| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 22:50
- Nahlásit
birma
aha, no tak na to to pomůže určitě
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 11:29
- Nahlásit
PetraK
konečně fotečkýýýýýýýýýý! krása!
nečekala jsem ten velikostní rozdíl - a ani šedivostní
tvoje sobotní zážitky jsou teda ale pěkně hustý, FUJ
cernej caj
anebo Pavoukolovec Obrovský
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 11:33
- Nahlásit
Vero
taky me prekvapilo, jak je blanimira malinka proti esatorovi, ale je roztomila, baba jedna
jojo, fakt echt hnusnej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 15:06
- Nahlásit
jsme doma Přivolávači byli opět skvělí, Adámek velice mile překvapil, protože byl schopnej fungovat kousek od kastrovanýho pejska, co ho zajímal a asi 4 metry od háravky. Taky prvně začal obcházet target zadníma nohama. Jsem hrdobec!
A pár fotek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 15:57
- Nahlásit
birma
na ty predpolsedni ma hustej vyraz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 16:22
- Nahlásit
cernej caj
protože ječel ječel na pejsky, že si chce hrát, ječel na mě, že chce ke psům, ječel na mámu, že chce ke psům, jenom na Katku neječel, na tu naskakoval
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 16:39
- Nahlásit
Vero
tak ja nevim, ale asi sem to spatne objednala v tom klimatexu, protoze me bylo divny, ze mi neposlali maila tak se divam na web a podle systemu sem neudelala ani objednavku, maj to cely na tom novym webu nejaky divny a rozbity...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 17:52
- Nahlásit
birma
není to s tou kastrací předčasný, napadá mě? nechtělo by to čas na celkový zklidnění, načež by zvládl i ty hormony?
cernej caj
ale asi sem to spatne objednala v tom klimatexu
tak to je pech
mně se povidlo normálně objednat.
akorát jsem objednávku odklikla 2x, takže jsem zvědava, esi jsem vykomunikovala storno.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 17:54
- Nahlásit
birma
a pěkný fotečky, ta ječící se mi líbí nejvíc, taky mám pár takových
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 18:45
- Nahlásit
Vero
není to s tou kastrací předčasný, napadá mě? nechtělo by to čas na celkový zklidnění, načež by zvládl i ty hormony?
já původně myslela, že mu nechám rok od příchodu z útulku. Jenže jeho chování někdy fakt neni normální (a to i když vezmeš v potaz minulost) a tohle je způsob, jak mu ulevit. Nebude tak přehlcenej a bude mít šanci snáz vstřebávat jiný důležitý věci. Mohla bych mu asi nechat udělat testy na hladinu hormonů, ale netušim, kolik ta sranda stojí a zrovna teď počítám fakt každou kačku. Navíc mi tu kastraci doporučili nezávisle na sobě dva lidi, kterejm poměrně věřim (viď Fifijová ) a ani jeden z nich neni zastánce plošných nebo bezdůvodných kastrací.
Takže ano, můžu ho nechat se ještě třeba půl roku v tom všem plácat ale spíš v tom vidim ztracenej půl rok ve stresu a zbytečně, než nějakej přínos. Zvlášť, když chlapeček dětičky bude mít jenom přes mojí mrtvolu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:06
- Nahlásit
Vero
nechapu, jak sem to udelala, prosla sem celou tou objednavaci procedurou, adresu, misto vyzvednuti, typ placeni... nechapu to
ale zas maj ty slevy hodne casto, tak treba priste...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:10
- Nahlásit
birma
Navíc mi tu kastraci doporučili nezávisle na sobě dva lidi, kterejm poměrně věřim (viď Fifijová ) a ani jeden z nich neni zastánce plošných nebo bezdůvodných kastrací.
tož jo, paní, tak snad mu to pomůže.
cernej caj
to je teda divný. možná chyba na jejich straně...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:23
- Nahlásit
Vero
ono vubec ten jejich novej web je veledilo... pac na jedny strane pisou prihlasovaci jmeno, na druhy ucet aby se v tom prase vyznalo
a co jsem koukala na minuly objednavky, tak system projistotu neukazuje vubec nic a to sem na jare objednavala podprdu, takze fakt supr vubec teda nevim jak to bude
birma
no ja doufam, ze to adamkovi pomuze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:27
- Nahlásit
Vero
tož jo, paní, tak snad mu to pomůže.
dík pani, taky doufám
cernej caj
no ja doufam, ze to adamkovi pomuze
tak minimálně to, co předváděl na táboře na Natálku by odpadnout mohlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:41
- Nahlásit
birma
pěkný fotky, je zajímavý, jak má na zádech jiný chlupy, ta předposlední fotka je fakt boží
cernej caj
mě séře, že já jen koukla na stránky klimatexu a už se to objevuje na fb v oblíbenejch fb stránkách, fb nakopat fakt někam za to šmírování, to mám za trest, že jsem líná se doma od fb odhlašovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 19:42
- Nahlásit
Maya
fakt? me se to v oblibenejch bud neukazuje, nebo sem si toho nevsimla a na fb su prihlasena vlastne furt pac se neodhlasuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 20:05
- Nahlásit
Peknej vecir vinsuju,
hura, vecer dostane Ag posledni piluli antb, uz me nebavilo na to porad myslet a nezapomenout. A v utery asi, na stehy...
Jo a po straslive dlouhy dobe jsem uvarila babiccinu kminovou polifku, to je zradlo.
birma
Ver, never, Adam je fakt prvni pes, u kteryho si myslim, ze by se mu bez kulek zilo lip, ze by mel lepsi kvalitu zivota i ze svyho uhlu pohledu. Mit takovyho psa doma, dala bych mu cas, stejne jako ty a pak bych jen zvazila pro a proti - a dle myho u nej ma kastrace vic pro. I kdyz nejaky proti se taky najde, samoze. Ono to rozhodnuti je beztak na tobe, ja ti jen rekla svuj nazor, kdyz jsem ho osobne videla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 20:19
- Nahlásit
Fifi
hura, vecer dostane Ag posledni piluli antb
supéééér!
Ver, never, Adam je fakt prvni pes, u kteryho si myslim, ze by se mu bez kulek zilo lip, ze by mel lepsi kvalitu zivota i ze svyho uhlu pohledu
věřim už jenom kvůli tomu jeho zamilovávání se takhle se snad časem i dopracujem k chození bez vodítka (krom jiného teda)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 20:44
- Nahlásit
Do hospody už Lucka chodí, tak má nejvyšší čas začít chodit taky do školky. Zejtra jde poprý (páč jí konečně vzali od čtyř let aspoň na dopoledne).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 20:54
- Nahlásit
kachna_
Jej, toto leti, Lucias jde uz do skolky? Tak at se ji tam libi, ostatni decka moc nemuci.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 20:55
- Nahlásit
cernej caj
a co jsem koukala na minuly objednavky, tak system projistotu neukazuje vubec nic a
tak to mně taky neukazuje nic.
hm, možná jsem nanaklikla double objednávku já, ale jejich systém.
Fifi
hura, vecer dostane Ag posledni piluli antb, uz me nebavilo na to porad myslet a nezapomenout. A v utery asi, na stehy
prima, prima
kachna_
Zejtra jde poprý
a těší se?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 21:29
- Nahlásit
kachna_
Do hospody už Lucka chodí, tak má nejvyšší čas začít chodit taky do školky.
no tak at se ji tam libi, to je fakt des dneska ze se spatne zhani skolka
Fifi
super, tak ste to s ag zvladli a za chvili uz bude i bez stehu a pak se ji to dohoni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 21:52
- Nahlásit
cernej caj
tak ste to s ag zvladli a za chvili uz bude i bez stehu a pak se ji to dohoni
se bojim skorem optat, co se ji ma dohonit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 21:59
- Nahlásit
cernej caj
no já tomu říkám oblíbený, ale myslím vlevo jak je Kanál stránek nazvaný, tam se mi objevujou novinky ze stránek co mám na mojí stránce nalinkovaný jako oblíbený hudba, filmy a tak, no a mezi tím se mi občas objeví i novinky ze stránek z webu, kde jsem byla, ale na fb jsem na to nikdy nekoukala, tak teď zase klimatex, evidentně fb šmíruje po kterejch stránkách kdo lozí, což já vím, ale jsem myslela, že musíš alespoň kliknout na To se mi líbí,a by se to provázalo s fb a ono ne, protože na to já neklikám nikdy
kachna_
tak ať se jí líbí ve školce, no jo uplacírovat dítě ve školce dneska je občas děsný, ještě že alespoň ty předškoláky brát musí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:12
- Nahlásit
Fifi
co se ji ma dohonit.
Adámek by věděl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:22
- Nahlásit
kachna_
prave, ale po kastraci?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:34
- Nahlásit
FifiVer, never, Adam je fakt prvni pes, u kteryho si myslim, ze by se mu bez kulek zilo lip, ze by mel lepsi kvalitu zivota i ze svyho uhlu pohledu. Mit takovyho psa doma, dala bych mu cas, stejne jako ty a pak bych jen zvazila pro a proti - a dle myho u nej ma kastrace vic pro. I kdyz nejaky proti se taky najde, samoze. Ono to rozhodnuti je beztak na tobe, ja ti jen rekla svuj nazor, kdyz jsem ho osobne videla.
Tak já ho viděla osobně a zas tak mi to strašný nepřišlo, jen ouzkostlivá tetička Birma (ona totiž nikdy neměla doma maliňáka) Mám doma horší psy než je Adámek a poměrně méně je řeším, navíc si myslím, že Adam je docela pohodář a časem se dá do klidu sám. Z mojí zkušenosti to těm deprivantům trvá i rok, dva, než zjistí, že tady už je to OK.
birma
sorry, to mi nedalo, ale ty víš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Ebony
A hele, kdo vylez z nory.
jen ouzkostlivá tetička Birma
Ale jako to jo, jenze ty jeho preskoky sebeukajeci rozhodne nejsou cajk, to je uz dobre zazity chovani ohledne uvolneni pri stresu (edit - nejen stresu, ale i nude, premire vjemu, proste kdykolivú - o tom ja jsem jen mluvila, proc do kastrace bych u nej sla.
Mám doma horší psy než je Adámek a poměrně méně je řeším, navíc si myslím, že Adam je docela pohodář a časem se dá do klidu sám.
Ja bych na to sla taky trochu jinak, ale Birma ho vytahla z utulku a je plne jejim pravem k nemu pristupovat tak, jak si dala tu cestu.
A vsak jsem psala, ze rozhodnuti je na ni, ja ji rozhodne do niceho nenutim, jen jsem ji rekla svuj nazor.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:41
- Nahlásit
Ebony
Mám doma horší psy než je Adámek a poměrně méně je řeším, navíc si myslím, že Adam je docela pohodář a časem se dá do klidu sám.
jenže tys ho teta taky viděla v jeho extrémně světlé chvilce, Lenča ti to taky říkala a nevidělas to, že nemohl na x metrů vidět Natálku jenom z toho důvodu, že se zamiloval do její čuby. Stejně tak dneska k nám Katka nemohla na míň než dva metry, jinak jí šel zkoušet vojíždět.
Věřim tomu, že třeba za dva roky, by ho ty hormonální bouře pustily, ale zas si myslim, že bychom ty dva roky mohli strávit líp, než na vodítku a řešenim některých fen a lidí...
ale ty víš
vím a chápu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:54
- Nahlásit
birma
já nemluvím o kastraci, ale všeobecně, o přístupu. Tvým přístupu, tvým strachu a moc o tom přemýšlíš. Navíc ty nevíš, jestli to jsou hormony, obsesivní chování nemusí mít s hormonama nic společnýho....a jak nebudeš v klidu ty, tak nebude ani pes, s koulema nebo bez.
Fifi
neboj, zase zalezu
|