Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:27
- Nahlásit

Fifi
zacina se Adamita srovnavat, jen tak dale.
jojo jsem zvědavá, kam to pak hodí ta kastrace...

cernej caj
co to adamkovo voko?
furt slzí, ale už míň

PetraK
co má Adamita s vokem?
se mu nějak rozslzelo, ale nic extrémního a nic jsem nenašla (taky mi na to hledání dá max. 2 vteřiny než se začne vzpírat
pěkně se rozjíždí hošikus
jojo, dneska byl zase nejšikovnější, tak mám radost velikou

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:30
- Nahlásit

cernej caj
máš taky nenažraný tlamičky tedááá

já nepopírám, že mé zrzavé hovádko jest rozmlazlovankovaté.
Ikdyž mi dost lidí říká, že poslouchá
Je sice nežravec ale šunčičkou atd nepohrdne.
Ještě se mi ale něco nestalo, že by takhle něco šlohl,
třeba voňavé kuřecí kosti v igelitu, než jsem je vynesla ven...

PetraK
hlavně mi písni plís tu adrés, já jí někde mám ale nece
se mi to hledat.
A revanž nepotřebuju, dlužník jsem já za rady ohledně
klikání kindervajec atd.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:33
- Nahlásit

cernej caj
tak si to i uzivam

dobrou chuť děfčico. no jak se člověku občas přeházej priority, že?

tjo vy s těma pytlikama máte tetkon ródeo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:38
- Nahlásit

denyk
tak vokoun je stara popelnice, toho 10 sekund nehlidas a sezere co najde, ale zas je fakt ze na okriknuti si casto da rict.

Vero
az tu nekdy budes, tak se skoc mrknout treba do ceskyho termopradla na rimskym namesti (je to mezi josefskou a masaryckou), ma tam borec jen cz termopradlo a i treba merino trika kolem litru, coz v RP koupis leda v akci... akorat myslim, ze se ted budou stehovat od zari.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 10:39
- Nahlásit

birma

se mu nějak rozslzelo
a co zkusit borofku?

tak mám radost velikou

to ti věřím , člověk má děsivou radost.

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ DENYKY ENYKYY

pohrabala jsem se ve starý počtě a mám to!!!!!!!! LIGUEÉÉRE!

Likér
Aronii nechat v mrazáku aspoň den, může být i pár měsíců - po zmrznutí pustí cukr i šťávu
1,5 l aronie + 1/2 - 1 dcl vody, 2 hřebíčky, trochu skořice, 1/2 badyánu, trochu citr. šťávy umělé
povařit aspoň 15 min., nechat trošku vychladnout.
Přes jemný cedník vařečkou vymačkat, suchou hmotu vyhodit.
Vymačkanou šťávu povařit s cukrem - POZOR nepřesladit, stačí půl objemu cukru, co máš šťávy. Dosladit to jde vždycky, ale opačný postup nejde.
Pak přidat vodku - doporučuji Pražskou vodku, je na to nejlepší.
Hotovo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:13
- Nahlásit

mam cas cumet po vsech tech vecech, ktery bych chtela, a nemam na ne penize

neco takovyho si jednou koupim na postel

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:14
- Nahlásit

PetraK
kujuuu, kujuu, problém je že já to koření v těch likérech a čajíčcích nerada jinak třá třeba buchtu se skořicí v pohodě,
ale v ostatním mi to vadí, takže nevyužiju bohužél,
díky za snahu.
Já to udělám normál cukr, arónie+brandy, páč brandy mi příjde lepší jak vodka, nesnáším vodkovatej puch....
njn jsem diuná trošičken

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:15
- Nahlásit

cernej caj
a že bys raději pomohla virtuální kamarádce f práci, když toho
má moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:19
- Nahlásit

denyk
no a co mam delat? mám za tebe hópat čapama?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:23
- Nahlásit

denyk

díky za snahu.
njn jsem diuná trošičken

no šak to je fuck, jak si to člověk udělá, on ten postup je v podstatě stejnej. Já jsem zvědavá, jestli se mi to podaří udělat jako měla ona. protože to nám to chutnalo oběma.

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:48
- Nahlásit

PetraK
zkusím dohledat ešče větší kýblos aby ses v tom liquére mohla koupat

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:49
- Nahlásit

cernej caj
náhodou makám makám....
A f osobním živočichů, musela jsem poslat to dospělý dítě k šípku....nešlo to, nešlo, já na tohle nemám, udělám pro něj cokolif, ale nemůžu s ním být

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:54
- Nahlásit

denyk
ešče větší kýblos aby s

Ne!! nyc, úplně stačí co pošleš, však ten recepis je na 1,5 kg,takže klídek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 11:56
- Nahlásit

denyk

A f osobním živočichů, musela jsem poslat to dospělý dítě k šípku....nešlo to, nešlo, já na tohle nemám, udělám pro něj cokolif, ale nemůžu s ním být

ee,eee? něpanimáju, neděje se něco?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:04
- Nahlásit

PetraK
aha to vám stačí tak málo jo??

PetraK
ale mluvila jsem vo tom s Čajem po tel.
Ten tatínek s dcerkou, nedá se to... je to totální závisloň,
kterej kdyby mohl, drží mě za ruku 24hodin denně.
Např, v pondělí jsem byla v lese u hranic s NDR a nebyl signál
a on byl z toho upá mimo, že se mi nedovolal a chodil tu po vsi
a brečel ...v úterý jsem mu hned z práce neodpověděla na sms a zase scéna, proč s ním nemluvím?
A to jen tak na okraj. Ten člověk mě úplně vysává, to se prostě
nedá. Pomohla jsem mu zbavit se tý šílený rodiny a teď už si musí zbytek života udělat podle svého....
Jemu říct ať skočí z mostu, ta to udělá.
Já nemůžu být s někým z lítosti...to prostě nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:14
- Nahlásit

denyk
o vám stačí tak málo jo??

musí, jinak už si propíchnem plíce játrem

Ten tatínek s dcerko

Denyky - jsem ráda, žes k tomuhle došla, ani nevíš jak!!! Ono to tak vypadalo hned od začátku, já se ti to bála napsat, páč bys mi v ten moment nemusela věřit, i jsem to měla rozepsaný v tom emilu, co jsem ti psala a pak to smázla, protože kdybych se takhle na dálku spletla, mohla bych ti bývala ublížit. Jsem ráda, žes moudrej jedinec a odhalila situaci včas. Vysekávám poklonu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:17
- Nahlásit

denyk
tak to je mi lito, ze to nevyslo. Ale naprosto te chapu, proc si to udelala, a uvidis, treba si to srovna a treba se zas objevi nekdo jinej

jojo, sou lidi, co jsou zavislejsi na tech druhych, ale furt v norme a sou lidi samostatnejsi ale schopni vicemene paroveho zivota a pak sou vetsinou takovy lidi, pro ktery ten vztah a ten druhej znamena stredobod vesmiru a nedokazou byt nejak rozumne sami, se svymi zalibami, kamarady...

ono jestli ta jeho predchozi zena byla takova desna, pak se treba nedivim, ze se k tobe prisal. na druhou stranu, kdovi, jestli takhle i kdysi nedusil tu zenu a co to u ni taky treba mohlo spustit...

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:30
- Nahlásit

PetraK
ale v pohodě, já jsem docela vnímavej čék (někdy).
Já prostě vím, že jsem mu v něčem pomohla, pomůžu mu kdykoliv v čemkoliv, pokud to bude v mých silách.
Chtěl se sejít brečel do telefonu, já mu řekla, že to nejde,
že ho nechci vidět brečet. Že budu jeho nej kamarádka
ale nemůžu být víc, zničilo by mě to.
Já jsem tu taky bez rodiny a mám jí podstatně dál než on a nemůžu si dovolit hroutit se bez příčiny, bejt na někom závislá atd.
Ten člověk by mě sebou strhl do černé jámy, do své propasti.
Už jsem tohle zažila s kamarádkou, která si mi denně stěžovala jak je celý život na prd a denně se jí děly věci jako-že přišla o řidičák, nevyšla v hospodě s prachama atd....jsou to lidi, kteří
neumějí být nějakým způsobem šťastní a hrabou se ve sr*ačkách, oni sami si to neuvědomují, ale já to tak cítím.
Snad se dá trochen pochopit, jak jsem to napsala.

cernej caj
pak se treba nedivim, ze se k tobe prisal
tos vystihla přesně, on je hrozně moc hodnej, ale
já nemůžu žít s člověkem bez názoru, s loutkou, která
udělá, co mi na očích vidí...

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:42 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

denyk
tak asi dobrý rozhodnutí ohledně rozchodu jak to tak tady čtu, když už tak tuhle závislost dokážu spíš pochopit u ženský na chlapovi než že chlap visí na ženský

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:44
- Nahlásit

denyk
já nemůžu žít s člověkem bez názoru, s loutkou, která
udělá, co mi na očích vidí...
no tohle je jasny.

Jak sem ti rikala o tom mym borcovi, co se mi tenkrat libil ale nakonec z toho nic nebylo proto, ze byl takova desna vterka... on dosel s jeho posledni holkou do stadia, ze na ni cekal pred skolou, vodil ji skoly, byl u ni neustale furt a furt... ze zacatku jasne, ze mel nejaky meze ale po nejakych 2 letech uz pomalu bez nej na krok... a jeho vidina dobre rodiny takova, ze zena nema zadne konicky, zadne zabavy, kamaradky ano ale at jsou na kafe k nim domu, je jeji povinnosti se starat o muze, byt doma po praci a varit mu a kdyby mu jeho financ stacila, tak je povinnost ty zeny byt cely den doma a starat se o dum, deti, o jidlo a to rekl, tenkrat, snad x let pote, co sem mu proste rekla, ze s nim byt nechci, ze me furt ma rad, ze by to se mnou chtel zkusit ale ze to moje neustaly trajdani do riti, ze to bych si musela rozhodnout, co je pro me dulezitejsi, zda vztah a rodina nebo to neustaly litani do vetru... a kdyz sem rekla, ze to de skloubit (samozrejme sem nemyslela s nim, ale obecne) tak me rek, ze takovou matku, ktera by chtela po decku at chodi na vylety nebo ze by nedejboze jezdila bez decka a decko nekde na vikend odlozila tak ze by se s takovou sebeztrednou svini okamzite rozved, pokud by nedostala rozum...

no nakonec si vzal zenskou, se kterou chodil asi 3 mesice a mohl tenhle svuj zavislej zivot nacpat do jeji dcery, kterou pomahal hlidat kdyz byla nemocna (byli sousedi asi pul roku), coz pro nej asi dostalo novej smysl zivota, nez furt brecet jakej je chudak a zensky dost pomohl asi chlap, kterej je ochotnej se takhle venovat holce ve 3ti tride... ale su zvedava, jestli ho zenska za rok, dva neposle do riti nebo je to jeho typ - zdrzet se vubec z prace treba na kafi s kolegynema je hrich za kterej by ji sezehla zeme...

jeste chapu, ze ty lidi ziji vysavanim zivota jinejch, ale z nechapu, ze nejsou schopny ty druhy nechat taky nabrat trochu energie...

coz jako nechcu rict, ze ten tvuj je tenhle extrem. Jen to s takovymahle lidma vetsinou kdyz neodhalis v pocatku, pak je to mnohem horsi...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:45
- Nahlásit

Maya
paradoxne ale ja takovy znam jen chlapi pac zensky to asi umi lip schovat, ze kdyz dostanou kabelcicku, tak mu odpusti, ze byl v hospode... coz proste aspon premenujou neprijemny v uzitecny, coz chlap asi neudela...

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:48
- Nahlásit

Maya
dostávala jsem sms jako od ženský:
Udělal jsem pro tebe vše,
chci vědět proč, musím to vědět...
a když už nevěděl kudy kam tak:
Někdo ti vyhrožoval, mám strach, že ti něco udělají, tobě,
nebo Bukimu, musím to vědět, abych vás ochránil
Je vidět že mě za tu dobu moc nepoznal, protože kdyby mi někdo vyhrožoval, tak vím co neudělám je to, že se nezačnu bát ....
Hoďku na to se zklidnil, že chcebýt aspoň kamarád atd.
Njn my jsme tu fšici trochen švihlí, to říkám pořád

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:49
- Nahlásit

cernej caj
ty jo, to je síla, já to zažila kdysi jen zprostředkovaně u kamarádky, se kterou jsme spolu bydlely a tam navíc když ho prokoukla a poslala kamsi, tak fakt snad ještě rok on předváděl regulérní stalking, byl to dost děs

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:51
- Nahlásit

denyk
my jsme tu fšici trochen švihlí, to říkám pořád
nejenom tam, ono je většina lidí víceméně švihlejch všude

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:52
- Nahlásit

denyk
ale jako sms hustý, snad to teda rozdejchá a dá brzy pokoj

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:53
- Nahlásit

Trochu odlehčím....

Večer jsem šla dělat hygijénu do kópelky a
prevítek zrzavej se mi mezitím nacpal na mojí stranu postýlky...
na mojí deku! (nemá to vysloveně zakázaný takže nic hroznýho)
Tak mu říkám, Bukís, pojď si do svýho pelíšku. No dalo mi to chvilku, než vstal. Seskočil z postele a utekl do obýváku pro MÉHO! medvěda, vyskočil do svého pelíšku, hlavu si podložil MÝM medvědem zamlaskal a spokojeně přivíral očka
(Jako když nemůžu bejt ve tvé posteli, tak budu aspoň s tvým medvídkem )

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:57
- Nahlásit

Maya
myslím, že bude klid, ikdyž mi taky napsal, že mi děkuje
za vše, že jsem mu pomohla ale že teď je mu ještě hůř a
je zase zpět.
Tak jsem mu písla, že v žádném případě, že je o hodně dál, než si myslí...

Budu tady u lidí za potvoru, to je mi jasný, páč ho mají všichni zafixovanýho jako hodnýho pracovitýho kluka.
To on je...ale.
Ale kdo zná mě tak mě zná nějak a před ostatníma se zpovídat nemusím a nepotřebuju

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 12:58
- Nahlásit

cernej caj
tak je povinnost ty zeny byt cely den doma a starat se o dum, deti, o jidlo
pomoooooc, ten je taky řádně trefenej...

Prostě nevyzrálej člověk, kterej má evidentně problémy sám se sebou, nevěří si a snaží se ovládat druhý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 13:01
- Nahlásit

Maya
ja v dobe, kdy se mi libil a pomalu sem nekdy v tech 18,19ti zacinala otukavat kluky i po strance chozeni, tak on mi tenkrat nabidl, ze mi opravi telefon co mu zlobili klavesy... jo to sme se znali od cervence tenkrat a ja mela prijet na silvestra k nim do ostravy a nas spolecny kamos mi napsal, ze me chce pozadat o ruku tak sem mu jeste po icq psala neco jakoze nenapadne ze o tom nevim neco o vdavani, pac ta situace by asi byla dost trapna pro nas oba, kdyby k ni doslo... no tak samozrejme prerusil komplet komunikaci, kdyz sem mu rekla, ze ho teda nechci nekdy po vanocich snad a ze chcu vratit mobil a on me napsal, ze mu jeste jednou napisu, tak me nahlasi na policajty ze ho obtezuju a vyhrozuju mu a ze si dal u operatora zablokovat moje cislo, ze su silena psychopatka ... no tak rok mu to vydrzelo, nez se se mnou zacal bavit.

A nejvetsi perla byla, ze kdysi prohlasil, ze matka, ktera nevozi svoje dite do skoly a ze skoly aspon do 12ti let autem a nevozi ho po konickach ale necha ho chodit SAMOTNY tak by ju nahlasil na socialku, aby ji to decko odebrali. Fakt extrem.

denyk
dostávala jsem sms jako od ženský
no to uz je fakt extrem teda, si myslim, ze takovy lidi proste nezazili asi moc pohodovy detstvi anebo na druhou strany typicti mamanci, v kazdym pripade je to smutny, kdyz ty lidi ziji svuj zivot skrz druhe timto zpusobem...

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2013 13:09
- Nahlásit

cernej caj
ze su silena psychopatka
nechceš se přestěhovat do Prdelajz

a jinak teda ten byl taky hustej, to jsou fakt psycha, mezi náma

nezazili asi moc pohodovy detstvi
čéče nevím, on svojí mamku miluje, je pro něj vším...
On si prostě neuvědomuje, že by udělal něco špatně,
prostě je hodnej a hotovo, ne, přece když někoho miluju
tak s ním chci být 24hod. denně...
Já mu nic nezazlívám, ale prostě jsem užněkde jinde.

Já chci žít a než se hrabat ve sr*ačkách, tak budu raději sama .

<< 1 ... 2493 . 2494 . 2495 . 2496 . 2497 . 2498 . 2499 . 2500 . 2501 . 2502 . 2503 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání