Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:26
- Nahlásit

Co se týče Echinacei-byla bych opatrná.
Jedna babka kořenářka radí nejíst, páč když jí dobereš,
bývají lidé za nedlouho opět nemocní, je to fakt vyzkoušený.

Ale nechci být za nejchytřejší. Je to babská zkušenost.
Já bych doporučila třá APIGLUKANY
http://www.apiglukan.cz/

Maya
Člen
- Nahlásit

tak sem měla rozepsanej příspěvek a vypli proud, tak nic

Vero
Člen
- Nahlásit

PetraK
Prostě šťastnej neobyčejně obyčejnej den.

to se právě moc krásně čte ty šeš taky šťastnej čék

cernej caj
ale letos uz mi to prijde jako extrem

tak vono, máš roky lepčí a hroší.
změna v práci = stres = citlivej organismus víc reaguje. to bé zas dobrý, určitě.
kup si pangamíny a zobej při atb a poté ještě víc, živý jogurty atd (až ti nebude kručet), protože atb spolehlivě vytlučou zbytek imunity a musí se to zas doplnit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:27
- Nahlásit

cernej caj

tak to asi muze vyhodnotit na atb, ne?

já si myslím, že se bojí aby to nebyl campylobakter, nebo jak se ta sviň jmenuje.

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

denyk
Co se týče Klimatexu máte něco od nich a spokojenost?
za mně spokojenost, jsou z levnějších a zároveň to fakt funguje, to funkční prádlo

cernej caj
Nejsu zastance atb na kazdou virozu ale ja uz atb nemela snad roky tak me to jednou snad nezabije

souhlasím, ono je teda sice lepší dávat atb cíleně než širokospektrálně, ale zas než čekat na výsledky, je to takhle lepší. zabít vetřelce

PetraK
myslíš, když se 2x za sebou vyválí v hovně, nebo když jí 2x za sebou páčim huby toust?
úpa nejlepší je páčit z huby hovno, věř paní, věř!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

denyk

no mě i mámě echinacea pomohla.

Vero

ty šeš taky šťastnej čék
tak to jako bez debaty, a děsně si toho vážím, dokonce si přesně pamatuju jak jsem si to ve dvaceti uvědomila. Byl to úžasnej pocit a jsem hrozně ráda, že mi nějak něčím bylo umožněno se to dozvědět a uvědomit si to, protože to je super dárek takováhle věc. že člověk může bejt ščastnej jen tak, prostě jen tak, nemusí k tomu bejt příčina je prostě "jen" dobře. ůůůůžasný. A přála bych každýmu aby si to mohl uvědomit, jako doopravdy uvědomit, nejen si to tak nějak říct.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:32
- Nahlásit

Vero

úpa nejlepší je páčit z huby hovno, věř paní, věř!

fuj, tak s toudle variantou jsem nějak zapomněla počítat.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:34
- Nahlásit

cernej caj
já si kupuju v lékárně na imunitu Imunostim a nebo něco podobného a k atb laktobacily, já na ty přírodní preparáty moc nejsem

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:36
- Nahlásit

PetraK
že člověk může bejt ščastnej jen tak, prostě jen tak, nemusí k tomu bejt příčina je prostě "jen" dobře.

já to nemám vrozený, mám to v procesu učení, tak asi ne tak často a taky nejsem ten akčňák, tak podoba je mírnější - ale i tak a považuju za dar už jen zjistit, že to tak může bejt

fuj, tak s toudle variantou jsem nějak zapomněla počítat.
heh, počítej, nebo bé Blanimůra o krok napřed!

Maya
k atb laktobacily
já taky, ale voni jsou drahý jak vepř a možná zbyteční hlavně

na imunitu si všici chválej, z chemickejch treperátů, třeba preventan.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:40
- Nahlásit

birma
Mas recht s adamkem, je to suprovej hodnej pef kdyz teda neni mimo, a celkem klidnej i se mi zdal. A usla si s nim taky kus cesty, aby byl takovej jakej je, v jinych rukach by moh bejt klidne vetsi katastrofa nez kdyz sis ho vzala
Na tu echinaceu cihnu

Denyk
Mam naky trika, nejsou spatny, mikinu a mela sem podvlikacky v zime na kolo. Za tu cenu si myslim, ze to odpovida, trika prijemny na noseni. A sportovni podprdy. Taky prijemny ac mam radsi spis klasika kosickovej strih.

Zeleninu, ovoce bastim kazdej den skoro, je fakt, ze flak libovyho masa casto nemam. Na ten web mrknu. Mrkev zaukoluju muze.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:42
- Nahlásit

vero, petrak
Nebo bude blanimira o krok napred

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 10:56
- Nahlásit

Vero

a považuju za dar už jen zjistit, že to tak může bejt

jo!! je to fakt skvělý a já jsem de-facto ščastná dvakrát- jednak, když si to ščestí uvědomim a druhak, že jsem si to mohla uvědomit

, počítej, nebo bé Blanimůra o krok napřed!

hele, v tomhle případě nehodlám asi jednat vůbec, mám svoje limity za který nejdu, mezi ně patří hovno amrtvola

cernej caj

blanimira o krok napred

tak v tomhle bezpochyby bude. S Ešusem jsem měla ščestí, párkrát jsem to houno viděla dřív a využila toho. Tetkon bych potřebovala bejt kyklop. Jedno voko Ešus, druhý Blanimíra a třetí aby hledalo houna a odpadky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:02
- Nahlásit

PetraK
párkrát jsem to houno viděla dřív a využila toho. Tetkon bych potřebovala bejt kyklop. Jedno voko Ešus, druhý Blanimíra a třetí aby hledalo houna a odpadky

no ja su rada, ze me snad po hounech nikdy nejak moc nesli, ale je fakt, ze co sme meli jednu seltku, ta po nich jako stene byla jak pominuta

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
ze me snad po hounech nikdy nejak moc nesli,

tak ani Ešus nebyl nějakej extrémista, to spíš tak jako v mezích toho co štěně, mladej pes zkouší. to bylo spíš moje štěstí, že to takhle dopadlo. právě s Blanimírou se vracím k tomu co bylo s Murphym. Vlastně - nojo! Vona je celej Márfy!!! to mi nenapadlo!! jen teda ty papuče nenosil von se do nichobouval

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:08
- Nahlásit

Vero
a zároveň to fakt funguje, to funkční prádlo
tak vo to jde díky

hovno jsem z huby štěněti taky páčila...lidský dokonce

PetraK
no mě i mámě echinacea pomohla
jasný, však jak píšu, je to jen o zkušenosti.
Já to nechci nikomu cpát, ani ty glukany, nejsem dýler
ničeho

že člověk může bejt ščastnej jen tak
tohle znám....já na to přišla později, vlastně až tak
nějak v tý době když jsem si pořídila Bukíse....prostě
jsem zjistila, že mi ke štěstí stačí málo, procházka v lese,
zaměstnání, kde mě nikdo neprudí .

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:22 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

denyk
lidský dokonce

tak, vo jakejch jinejch tadyk vedem debatu??????????

PetraK
Jedno voko Ešus, druhý Blanimíra a třetí aby hledalo houna a odpadky
jsem si to přectavila a skládám se pod stůl.

mám svoje limity za který nejdu, mezi ně patří hovno amrtvola
mno, tak taková cíplá liška.... nebo suši.... to my s pejskem taky mocinky rádi.

edit- předevčírem mě mužík dostal žaludek do kolotoče úvahou, co by pejsek dělal, kdyby našel mrtvolu lidskou. esi by měl zábranu, nebo.....
řekla sem,že si hodláím navždy nechat svoje iluze.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:29
- Nahlásit

denyk
jojo, ja su taky spokojena, takova prochazka v lese... a mozna zamestnani, kde by bylo min stresu, to by mi taky nevadilo... ale tezko najit co by cloveka docela bavilo a pritom to bylo v tomto oheldu lepsi kdyz i lidi z vs z myho okoli jsou radi za praci, o ktere by nepremejsleli ani v nejhorsnim snu ale je to prace...

Vero
no bud rada, ze ste nevedli debatu, kdyby vy ste umreli, jestli by z hladu jo nebo ne za par dni...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:29
- Nahlásit

Vero
by pejsek dělal, kdyby našel mrtvolu lidskou. esi by měl zábranu, nebo.....
a tobě jako psi žerou mršiny? mě ne, hnusy teda jo, ale mršiny, ani čersvý ne, tak by mě taková otázka ani nenapadla

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:41
- Nahlásit

cernej caj
no bud rada, ze ste nevedli debatu, kdyby vy ste umreli, jestli by z hladu jo nebo ne za par dni
jak to tak píšeš, tak to kdysi mužík taky nastolil, ale jsem to už šťastně vytěsnila. von je nechutnej prostě.

Maya
a tobě jako psi žerou mršiny?
mno, suši si u rybníčka bohužel dá, pokud nedá přednost voňavce.
ostatní typy mršin zatím dosud využil "jen" jako voňavku. a já vesměs stojím opodál a usmívám se, jak se pěkně válí, páč v 99,8 % se válí v trávě, mechu a klackách, protože se moc rád takhle válí.
musím říct, že nikdy nevím, který způsob použití je horší. zejména když pak musíš se psem autem a popřípadě předtím nikde nebyla voda......
ohledně těch hoven je možná asi fakt lepší využití jako konzumace čokoládičky.

nemáte chu´t na něco dobrýho?

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:49
- Nahlásit

Vero
tak, vo jakejch jinejch tadyk vedem debatu??????????
já čtu narychlo, sorry,

mno, tak taková cíplá liška....
ajaj bleble, pravdou je, že labradůra kámošky se pustila
v zimě do mražený srnky

Taky žere rybí mršiny u rybníka...a válí se v nich to bych jí pak asik nechala spát na balkóně, smraďošku.
A Bukís dal facáka myšce na poli, zlomil jí vaz...no a na zpáteční cestě kámošky pudlice jí zblajzla ble

kdyby našel mrtvolu lidskou. esi by měl zábranu, nebo
já si tak představuju, že když si tak chodím lesem, stačilo
by jen vidět kousek....ani nedomýšlím, to je moje noční můra...
ještě kdyby to pak pes třeba začal tahat pomooooc

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:50
- Nahlásit

Vero
když pak musíš se psem autem
takhle mě jednou málem bejvalej nechal někdev polích, kde byla močůfka a ten zrzavej (ještě byl malej) blb se jen otřel..
málem jsme šli pěšo voba

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:55
- Nahlásit

ha tak proto vypad proud http://www.novinky.cz/ekonomika/311755-prahu-posti hl-dalsi-vypadek-proudu-elektrina-zasahla-technika .html

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 11:58
- Nahlásit

Vero
no u nás vońavka ze schnilejch ryb a podobný hnusy, to vede taky, ale když najdem nějakou mršinu relativně vcelku, obvykle srnu, i čerstvě poseklý srnče když jsem našli, tak to jen očuchaj a jdou pryč, ani nežerou ani se v tom neválej, tak se tak nějak utěšuju, že s tou lidskou by to bylo stejný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:02
- Nahlásit

Vero
nemáte chu´t na něco dobrýho?

ale jo, zblajzla sem rohlik a pul hnicku ryze s tou podusenou zeleninou... mnam, mnam

denyk
smradoch jeden my takhle byli s kamoskou na prvnim midu a ta jeji fena se valela v kazdym hnusu, co sme tech 40kilaku videli a nekdy k veceru uz se ferina valela taky a jinak to proste nedela... ta inspirace, to je des teda.

Maya
mate to tam divoky v tom praglu teda, aspon ste nemuseli pracovat chvilu, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:14
- Nahlásit

Vero
tohle tilko vypada docela dobre. Jinak gate tam nejaky taky na zimu maj, ale to si asi bez zkouseni nelajznu. Pac abych tam nacpala stehna, pokud maj zas nejaky debilni uzky strihy a zaujalo me tam mikca tak to zvazim... ale zas na druhou stranu v klimatexu maj slevy snad ob mesic, dva... tak nevim, ta mikca v te zelene se mi fakt libi

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:23
- Nahlásit

cernej caj
jak někdo může nosit takovýhle vopnutý voblečení??

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:25
- Nahlásit

uáááá reklama na kafeeeee http://www.youtube.com/watch?v=w94CYd5SjuU

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:25
- Nahlásit

cernej caj
ekdy k veceru uz se ferina valela taky
dyt na treku je máte na vodítku?

tilko vypada docela dobre
to jsem si koupila, žel těsně před slevou. myslím, že bude dobrý.

mikča taky vypadá dobře.

hele už jsem psala, můžeš si to kdybys chtěla přece přes éšop objednat na vybranou prodejnu, je to je 40 kč- pár dní to tam béš mít na vyzkoušení a nevyprodají ti to.

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:27
- Nahlásit

Maya
takovýhle vopnutý voblečení
aby to odvádělo pot, vobepnutý to bejt musí.
taky nesjem z toho nadšená, ale čék si zvykne

i čerstvě poseklý srnče když jsem našli, tak to jen očuchaj a jdou pryč,
pravda je, že jsme teď našli čerstvě mrvýho koloucha, a to čichl a šel dál.... asi to nemělo správnou fázi rozkladu

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 12:29
- Nahlásit

caj

koukám, že mikču už nemaj v moc velikostech
vždycky maj vše hned pryč

<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání