Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:34
- Nahlásit

denyk
klidně se ptej na jména a i na jména australáků, abych si mohla dát do seznamu další venku ulovený
Jinak lidem s australákem klidně dej můj fb kontakt nebo fb mejlovku, abych se s nimi mohla propojit. Je spousta lidí, které bych moc ráda našla a třeba i jim pomohla, aby se acd nezbavili

brut
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:41
- Nahlásit

PetraK
musíš na web omdc .... tam ty výrobky najdeš, protože nemáš fb, tak tohle je jedna cesta a nebo ti hodím do mejlíku svojí složku

brut
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:45
- Nahlásit

Maya
obrazy by mohly být v tom říjnu, listopadu, pokud by jsi něco chtěla... Teď by měly přijít další drobnosti. Jinak na fb musíš vždycky sjet dolů, tak se ti zobrazí minulé akce a prodej suvenýrů. Deky jsou úžasný, mám jí doma a nelituju ani minutu

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:49
- Nahlásit

brut
no já to na tom webu právě nevidim nikde, kam mám koukat? Kočka mi brání používat mou atrapu mozku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:54
- Nahlásit

holky, chcete nektera jabka? bud treba pro psy do barfu nebo spis na strouhani treba do strudlu?

uz mam na strome takovy malinky jablicka, tak v prumeru 3-6cm. z jedny strany sou cerveny, z jedny jeste nazelenaly, ale uz zacinaj padat a chutove se to jist celkem da, akorat sou mirne nakysly...

by se ale museli asi natrhat a poslat brzo, jinak bude po nich... spis teda takovy na rychlou spotrebu..

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:54
- Nahlásit

brut
určitě budu chtít a kdybych si mohla navymejšlet, tak úpa nejvíc by se mi líbíl obraz na dřevě nebo na papíře, to je fuk, jako jsou ty podšálky, tvar afriky a ten styl malby, akorát bych to potřebovala ve velikost cca 30 cm na šířku, bych si to pověšila doma na sloup uprostřed místnosti, ale samo ti gepardi a podobný styl se mi líbí taky moc a deku určo taky a ještě přemejšlím nad náramkem když by šlo to zapínání podlepit

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:55
- Nahlásit

brut
až budu doma, tak se taky přihlásím do přátelů, stejný nick jako tady, tak jestli mě pak někdy můžeš odkliknout

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:57
- Nahlásit

Maya

jaký deky hergot, jaký podšálky hergot! mám stránky OMD ale nikde tam žádný věci nevidim,

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 13:58
- Nahlásit

Jo, to jsme s mamčou řešily, hele co byste daly tý béžový pažravý slepici jako detox? Protože přiotrávená trošičku byla. Ostropestřec na játra nebo prostě detox od phytovetu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:02
- Nahlásit

Maya
to i prelakujes me napadlo, to zapinani

PetraK
na tom fejsbuku na predchozi strane dole sem ti dala link primo na ty alba ten co posilala brutice, jinak na webu sem tkay nic nenasla

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:13
- Nahlásit

kachna_

já bych dala obé.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:15
- Nahlásit

cernej caj
uuuž to mám!! díky, no ty podšálky jsou pěkný moc!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:24
- Nahlásit

brut
od pondělního "záchvatu" bolavých kloubů a vnitřní teploty mi stávkují klouby ... prostě mě dělá problém se zvednout, je mi chvílemi zima, pak vedro, do toho mi bolí každý kloub v těle. Nejhorší je to po ránu, když se nemůžu zvednout a rozhýbat.
Echjo, naky dozvuky hnusaku? Me takhle furt pobolivaj klouby po ty svini, co sme mely s enyky denyky, yersiniovy.
A jo vlastne,
denyk
Jak ti je, uz to mas doleceny a zadny troubles?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:24
- Nahlásit

kachna_
tak to nevím, s detoxem teda nemám zkušenosti
cernej caj
tak to je fakt, že přelakovat by to šlo, ale to se časem odře
PetraK
ty sou super, co? já už to vidím, že vezmu obraz, deku, podšálky a nějaký náramek, sepíšu to radši brut o víkendu do mailu
a jako nádhernej je ten velkej masajskej náhrdelník, ale co s ním, žejo

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:29
- Nahlásit

brut
do toho mi bolí každý kloub v těle
ajajjaj

do Vánoc nevím
v poho, nejsme malý děti, dárky můžou být i později

takže bude kyblíček někde přes víkend
kretína ale ono se jí nic nestane

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:33
- Nahlásit

brut

třeba i jim pomohla, aby se acd nezbavili
já valím téměř za každým psem a svýho tam mít nebudu, takže nó problém

Fifi
uz to mas doleceny a zadny troubles?
bolej mě klouby ku*va a jak hlavně ruce, v noci jsem
se kvůli tomu probudila....vzala si Nimesil.
Mudra říkala, že tak měsíc po antibio. by mi mohlo být líp.
Páč břicho taky občas stáfkuje.

Maya
a jako nádhernej je ten velkej masajskej náhrdelník,
taky mě zaujal, nádherně barevnej, krásná prácička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:41
- Nahlásit

a nebyt toho odkazu s vobojkama, tak nam to brutice ani neukaze, jaky krasny veci tam maji

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:41
- Nahlásit

denyk
bolej mě klouby ku*va a jak
Lity, lity.
Mudra říkala, že tak měsíc po antibio. by mi mohlo být líp.
Ech, muzes jen doufat.
kachna_
Protože přiotrávená trošičku byla. Ostropestřec na játra nebo prostě detox od phytovetu?
Asi bych se poradila jeste nekde jinde, ja sama bych oboji najednou nedavala, spis postupne.
cernej caj
Ty jablka zkus nabidnout nekde v zoo, ci zachranny stanici, pripadne si nasus krizaly.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:42
- Nahlásit

hezká tabulka známýho koňáka o operantním podmiňování

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:43 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

se mi to z nějakýho důvodu poslalo znova

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:44
- Nahlásit

cernej caj

jaky krasny veci tam maji
jojojojooo já teda mrkla na ty deky, já jsem úchylák na deky,
můžu jich mít 10 třebááá

a ty jablka, se poštou nevyplatí, pošta je dnes dost drahá.
Třá 2,5kg / 80kč

Fifi
tys vlastně psala, že ti bylo dlouho blbě

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:47
- Nahlásit

cernej caj
a nebyt toho odkazu s vobojkama, tak nam to brutice ani neukaze, jaky krasny veci tam maji
to je fakt, tajnůstkářka jedna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 14:58
- Nahlásit

Fifi
jo ty krizaly, to bych brala, ale kdyz ja nemam topeni nebo takovy nejaky misto rozumny, kam bych to mohla dat - v pokoji mam psy a v kuchyni podlahovku... no ze by nastal cas koupit tu susicku na ovoce?

denyk
to me nenapadlo, ze ta posta je vlastne tak draha...

a jinak joo, deky sou supr vec. miluju deky. Do postele, na kreslo, proste vsude a ono dneska maj vsude takovy ty flisovy a ty levny sou dost humusny na dotek navic

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:00
- Nahlásit

cernej caj
jestli máš hoooodně jablek, tak si zjisti, jestli někde v okolí nemáš moštárnu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:02
- Nahlásit

birma
zas nejak extra mnogo ne, dva zakrsly stromky. ale fifina s tema krizalama mela luxus napad.

otazka zni... jak se takova vec skladuje? ve skleneny nadobe nebo plastovy? v igelit asi nee...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:05
- Nahlásit

cernej caj
my křížaly skladujem v čemkoliv, co je po ruce. Pokud jsou dost suchý, tak klidně i v igelitu

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:05
- Nahlásit

cernej caj
taky třá pálenici-kalvádos moc gút

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:07
- Nahlásit

cernej caj
a nebo je dej někomu pro koně nebo pro prasata

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:07
- Nahlásit

denyk
s palenici teda fakt netusim, co bych delala u nas se chlast rozdava jinym, pokud vypada, ze ty stridani rocnich obdobi u nas prezil

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 15:17
- Nahlásit

denyk
kalvádos jsme kdysi dělali a i šípkový víno a teda popravdě, je s tím práce jak na kostele a výsledek... no...

<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání