| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 07:42
- Nahlásit
a supr, ze knizka dobra to se uz moooc tesim.
Tady poprcha od pondeli, vcera se valela takova ta podestova mlha po polich, fakt pekny to bylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 08:22
- Nahlásit
denyk
ale už by to chtělo zapršet,
si děláš srandu??? tady začlo lejt v neděli po obědě a ještě v podstatě nepřestalo
a kosa jak blázen, v tričku a bundě mrznu, mám objednaný kamna, ale budou až za měsíc a půl, tak doufám, že do tý doby bude ještě trochu teplo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 08:25
- Nahlásit
Maya
Cim ste topili loni? To uz nemate? U nas taky chladno.
Su doma do pondeli. To budou i vysledky. Radost z toho nemam ale zas hladova a bez cukru makat hlavou... Taky nic moc. Docela me vycerpala i cesta k dr, hlava se me trochu mota... Musim si sladit caj at mam aspon trochu cukru asi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 08:43
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Fčéra byl úžasnej den, děti moje!! Vyrazili jsme si do polích fšicí čtyři. čokli lítali jak splašilý, Hošikus se slastně válel, už je zase uvolněnější, supr to bylo. Když jsme došli dom, přišla akurát máma na návštěvu a děsně prima večer jsme si udělaly. Hezky jsme si pokecaly. Já přitom zpracovala tu tunu masa co jsem dotáhla pro lidije a čoklidy, a dvě tuny zeleniny, dovařila tu mamrdláďu - mou první v životě, je to vánoční mamrdláďa, tak doufám, že se mi povedla a ztuhne, jestli ne, mám plán, nasypu do ní vijágru a vono to ztuhne . Pozvala jsem mámu na véču, čoklidi se šmajchlovali, dobře bylo. No a pak jsem si dala dělenou noční vycházku čoklidí. Nejdřív jsme šli s Hošikusem a lovili jsme bobřika mlčení. říkala jsem si, že musí mít plný zuby toho, jak teď musím s blanimírou furt mluvit buď jí upozorňuju, že to ne-e a nebo jí zase chválím. Byli jsme zvyklý s Hošikusem bejt taková spíš tichá dvojka. Tak jsme si to včera užili, promluvila jsem na něj za celou tu dobu jen dvakrát a šli jsme tam, kam velel on. Moc prima to bylo. No a pak jsem to otočila a vzala Blandíru. Mile mě překvapila, byla moc poslušná a vnímavvá, DOKONCE JSEM JÍ ODVOLALA OD JEŽKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Moc jsem byla radostná, moc jsem jí chválila. Potřebovala bych se fakt rozdvojit, oběma psům naprosto vyhovuje, když se věnuju jen jim, oba jsou to individuality a ne smečkový čoklové . No jakej pán, takovej péf
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 08:45
- Nahlásit
Maya
tady začlo lejt v neděli po obědě a ještě v podstatě nepřestalo
okej (doufám že mě slyší ti kdo to počasí řídí)
chtělo by to déšť do Prdelajz kujůůů
u nás jen trošičku mrholilo, v neděli myslím
ale kosa je taky, fčéra na pifku mi byla ziminka
i v mikině
cernej caj
Radost z toho nemam
jj to chňápu, ale tělajz asi potřebuje trochen odpočinek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 08:49
- Nahlásit
denyk
takže Ešus nesbírá ze země.
ne, ale pochopitelně jako štěně tendence měl. A právě kvůli svinskejm travičům jsem po tomhle hodně šla a hodně to učila. Nevím, třeba mám blbej postoj, názor, ale tohodle se zkrátka bojím a chci mít jistotu co největší, že ho nemusím hlídat.
Zrovna včera jsem si to fakt uvědomila, jak jsem ho dobře vychovala, je na něj spolehnutí.
Jeho matinka s oblibou pojídá kobylince
po tom šla Blandíra taky, ale to se nějak podařilo - zatím.
Nejdůležitější je nikoho nepředělávat k obrazu svému....ale
to už víme dávno
no já jsem si včera říkala, že až bude nějaká anketa vo tom, co má a nemá dělat pořádnej partner, tak jim tam napíšu, že třeba to, že když se partnerka potkává ve dveřích, páč toho má hodně a on jde a aniž by mu někdo něco musel říkat, vyndá tak nějak mimochodem nenápadně z pračky prádlo a i ho DOBŘE pověsí, tak to je pořádnej partner, vo kterýho se může člověk opřít. Brtnik dnes dostane medajlu a řád
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 08:50
- Nahlásit
PetraK
vyhovuje, když se věnuju jen jim
u nás to tak asik taky tak je, třá v sobotu jak lítal se šedifkou,
chtěla jsem jí pohladit a jak se ke mně blížila, chtěl být dycky
u mě blíž jak ona a rval se mi na klín
Ony jsou ty pižlata asik fšicky stejný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:16
- Nahlásit
cernej caj
Cim ste topili loni? To uz nemate?
no v kotli uhlím, to samo máme, ale to zatápíme až bude mrznout venku a ne v srpnu, ale v kamínkách se bude moct zatopit kdykoliv žejo
Su doma do pondeli
tak ses dokopala k doktorovi? ono je to lepší když tě to furt nepřechází
denyk
chtělo by to déšť do Prdelajz
vy v Prdelajz máte asi něco extra, asi něco jako Morava, protože co vim, tak v Čechách leje od neděle všude
PetraK
DOKONCE JSEM JÍ ODVOLALA OD JEŽKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
teda super, se mi zdá, že na útulkovýho psa je v podstatě bez problémů co?
akorát teda že už rajzujou ježci, tos mě nepotěšila, budu muset konečně objednat ty pipety, až k nám začnou lejzt a Kim je bude tahat v držce, tak nerada bych měla zablešený psy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:18
- Nahlásit
denyk
Problem je, ze telajz potrebuje ten oddech az moc casto uz sem v unoru ci breznu nekdy byla tyden doma a k tomu jeste sem byla kvuli tomu ze mi bylo blbe doma asi 4dny uz letos. Doufam, ze me nevyhodi z prace ze su letos furt nemocna. Jak hypochondr uz rozhodne mi to stresy z prace dost zvysuje, to, ze je toho na me moc a pak su doma a chybim tam a pak je toho na me 2x tolik jak se vratim at dozenu resty...
Petrak
To je supr ze ste si s hosickem udelali chvilu ticha musel mit radost kluk usata
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:24
- Nahlásit
Maya
Aha takhle, tak to jo. Tak to snad se jeste otepli. Teply zari by bylo supr.
Koupila sem si mrkev s celerem na svickovou. Proc nemaj nikde samotnou mrazenou mrkev v kostkach?
U nas je fakt luxusne. Max kape nebo mrholi, posmourno... Krasnej podzimni tyden a ja nemuzu s psama ven
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:26
- Nahlásit
Maya
vy v Prdelajz máte asi něco extra
my jsem už téměř f NDR tak asik proto
lejzt a Kim je bude tahat v držce
blé, to mi minulý týden vyprávěla kámoška, jak ježka rozsápala
její šarplaninka, to musel bejt masakr
A k ježkům (mořským) mám hezkou historku.
Je to 15 let co jsme byli v Chorvatsku v kempu a lidi měli furt tendenci lovit mořské ježky a nechávat je sušit u borovic a navíc v blízkosti stanů, smrad raději ani nepopisuju .
A neteři byli 3roky a našla jednoho takového ježka, na kterém už si pochutnávali mravenci (chudák)
Běžela přes celej kemp a křičela:
"Mamíííí, mamíííí, mravce zožrali ježka, ale nič mu neurobili"
(njn ježek vypadal furt jako živej, tak to takhle formulovala)
Dnes jí je 18 a když jí to připomenu, moc mě miluje
cernej caj
telajz potrebuje ten oddech az moc casto
hm to je blbý, chtělo by to možná něco na imunitú.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:41
- Nahlásit
nebo min stresu v praci sice na jednu stranu lepsi sef, ale na druhou hafo vic prace a casto ne prijemne. Ale je fakt, ze se mi ted vic nez driv stava ze vstavam do prace uz s nechuti co tam zas budu resit...
Nastesti moji psi jezky v tlame jeste nenosi. A nechapu proc u more lidi ty jezky jako susi a trapi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:45
- Nahlásit
denyk
mi minulý týden vyprávěla kámoška, jak ježka rozsápala
její šarplaninka,
fuj, to by mě kleplo, Kim je naštěstí jen nosí, ježkům nic není
nechávat je sušit u borovic
taky fuj, kdysi kolegyně si takhle přivezla sušenou hvězdici, mě to teda přijde krutý
Dnes jí je 18 a když jí to připomenu, moc mě miluje
to si dovedu představit
cernej caj
bejt tebou tak zvolním celkově tempo a jak píše denyk chce to asi posilovat imunitu, jinak budeš za 10 let v kelu, protože to pak je obvykle i člověk co je v mládí v pohodě, natož nějaký takový marůdek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:52
- Nahlásit
denyk
Ony jsou ty pižlata asik fšicky stejný
rozcapený
a jak se ke mně blížila, chtěl být dycky
u mě blíž jak ona a rval se mi na klí
jojojo,znám. včera jsem nečekaně skončila na bobku na levý noze zasednutá Hošikusem hrošikusem a na pravý Prasimírou obecnou
ale tohle je trochu ještě o něčem jiným než o pozornosti jako takový, oni se prostě vyladí a fungujeme jinak. U Ešusa mě to tak nepřekvapuje, měli jsme to tak vždycky, Blanka mě překvapila, bylo to včera úplně totožný, nečekala jsem, že to bude mít i ona takhle. Jednak pro to,že mě ještě nemůže brát tak jako Ešus a hlavně ona má jinou povahu, Ešus je v něčem introvert, je rád sám s námi - ne kvůli tý pozornosti, ale prostě je rád s námi sám stejně, jako my s ním - nevim jak to popsat hernajs, prostě užívá si ten klid a to že jsme pospolu. a ona včera dělala to samý a přitom ona je těžkej extrovert a společenskej tvor.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:58
- Nahlásit
rumovej štájn
klimatex má všecko za půl, kdybyste někdo chtěli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 09:59
- Nahlásit
petrak
Tak i ten extrovert obcas potrebuje trochu klidu a ticha a takove te tiche soudrznosti fakt vam to spolu klape moooc dobre celkove
Denyk, maya
A ta imunita se posiluje cim? Vitaminama? Studenejma sprchama?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:00
- Nahlásit
Fšicí mi dnes záviděj moje červený šle!! chá! jsou skvostný! dokonce i náfštěva z hradu! pravila si ce, že jako červený šle k černýmu autfitu, co to jako dneska je? Sem řekla, že mám depresu, proto mám červenou barvu
Maya
teda super, se mi zdá, že na útulkovýho psa je v podstatě bez problémů co?
to jako bez debaty, podívej co musí řešit Birma - já nic. De facto. a to jsem zapomněla, že jsme včera ještě potkaly smečku pudlic, dala jsem jí na vodítko a tak jsme tam s nima tak nějak postávaly, očuchávaly se, my tlachaly s paničkou. Nechtěla je papat, byla skvělá.
akorát teda že už rajzujou ježci,
u nás rajzujou celý léto.
cernej caj
Su doma do pondeli. To budou i vysledky.
To je moudrý řešení. tak snad se to do pindělí srovná, dali ti něco, a nějaký doporučení?
Docela me vycerpala i cesta k dr, hlava se me trochu mota..
hele a ty brambory třebas? Nebo mrkev jen ve vodě podušenou? to nejde?
rozhodne mi to stresy z prace dost zvysuje, to, ze je toho na me moc a pak su doma a chybim tam a pak je toho na me 2x tolik jak se vratim at dozenu resty.
moc začarovanej kruh
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:00
- Nahlásit
cernej caj
Maya
mně je z lidí co sušej ježky hvězdice atd...taky na blití
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:02
- Nahlásit
Vero
Des nakupovat?
Ja si ted cestou na bus koupila v takku ve vankovce 100% bavlneny tilko za 99kc. Je dlouhy tak do pul zadku tak supr i na zimu do kalhot.
Na ten klimatex cihnu kvuli zateplenejm gatim ale asi se nedostanu vyzkouset
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:08
- Nahlásit
cernej caj
To je supr ze ste si s hosickem udelali chvilu ticha musel mit radost kluk usata
jo jen jsme tak courali prostorem, já šla kam on potřeboval a bylo gůt. I pro tyhle momenty budu vždycky po poslušnosti psa dupat, aby mohl být na volno a svobodnej, bejt prostě pes, kterej jde tam kam chce a ne kam vodítko a pánik dovolí. Vidím prostě ten rozdíl,když musím vzít Blandíru na vodítko v situacích, kdy jí nevěřím a on je na volno.
Koupila sem si mrkev s celerem na svickovou. Proc nemaj nikde samotnou mrazenou mrkev v kostkach?
proč sis kubo nekoupila NORMÁLNÍ syorovu mrkvu?
a ja nemuzu s psama ven
vydrž, budou hezčí dni až bude babí léto, užiješ si to.
A nechapu proc u more lidi ty jezky jako susi a trapi
protože sou kreténi všivý
a až ti bude dobře, dojdi si koupit echinaceu a začni jí brát, než přijde podzim. Tinkturu. ne čaj.
.
Tak i ten extrovert obcas potrebuje trochu klidu a ticha a takove te tiche soudrznosti
hm vidíš, to máš čéče pravdu.dík.
denyk
mi minulý týden vyprávěla kámoška, jak ježka rozsápala
její šarplaninka,
hrozná představa, jestli mi tohle čeká, bude mít Blanimíra posvícení, jsou věci, přes který u mě nejede vlak, ať je odkudkoliv.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:12
- Nahlásit
cernej caj
mají za půl i v éšopě
a můžeš objednat vyzvednutí na prodejně- tak tam nemusíš dnes, ale nevyprodají ti to a je to jen 40 kč navrch.
triko za sto? dobrej kauf
s tou imunitou to máš těžký no, záleží taky, co ti bejvá?
a ten stres, to je mor.
na druhou stranu, někerejm lidem prostě "něco" bejvá častěji a podle mě se to extra ani nedá měnit, ani to neznamená, že za 10 let budou na huntě, prostě jsou citlivější a častěj jim něco je a netřeba to hrotit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:13
- Nahlásit
denyk
My jako decka sbirali jen co sme nasli ususeny na plazi. Ja chapu, ze to napadne decko. Nechapu, ze to delaj i dospeli nebo to deckam tolerujou a dovoli...
Petrak
Cerveny sle musi byt supr
Jojo, zacarovanej...
Mam atb, dietu (tak to i bez dr), nasla sem si ze celer je jak mrkev tak mam smes pod svickovou mrazenou a mrazenej spenat az bude trochu lip, ten je prej taky dobrej. K tomu mam rohliky a rejzu a jabka. (ovoce prej jabka, banany jo kvuli pektinu)
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:14
- Nahlásit
PetraK
zas pěkný hlásání, to je fajn
a co Fifi a její marod? furt monotéma, doufám?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:14
- Nahlásit
cernej caj
Mam atb
a našli ti něco?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:18
- Nahlásit
petrak
Pac mrkev meli fakt echt hnusnou v tesku dneska zaparenou v pytlikach, volnou sem nenasla
Vero
Jojo, nekdo je citlivejsi, to ja su, ale letos uz mi to prijde jako extrem. Nechcu se kvuli svymu obecne citlivejsimu organismu jeste taky bat o praci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
Mam atb
mno, to sis možná pořídíla to co Brtnik tehdá - horší sestra salmonely. Nezapomeň pak, až atb dobereš a budeš bez diety se rvát bílejma džogrtama, ano?? dlohodobě, protože i ty jsou dobrý na imunitu, seštelujou ti ju zase zvnůtra.
jestl můžeš - tedy smíš a máš možnost někde ještě koupt, koupila bych tu mrkvu čerstvou. dělala jsem jí brtnikovi na vodě v pařáku v množství co zvládal, měl hroznej hlad, chudák.
Pac mrkev meli fakt echt hnusnou v tesku dneska zaparenou v pytlikach,
aha, fuj.
Vero
zas pěkný hlásání, to je fajn
byl to včera úžasnej den. Já vím, že se nic supr nestalo, ale byl takovej jako hodně naplněnej a děsně příjemnej. Prostě šťastnej neobyčejně obyčejnej den.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:22
- Nahlásit
Zdravim, prolítávám času nemaje.
cernej caj
tak ať je brzo líp! Vylež to a pak ta echinacea je dobrej nápad. A možná se zamysli nad jídelníčkem - třeba přidat nějaký libový maso nebo tak něco, to by taky mohlo pomoct.
PetraK
Blanimíra je úžasná!!
Ale teda nemám pocit, že já bych měla tu nejhorší katastrofu, co mě mohla potkat, jsou na tom lidi i hůř
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:23
- Nahlásit
cernej caj
imunita-vitamínama, bylinkama...
Ikdyž spíš vitamínama v ovoci a zelenině...
teda Mudra mi dycky říká, že vitamíny syntetické jsou jen
reklamní tah.
mrkni třeba tadyk:
http://www.nadeje-byliny.eu/
Co se týče Klimatexu máte něco od nich a spokojenost?
Já stejně přes net nakoupím jen tričky, páč gatě zasejc budou krátký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:23
- Nahlásit
vysledky budou v pondeli. Ze to je atb sem zjistila az v lekarne ale zas jestli dr vyhodnotila 39,5 2 dny, prujem furt i ted, bolestivy bricho na ohmat a prujem do hodiny po i pidi jidle a dalsich 7 postizenych, tak to asi muze vyhodnotit na atb, ne? Nejsu zastance atb na kazdou virozu ale ja uz atb nemela snad roky tak me to jednou snad nezabije
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:25
- Nahlásit
birma
Blanimíra je úžasná!!
myslíš, když se 2x za sebou vyválí v hovně, nebo když jí 2x za sebou páčim huby toust?
Ale teda nemám pocit, že já bych měla tu nejhorší katastrofu, co mě mohla potkat, jsou na tom lidi i hů
ale tak jasně, nicméně ten rozdíl tam nějakej přeci jen bude.
|