Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2502 . 2503 . 2504 . 2505 . 2506 . 2507 . 2508 . 2509 . 2510 . 2511 . 2512 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 22:56
- Nahlásit

Ebony
neboj, zase zalezu
To by byla skoda.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:00
- Nahlásit

Ebony
Tvým přístupu, tvým strachu a moc o tom přemýšlíš.
vim, problém je v tom, že jsem byla zvyklá neřešit vůbec a to jsem tvrdě narazila, takže teď hledám míru, kdy ještě oba přežijem a zároveň kdy to není moc
obsesivní chování nemusí mít s hormonama nic společnýho...
obscese ne, ale u jeho "zamilovávání se" jiný vysvětlení nevidim
jak nebudeš v klidu ty, tak nebude ani pes, s koulema nebo bez.
toho jsem si vědoma

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:09
- Nahlásit

birma
Nakonec jedinej, kdo chtěl někoho sežrat, byl můj Dártík, tak nevím co řešíš

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:12 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Ebony
tak žraní psů bych timhle neřešila, to považuju pro nás za jeden z hodně podružných problémů

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:17
- Nahlásit

Obecně bych to shrnula tak, že se Adam určitě mohl dostat do rukou někomu, kdo by to s ním uměl mnohem líp a teď mohl šlapat úplně jinak. Ke mně se zas mohlo dostat méně problémový zvířátko, který by dneska už třeba taky normálně fungovalo.
Nestalo se tak a tak já budu dělat, co budu umět a moct, aby se nám oběma spolu žilo dobře a on si bude nadále dělat, co bude chtít A tohle jsem v tuhle chvíli vyhodnotila jako krok správným směrem a to přestože zastánce kastrací v žádnym případě nejsem a třeba kastrovanýho psa bych si na 90% domu nedovedla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:32
- Nahlásit

birma
že se Adam určitě mohl dostat do rukou někomu, kdo by to s ním uměl mnohem líp a teď mohl šlapat úplně jinak.
Nebo mohl doted hnit v utulku.
Nestalo se tak a tak já budu dělat, co budu umět a moct, aby se nám oběma spolu žilo dobře a on si bude nadále dělat, co bude chtít
A tak, neprehanej, on si nedela az tak uplne, co chce (krom pindika teda ). A vsak, tvy rozhodnuti, tvoje volba, tvuj pes. Dyk tady se obhajovat nemusis.

A ja jdu dat Agate posledni prasek, jupijajeeej!

birma
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:41
- Nahlásit

Fifi
A tak, neprehanej, on si nedela az tak uplne, co chce (krom pindika teda )
héééééééééééj, neber mi iluze! Já chci aby si dělal ouplně jenom to, co chce. A k tomu to ňák zařídit tak, aby si čirou náhodou chtěl dělat to, co chci já aby dělal

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2013 23:45
- Nahlásit

birma
á chci aby si dělal ouplně jenom to, co chce. A k tomu to ňák zařídit tak, aby si čirou náhodou chtěl dělat to, co chci já aby dělal
Ja vim. Ale nemela bych na to nervy. Iluze ti bere jen on, kdyz prijdes nasrana z vychazek, viz vcera.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 07:15
- Nahlásit

Fifi
ja nevim, co by mohla honit

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 07:27
- Nahlásit

Mórgen
a smraďochům školním obzvlášť

Byla jsem na dřeváku, byla to moc paráda, krásný prostředí, hafo lidůch, hezký teplý počásko, šikovní soutěžící

A na závěr slosovatelný fstupenky, vyhrála jsem dortááá a výbornýho . Nechtěla nechtěla jsem na pódijum, páč jsem f tehle věcech dost introvet, nakonec jsem téda šla, ale vůbec nic si z tý chvíle nahóře nic nepamatuju
Tadyk pár fotografijííí
http://bukac.rajce.idnes.cz/Lipovsky_drevak_2013/

jé mrkla jsem na Blanimíru a Ešusáka....krása
a třeba u tý lavičky, 2x nešťastný péffff
Ale téda člobrdo, měli jste štěstí někdo tam nahóře měl opravdu co dělat aby vás zachránil

Brut žádný australáček tam nebyl lítali tam jen ušňafaný jorkové

Černej čaj
doufám, že je líp a líp, ikdyž s tou teplotu nic moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:03
- Nahlásit

denyk
koukam, zes mi z tech prsatic vybrala tu hezci
a krasne bylo teda, a to molo tam ve vode, supr

dneska du pro vysledky, tak drzte palce

ps: s tim 22vikendem... nehodilo by se ti mozna kdybych prijela ve ctvrtek vecer a odjela pak v pondeli? ja bych jeste na patek potrebovala dovcu na 27, tak bych to radsi trochu podelila i do druhyho tydne at nemam vsecko v jednom?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:07
- Nahlásit

Fifi
Iluze ti bere jen on, kdyz prijdes nasrana z vychazek, viz vcera.
a dneska zas - něco zajímavýho se nám tu rozháralo
ale už to neni tak častý, jako dřív, takže úplně obecně jsem celkem spokojená, jen se musim občas vyventilovat

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:37
- Nahlásit

cernej caj
tak ať jsou výsledky v poho
denyk
pěkný sochy i dort, teda sochat motorovkou, to musí bejt záhul
birma
já teda nejsem žádný zásadní zastánce ani odpůrce kastrací, ale pokud by to mělo vyřešit i minimální problém, tak bych neváhala, když je šance že se psovi bude líp žít, psům je to fuk, operace je to celkem nenáročná, pokud pes není takový magor jako můj Kim že si rozláme límec a tak vůbec

denyk
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:44
- Nahlásit

cernej caj
ps: s tim 22vikendem...
Naplánuj si to jak potřebuješ, já problém nemám .
Kdyby ti nechtěli dát dovču, tak není problém třá ještě
třeba říjen , termín kdykoliv

birma
něco zajímavýho se nám tu rozháralo
no u nás asik taky cvakání zoubkama a
zkoušení co si může dovolit ke mně

Maya
teda sochat motorovkou, to musí bejt záhul
mně to teda vzalo, u mě jsou tito lidé fakt umělci, i třeba řezbáři, co dělají betlémky...
Jako z kusu klacku najednou třá velbloud,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 08:47
- Nahlásit

denyk
supr tak ja pak dam vedet jak to vysolicham. v rijnu mam zatim hypoteticky jen ten dogtrek v jizerkach, pokud sezenu nejakou dobrou dusi do party

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:15
- Nahlásit

birma
ale už to neni tak častý, jako dřív

hm, vidíš, aji s koulema

a s tím pindíkem, přestane se po kastraci uspokojovat? zvlášť když to má naučené jako cestu uvolňování stresu? v tomhle se nevyznám, ale mám dojem, že se sobě věnujou klidně i kastráti.

a možná jsou na adamití hlavu náročný ty hromadný akce a jejich vjemy... v kombinaci, kdy neumí ovládádat svoje emoce.

ale zas si myslim, že bychom ty dva roky mohli strávit líp, než na vodítku a řešenim některých fen a lidí...

já bych v tomhle byla opatrná, to vodítko vám řeší kopu jinýho...

neber to jako rejp, tvůj pes a jsi rozhodnutá a držím palec, ať to prospěje. jen mi tohleto ještě nedalo, když čtu, že to ještě probíráte.
a náhodou myslím, že vám to spolu jde fajn a kopa jiných lidí by chuderu vrátila do útulku, takže jsi každopádně bourec.

cernej caj

tak jak výsledky?

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:17
- Nahlásit

Maya
psům je to fuk,

já nevim, esi si to jen nemyslíme.
páč sociálně se pak ocitnou jinde a některejm to teda může vadit dost, ta jiná role najednou.
ale nevim, samozřejmě, nevim.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:18
- Nahlásit

denyk

pěkný!

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:32
- Nahlásit

Vero
a s tím pindíkem, přestane se po kastraci uspokojovat? zvlášť když to má naučené jako cestu uvolňování stresu?
nevim, ale to pro mě neni ten hlavní důvod. Rozhodně nevěřim tomu, že ho přejde veškerý obsedantní chování.
já bych v tomhle byla opatrná, to vodítko vám řeší kopu jinýho...
no jasnýýýýý! To sem nemyslela, jako že ho den po kastraci pustim z vodítka a on bude poslouchat spíš to myslim tak, že mu ubudou věci na řešení a tim se snáz přenesem přes to ostatní, protože bude mít větší kapacitu na řešení toho zbytku a tudíž bude moct spíš chodit na volno
a možná jsou na adamití hlavu náročný ty hromadný akce a jejich vjemy...
určitě, ale rozhodně pro něj nejsou náročný jenom hromadný akce, občas je pro něj hodně náročnej i běžnej provoz...

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:36
- Nahlásit

birma
o sem nemyslela, jako že ho den po kastraci pustim z vodítka a on bude poslouchat
já vím, že tak jsi to nemyslela, tak tě teda nepodceňuju
jen jako, že i tak to může trvat dlouho...
jak vlastně ho dlouho máš? my se dopracovali k chození bez stopky tak po roce. a to byl psák spíš normální

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Tak jsme si včera dali repete a už jen čoklidama jsem vyrazila přes pole a lány do hospůdky na hrázi na Kofolču a kávičku, Blandíra už přišla na to, že se nemusí utopit, když leze z nádrže, že stačí zatnout ty svý drapsáky co má. Taky nezmizela ve skruži, ale hodlala zmizet za volavkou, kterou jsem jí nachystala. Tak jsme jí vzali s Hošikusem čáru a utekli jí, Hošikus byl nadšen, představa, že jí tam necháme ho naprosto dostala a utíííkal co mu nožičky stačily hájzl jeden. Blandíra pak taky utíkala, co jí nožičky stačily a byla pak za hodnou. V hospůdce jsem je cíleně opustila a šla si učinit objednávku a jim koupit tatranku. Byli hodní, nedělali vyrvál. Udělali atrakci, páč si na střídačku způsobně z tatranky ukusovali. Jo a to jsem vám neřekla, že v sobotu ta megera naprosto nadšeně šla lovit potkana , což jí rozproudilo natolik, že se prostě na ty prostory pod barákama a v křoví upíchla . Hlavně při večerních procházkách, takže zase hezky skončila na flexině, abychom si vysvětlily, že pod barák a do křoví se nechodí. Tak byla dneska ráno za hooodnou. Tak na jeden den, tipuju

kachna_

Do hospody už Lucka chodí, tak má nejvyšší čas začít chodit taky do školky. Zejtra jde poprý (páč jí konečně vzali od čtyř let aspoň na dopoledne).

Jéžiš, tak to se maj pani učitelky na co těšit až půjdou na procházku a vona pude "pomalu"

birma
Fifi
Nebo mohl doted hnit v utulku.

PŘESNĚ!

birma
jako dřív, takže úplně obecně jsem celkem spokojená, jen se musim občas vyventilovat
však jste udělali neuvěřitelnej pokrok, jste moc šikovný, moc.

Vero

neber to jako rejp, tvůj pes a jsi rozhodnutá a držím palec, ať to prospěje. jen mi tohleto ještě nedalo,

já nad tím taky hrozně přemýšlím - stavím si proti sobě to, že je to věc, která když už se jednou udělá, nedá se změnit a pak to, že kdybych byla v situaci birmy, koukala bych na to třeba jinak........... nedošla jsem k ničemuž . Spíš jestli to rozhodnutí ještě třeba neodložit a neposoudit to až zase s nějakým časovým odstupem?? Vždyť Adam přišel teprve nedávno, a i bych se bála, aby to jeho chování naopak kastrace zase nerozhodila???

já nevim, esi si to jen nemyslíme.
páč sociálně se pak ocitnou jinde a některejm to teda může vadit dost, ta jiná role najednou

PŘESNĚ TAK, tohle je fakt hrozně závažný rozhodnutí, už nezměnitelný.

Fifi

A ja jdu dat Agate posledni prasek, jupijajeeej

A HURÁÁÁ, Bouchlas žampuňský?? moc gratuluju, že to jde takhle dobře

Tak nam prkynko nejdriv litalo vzduchem, bo ho chtela uklizet, pak ho chtela priaportovavat a nakonec se na nej chtela cela vmacknout.

úplně jí vidim

denyk

Byla jsem na dřeváku, byla to moc paráda,

hužila sis to? Fotky neuvěřitelnejch věcí jsou supr teda. musel to být fajn den.

vyhrála jsem dortááá a výbornýho . Nechtěla nechtěla jsem na pódijum, páč jsem f tehle věcech dost introvet, nakonec jsem téda šla, ale vůbec nic si z tý chvíle nahóře nic nepamatuju

Jehéé evidentně sis to užila

třeba u tý lavičky, 2x nešťastný péffff

viď? fšak se to jmenuje dva trestanci

Ale téda člobrdo, měli jste štěstí někdo tam nahóře měl opravdu co dělat aby vás zachránil

jo byl to docela adrenalin, hlavně tak v tom aktuálníim momentě, kdy jsem jí viděla, jak tiše mizí! A to zaplať nadbůch, že jsem JÍ VIDĚLA!! protože bych jí taky nemusela najít, kdybych neviděla jak zmizela z povrchu zemskýho, nenapadlo by mě to třeba, hledala bych jí jinde..... fuj je mi zase špatně, tohle mi došlo až teď , když to píšu.

cernej caj
tak drzte palce

no to teda držím,f est

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:47
- Nahlásit

PetraK
Vždyť Adam přišel teprve nedávno, a i bych se bála, aby to jeho chování naopak kastrace zase nerozhodila???

mno, to sem si už netroufla napsat.

ale holt my nejsme v kůži birmy, to je jasný.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 09:59
- Nahlásit

Vero
páč sociálně se pak ocitnou jinde
já nejsem moc družič, takže si tak žijem spíš sólo a nevěřím, že on to sociálně nějak moc pocítí (rozhodně nejsem člověk, co by ho nechal nějak šikanovat )
jak vlastně ho dlouho máš?
5,5 měsíce teď

PetraK
že je to věc, která když už se jednou udělá, nedá se změnit
taky proto jsem si to promejšlela dýl jak měsíc, než jsem k něčemu došla.
Spíš jestli to rozhodnutí ještě třeba neodložit a neposoudit to až zase s nějakým časovým odstupem??
otázka je jakym. To, co mě vadí a co doufám, že se změní, tak je za těch 5,5 měsíce naprosto beze změny, zlepšení fakt ani o píď. Kdybych měla pocit, že se v tomhle směru někam hejbem, tak mu nechám klidně rok, dva, ale takhle mi to přijde spíš jako ztráta času a zbytečný nervy pro něj. (jako já jsem schopná s tim nějak fungovat, ale pro něj v tom vidim problém a zbytečnej nejspíš)

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:00
- Nahlásit

Vero
ale holt my nejsme v kůži birmy, to je jasný.

já věřím, že to někdy musí být celý na palici, jen se bojím, aby to jednak neuspěchala a pak jí to nebylo líto, a druhak aby se to celý naopak ještě nezhoršilo a zase jí to nebylo líto. páč prostě tohle už člověk nezvrátí zpátky.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:05
- Nahlásit

birma
nepodceňuješ vás?

dybych měla pocit, že se v tomhle směru někam hejbem, tak mu nechám klidně rok, dva, ale takhle mi to přijde spíš jako ztráta času

X

ale už to neni tak častý, jako dřív, takže úplně obecně jsem celkem spokojená, jen se musim občas vyventilovat

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:08 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

birma
To, co mě vadí a co doufám, že se změní, t

a co to je?
to zamilovávání se? tak píšeš, že nejste družiči, tak je to tak strašný problém v denním provozu? tak mně taky leze na nervy, že se tuhle onde někdo rozhárá a pes je mimo a musím přitvrdit v poslušnosti....

edit.- jestli teda se chceš o tom jen tak bavit jinak nás s tím pošli do pryč samozřejmě

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:17
- Nahlásit

Vero
ale to právě není, jako když ti v okolí něco hárá a stačí toho psa navést víc na sebe. To zvíře nemusí ani hárat, stačí, že existuje a on je úplně mimo. Ale až tak, že ignoruje háravku, kterou má u čumáku, protože "ona" je někde poblíž, nebo tak, že k nám na 15 metrů nemůže majitel jeho objektu touhy, protože pes pak má v hlavě opět zatmíno a trpí tim hlavně on... Prostě tohle chování nevidim jako normální a v provozu to vadí, protože nejde u neznámýho zvířete odhadnout, jestli to nebude "ona".

neumim to moc vysvětlit, tohle je podle mě fakt třeba vidět. Doufám, že pokud to vyřeší tohle, tak mu obecně klesne hladina stresu a budem snáz zvládat to ostatní...

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:24
- Nahlásit

birma
ignoruje háravku, kterou má u čumáku, protože "ona" je někde poblíž,
to není normální? já myslela, že jo

k nám na 15 metrů nemůže majitel jeho objektu touhy, protože pes pak má v hlavě opět zatmíno
hm, k objektu touhy taky nemůžem víc jak na 15 metrů, páč buldozér má zatmíno a nevnímá mě... prostě přivolávám dřív, dokud to ještě jde, resp. než zjsití, že to je Ona.
často pak zbytek vycházky uděláme prdlajs.
holt psí život

paní, tím nesnižuju vaše problémy, chápu že

tohle je podle mě fakt třeba vidět

a budu hlavně držet palce, pokud jsi už plně rozhodnutá do toho jít.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:26
- Nahlásit

Vero
hm, k objektu touhy taky nemůžem víc jak na 15 metrů
kdyby to byl jen ten objekt touhy, tak možná, ale tady jde o jeho majitele, to zvíře může být klidně někde ouplně jinde, to už je v tu chvíli skoro jedno...

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 10:47
- Nahlásit

birma

a zbytečný nervy pro něj. (jako já jsem schopná s tim nějak fungovat, ale pro něj v tom vidim problém a zbytečnej nejspíš)

hele já nevím, on to možná jako problém nevidí???????? Je možný, že se to fakt časem zlomí?????? Jsi dobrá, pracuješ s ním. vedeš ho pořád do lepšího....

. To zvíře nemusí ani hárat, stačí, že existuje a on je úplně mimo. Ale až tak, že ignoruje háravku,

birmi, tohodle je schopnej Ešus. Mám s ním taky práci, ale věř, že tohle zrovna zpracujete, tohodle se u vás nebojím, myslela jsem , že by to mělo vyřešit ten jeho problém s tím, jak si potřebuje ulevit?

ale jak píše Vero, klidně nás pošli do kšáá ano, to není prudímírská debata, určo ne, ale, kdybychom Ti s tím vadily, tak neváhej a toč, ano?

<< 1 ... 2502 . 2503 . 2504 . 2505 . 2506 . 2507 . 2508 . 2509 . 2510 . 2511 . 2512 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání