Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 12:51
- Nahlásit

birma
jojo, ja chcu taky zpatky. A vis co je nejhorsi? ze asi nepojedu ted na vandr, pac budu rada, ze budu bez teploty a neco pozru...

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 12:52
- Nahlásit

cernej caj
vystouplej tvrdoplastovej kus, kterej mam dycky po vic jak hodine v tom vytlacenej v pate
já nemám, letos na dofči jsem v tom chodila denně hodně moc kiláků a dobrý, spíš bych potřebovala o půl čísla větší velikost kvůli tomu kolečku na přední pásce. mám pak ještě dobrý sandály Bufo a zdaleka nejsou tak dokonalý jak tevy.
starší verzi tevy neznám, jako možný je, že byla lepší. to tak bejvá, že furt zdokonalujou, aby čék už ten výrobek nechtěl.

birma
má to díry, tak je to sandál
má to díry, je to děravá bota

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 12:57
- Nahlásit

hmmm, voni je maj teď celkem levně, hele
http://www.eliass.net/obuv-sandaly-lafuma-kempi

ale já už utrácet te´d na věci nesmím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 12:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
no prodala sem je kamosce, ktery to tam proste nevadi.

tyto sou ty moje, a je fakt, ze tevy delaj luxus sandale. Aj ty kotnikace od nich sou dobry, az na to ze sou volny v tom kotniku ale fakt bota jak backora proste. akorat se mi tam vytrhla ta latka vzadu, tak musim naplastovat, at me to nedre.
a tadyhle je videt to tvrdy udelatko
, to mi fakt proste nesedlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:03
- Nahlásit

Vero
je, tak to se asi pujdu podivat... ale nemela bych
sezrala sem pul pytlika pickotu a dala si banan... hm... asi sem toho snedla vic nez sem mela

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:05
- Nahlásit

cernej caj
ale nemela bych
no, žejo, já taky neměla, ale ta sleva.......

videt to tvrdy udelatko
asi mám kamennou patu

birma
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:07
- Nahlásit

cernej caj
A vis co je nejhorsi? ze asi nepojedu ted na vandr
ale néééééééééééééééééééééééé

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:15
- Nahlásit

birma
jako jeste sem ho uplne neodpiskala... ale rozhodne si asi nemyslim, ze je to dobrej napad mit hned takovou fyzickou zatez jen 2-3 dny po horecce s tim, ze prakticky 2 dny nic nejim a telo bude vyhladly... jako je fakt, ze o vikendu uz treba budu mornos jist, ale nevim, zda je dobry napad to riskovat

birma
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:17
- Nahlásit

cernej caj
nemyslim, ze je to dobrej napad mit hned takovou fyzickou zatez
je mi to jasný, jen je mi to za tebe líto

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:19
- Nahlásit

Rrumstajn,
koukam, ze se resej boty. Ty svy bennony (ne betony, cernej caji!!! ) kupuju v kamennym krame, Pracovni potreby, maji je tam levnejsi jak na netu.

Hlasani srustave -
vse ok, jiz venku poklusava, chtela hrabat hlodavce a honit jine zivocichy. Taky se uz cela oklepe a normalne steka, okavidne ji pupek zvolna prestava bolet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:31
- Nahlásit

zbrnd
ň noste ponožky do toho,

býýýlýýý, musej bejt býýýlýýý, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:31
- Nahlásit

Fifi

poklusava, chtela hrabat hlodavce a honit jine zivocichy.

to je ale svině žíškovná, hubičku na šňupáček že posílám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 13:33
- Nahlásit

cernej caj

asi sem toho snedla vic nez sem mela

tak jak? zvostaly tam pičkoty a banán?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:05
- Nahlásit

Fifi
chtela hrabat hlodavce a honit jine zivocichy. Taky se uz cela oklepe a normalne steka, okavidne ji pupek zvolna prestava bolet
no vidis, to je sikula a neni to ani tyden od operace. Je dobra holka, ze se tak rychle hoji

hele ale s betonovou botou bys jednou odlila a pak uz ani nemusela zouvat

PetraK
zvostaly, zvostaly. Ale teda pupek se bouril pekne ale uz je klid.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:16
- Nahlásit

cernej caj
neni to ani tyden od operace.
Jop, je to 5. den.
ale s betonovou botou bys jednou odlila a pak uz ani nemusela zouvat
Ani puchejre by se nedelaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:21
- Nahlásit

cernej caj
Ale teda pupek se bouril pekne ale uz je klid.

udělej to příště obráceně - dej nejdříve ten banán. Ony ty pičkoty taky nejsou úplně ideál, páč je tam cukr a když máš prujma, může to být blbý.

Fifi
Jop, je to 5. den.

krásně nám táhne a srůstá. Teroš je prostě tahoun.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:26
- Nahlásit

PetraK
no ja mela napred banan, piskoty asi pul hodky na to... myslis spis treba tesne po sobe? jeste tu mam pulku kefiru od vcera... a bilej jogurt. mozna ze piskoty asi jist nebudu vubec

Fifi
Ani puchejre by se nedelaly. a cena taky lidova jen by sis mozna rozbila vanu

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:33
- Nahlásit

ženckýýýýýýýý, potřebuju hilféééé

potřebuju vymyslet úkoly do klasické "stopované" pro děti ... a nějak nemam nápady. jasně, že pár jo ... ale jinak duto prázdno. nemáte některá vyzkoušeno? už je to půl století, co jsme chystali stopovanou pro děti naposledy ... věk 7-10let
se ukažte, pionýrští vedoucí!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:36
- Nahlásit

PetraK:

http://www.super.cz/201345-pekelne-duo-opet-utoci- sledujte-jak-jindra-v-sandalech-s-ponozkami-svadi- v-hitovce-ivety-bartosove-cudnou-katku-ve-svatebka ch.html

Neni to zcizeni obchodni znacky?

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 14:42 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

cernej caj
este tu mam pulku kefiru od vcera

kefír néééééé, kefér néééé
a jogurt taky radši ještě ne

edit- s těmi piškoty, prý se nemá nic s cukrem, když jsou tydlety potíže. já nevím- mně s černým rajem jako děcku dávali a pomáhaly - ale smysl to dává. esi míváš tydlety potíže často, měj doma dietní suchary, to je jistota.
kefír vynech na několik dní, ten je lepší proti zácpě.
jpgurt bych si vzala max lžičku, pokud je živej.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:05
- Nahlásit

cernej caj
mě se teda osvědčilo suchej rohlík, zapíjet černým čajem nebo kolou a k tomu žrát Endiaron, což je střevní dezinfekce, která ti zničí ty breberky, všechno ostatní až za pár dní a určitě bych teda nejedla kefír ani jogurt, když tak už vařený brambory nebo tak něco

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:09
- Nahlásit

se mi ulomil kousek zubu a zrovna teď kdy fakt 2 tejdny k žádnýmu doktorovi nemůžu, doufám, že to teda vydrží chvíli bez bolesti, akorát mě škrábe do jazyka

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

zbrnd

proč mě takhle mučíš? hrozná produkce

Neni to zcizeni obchodni znacky?

kdybychom nebyli v tomdle státě, jdu to nárokovat k soudu
cernej caj

no ja mela napred banan, piskoty asi pul hodky na to... myslis spis treba tesne po sobe? jeste tu mam pulku kefiru od vcera... a bilej jogurt. mozna ze piskoty asi jist nebudu vub

tak kefíra a jórdukt tetkon nevim, spíš jak píše maya - ten suchej rohlík. a ano vařený brambory, rozhňanňaný - můžeš je dát vařít s trochou nastrouhaný mrkve pak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:12
- Nahlásit

Maya
ty vado to je rozklad tady, my jsme hergerg
já si včera kousla do vidličky :-/ a ukousla si tak kousilínek žubu. už neni žahnutej naholu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:17
- Nahlásit

Vero
prej kefir s jogurtem sou dobry kdyz to ma laktobacily... hm, tak zustanu teda u bananu. mam jeste 2... ja mam vetsinou problem jen kdyz zblajznu neco mastnyho a to navic po navsteve WC je vetsinou uz OK. proto mastny ani nejim. Takovyhle potize tudiz zas tak moc nemivam... ale mozna ze su na ne citlivejsi prave kvuli tomu zazivani, ze na ne tak jednou za rok stesti mam

Janiii
to ja nevim, jak to myslis, stopovaci hru? my meli leda sifrovacky vetsinou ktery nam rekli kam jit nebo azimut nebo tak... nebo sme museli hledat kus mapy

Maya
supr, nemam kde vzit ani ty brambory. Asi ani rejzu nemam, ze bych si dala... rohliky si muzu skocit koupit do obchodu cerstvy leda, tak nevim. co radite teda jeste dalsiho, co bych mohla doma najit?

tyjo, ale to bys mela jit asi co nejdriv, at se ti tam neudela kaz, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:20
- Nahlásit

jo nasla sem doma kus kus a wasa chlebiky, coz sou takovy ty zitny suchy trvanlivy obdelnicky, ala knackebrot atd... ale zas ono i v ty kole je dost cukru, tak nevim, jestli bych ju teda taky mela popijet?

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:21
- Nahlásit

jak to myslis, stopovaci hru?
aha asi výmysl ze severu?
no jdeš před nima, vyznačuješ trasu šipkama na zemi (pomocí větviček, kamínků, nebo křídy - podle povrchu) a po cestě hledají úkoly (do čtverce na zem napíšeš číslovku např. 10 - tzn. v okolí 10 kroků je úkol) a ten splní. no a na konci je odměna, poklad, ....
nebo sme museli hledat kus mapy
to nebudu riskovat, páč jestli jsou po tatínkovi, tak bysme je už taky nemuseli najít .... mapa je sprostý slovo

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:34
- Nahlásit

cernej caj

a nemůžeš si skočit koupit ty brambory nebo rejži? event suchar?
ale ono se zažívání nakonec spraví tak či tak.
ale kefír bych v téhle fázi bych fakt nejedla, to je divná rada podle mně. dohnat laktobacily po stabilizaci, to už pak jo.
s kolou bych to teda taky vůbec nepřeháněla, ono je to dobrý na zastavení zvracení, ale v dávce po lžičkách se to má aplikovat.
bych popíjela hodně čaje, černýho. esi máš.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:36
- Nahlásit

cernej caj
kola studená je dobrá když je blbě od žaludku, jinak je lepší černej čaj a nebo neslazený kafe, záleží co chceš přimárně léčit
wasa chleby neznám, ale kuskus si myslim že se může taky

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2013 15:38
- Nahlásit

cernej caj
tyjo, ale to bys mela jit asi co nejdriv, at se ti tam neudela kaz, ne?
fakt teď nemůžu, ale ona je to 8, kde 90% zubu je plomba a teď se ještě kus zubu odlomil, se obávám, že kdyby mi do toho hrábla vrtačkou, tak je to stejně celý komplet v perdeli, takže možná vyčkám než se to celý zhroutí samo

<< 1 ... 2484 . 2485 . 2486 . 2487 . 2488 . 2489 . 2490 . 2491 . 2492 . 2493 . 2494 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání