| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:19
- Nahlásit
Maya
ad aura....ty wogó, tam mě někdo zná
to jsem přesně já
2. oranžová
Symbol emocí, zdraví, zastupuje harmonii a schopnost spolupráce. Jste přirozeně intuitivní, taktní a nekonfliktní. Dokážete zklidnit emoce druhých a jste praktičtí. Negativní význam této barvy je lenost, pohodlnost a lajdáckost.
ti to pak draze exportujou k nám, že jo
tak my je tady jen montujem-materiál ze vstříkolisů vozí
´k nám a ešče to tu aj kontrolují soudruzi z NDR .
Měli tendence je posílat do číny, ale nakonec jsme to všchno my tady stejně opravovali takže levná pracovní čína se moc nevyplatila....třeba vláčkům chyběly kolečka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:24
- Nahlásit
PetraK
prostě prasnice
ale tvoje
ščastný to lid
podle těch ksichtůf na dílně to rozhodně tak nevypadá
Vero
zádama síťovanýma od Husky
taky mám síťovanýho baťoha, mrknu na značku, haskííí to ale určo není....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:26
- Nahlásit
Vero
ja psala KROSNU pokud vazis 60kg a tvuj bagl vazi 12, tak sakra poznas, zda mas teziste bliz stredu tela, nebo tam mas 4cm mezeru, ktera ti ho posunuje ackoli ne o moc, tak ten pocit, ze ten bagl je nejakej tezsi tam proste bude... a jako ono neni nic prijemnyho dva nebo tri dny tahat neco, co ti prijde docela tezky a jeste si to baglem ze sitkou zhorsit... zato 100kilovej chlap s 15kg baglem ten rozdil asi vnimat nebude, jestli ma nebo nema tu vetraci sitku. Jinak jo, na jednodenni vylety je to supr, ale taky se musi davat bacha kdyz mas hodne zpoceny zada a zacne foukat vitr, at si je neofouknes.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:45
- Nahlásit
denyk
ale tvoje
ano, moje ščastná prasnice. Ráno mě zas pokousala, kravěna, jak jí vysvětltit emotikonovi jednomu bláznivýmu, že jsme se viděly večer a jen jsme celou dobu spaly?? Aspoň že už pochopila, že mě nemusí vítat v půl čtvrtý ráno, když jdu na butku
na dílně to rozhodně tak nevypadá
na ja, to je tam n esmíš chodit tak často mlátit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:49 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
zato 100kilovej chlap s 15kg baglem
tak jó, já ti ty věci ponesu, až přijedeš
PetraK
a jen jsme celou dobu spaly??
tak u nás se vítá ikdyž jdu s košem
a o víkendu ráno, když zjistí, že se probouzím,
tak ťuká v rytmu samby ocáskem do pelíšku
Já pak dělám že nic neslyším a že spím
nemlátím, nemlátím....jen držkuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 14:59
- Nahlásit
denyk
tak jó, já ti ty věci ponesu, až přijedeš hele ale vis ze k teto cinnosti je na dovolene chlap fakt uzitecnej? sice nic nechce delat, drzkuje, chrape a telefonuje, ale to ze nosi batoh!!
tak ony sitkovy batohy dela kde kdo. Ja mam treba od cesky firmy pasko a to nebyli ani moc drahy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:00
- Nahlásit
denyk.
tak u nás se vítá ikdyž jdu s košem
tak to pochopitelně! páč jít s košem znamená se skorem nevrátit. Vona má úplný záchvaty
u nás se funí do dveří a stepuje
Já pak dělám že nic neslyším a že spím
jo na chalupě mi chodí kontrolovat voči, asi jestli je tam mám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:02
- Nahlásit
cernej caj
, ale to ze nosi batoh!!
....... po desetiletech manželství:
...: "a pani proč ste si ho brala?"
..... "no víte, von úžasně nosí batoh!"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:05
- Nahlásit
PetraK
a pani proč ste si ho brala?"
..... "no víte, von úžasně nosí batoh!"
tak to pochopitelně! páč jít s košem znamená se skorem nevrátit
koukám, že ti moji mají štěstí, že můžou chodit k naší popelnici přes dvůr se mnou a ani o tom chudáci nevědí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:07
- Nahlásit
PetraK
.... "no víte, von úžasně nosí batoh!" ale ma jednu chybu, pac zasadne nechce chodit tam kam ja, tak si ho vlastne furt nosim sama
Maya
že můžou chodit k naší popelnici sem si predstavila, jak se taky sami chodi obslouzit k ty popelnici
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:08
- Nahlásit
cernej caj
sice nic nechce delat, drzkuje, chrape a telefonuje
tak nefím, esli to držkování stojí za to? To si ho raději ponesu sama
PetraK
znamená se skorem nevrátit
pipínkaaaa
a pani proč ste si ho brala?"
já si dycky nosila batoh sama, snad proto jsem se nevdala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:09
- Nahlásit
Maya
Ešus se mnou taky chodívá, vždycky bere umělou hmotu, nebudu všechno tahat sama .
S Blandírou si nelajsnu ještě - musela bych jí moc hlídat u silnice. až časem.
a ani o tom chudáci nevědí
netušej vo co přicházej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:11
- Nahlásit
cernej caj
pac zasadne nechce chodit tam kam ja,
to je blbý,když seš jinde, než batoh s tvým mužem
tak si ho vlastne furt nosim sama
tak proč ste si ho teda pani před těma deseti lety brala??
pipínkaaaa
ovšem abych tak citovala klasiku: "Pane Guy, když něco trvá dlouho, začne to být únavné !" Hlavně proto, že musim furt bojovat vo boty
já si dycky nosila batoh sama
my když se brali, batoh sme neměli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:17
- Nahlásit
denyk
on drzkuje ze ma jit na vylet nekam se mnou k noseni batohu se jinak nabizi i sam, ze se zbali jeden
já si dycky nosila batoh sama, snad proto jsem se nevdala
me tu dneska rozsekate
PetraK
my když se brali, batoh sme neměli
vis ze aktovka je jen jinej nazev pro batoh?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:25
- Nahlásit
cernej caj
vis ze aktovka je jen jinej nazev pro batoh?
taky šikulkááá
je vidět, že ti je líp
on drzkuje ze ma jit na vylet nekam se mnou
to jsem měla 16 let doma
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nestíhám, nestačím, nesvačím, ale pořád spím a bojuju s echtgolt bolavýma kloubama. Navíc jsem neustále na rehabce nebo po doktorech. Do toho pomáhám nadaci dělat věci z poslední návštěvy v Keni...
Jinak jsem koukala, že tu proběhly botičky... já musím používat jak kotníkový, tak nízký a dávám si pozor, jaké a kde kupuju. Nesmím mít klouzavou podrážku, protože by to moje klouby a záda nemusely ustát. Jinak kotníkový mám na zimu nebo do deště, ostatní na běžné nošení. Taky mám několikery sandálky ... stejné jako Vero a Čajík a k tomu ještě Keen - přesně tyhle a to je jak když má jeden nožičku v pokojíčku :
http://www.sportnawebu.cz/keen-kids-newport-h2/d-1 42664/
Fifi
jsem moooc ráda, že je Ag v takové pohodě a má tendence běhat k plotu, hrabat atd. Je to moc šikovná holka!!
denyk
já mám oblečení od Klimatexu a nemůžu si ho vynachválit a Vilém ani jiné nenosí
Čajíčku
jestli máš tyhle problémy, tak nasaď dietku jako pro psa .... vařený brambor, vařená mrkev, kousek vařeného kuřecíhonadra bez kůže a tuku, rýži, pečivo skorem žádný max suchary, ale dej bacha na složení, ber jen ty klasické. Z ovoce můžeš jabka, borůvky, banán ...víc raději neriskuj. A zeleninu k mrkvi můžeš petržel, celer. Pij černý oslazený čaj, bylinné čaje mírně přislazené.... Doporučuju pít i vodu bez bublin a příchutí, nepoužívej žádné šťávy a ani nic barveného ... ještě můžeš zkusit trochu coly, ale pokud nezvracíš, tak bych to neriskovala. Tohle jsou vyzkoušené věci od dětí, když měly salmonelozu nebo infekční střevní chřipku ....
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
aktovka j
aktofku jsem měla na zádech tušim jen v první a třetí třídě, a to jsem ještě kupodivu Brtnika neznala, ač to tak někdy nevypadá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:32
- Nahlásit
Pokud jsem někoho vynechala, tak zcela neúmyslně... prostě jsem jen rychle prolítla, co jste drásalky načmáraly za dnešek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:33
- Nahlásit
brut
ahooooooooooooooooj
- přesně tyhle a to je jak když
to jsou krásný barvičkýýý jéééé
njn já měla děckou velikost obuvi tak do tří let
nemůžu si ho vynachválit
kujuuuu si asik budu muset fakt něco pokúpit
PetraK
fku jsem měla na zádech tušim jen v první a třetí třídě
ostatní třídy ti jí nosili chlapci,nebos měla igelitku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:48
- Nahlásit
denyk
ostatní třídy ti jí nosili chlapci,nebos měla igelitku?
sem měla žebradlo takový, aktofky jsem neměla nikdy ráda. A nebo taky nic jsem neměla. chlapci mi nenosil nic, s chlapci jsme se mlátili navzájem či jsme spolu rozbíjeli okna, žádný intimnosti, jako nošení tašky, ačkolif- kecám s mým prvním mužem Toníčkem jsme se vodili ve školce za ruku, to je fakt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 15:53
- Nahlásit
brut
a pomaha aspon rehabka? jestli k tomu, že jsi pořád bolavá a odpočívající je aspoň nějaký výsledek?
ty keeny sou supr, po nich sem se taky dívala za výlohou
a díky za ten vyčerpávající seznam ten celer sem rano googlila kvůli tý mražený směsi, takhle to je všechno pěkně v jednom. děkuju
denyk
ostatní třídy ti jí nosili chlapci,nebos měla igelitku? ale igelitka prej byla desne cool nekdy v 70 a 80 letech ale treba uz nosila sitovku
sem chtela najit nejakej fesnej obrazek s igelitkou, ale nejsu maya a nasla sem jen todle ale je to fakt zajimavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 16:08
- Nahlásit
cernej caj
nekdy v 70 a 80 letech ale treba uz nosila sitovku
hele pískle ňáká vodrzlá na to, že máš hlavu kýblu a zadnici v míse!!
ale jo, jednu igelitku jsem měla, tedy měly jsme - se ségrou - nebyla to igelitka klasická, spíš taková jako umělohmotná, byli na ní SMOOUKÝÝÝS, tse, měly jsme na ní se ségrou pořadnik, která bude ten den důležitá občas jsme k tomu mámě ukradly svetr, v kterým jsem spešl já vypadala výborně, páč jsem ho měla spíš jako kabát
síťofku nosim od tý doby, co jsem v ní dostala darem kuře na stopování od Janiii na Pecce
a nasla sem jen
tak ale to je zajímavý
joo a taky, bacha, to sme fakt ale byly coool - jsme měly PAPÍROVOU bundu!! Jako že fakt, pochopitelně taky na pořadník, páč byla jen jedna. Sem jí nechtíc počmárala propiskou a ségra mě zmlátila. Nevim proč, nebylo to tak moc vidět jen přes 1/4 zad vona jí pak stejnak roztrhla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 16:15
- Nahlásit
PetraK
papirova bunda? to teda neznam
a teda tu kapelu sem si taky musela vygooglit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 16:21
- Nahlásit
cernej caj
papirova bunda? to teda neznam
i taky musela vygooglit
sem chodila do čtvrté třídy prosím,
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 17:06
- Nahlásit
denyk
taky jsem z barviček unešená .... miluju modrou v jakýchkoli odstínech a navíc tím, že byly v dětské, tak jsem je měla oproti dospěláckým za třetinovou cenu .... Mladá dělá v Rock Pointu , tak mi hlídá slevy na oblečení ( kalhoty Hannah - jsou českým výrobcem a navíc mi jejich věci sedí skoro na první kouknutí a pak další české hadříky )
Já mám od Klimatexu zateplený gatě, mikiny a taky funkční prádlo.... musím říct, že jsem nenašla chybu. Vyhovuje mi poměr kvalita - cena .
cernej caj
neděkuj, když tu jednou za uherský rok jsem, tak ráda pomůžu , hlavně, aby ti bylo brzo dobře. Jestli jste něco chytili z vody, tak to je opravdu na pořádnou dietu, klid a hlavně pak na doléčení. Jestli to bylo virivý, tak platí to samý, jen s tím rozdílem, že se ti to může kdykoli vrátit, pokud nebudeš v klidu a nedoléčíš se... Nemám ráda chemii a používám jí až moc ( v lékách), ale i tak bych ti radila dokoupit Lactobacili a pořádně se jima cpát podle návodu. Ty v jogurtech ti nemusí stačit...
Jinak rehabka na jednu stranu pomáhá, na druhou moc ne....mám procedury, které jsou k ničemu a jen " zabíjejí" čas, pak mám procedury, které nemají viditelný výsledek, ale na rtg je vidět rozdíl před a po. Mno, ale nejhorší je cvičení, protože mám tolik zatuhlotin, křečí atd, že to jde pomaličku a ještě s dost velkýma bolestma... Nicméně ruku používám,ale nepřeháním to, protože jsem si vyzkoušela, že pak člověk noc prochodí po baráku bolestí....
Jestli máš nohu do velikosti 39, tak ty Keeny můžeš koupit v dětské velikosti a za třetinovou cenu než pro dospělé. Jen ty barvy jsou trochu výraznější .. holt pro děti. Ale to mě zase u těch modrých nevadí...
PetraK
o igelitkách, aktovkách mi ani nemluv... já mám aktovku z první třídy ještě schovanou
Igelitky jsou asi taky někde v nějaké krabici a jiné modní tašky nejspíš budou u ségry ve sklepě
Papírovou bundu jsem mooooc chtěla, ale naši byli toho názoru, že bych jí měla tak max dva dny a pak by byla děravá, takže mi koupili místo ní nějakou šílenost, co pak ležela ve skříni. Na půjčování věcí od mamky jsem měla smůlu.. velmi rychle jsem jí přerostla, tak si pak půjčovala ona moje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 17:08
- Nahlásit
cernej caj
je vidět, že jsi ještě mláďátko, když nepamatuješ takové zásadní věci jako je papírová bunda a Smoukíííííís
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 17:18
- Nahlásit
brut
Nazdaar, tak snad rehabky zaberou a rozmasagujou ti vsechny zatuhliny, koukej se opatrovat!
Hele, jak Alura po kastraci, zadny problemy, tloustnuti, zmeny?
PetraK
nebyla to igelitka klasická, spíš taková jako umělohmotná, byli na ní SMOOUKÝÝÝS,
A pamatujes ty plastovy kosicky, co byly jednu dobu v mode? To dalo velkou praci, ho sehnat! Pripadne pasky, jak se nosily, co nejdelsi kus nechat viset dolu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 18:04
- Nahlásit
brut
nechci ti kazit iluze, ale zrovna hannah sije snad komplet vsecko v cine.
Ale jinak jo, hodi se mit rodinu na takovych mistech
jinak myslim, ze neschopenka a az v pondeli doktori budou na doleceni urcite lepsi, nez stresy v praci pro laktobacily poslu muze do lekarny, kdyz uz pude pro pangamin
je supr, ze nejsou k nicemu aspon vsecky a ze aspon na rtg je zmena videt
a velikost 39 je v detskych velikostech jaka? treba vim, ze damska 39 je panska tusim 40/41, tak to obcas zkousim, kdyz je damska uzka, ale ty pansky vetsinou v tyhle spodni hranici velikosti nemaj...
je vidět, že jsi ještě mláďátko jeste mi reknite, ze tady su nejmladsi, ne?
Fifi
nevim, jaky myslis kosicky? ale mozna kdyz sme byli maly deti, dostali sme od pradedy se segrou supr maly plastovy kosicky a ja mela cervenej a segra zlutej, nebo naopak a kdyz pro me sli do nemocnice po operaci slepaku, tak mi nutili ten druhej proste a to bylo nejvetsi traumicko to me byli tak 4roky takze jeste to asi konec 80tejch let byt mohl s tema kosikama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 18:16
- Nahlásit
cernej caj
jeste mi reknite, ze tady su nejmladsi, ne?
to asi ne, furt jsem tu já (teda žiju v domnění, že jsem o rok, možná dva mladší než ty )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2013 18:16
- Nahlásit
cernej caj
to me byli tak 4roky takze jeste to asi konec 80tejch let byt mohl s tema kosikama
Johoo, to sou voni! Jen se teda nedal sehnat jinej, tenkrat, nez bilej.
neschopenka a az v pondeli doktori budou na doleceni urcite lepsi,
To sem nejak nechytnula, jak sem vas prolitnula, takze ses neschopna a doma? To je dobre, tak at se vylecis dukladne!
|