Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:10
- Nahlásit

Vero
jsem ráda, že jsem tě potěšila.... ale já to taky nevěděla, dokud mladá nevytáhla z hromady dětských jedny botky pro mou maličkost

A druhé potěšení ti závidím ... já se o modu taky nezajímala, ale holt holky ve škole jo a bohužel jsem nebyla hluchá a slepá

Děkuji a neboj, rozkaz plním ...cvičím, jsem hodná a hlavně šikovná (občas)

Maya
koukám, že Life is Life byl opravdový velehit

Jinak obojky nám budou vyrábět naše keňské maminy a to na objednávku ... myslím, že vyjdou o dost levněji

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:13
- Nahlásit

Fajka
to sou teda super botky, ale z tý ceny sem sebou švihla pod stůl, já když koupím boty za dva tácy, tak mám pocit, že jsou drahý až až
ale je fakt, že na ty pochody co pořádáte se na botách asi nevyplatí šetřit
já mám nejlepší boty asi 15 let starý od Snahy, tenkrát mega drahý za tisícku, normálka zimní kotníkáče takovýhle podobný černý, a furt držej, pár let jsem je nosila do práce a teď doma, akorát ten kožich vevnitř už je fuč a podrážka je trochu sešlapaná, ale držej, akorát loni už se mi zevnitř na patě začalo něco odlupovat a dřelo mě to, tak nevim, jestli letos budou ještě k užití, takový už fakt neseženu a po těch budu hooodně truchlit

brut
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:13
- Nahlásit

cernej caj
jestli chceš něco keňského na ruku, tak maminy vyrábějí a ceny se pohybují úplně někde jinde.... levněji.... Výdělek jde zase zpět do Keni jednak maminám pro děti a pak taky masajským holčičkám zachráněným z nuceného manželství, které žijí v dětském domově v Doldol, kde jsem byla

brut
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:17
- Nahlásit

Fajka
musíííííííím zítra volati!!!! Jinak se nedomluvíme a přijedu před Vánočkama a to nechci !!!

birma
Člen
- Nahlásit

Adámek mě baví vyhrála jsem s Angie na táboře mimo jiné tenhle "míček" - Adam ho miluje, zvlášť, když mu (míčku) čumí z huby něco dobrýho, fakt je tim unešenej, akorát když mu to zapadne dovnitř, tak se k tomu neumí dostat a pak mi míček přinese s výrazem "Mamíííííííí, pomoz mi plosííííím. Já ci koko"

Fifi
nic novyho u vas
humoristo
ale drzte je, pls, mathee na patek, bude se statnicovat.
myslim na ní, palce držim!

Fajka
Člen
- Nahlásit

Maya
to sou teda super botky, ale z tý ceny sem sebou švihla pod stůl,
no to já právě taky

je fakt, že na ty pochody co pořádáte se na botách asi nevyplatí šetřit
no rozhodně bo nohy mám jen jedny
asi si objednám ty co se mě rozpadaj jsou uplně stejný..tydle
http://www.sportnawebu.cz/asolo-elios-gv/d-143435- c-1457/

brut
Bruuuuuuut, jak se máte pani? kdy dorazíte?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:18
- Nahlásit

brut
a fotky by byly toho co vyráběj? mě by se taky líbilo něco takového na ruku, akorát by tam nesmělo být pro mě nic kovového z bižu nebo stříbra nebo tak kvůlivá alergii, i když teda netuším, je se třeba u kožených náramků řeší zapínání, jestli to bez toho nějak jde
ty obojky jsou super, akorát za tu cenu bych to nekoupila ani kdybych měla holokrky jako ešuska a denyk třeba

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:19
- Nahlásit

Fajka
asi si objednám ty co se mě rozpadaj jsou uplně stejný..tydle
ty jsou pěkný, ty červený se mi líběj

brut
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:20
- Nahlásit

cernej caj
Progress? To neznám ... máš nějaký odkaz, abych se zorientovala? Taky mám raději, když se šije a vyrábí tady, než někde kdo ví kde...

Dámy, loučím se a jdu spát, ráno jdu zase na rehabku ... přeji dobrou noc a žádné ponocování

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:20
- Nahlásit

brut
musíííííííím zítra volati!!!! Jinak se nedomluvíme a přijedu před Vánočkama a to nechci !!!

telepatie je jéééé

klído volej se těšim !

brut
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:21
- Nahlásit

Fajka
mám se všelijak a dorazím co nejdřív.... musíme doladit druhou polovinu září ... budu volati zítra!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:25
- Nahlásit

Maya
ty jsou pěkný, ty červený se mi líběj

mě taky ted mám modrý a asi pudu do červenejch

brut
mám se všelijak a dorazím co nejdřív.... musíme doladit druhou polovinu září ... budu volati zítra
ok budu s tebou záftra počítat
druhá polovina září je dobrá, krom jednoho treku tam nic nemám takže to určo nějakej termit najdem

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:26
- Nahlásit

vybírat lukcusní vobojek bych šla asi sem, celkem pravidelně si tam chodím zaslintat

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:27
- Nahlásit

birma
Mamíííííííí, pomoz mi plosííííím.
todle dělá jelito, ale když mu zapadne někam hračka a nemůže se k ní dostat ještě k tomu přidá ňáf bláááf ňáf

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:48
- Nahlásit

brut
Hele, jak mas daleko od vas Roudnici nad Labem? Ze bysme se taky videly, v zari?
birma
akorát když mu to zapadne dovnitř, tak se k tomu neumí dostat a pak mi míček přinese s výrazem "Mamíííííííí, pomoz mi plosííííím. Já ci koko"
Vono az se mu total rozsviti, to bude srumec.
Ale takhle resi problemy terosky, o level ci dva horsi na premysleni, ze si pro me dojdou. Napr. naposled zapadly rajce za kvetinac (ano, Skritek se jiz pase), kterej nemohla odsunout - prisla, stek s takovou tou intonaci prinasranou, ze ji neco nejde.. a odvedla me tam, sem si puvodne myslela, ze tam je mys a vono ne.
Fajka
ale když mu zapadne někam hračka a nemůže se k ní dostat
Kremyl coby aporterka tohle resi svou hrubou silou, a vzdycky se nejak dostane.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:51
- Nahlásit

Fifi
Vono az se mu total rozsviti, to bude srumec.
taky si říkám
Ale takhle resi problemy terosky
Wami to samý popisovala u Bebešky, fakt mě nenapadlo, že to budu mít za tejden doma

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 22:57
- Nahlásit

birma
Wami to samý popisovala u Bebešky, fakt mě nenapadlo, že to budu mít za tejden doma
Asi to mel kde okoukat a taky mozek se mu sepina.

Ja pri tom domacim vicesmeckovym souziti se fakt kolikrat bavim, kdyz pozoruju, jak vzdy a stale terosky vycuravaj s rtw. Chtej neco, co ma Kremyl, tak vedi, ze silou ji to nevemou. Bud zacnou ty dve cuzy terieri spolupracovat a vrhnou se na neco, co pak logicky Kremyl musi nutne mit, nebo zacnou predstirat lov bubaka za plotem - to Kremyl musi mit tez ihned pod kontrolou. A ony si pak vezmou/cmuchaj/zkoumaj to, co mely puvodne v planu. a ze toho tupika rtw dycky, ale dycky takhle nachytaj.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 23:01
- Nahlásit

Fifi
prisla, stek s takovou tou intonaci prinasranou, ze ji neco nejde.. a odvedla me tam,
přesný! todle dělá jelito

Kremyl coby aporterka tohle resi svou hrubou silou, a vzdycky se nejak dostane.

ty bláho ještě že to nedělá jelito to by prošel asi plotem když pa třá panička hodí míček tak že přeletí plot

birma
taky si říkám

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 23:02
- Nahlásit

Fifi
Asi to mel kde okoukat
Bebeška nám to nepředvedla a nebyl u toho, když o tom Wami mluvila
a taky mozek se mu sepina.
No normálně mám pocit, že mi tam vyměnili psa, tam byl patrnej pokrok, ale tady je to šílenej skok oproti tomu, jak se choval před odjezdem
ze toho tupika rtw dycky, ale dycky takhle nachytaj.
Chůďátko Křemýlek

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 23:03
- Nahlásit

Fifi
Kremyl musi mit tez ihned pod kontrolou. A ony si pak vezmou/cmuchaj/zkoumaj to, co mely puvodne v planu. a ze toho tupika rtw dycky, ale dycky takhle nachytaj
to jsou jezinky!!!

ještě foto jak jsme měli krásně na treku a du do hají
Brou noc!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2013 23:06
- Nahlásit

Fajka
to jsou jezinky!!!
Ne, to ona je proste tupa. A dobre noci.
birma
No normálně mám pocit, že mi tam vyměnili psa, tam byl patrnej pokrok, ale tady je to šílenej skok oproti tomu, jak se choval před odjezdem
Toz jen dobre, vsak taky sjezdil ted par akci a tak, zacina se Adamita srovnavat, jen tak dale.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 08:06
- Nahlásit

Brej,
nestíhám pomoooooc
dnes u nás zasejc krásně...ale sucho, sucho

Jste se tu fčéra pokoušely o retro, koukám
papírové bundy měli u nás jen V.I.P
já teda né, ale třá tríčo s Mickeym bylo taky supr

Ty obojky jsou skvělý
brut
já bych určo nějak brala, pro zerzafčíka

Maya
já ti dám holokrky copak mám nějakýho pštrosa, nebo soooo ???

Fifi
nebo zacnou predstirat lov bubaka
tak to je super, to jsou šikulky

PetraK
pošli mi plís na emila adres, příští týden k tobě pofrčí
arónie. (aby ses náhodou nenudila)

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 08:29
- Nahlásit

Fifi
ze toho tupika rtw dycky, ale dycky takhle nachytaj.
to mám doma takyyyy Dorin jak je malej, tak nemá šanci Kimovi nic vzít, tak to řeší přesně stejně, udělá bugr u plotu že se jako něco děje a jak se Kim de podívat, tak vezme otočku zpátky pro tu věc, pak už si jí ubrání když jí má, nachytal takhle Kima už snad tisíckrát a ten blbec se na to chytá furt
denyk
já ti dám holokrky copak mám nějakýho pštrosa, nebo soooo ???
teda koukám pštros je celej vižla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 08:33
- Nahlásit

fajka
Jasny, to musis lepit predem. Ja to mam uz vzadu taky roztrhany, tak to lepit musim. Myslim, ze mojim kotnikacum uz se sjela ta podrazkova guma az na to pevny... Tak nevim, asi to necham zpravit v restday, lepsi jak shanet novy boty

Tak flaska byla vyjimecne, jen chcu rict ze to nebyly JEN pytliky

Brut
A co vyrabi kenske maminky, mas foto?

Progress-cz.cz mam od nich kosily, zimni bundu a termostrech vesticku a su s tim moc spokojena. Jenze to je znacka bez masivni reklamy. Taky mam supr hadrovy cesky kratasy od llovel pro ci tak nejak. Nekde sem snad i mela seznam toho, co kde sije... A warmpeace treba sije obaly na spacaky v cine ale aspon to pise na webu a nevydava se slepe za cz znacku.

Birma
To je husta vec co ste vyhrali. A co to adamkovo voko?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 08:50
- Nahlásit

fifi
Pekne oblafnou kremyla

Ja to mam jednoduchy. Vokon je 'nouna v podruci ferinky'. On neco ma? Tak mu to sebere. Ona neco ma? Tak si von de ze by to chtel, vona se blbe podiva a otoci se od nej pryc a je to

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 09:27
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Takže: nikdy bych netůchala, jak moudrej hošíček je můj Hošíček,von je vám taková pipinááááá moje čikovná (snad to nezakřiknu) . a Brtnik včera nějak pozapomněl a prošel s Blandírou značnou část cesty bez udítka a to i teda v místech, kde bych si to nelajsla , taky jí pak hned přikurtoval, když mu to došlo, že Blandíra nejni Ešus. A pravil, já snad budu muset nosti nějaký pamlsky, vona furt něco chce utikala první, aby byla na podestě a tam prej, co dááš? A já jsem zase včera regulérně začala utíkat jí, zdrhli jsme jí včera s Hošíčkem, který z toho měl mega radost. Učím jí, že kdo pozdě chodí, sám sobě škodí a stojí pak za dveřma SÁM jako blbeček. Ráno jsme cvičili košíček a nežraní pamlskůch, Košíček jí fakt neba a nechce ho. ale už to chvilinku vydrží, ale furt jen chvilinku, pak to začne sundavat..
a dneska si ta kravěna hrála na carevnu vysápala se na gauč a dělala tam carevnu. Jela dolů, že se nepostačila divit,, mastila na pelech a dělala uraženou sesazenou carevnu

birma

co má Adamita s vokem? a pěkně se rozjíždí hošikus, to je moc prima to číst.

Fifi

a ze toho tupika rtw dycky, ale dycky takhle nachytaj.

svině vychytralý

Fajka
hale pani, nejsou ty boty moc mohutný?? Nebudou moc těžký, neforemný? Já měla (mám) takovýhle nějaký a úplně nic moc teda. Takaby sis nenaběhla.

denyk

příští týden k tobě pofrčí
arónie

sem řikala, že tě zabiju a na recept jsem nezapomněla, jen teda námestníčka je krank, bude až v pindělí, tak jí pak hned přepadnu, nechci po telefonu, blbě se jí mluví.

cernej caj

jak je poblijoune?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 09:47
- Nahlásit

petrak
Nebliju, tak dobry

Nojo, tak ocekava blanimira za dobre odvedenou praci mnamku to je jasny nj, zertovou na ni. Ta by ji jasne vymezila proc na gauc nee

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 09:54
- Nahlásit

PetraK
vysápala se na gauč a dělala tam carevnu.
čmudlinká nooo tak to prostě zkouší zlatíčko,
stejně jste skvělé, jak vám to jde

sem řikala, že tě zabiju
my andělé jsme nesmrtelní..

hele dnes 3litry letí k Brutici a na tebe jsem neměla tu adres
a zítra to posílat nechci, aby to o víkendu nezůstalo na poště.
Pixly jsem sehnala u vietnamských spoluobčanů od sýru balkán-3lity to má.
To co mám naškubaný zalikéruju a taky něco nasuším.
Část ještě nedozrála úplně, tak jdu na ní až v neděli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:09
- Nahlásit

cernej caj

Nebliju, tak dobry

tak supr a můžeš už něco jíst i ?

ekava blanimira za dobre odvedenou praci mnamku to je jasny

sviň vypočítavá to je

Ta by ji jasne vymezila proc na gauc nee

což to já jí jasně vymezim proč ne - páč tam nechcu mít chlupy, zvlášť, když tam mám rozložený černý trika jela jak namydlenej blesk a ten pohled, ten mě propálil

denyk

tak to prostě zkouší zlatíčko,

smolikof, na gauč se jde, když to dovolim,

stejně jste skvělé, jak vám to jde

hlavně jí, dneska. Čórla mi piškota

my andělé jsme nesmrtelní.

hele ty nesmrtelnej anděli, díky moc, se aspoň budu revanšovat tím likérkovým receptem snad.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:25
- Nahlásit

PetraK
jasny. prave sem si dala vcerejsi rohlik... no na to, ze rohliky prakticky ani nejim, tak si to i uzivam

ale pobavili byste se, protoze sem si sla uvarit vodu na caj a nechala v kuchyni chvilu psi bez dozoru, at si pohrajou s zigulem coz byla chyba nejvetsi. Muz totiz asi zapomel schovat rohlik v pytliku do tasky na stole a nechal ho na kraji... takze ja vidim, jak tim se snazi neco vdechnout, pac nenechava ferina mu to de sebrat a on vi, ze by mu to sebrala... cumim jak puk a on je to rohlik zabalenej v tom igelitu... prekerni situace pacit vokounovi pytlik s rohlikem z tlamy ze mu koukal jen kousek a zaroven vodehnat ferinu, pac to chtel vdechnout jen proto, ze by ho nenechala vklidu ten nalez zezrat no zvladli sme to, pytlik v kosi, rohlik zpravedlive rozdelen (ferina mu cast stejne slohla

<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání