Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 08:29
- Nahlásit

Maya
jak znehybnit kočku jedním stiskem
tak to je super, ale ten výraz, chudinkáááá

Maya
udělá barevný jak chces
achááá tak to jooo

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 08:36
- Nahlásit

Maya
Batyna je zdrhací?
obejde zahradu zvenku a čeká před vratama. To mě vede spíš k názoru, že Batyna je pitomeček . Teď se protáhla takovou miniškvírou , jestli to tak půjde dál, tak za chvilku bude prolejzat okama v plotě, ještěže líná, tak vždycky nechá někde chlupy . Ale štve mě to moc.
sousedka nasypala jed na váš dvůr?
Sousedka i mamča mají společný dvůr
to by mě kleplo
jo, je to neštěstí pro obě strany, zejména, když mamča ustupuje víc, než je nutné. Po povodních jsem třeba dostala vynadáno za to, že jsem sousedčině vnučce (znám jí od narození a je mladší než já) řekla, že kdyby nám řekli, že budou odjíždět, tak by nemuseli čekat v autě, až to sklidíme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:12
- Nahlásit

Maya
jenze ferina nema tu prehazovacku, ale fakt ho ma zakroucenej, tak ona nad stolem by nic neshodila

kachna_
tyjo, batyna je takovej utekar? jeste, ze to besinka vyzvracela, pazravec jeden.

takovy spolecny majetky sou dycky nestesti... doufam,ze sousedka si to bude priste lip hlidat, aby neublizila psum podobnou veci...

obejde zahradu zvenku a čeká před vratama. To mě vede spíš k názoru, že Batyna je pitomeček ta si teda tim utekem desne pomuze

birma
hele a to je stenatko a to prej lepsi jak starej pes, tak to je dobry pro esusku

Maya
muzu to s tou kockou vyzkouset? uz sem to sice nekde videla, ale otazka je, kdyz to udelam zigulovi, jestli me neklasifikujou jako ze tyram zvirata?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:13
- Nahlásit

kachna_
je to neštěstí pro obě strany
tak to věřím, to si nedovedu představit mít společnej dvůr s někým cizím
obejde zahradu zvenku a čeká před vratama
to tě jen zkouší
mě se Kim jako mlaďoch protáhnul mezi plotem a sloupkem, bylo to tam trochu míň napnutý a stačilo to

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:19
- Nahlásit

cernej caj
jenze ferina nema tu prehazovacku,
je fakt, že někteří špicové maj ten ocas přímo na zádech a třeba až jako na bok, Kim ho má dost vysoko do oblouku nad zádama, takže když si vleze pod konferenčák v obýváku, ocas mu obvykle zůstane nad stolem
třeba tady je to hezky vidět jak ho má

muzu to s tou kockou vyzkouset+
určitě, teď jsem se někde dočetla, že to na všechny dospělý kočky neučinkuje, ale na koťata jo neb to znehybňuje koťata, když je kočka přenáší a drží je přímo tam

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:30
- Nahlásit

cernej caj
muzu to s tou kockou vyzkouset?
áááá čekala jsem kdo se první chytne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:39
- Nahlásit

Maya
prave, prehazovacku... feri ho ma zakroucenej snad na 2x a ma ho priplesklej k zadum

ono to teda neni uplne dobre videt, ale proste kim ho ma spis lezerne hozen nad zada, zatimco feri ho ma proste jak snek ulitu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:40
- Nahlásit

denyk

prohlidla sis vcera kviz na fotce, kolik voci ma vokoun? abys vedela proc se smeju? tomu, ze vidis u ferinky dvje?

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 09:43
- Nahlásit

cernej caj
kolik voci ma vokoun?
chtěla jsem se zeptat, ale zapomněla jsem...
takže jak je to?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:00
- Nahlásit

denyk

kolik voci ma vokoun?
takze kdyz to ma dve, je to dycky ferinka proto me hrozne rozesmalo, jak si rikala, ze je to fenka pac je to jemnejsi pejsek cimz si samozrejme mela pravdu, ale podle poctu voci to poznas dycky spolehlive

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:11
- Nahlásit

cernej caj
ach soo, tak já si všimla na tý fotce, že má něco s okem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

denyk
ber to z ty lepsi stranky, podle veterinare se s tim narodil, takze to urcite pro nej neni nic hroznyho

venku konecne sviti slunicko od nedele snad poprve... no snad pujdu aspon povesit pradlo na zahradu, at si hotrochu uziju

Vero
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:32
- Nahlásit

Maya
jak znehybnit kočku jedním stiskem,

ééééé????? a to platí na každou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:35
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

Dneska je to na to, jít k vodě :

Fuj to mi není dobře po fčerejšku, ségra přivezla dary ku svátku, bylo tam i žampuňský, a já měla nachlazený víno, urvaly jsme tomu drápy bolí mě hlavičkááááá, nevidim na vočičkáá- mám strašlivou kočku, zajímalo by mě, jestli by mi na ní taky zafungovala kancelářská klipsna

BLandíra dělala fčera spokojenýho pejska, byli jsme náfštěvou u mámy, tak se tam vyvalovala, kousala mě do ruky a byla hepý pes. Hošíček byl taky hepý pes. A já dneska nejsem hepý Koláče, páč mám tu kočku. A v tomhle vedru dneska to bude něco teda, ble.

Fifi

chůdě Agule - takhle na fotce to vypadá úplně hrozně, já to znám od Blandíry už jen ve formě jizvy. Ale tak hlavně že jí bavěj čmelouni. , to je nejdůležitější. A nedivim se, že se večer vyslíkla, zase si jí určitě dala nemožnej autfit

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:36
- Nahlásit

cernej caj
no snad pujdu aspon povesit pradlo na zahradu, at si hotrochu uziju

to zní jako dobrej mejdan
pardon

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:38
- Nahlásit

PetraK
no tak vyzkouset, jestli to na tu tvou kocku bude fungovat

nojo, uz sem si uzila nandavanim pradla do pracky teda

jo a abyste se pobavili, tak sem rano chtela zavrit dvere ven, ale nejak se mi pri tom pohybu zamotala hlava a ja se sama prastila tema dverma do cela

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:47
- Nahlásit

kachna_

to si děláš srandu, že jo s tou sousedkou??? je normální??

a hale jak to, že je dvůr společnej? u rodinnýho domku?

Batyně řekni, že jí vzkazuju, že je husa
utěší tě, když ti napíšu, že ta krůta zrzavá si dneska odešla do křoví a předstírala jakou dobu hluchotu??

birma
Maya
denyk

hele dvě pižly do každý rodiny!! jasný? no a já mám splněno, takže tetkon někdo další v pořadí. Denyk je tady tuším další přes vižly, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 10:48
- Nahlásit

cernej caj
a ja se sama prastila tema dverma do cela

okamžitě přestaň dělat cokoliv, jsi sama sobě nebezpečná!
Hele a jak ti je? můžeš už jíst víc? zabraly prášky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:00
- Nahlásit

PetraK
jojo, muzu uz vic jist. vcera sem snedla 2 rohliky, banan a pul pytliku ryze s dusenou mrkvi a vsecko zvostalo doma

muz ma dneska za ukol koupit zeleninu, tak doufam, ze me ji koupi hodne na celej vikend, ale musim se krotit. vyhoda je, ze ani nemam hlad vubec, tak mi to neprijde takovy hrozny

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:12
- Nahlásit

cernej caj
takze to urcite pro nej neni nic hroznyho
já nevěděla jestli se mu to nestalo později, víš

Sluníčko?? U nás ja pořád fakt nepršálo a včera a dnes
je dost teplo, zítra nám taky počásko určo výjde.
A dokdy máš marodění?

PetraK
jestli by mi na ní taky zafungovala kancelářská klipsna
to mě taky hned napadlo

Denyk je tady tuším další přes vižly,
nó já bych brala třá k Bukímu šedifku výmarskou...
ikdyž on raději krátkonohý fenky, typu jozepčík
(nevím sice co na nich vidí, ale proti gustu :rolleyes

á mám radost velikoooou, trochen se mi zlepšují ty kožní projevy co mám od té baktérie protivné....
Tákže za nedlouho bude tetováníčko ikdyž ešče nefím jaký (jen vím, že nebude první ani poslední

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:29
- Nahlásit

denyk
no to doufam, ze zitra vam vyjde, vypadali ty sochy dost dobre

v pondeli kontrola, ale uz v utery se chystam do prace, to nejhorsi je za mnou uz bych rekla a neni duvod, abych byla dyl... sem puvodne chtela jen do patku ale dala mi do pondeli, ze budou v pondeli ty vysledky.

rochen se mi zlepšují ty kožní projevy co mám od té baktérie
tak to je supr, ze to konecne pomohlo takze to odrikani a vyhybani slunicku za to stalo?

zvazuju ten apigluken, ze si objednam, nebo se po nem podivam v prodejnach, co psali ze dodavaj do brna, ono je to smes v medu tudiz do cajiku nebo na chleba to urcite bude dobry

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:30
- Nahlásit

kachna_
obejde zahradu zvenku a čeká před vratama.
to je blbka

cernej caj
hele a to je stenatko a to prej lepsi jak starej pes, tak to je dobry pro esusku
taky i říkám, že jí s těma důchodcema musí nějakej akční pes chybět
ale nejak se mi pri tom pohybu zamotala hlava a ja se sama prastila tema dverma do cela
já se motám už od včerejšího pozdního večera, netušim proč, ale ujít pár metrů rovně je nadlidskej výkon. Furt čekám, kdy sebou seknu a přitom se ani tlak nemění, tak nechápu

PetraK
hele dvě pižly do každý rodiny!! jasný? no a já mám splněno, takže tetkon někdo další v pořadí.
nesváděj to na jiný, až potkám další (a doufám, že to hned tak nebude), tak bude pro denyka, ju?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:31
- Nahlásit

cernej caj

vsecko zvostalo doma

tak juhůůů, to je dobře, snad už se budeš moc postupně trochu rozjíst, aby ses nemotalaa

ze ani nemam hlad vubec, tak mi to neprijde takovy hrozny

jo to je výhoda, páč mi bylo tehdá Brtnika hrozně líto, byl hladovej jak pes - on je furt hladovej a nemohl pořádně jíst.
jsem zvědavá co řeknou výsledky.

denyk

to mě taky hned napadlo

to by bylo řešeníčko

edifku výmarskou...

smůla, vezmeš si tohodle ahotovo

on raději krátkonohý fenky, typu jozepčík
zvláštní fkus Ešus je zase na bloncky nejvíc.

trochen se mi zlepšují ty kožní projevy co mám od té baktérie protivné....
Tákže za nedlouho bude tetováníčko ikdyž ešče nefím jaký (jen vím, že nebude první ani

Tak SUPR, SUPR, PARÁDA!!! to musí být dost úleva, si myslím, což?
a tetování - jo taky by semi líbilo, ale sem boserón, tak nemám.
A ATB už jsi dobrala, že jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:38
- Nahlásit

birma
tak radsi moc nikam nechod, nechybi ti cukr nebo dostatek vody?

PetraK
páč mi bylo tehdá Brtnika hrozně líto jo to verim. ono je to asi taky tim, ze jak telo jeste neni uplne ok pro prijem stravy, tak to i samo citi, ze by nemelo ale je fakt, ze pri nejakych dlohodobejsich potizich to uz musi byt muka
taky su zvedava. modlim se, at to neni zadna svina ale at to fakt bylo jen neco jednorazovyho

tetovani by se me libilo taky, ale ono za par let se clovek svrasti, ztloustne a pak bude to tetovani skoro vsude dost hnusny a zas mit ho nekde, kde nebude videt taky nema smysl...

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:43
- Nahlásit

birma
tak bude pro denyka, ju?
vy jste ták hodnýýý ...
Nejdříf jsem si řekla, že vám povím pravdu, že bych
to finančně neutáhla...pak si ale říkám, že kdyby byli 2, tak by si určo něco ulovili

PetraK
zvláštní fkus
dlouhonohá jsem já, asik mě má plný zuby, myslím

Ešus je zase na bloncky nejvíc
hm, takže u vás je to taky

A ATB už jsi dobrala,
jo minulý týden ve čtvrtek.

ale sem boserón,
bojíš jako bolesti, nebo toho, že ti to někdo špatně vytetákuje?

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:44
- Nahlásit

cernej caj
let se clovek svrasti, ztloustne
tak co teda? ale já z toho obaf nemám, už ho má tolik lidí.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:47
- Nahlásit

denyk
muzes byt tlusta a stara a svrastela ale me uz to obdobi kdy sem ho hrozne chtela asi nejak preslo

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:49
- Nahlásit

PetraK
je normální??
ne. Nikdy ani nebyla. Je blbá. Dycky byla, její psi to holt prostě nežerou, tak co by myslela. No ale mě štve, ona ví, že tam maj přístup malinký děti nerozumný a přesto jí nenapadne to mamče oznámit
Mamča hledala informace o tom slimáčím jedu a oni normálně mají otestovánu smrtelnou dávku pro psy na bíglech
utěší tě
ne
a hale jak to, že je dvůr společnej? u rodinnýho domku?
sňatky z nerozumu našeho prapředka.
Už se ani nikomu nesnažim vysvětlovat, proč naše rodina umanutě trvá na zachování rodinného dědictví, kde dům má společný dvůr se sousedy, před okny Strakonickou, za zahradou městský okruh a za plotem Vltavu a Berounku . Já to totiž nevim (ale důležitý je, se nevzdat, že jo? )

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:50
- Nahlásit

cernej caj
nechybi ti cukr nebo dostatek vody?
ani jedno. Nevim čim to je, ale když se mnou plula i postel, tak už mě to sralo dost...

denyk
pak si ale říkám, že kdyby byli 2, tak by si určo něco ulovili
no jasně! tak tenhle je ešusky, příští bude tvůj

birma
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2013 11:51
- Nahlásit

kachna_
Mamča hledala informace o tom slimáčím jedu a oni normálně mají otestovánu smrtelnou dávku pro psy na bíglech
nechci ti brát iluze, ale testy na smrtelnou dávku na psech se dělaj u každýho prdu

<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání