Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 17:29
- Nahlásit

PetraK
já se divím, že ještě nemáš hlavu v kýblu a zadek v hajzl míse
dyť má, ne?

hele faktem je, že mně tydlety nemoci přepadají, aniž by přecházela jakákoli dietetická chyba. stejně jako rýmu dostávám bez návaznosti na nějaké prostydnutí. prostě bacily...

caj
jak je?
furt máš horečku a potíže? esi jo, zvaž toho doktora......

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 17:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
sice sam halusky jen odubala, ale i tak to asi byl narez a nadto jeste zapite
edit: jen horecku, muz mi jel pro aspirin a smectu na radu mamky.

PetraK
jojo, to byli moji dobri spolecnici celou noc sem bivakovala na zachode. dneska uz lepsi. sem si to uvedomila kdyz sem si sla zdrimnout prave. tak pockam jak rikala vero, kdyz to bude zitra dobry, tak nic a kdyz to bude pokracovat, tak pudu.

Fifi
to jsou supr zpravy a kdyz krade jidlo, to bude dobre

ferinka vypada dobre, jak ste cekali, muz bobky nezkoumal a dneska zatim pytlik nevykadila, tak uz je mozna z tela venku. Ziva, zdrava, vesela jak dycky, tak snad dobry

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 17:49
- Nahlásit

Fifi
některý monotématický zprávy jsou fajný

cernej caj
muz bobky nezkoumal a dneska zatim pytlik nevykadila, tak uz je mozna z tela venku. Ziva, zdrava, vesela jak dycky, tak snad dobry
taky fáájn

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 17:53
- Nahlásit

Vero

A co vokoun II, ten ma oko jiz zcela dohojeno? Zadny nasledky?

cernej caj
muz bobky nezkoumal a dneska zatim pytlik nevykadila, tak uz je mozna z tela venku. Ziva, zdrava, vesela jak dycky, tak snad dobry
To asi jo, to uz vykadila. Jestli je cajk, tak je to z tela venku. Huuuf.

Vero
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 18:05
- Nahlásit

Fifi
A co vokoun II, ten ma oko jiz zcela dohojeno? Zadny nasledky?
žádný, má přes rohovku jizvu, ale zrak je v pořádku a nijak to v ničem nevadí

wami
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:08
- Nahlásit

náhodně prolítám a zdravím

černej čaj
jestli tě to nějak uklidní, tak včetně sebe vím o celkem 6 lidech, kteří po Královci umřeli v noci na dnešek na to samý, takže hádám nějaká tamější infekce a já podezírám vodu, páč maj jen vrty, a jestli se to po víkendu dostalo až ke dnu, bůhví, co tam plavalo...
a to jsem ji ani nepila...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:13
- Nahlásit

wami
Tak to me moc neuklidnuje, ze to bylo hromadne takto problemovy. Doufam, ze vsici budete brzo v poradku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:47
- Nahlásit

Mám psa, kterej má bebí, nevím co, asi pupek ho bolí, včera si česal ty špendlajze, tak snad to nebude průser?? uprostřed procházky zvadnul a tvářil se , že zemře. což jsem původně vyhodnotila, jako, že zase spratkuje /což na začátku prochajdy zaspratkoval, to jako jo/ nicméně vlažný zájem o jídlo byl. tož jsem uvařila brambor s mrkvou rozhňahňala na srajdu a to v něm zmizlo s obrchutí. Ale třeba ani návštěva Danušky , kterou jsem po příchodu dom použila jako testr, ho nenadchla. A že jí tam jindy ten byteček vybombarduje.. Tetkon spí tu u mě, tak snad to nebude nic velkýho.

Fifi

Budu monotematicka, zkratka vse pokracuje skvele

jen buď hezky dál takhle monotematická

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:51
- Nahlásit

Vero

dyť má, ne?

aha, já to blbě četla, měla jsem za to , že má horečku a je jí zle bez těhle efektů, to mi uniklo

cernej caj
sem bivakovala na zachode. dneska uz lepsi. sem si to uvedomila kdyz sem si sla zdrimnout prave. tak pockam jak rikala vero, kdyz to bude zitra dobry, tak nic a kdyz to bude pokracovat, tak pudu.

chudero nebohé, to bylo ale nedávno přeci taky, nebo se pletu? jestli půjdeš k dochtoroj, ať ti vezmou vzorek

muz bobky nezkoumal
zašít do pytle a hodit do řeky no ale snad to zmákla dobře.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 20:55
- Nahlásit

PetraK
jen buď hezky dál takhle monotematická
Od zitrka jen na vyzadani, at tu s ni neprudim stale, ted se napucla a chrni.
Mám psa, kterej má bebí, nevím co, asi pupek ho bolí
Nebo muze mit nejak natazeny/nastydly/hnuty zado, ho nahrej, pro jistotu. Uvidis zitra, snad to nebude nic vaznyho, nebo at si me nepreje!
wami
) Si rikam, chudak cerny kafe, bloudit a este si privezt coby suvenyra nejakou breberu vnitrni. Tak at je vam lip, vsem.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 21:19
- Nahlásit

Tak jsme doma kvůlivá dešti už dneska místo středy
Nic nedočítám, páč ste drásalky, jen na krásný čajový fotky jsem koukla

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 21:21
- Nahlásit

Fifi
Od zitrka jen na vyzadani,
vyžádávám! )))

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 21:29
- Nahlásit

birma
Jehee, pekne vitam, jak se ritilo, riticko, ta dalka?
Gerda
vyžádávám! )))
No myslim, ze ji necim brzo bacim, chce litat hlidat k plotu, kdyz cuzy neco hlasi. To pro predstavu "pacientky" postaci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 21:35
- Nahlásit

Fifi
Od zitrka jen na vyzadani, at tu s ni neprudim stale, ted se napucla a chrni

neser vole, máš to povinně, jasný? Dobrých zpráf není nikdy dost, jasný?

Uvidis zitra, snad to nebude nic vaznyho, nebo at si me nepreje!

snad ne, už vrtěl, očička už né smůtny, snad to ta kaše pospravila?? Uvídíme, tetkon vyrazili s Brtnikem hromadně ven (myslím, že přijde o rozum - Brtnik, páč Blanimíra dnes byla za hvjézdu, kravěna - sežrala tousta - prvně jsem jí ho stačila vyrvat, pak jsme nad ním cvičily, já byla nadšená, jak kravěna chápe, že je výhodnější nejíst co najde na ulici a ta svině si počíhala na moment, kdy jsem jedním okem kontrolovala Ešusa /kterej zrovna právě uvadal / a šla do toho znova a zas sem musela páčit. Madam se nám rozjíždí ).

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 21:42
- Nahlásit

PetraK
a ta svině si počíhala na moment, kdy jsem jedním okem kontrolovala Ešusa /kterej zrovna právě uvadal / a šla do toho znova a zas sem musela páčit. Madam se nám rozjíždí ).
Pevny nerv vinsuju, a stejne to je hezky, jak se rozjizdi.
snad ne, už vrtěl, očička už né smůtny, snad to ta kaše pospravila??
Nebo jen potreboval zase plnou pozornost pancicky a vi, jak na to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 21:47
- Nahlásit

Fifi
stejne to je hezky, jak se rozjizdi

no moc hezký je to, fakt jako dneska s tou kočičkou, to bylo taky moc hezký a do toho paní, která byla unešená, že je pejsek z útulku a ž e a že a že a nutně musela vědět hned všechno a divila se, že na ní séřu, když se snažím o to, aby se pes koncentroval na mě a na zas..... , pardon, kočičku . Já myslela, že zmlátim bábu, jednoho psa a nakonec i druhýho psa a pak se pudu vožrat

Nebo jen potreboval zase plnou pozornost pancicky a vi, jak na to

mno, to víš, že to bylo úplně první co mě napadlo jenže pak je v tom kurva dobrej, páč mu to sežral i Brtnik a to je super cynik. Ne já si spíš myslím, že ho tlačej v pupku ty špendlíky, načesal si jich fakt dost, doufám, že to bude jen hovadina nějaká.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 22:00
- Nahlásit

PetraK
Já myslela, že zmlátim bábu, jednoho psa a nakonec i druhýho psa a pak se pudu vožrat
Nepanikar, dvojpsi esusova, to se casem podda.
Ne já si spíš myslím, že ho tlačej v pupku ty špendlíky, načesal si jich fakt dost, doufám, že to bude jen hovadina nějaká.
BUDE to v klidu, Dorota zrala merunky aj s peckama, vlasaky se slupkama, tresne s peckama a ne malo, prdela pak slusne, ale vykadila vse.

radanova
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 22:03
- Nahlásit

PetraK
snad si ešus něco neuhnal, je fajn že se začíná s bláňou smiřovat

cernej caj
brzo se uzdrav, na průjem jsou dobrý borůvky(sušený, kompot i čerstvý) a taky může pomoct pár kuliček pepře, nežvýkat spolknout

na psici jsem koukla blbě v září byla v 2010, je líp že je letos v říjnu, dík za odkaz, akorát to už může být docela kosa v noci a já teda moc dobrej spacák nemám, no uvidíme pokud zvládnu do 5září aspoň 2delší výšlapy, tak se přihlásím a pak budu řešit vybavení

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 22:06
- Nahlásit

Fifi
Nepanikar, dvojpsi esusova, to se casem podda.

poddá, poddá, vono se to nepoddá, to spíš já se poddám, což?

BUDE to v klidu,
pevně v to doufám, a taky doufám, že jsem zdroj potíží odhadla dobře.

Vařim špendlikovou mamrdláďu.

radanova
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 22:17
- Nahlásit

PetraK
než sepišu větu je tu hafo novýho o Blanici i ešusovi a vůbec total smršť

to mi povidej vlaju-li na voditkach středem vsi taky si rada s babcama poudam, cela vošněrovana, umravnuju furt dva ze tri, do toho sbiram hovnousy, blazinec na pochodu

včera neteř nutně potřebovala, bych ji filmovala styl skoku na valaškoj, nejdřiv nam začalo lejt, stejně jsme jeli, ona koňmo ja autem s psekama, na cvičišti blazinec, sousedí s motokrosdrahou a zrovna tam tři krosovali, uši urvany, stojim s psama a kamerou u překažky, neteř na konikoj se rozeběhne, Danek chyti myš, ja mu ji rvu z huby kamera toci zem, konik skoci celkem ok, mys do pytliku a zahodim par metru do travy, konik bezi na druhou stranu, vraci se sko..neskoci shodi brevno,nasadim brevno, kameruju, zas najedou na trasu a rozbihaj se Šmudla a Dan se rvou ( Šmudla našel pytlik s myší a sežral ji, Dan si toho všim tak ho chce zabít) točim travu, roztrhnu psy, konik toho ma dost brzdi pred prekazkou 5x za sebou, spinavy a mokry jedem domu natočenej travnik--MAGOŘI

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 22:25
- Nahlásit

Fifi
Bába je teda hojenec zrychlený, to je velmi pozitívní zpráva!!! Pište dál.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 22:29 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

tak se mi povedlo cvaknout Adámka se zavřenou hubou, nemohla jsem si odpustit a narvala jsem to do jedný fotky se stejnou fotkou z útulku

PetraK
já byla nadšená, jak kravěna chápe, že je výhodnější nejíst co najde na ulici a ta svině si počíhala na moment, kdy jsem jedním okem kontrolovala Ešusa /kterej zrovna právě uvadal / a šla do toho znova a zas sem musela páčit
vo tom jsme se bavily na poslednim obědě, co pani? Já teda za vodměnu, že se soustředí, dávám někdy i to, co našel (pokud to shledám nezávadný), bo nikdy nevíš, jestli to nevyhodnotí jako zajímavější, než pamlsky, co máš právě sebou a pak mi přijde výhodný, aby pes vědíl, že je dobrý to mámě ukázat a dostane pamlsky + třeba i ten nález, než se tim cpát někde v skrytu a pak si to nechat páčit z huby. Ale v tomhle se asi neshodnem

birma
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 23:19
- Nahlásit

a ještě fotky z couraček po okolí (fotky z výcviku budou bůhvi kdy, zato jich má wami na kartách cca 5 000 )

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2013 23:25
- Nahlásit

birma
tak se mi povedlo cvaknout Adámka se zavřenou hubou, nemohla jsem si odpustit a narvala jsem to do jedný fotky se stejnou fotkou z útulku
Je z nej Pelikaaan!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 05:40
- Nahlásit

petrak
Spendliky sou na prujem jak delany, vokoun vi svoje. Jako svestky. Tak mu to tam mohle esusovi nejak zacit pracovat, at je teda bez nasledku idealne, maximalne to z nej nevypadne v pevnym stavu

Birma
Ta fotka s utulkem supr, je videt, jak nasrstil a mozna ma tlustci krk? Na fota mrknu z pc. Skoda, ze vam leje, dobre ale, ze nemas tu strevni mrchu a neumiras tam.

Radanova
Tak uvidis. Existuji i vlozky do spacaku, tra sea summit, ktery muzou zvednout teplotu spacaku. Ja mam jednu cerstve doma ale nevyzkousenou jeste

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 06:38
- Nahlásit

Morgén,
cernej caj
koukám, že žiješ...a je líp hlavně aspoň o krůček?

birma
hezký, rozdiíly jsou patrný na první pokuk, nejen že je z něj kus pesá, ale taky bych řekla, že má taový klidnější výraz

Fifi
děkuji za podrobné informácijé o botkách-pro mě nejdůležitější část vohozu jdu do nich, tedyk

PetraK
snad je už dnes lépe i Ešátorovi....

a co se týče teho Boha, já to zasejc nemyslela tak očklivě ...
Ale houby jsem stejně nenašla, páč jsem potkala kámošku s labradořicí a ony jsou šneci, takže jsme se do lesa moc nedostali, spíš na pívec potom

radanova
( Šmudla našel pytlik s myší a sežral ji, Dan si toho všim tak ho chce zabít)
jste taky šikulký
ještě že ten můj pablb sice myš zabije, ale nezežere, od toho má svou psí dámu, která žere fujtajblíky

birma
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:11
- Nahlásit

cernej caj
no já už jsem právě kvůlivá dešti doma, neměla jsem kde se tam usušit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:12
- Nahlásit

denyk
Jojo, dneska lepsi
Brisko vubec necejtim uz, noc klidna, teplota zas malinko klesla. Jeste su nakonec dnes doma, dovcu dostanu.

Tak houby budou treba priste

Nemate odkaz jeste na ty boty betony nebo co to je? Me odchazej definitivne kotnikace a nedohledala sem jak ho fifi davala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:15
- Nahlásit

birma
Jo tak, tak skoda, ze to nevyslo. Na druhou stranu su rada, ze ti nic nebylo, po tom co psala wami sem si rikala, ze ti budu muset napsat sms jestli si ok a evidentne jo

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 08:15
- Nahlásit

cernej caj
tak to je fajn že je líp

odkaz tadyk-jsem si ho uložila
http://www.oopp.cz/trekove-outdoorove-boty-bennon- emperado-nizke-3209.html

<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání