo a je mi vyrazne lip, i teplota trochu klesla
tak to je dobře, moc to s tou aktivitou nepřeháněj, ale stejně bych uvažovala o odběru vzorkůch.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:27
- Nahlásit
birma
mám pocit, že jsme odvedli kus práce a mám od Wami danej směr kam a jak pokračovat, takže se mi splnilo všechno co jsem chtěla
to je paráda!!!! Jsem zvědavá, jak budeš referovat.
Vero
Ešus taky v pohodě, tak to je sůůůpr .
jo dali jsme si ještě jednu procházku večír a spal pak už stočený do klubíčka, tak jsem se uklidnila. Ale ne úplně, spala jsem tak trochu na jedno ucho/voko.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:44
- Nahlásit
Vero PetraK
k dr zitra rano, dneska je tam odpo a to nebere vzorky, pac i mamka rikala, ze kdyz to postihlo dalsich minimalne 6 lidi, bylo by lepsi minimalne aby se nejaka salmonela atd vyloucila.
Vero
vsecko chodis v nizkejch? taky hodne uvazuju, ze vyradim kotnikace (krome zimy teda, kvuli snehu) a zkusim nizky boty... ses s nizkejma zadobre i v terenu kvuli tune bordelu, co ti tam napada snaz?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:48
- Nahlásit
PetraK
Jsem zvědavá, jak budeš referovat.
tak to abychom někam zašly
cernej caj
bylo by lepsi minimalne aby se nejaka salmonela atd vyloucila.
nestraš! já doufám, že akorát nepřevařili vodu na čaj, páč mě nenapadá, co jinýho bychom tam měli všichni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:50
- Nahlásit
cernej caj
birma
vono i vobyčejná střevní chřipka je přenosná dotykem, ani to nemuselo bejt z vody, mohl tam přijet jeden člověk nakaženej, možná s malejma příznakama a pak stačí když sáhneš na něco po něm a máš to taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:51
- Nahlásit
cernej caj
k dr zitra rano,
hodná holka! dostane pičkůtek, až jí bude ešče líp. zatim prt.
birma
zašly
musíme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 10:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
vsichni sme pili tu vodu co tam tekla z kohoutku. Taky sme vsichni byli v nedeli v kolibe na jidle... minimalne teda 2 spolecny veci, co ste meli vy z tabora se mnou. A navic dokazes si predstavit neprevarenou vodu na caj ?
edit
Maya
no to je taky supr zprava teda. Na ty aktivity karticky nas sahalo fakt hodne
jo a probrala sem fotky. zbylo jich 100... snad z nich zvladnu udelat aspon 75
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 11:00
- Nahlásit
cernej caj
dokazes si predstavit neprevarenou vodu na caj ?
ajo!! aaačkolif - kdyby ten čaj byl granulaný, tak klíďo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 11:01
- Nahlásit
cernej caj
vsichni sme pili tu vodu co tam tekla z kohoutku
já ne a ještě někdo říkal, že ji taky nepil
Taky sme vsichni byli v nedeli v kolibe na jidle...
ale mě bylo blbě už v neděli před obědem...
navic dokazes si predstavit neprevarenou vodu na caj ?
jo, taky doma občas vypnu konvici dřív, než to doleze k varu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 11:08
- Nahlásit
cernej caj
vsecko chodis v nizkejch? taky hodne uvazuju, ze vyradim kotnikace (krome zimy teda, kvuli snehu) a zkusim nizky boty... ses s nizkejma zadobre i v terenu kvuli tune bordelu, co ti tam napada snaz?
kromě na sněhu, chodím v nízkejch, ke kotníkáčům už se nevrátím. v nízkých se mi výrazně íp chodí, nepadá mi do toho nic (nebo jsem si nevšima rozdílu v tomto ohledu).
ono se říkalo, že je lepší mít zafixovaný kotník, ale mně postupem zkušeností přijde, že naopak je bezpečnější moct nohu svobodně ohýbat a reagovat na ten terén.
hele emáš kontakt na ty jiný lidi? třeba se někdo už nechal vyšetřit a vědí.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 11:10
- Nahlásit
PetraK
birma
v čem máte ten rozpor ohledně jedení binců?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 11:10
- Nahlásit
birma
ti bylo blbe uz v nedelu dopo? wami psala, ze ji nepila. Ale zase je divny, jestli bylo vsem blbe az v nedeli?
pac vy ste tam ten caj pili celej tyden, zatimco ja tu vodu z kohoutku ve velkym pila uz od ctvrtka...
to je fakt, ale musi to mit 100°C? nestaci treba i 80 na to?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2013 11:13
- Nahlásit
cernej caj
ti bylo blbe uz v nedelu dopo?
jj i jsem ti to říkala, že si myslim, že je to z tý nezdravý stravy tam. Ale fakt je, že oproti vám jsem hodně v pohodě...
|