Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2502 . 2503 . 2504 . 2505 . 2506 . 2507 . 2508 . 2509 . 2510 . 2511 . 2512 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 16:03 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
no ze by nastal cas koupit tu susicku na ovoce?
Urcite kup, to je moc dobra vec, navic v tom muzes susit i treba maso pro cokle na vandry.
jak se takova vec skladuje? ve skleneny nadobe nebo plastovy?
Ja je mivam dukladne ususeny ve skleneny/plastovy doze, ale zvladnou to i treba v papirovym pytliku. Igelit ja moc na skladovani veci nemusim, rado se to tam zaparuje a pak samo pochoduje pryc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 16:36
- Nahlásit

Fifi
prave kvuli tomu zaparovani sem si to myslela. ale ja v podstate jeste nikdy v kuchyni nevladla takovym tim zpusobem udelat cokoli, co se neji okamzite

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:48
- Nahlásit

Vsem diky za gratulace!! a hlavne za drzeni palcu, pomoc a tak vubec

Kurva, ja sem uplne hotova, psychicky jako, unava na me zatim nedolejha Ted jeste pobalit, vyvencit radně psicky a v noci tradaaa smer Chorvatskoooooooo, coby odmena, na kterou se fakt nehorazne tesim!

Esuska
Slib mi, ze az se v rijnu prestehuju do Prazice, tak ze to pujdem zapit spolu!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:56
- Nahlásit

Jste můry kadimůry , já o tom, že mám napojení na Keňu a jejich výrobky mluvím od té doby, co jsem tam byla... A teď to napojení začalo dostávat ještě lepší obrysy, protože maminky našich adoptivních dětí ( máme s kamarádkou tři a její maminka čtvrtého) souhlasily s mojím nápadem začít vyrábět jejich ozdoby a věci pro nás. Sem se přivezou a prodají se... jednak dostanou ony výtěžek a zajistí si tím příjem, který investují do dobytka a tím osamostatnění na vesnici a zajištění jídla, oblečení atd pro svojí rodinu a pak část peněz jde do nadace pro zachráněné holky z nucených manželství ( od 4 let po 12), které žijí teď v našem dětském domově, protože tam je velká spotřeba peněz, aby se splnily podmínky, které stanovuje keňská vláda. Holčičky dokonce mají už svůj účet, kam se dá dobrovolně přispět, aby se jim zajistilo jídlo, hygienický prostředky a třeba i takové věci jako nové matrace či oblečení. Mno a pak je potřeba taky do domova kupovat kozy, slepice, krávy a na ty se taky dá takhle přispět... díky tomu se nemusí za draho kupovat mlíko a vejce atd ... Je to tak trochu moje srdeční záležitost, protože tahle země je tak krásná, ale nešťastná a to samé platí o lidech. Měla jsem možnost vidět holčičky, teda jen část jich, viděla jsem naše adoptované děti a taky spoustu dlšího, co mě chytlo za srdíčko a zůstalo tam zaseknuté jak drápek ....

Jinak já taky miluju deky, proto jsem hamoun a mám hned jejich dvě..každou jinou Jinak šálky, podšálky, mističky a další věci taky budou. Jen je potřeba tam pro ně nejdřív zajet... ale začínám si dělat seznam věcí a jsem zvědavá, jak to chudák Hanka povláčí domů Když si vzpomenu na váhu našich kufrů a jak se s nima blbě manipulovalo ...

Fifi
vůbec netuším z čeho to je Spíš mám pocit, že je tělo nějak přetažený nebo co... jsem z toho otrávená, ale holt si musím opravdu dávat velkýho bacha, abych nic nepřehnala. Reaguju blbě i na malý přetažení....

Zkoušela jsi si klouby prohřát? Nahřát třeba ručník v mikrovlnce a pak ho plácnout na kolene, záda, na krk... prostě tam, kde tě to nejvíc bolí? Pomáhá to, ale bacha na spáleniny. Chce to ručník zahřát a ne uvařit

cernej caj
křížaly skladuju ve skleněných lahvích, které jdou dobře uzavřít, aby k nim nemohl vzduch. Máme v baráku dost vlhko a tak by nám asi v jiné nádobě zvlhly a zplesnivěly .... Dokonce takhle vydrží dva roky bez problémů ...

brut
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 17:59
- Nahlásit

Mathea
zasloužíš si mooooře, klid, šplouchání vlnek a hlavně velikýý relax Jsi pašááák !!!
A ty budeš bydleti v Práglu? To je super!! Uděláme mini Ešusovský srazíček

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:02
- Nahlásit

brut
Preesne na to se ukrutne tesim!

No jo, sice se mi tam chce pramalo, ale moc jinejch rozumnejch moznosti jak skloubit vztah a praci neni.. nastesti jen docasne A urcite se taky uvidime, zajedem vyvenkat a taak

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:18
- Nahlásit

Mathea
Esuska
Slib mi, ze az se v rijnu prestehuju do Prazice, tak ze to pujdem zapit spolu!

a mě vynecháš jo? no to sem si o tobě nemyslela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 18:28
- Nahlásit

brut
ale tak o keni to vim, ze tam jezdis a delate tam moc prace, ale nenapadlo me, ze takovy krasny veci se daji koupit

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 19:01
- Nahlásit

birma
smarjaaaaaaa, samozrejme, ze aji tyyyy a aji vsici vostatniii, ale Esusku sem nevidela mnohem dyl nez tebe, tak me omluv

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 19:38
- Nahlásit

cernej caj
brut
jj, taky mě to nenapadlo, že dělají takový krásný věci
sem chtěla tu stránku si hodit do přátelů, já teda taky fb moc neumím a nikde jsem to tam nenašla.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 19:43 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

luxus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 19:49
- Nahlásit

Maya
to teda jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 19:59
- Nahlásit

Maya
Jsem v tomhle divna, luxus pro psa znamena pro me byt se svym panem, cili nikoliv luxus boudicka a umyvadla, ze kterych pes chlemta, ale klidne odrana matrace a kontakt kazdodenni, celodenni. Ale treba ta malina na ilustrativnim obrazku taky spi s majitelama na posteli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 20:05
- Nahlásit

Fifi
tak někteří lidi si na podobný věci potrpí a i kdyby pes byl v kotci třeba jednou do roka, tak mu postaví psí království

to ti moji mají teda echt luxus když si můžou chrápat na naší nové postýlce

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 20:25
- Nahlásit

cernej caj
tak někteří lidi si na podobný věci potrpí a i kdyby pes byl v kotci třeba jednou do roka, tak mu postaví psí království
Dyk jo, to bylo jen k tomu sluvku "luxus" - ktery muze clovek pochnapnout z vicero hledisek.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 20:56
- Nahlásit

Fifi
a to jo, ale spousta psů spí venku, i ti moji a pak je jistě pro psa lepší takovýhle luxus než nějaká zchátralá bouda

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 21:09
- Nahlásit

Maya
ale spousta psů spí venku, i ti moji a pak je jistě pro psa lepší takovýhle luxus než nějaká zchátralá bouda
Tak ja mit spice, tak povazuju za tyrani spis ho mit v byte, trvale, bez zahrady.
A mi je to fuck, at si kazdej dela, jak mysli.
Ja myslim, ze pujdu dat zjizvenine lezici na prosteradle s medvidkama antb, pohladim ji, ze je sikovna a hoji se a vic toho resit nebudu, to se luxusu tyka.

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 21:52
- Nahlásit

rumštájn

Mathea

gratuluju taky!!!

brut

to mi je líto, že máš furt takový potíže, by to chtělo taky nějakou pozitivní zprávu. drž se.
ty věci jsou krásný a něco si zkusím vybrat - otázka do kdy?

krásnej víkend

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 11:43
- Nahlásit

Fifi
ze pujdu dat zjizvenine lezici na prosteradle s medvidkama antb, pohladim ji, ze je sikovna a hoji s
pohlad ji i za nas, fesandu

jestli tu mate nektera tu susicku na ovoce, doporucite co jo pripadne co ne?
muz se te moznosti nebrani, i kdyz tvrdi, ze jeho rodice to delaj na plechu a de to taky a nechape, proc susicku, ale uplne proti by nebyl

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 11:55
- Nahlásit

cernej caj
jestli tu mate nektera tu susicku na ovoce, doporucite co jo pripadne co ne?
koukej na to, aby k tomu šly dokoupit další plata. a pokud si někdy pořídíte myčku, tak jí tam rozhodně nedávej (mamka ozkoušela a teď máme plata celá zkroucená :/ )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 12:08
- Nahlásit

birma
nemame na mycku ani vyvod do odpadu/na vodu, takze to asi nehrozi, ale dobry vedet...
zjistily jste, ze tech 5 zakladnich ci kolik je docela malo?

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 13:37
- Nahlásit

cernej caj
máme těch plat teď snad 10 nebo 12 (prostě maximum, co naše sušička utáhne), když se dělaj křížaly, nebo je hodně hub, tak je to úspora proudu, když to můžeš udělat najednou

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 15:17
- Nahlásit

ÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

tak takhle přesně na tom teď jsem, jen tu nemám hošíčky, aby mě křísili

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/2385005/Rammst ein+ramm_lady.jpg

úplně stejně . A stačila na to jedna procházka s Blandírou já z tý důry jednou skončim v Bohnicích. Udělaly jsme si rodinnej výlet máma, ségra, já a oba čokli. Pěšky přírodou do hospůdky. to by bylo všechno cajk, když opominu momenty, kdy jsem měla pocit, že jsem vyvedla stádo gerontů kříženejch s dementama, páč to jeden nevymyslí, bylo mě mě líto a záviděla jsem Brtnikoj, že stěhuje celej den v práci. SÁM! , zpátky holky jeli autobusem a já se vydala polema se psy sama. Takový malý mozkový Lurdy ovšem do tý doby, než mi Blandíra uprostřed pole zcela neslyšně najednou zmizela. Věděla jsem okamžitě kolik uhodilo, zapadla do nějaký odvodňovací skruže, udělalo se mi zle a letěla jsem tam, naštěstí nebyla úplně hluboká, dosáhla jsem na ní a za kůži jí tahala nahoru. Ona spolupracovala a nohama se drápala o skruž nahoru, děkovala jsem Nadbohovi, že mám chytrý psy. Vytáhla jsem jí a z nervů se málem pozvracela. Být to skruž hluboká, nevím co bych tam sama dělala. Pak jsme došly k nádrži, čokli se šli koupat a ona se nemohla dostat nahoru, protože přeci jen má slabý nohy a jak je to porostlý, klouže to, takže se mi třikrát dostala pod vodu, než jsem jí vytáhla. Tak taková pohodová sobotní procházka to byla

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 15:35
- Nahlásit

máme rozbitý počitadlo asi,

neukazuje to vobrázky??

už?? vomdlelý Koláče??:

birma
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 15:43
- Nahlásit

tři dny mi to trvalo, ale povedlo se mi zaktualizovat teroše. Teď jenom vysvětlit tomu mýmu hafovi, že až v takový nouzi, jak si myslí, zas neni a pár dní zkrácenejch procházek prostě přežije

PetraK
no ty vole ty si fakt umíš najít zábavu na sobotu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 15:52
- Nahlásit

PetraK
nemas byt na chalupe??

to ses teda dobra, zes blanimuru vytahla ven, a ze nastesti se ji nic nestalo. Uff... sem cekala, co z toho vypadne tak nastesti nic. Jak tam mohla vubec zapadnout?

birma
hele a kdyz bys maye usila hezci kocky, nehlasis se taky na siti zavesu trebas? pac se divam na zavesy a usity sou desne drahy, ale zas obsivat to v ruce taky nehodlam...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 17:55
- Nahlásit

cernej caj
nemas byt na chalupe??

mám, ale Brtnik musí být tenhle víkend v prasí, má velkou akcičku, mám tu ségru a tak jsme udělaly ženský výlet.

Jak tam mohla vubec zapadnout?

ono to není tak neobvyklá věc, vím třeba o dvou psech na honu, který tam zahučeli, jen teda tam to byl velkej průser, protože to bylo hodně hluboký a byla tam voda, tady bylo jen bahno a dala se dobře vytáhnout ven. být to třeba třímetrový a metr vody.... průser.

birma
si fakt umíš najít zábavu na sobotu

jo takovej poklidnej rodinnej vejlet a to jsem ještě měla komediální fsufku s číčníkem v hospůdce. Zahrádka sice bez obsluhy, ale on nám tam přišel uklidit nádobí, hodnej hošíkus no a jak přišel a začal to sbírat, zrovna říkám Ešusovi:"Okamžitě už toho nech!" pípnul : Já to tady jen tak seberu začla jsem se řehtat a okřikla ho ještě víc - číčníka

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:09
- Nahlásit

PetraK
zapadla do nějaký odvodňovací skruže, udělalo se mi zle a letěla jsem tam, naštěstí nebyla úplně hluboká, dosáhla jsem na ní a za kůži jí tahala nahoru. Ona spolupracovala a nohama se drápala o skruž nahoru,
Brrrrrrr, mam husinu, jak to ctu! Fujbek, este, ze se ji nic nestalo! Z podobnejch duvodu nosim s sebou i na vychazky mobila, kdyz by nedejboze neco... Doufam, ze dostala nejakou satisfakci za prozite utrapy!
birma
zaktualizovat teroše
Klik, hodna, moc hodna, dostane pickutek.
eď jenom vysvětlit tomu mýmu hafovi, že až v takový nouzi, jak si myslí, zas neni a pár dní zkrácenejch procházek prostě přežije
Ja to ted vysvetlovala cuzam, ze musi mit omezenej rezim, kvuli Ag. Kdyz sem s nima vysla, barakem se rozlejhalo presmutne vyti Nasgula, ac v oblecku zanechana, po prichodu byla nalezena obnazena! A samoze si stehy hnoustala. Takze to budou muset vydrzet, bo nenecham ji tri dny pred vyndanim stehu ji to nejak zprznit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:21
- Nahlásit

Blandíra letíííííííí

moje dvě zrzavý štěstí

a Blandíra vodní víla

a zbytek tu

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Blandira_na_vylete/#

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:21
- Nahlásit

Fifi
chudera, ju to asi pekne svedi ta jizva. Tak holt to psiska zvladnou par dni, hlavne aby Ag si s tim nic neudelala a mohla si ji hlidat..

mam ve vane oooobr mega pavouka... fakt se jich dost stitim a je primo nad penou do koupele, takze nemam manipulacni prostor jak ho sejmout bez toho, abych sahala na tu penu do koupele... mezi vickem a stropem vyklenku je tak 5cm, vic ne a zrovna tak u hlavy... pomoooc asi se nepudu koupat a holt par briket uhli obrecim

<< 1 ... 2502 . 2503 . 2504 . 2505 . 2506 . 2507 . 2508 . 2509 . 2510 . 2511 . 2512 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání