Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2502 . 2503 . 2504 . 2505 . 2506 . 2507 . 2508 . 2509 . 2510 . 2511 . 2512 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:39
- Nahlásit

cernej caj
pac vis jak to, zimni vyprodeje taky zacinaj v lednu, kdy zacina zima
máš pravdu. mně jak to připadá úchylný, tak slevy vždycky propásnu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:49
- Nahlásit

Vero
kdybych kolem hudace dneska nesla, ani to nevim. Ale radsi sem tam ani nelezla se divat

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 20:50
- Nahlásit

My jsme taky venčili, ale bohužel mi už foťák nějak blbě počítá bílou
ou vřééés

viděli jsme hada

a došlo i na faraona

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:24
- Nahlásit

kachna_
ou vřééés
ouuu, se mate, ze ho tam mate.
Kde to je, tyhle veci? - hadi a faraoni, to je nekde u vas? Krasa!

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 21:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Tak sem se vrátila z venčení totál durch ,u nás leje jako z konve sem šla rovnou do sprchy ...namydlit a spláchnout

Fifi
No slava, slava, aspon budete mit hotovo pred zimou
přesně ! taky sem strašně ráda že to stíháme takhle a jakmile začne bejt hnusně tak zalezu zamknu a zatopim f krbu a může mě bejt všecko ukradený

Vas dve zprumerovat, tak je to cajk? Nejde vas nejak naklonovat, napulit?

Janiii
super, tak ještě takových 10 a budete vypadat jako normální čék, p
ježíš nééé gdo se s tím má pak tahat

tááky se vůbec netešim! ftipný je že vlastně nevím kdy je příjezd? asi v pátek ? nebo nee?

cernej caj
jak mas velkou fajfku
tak Fajfku jako Fajušu mám velkooo a přerostlooo ale fajku jako fajku mám malinkatooo nedorostlo 5 maximálně 5,5

Vero
napiš mi, že si je objednáváš! a zbav mě utrpení, páč já kotníkový nesháním a navíc nemám fond..... ale jsou kožený a goretexový a.... hmmmmm
takže tydle čtyřicítky jsou sice háský a levný ale né pro mě

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:02
- Nahlásit

zase boty? ale teda ty hnědý kotníkový sou super

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:04
- Nahlásit

kachna_
někdo u vás začal tesat sfingu?
hady nemusím, tak to jsem si ani nerozklikávala, u nás je to naštěstí akorát samá žába, ty mi nevaděj

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:07
- Nahlásit

Fifi
V želízech jsou čertovy hlavy a umělá jeskyně Klácelka od místního amatérského sochaře, ty jsou celkem profláklý. Ale Hada a Hafrenici neznám. Kurnik já jsem někde měla ještě fotky Klácelky a tu teď nemůžu najít .
I ten vřes je u Želíz
(je to asi 8 km od nás)

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:10
- Nahlásit

kachna_
želízech jsou čertovy hlavy a
jo na ty sem se těšila jak jsme šli vloni toho máchu a vono se kolem nich nešlo

vřes je krásnej!

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2013 22:16
- Nahlásit

kachna_
ty jo to je dobrý, jak exotika!!

Fajka
takže mám nadále viléma, nebo spíš triléma, třetí možnost je nekupovat si nic a šetřit

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 07:06
- Nahlásit

Fajfkooo dyť mamí rozesílala mail - Vám nic??? Nějak to vázne mezi Váma jinak v pátek večeře od 18hod. Koukni a jestli mail nenajdeš tak den vědět a pošlu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 07:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
Fajfkooo dyť mamí rozesílala mail - Vám nic??? Nějak to vázne mezi Váma
joooo posílala ten s propozicema a přihláškousem sem si ale já kráva při promazávání spamů vymazala a ted ten poslední co posílala tak tam bylo napsáno že se začíná večeří (ale né kterej den ) a končí nedělí obědem...a bo já sem tupo tak si nepamatuju na jisto jestli to mělo začínat v pátek nebo ve čtvrtek

Nějak to vázne mezi Váma
kecáš! bo jediná komunikace kerá vázne je jedině ta moje!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 08:05
- Nahlásit

kachna_
neprenastavilo se ti to jen nejak blbe?

zrovna toho hada sem videla ted ve vymene manzelek (uz z nudy nevim, na co koukat ale jinak to je urcite v nejake casti, co jeste neznam

Fajka
zatopim f krbu a může mě bejt všecko ukradený no aspon si to uzijes alespon v zime

Vero
akže mám nadále viléma
a ja vilema jeste nemam... furt cekam, az napise, at se muzu zhrozit nad vejskou veplaty (u nas vilem posila vyplatnice

uz nabehli chlapi a sekaj vedle elektrinu... no aspon sem se mohla vyspat, ale mela bych jeste cist do prace, su ve skluzu jeste par stranek, tak snad to uz dneska doctu... do vecera tu snad nebudou

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 08:41
- Nahlásit

cernej caj
co máte s tím vilémem furt? já chci taky od viléma výplatu (samozřejmmě jednu navíc )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 08:54
- Nahlásit

Maya
me by tentokrat asi stacila vejplata v bezny vysi

ja su mega uchylo vestickomanka, a borka ted prodava krasnou bundovestu v my velikosti a ja na ni krz tu vyplatu nebudu mit

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:11
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

co to je venku za počas?? Proč nejni hásky?

Milé děti mám pro vás pár novinek:
Hošíček se snaží neustále opečovávat Blandůře tu její bradavicu
Blandůra se hodlala v noci nastěhovat k Hošíčkovi
Hošíček jí řek, ať táhne pro kliky
Hošíček si fčera přinesl Kuňku - neboli plnící balonek, i naplnila jsem mu ho a vyslala ho do prostoru a pak to vyzkoušela s Blandůrou, velmi rychle zjistila princip a byla z Kuňky unešená, Hošikus seděl způsobně mezi futrama a pozoroval Blandůru, byl často odměňován, že jest vlídný moudrý pes a nehrdlí se o Kuňku.
Včera jsme si dali jen civilizační procházku, oba byli moc hodní. Blandůra momentálně považuje za výhodnější poslechnout a nechodit pod baráky, páč jí to vynese vynikající tučňákový sušénky houm mejd. Jsou prej excelentní.
Blandůra dnes ráno vynašla na trávníku flákotu. Nechala se ovšem odchytiti a z huby flákotu vyndati. pak sama demonstrativně seděla u flákoty a důležitě koukala, jestli koukám já .
Včera jsem jí krásně odvolala od feny rýžbejka a dnes ráno od fenky knírače. Tučňákový sušénky jsou mocný kouzlo

a co jste vyráběly vy?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:13
- Nahlásit

cernej caj
to je drahá bundovesta, ale pěkná, vejplatu nezávidím, když já byla naposled tejden nemocná, tak mě pak vomejvali

birma
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:13
- Nahlásit

PetraK
týjo ty máš čikovný pesy!
hoď recept na tučňákový sušenky prosím.
Já byla včera socializovat na nádraží. Zvládli jsme 3 vlaky a 3 hlášení rozhlasem. Sice jsme byli trochu bokem, ale i tak je to výkon

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:19
- Nahlásit

kachna_

bože tam u vás je krásnově.

Fajka

z venčení totál durch

a proč sis taky nedošla, někam za keříček? nebo proč si nedáš pemprzy?

hlavně že se vám nic nestalo !

jí nic, já mám jen asi tři infarkty, zdrápaný ruce a nohy

cernej caj

h tak se ted hleda nova spravna mira. Mam autoimunni thyreoiditis coz je vpodstate snizena funkce stitne zlazy

ty jo, no tak snad se to brzo vychytá to dávkování. Nemůže to být ale teď rozhozený tou nemocí? Nebylo by lepší počkat? Nerozumím tomu, jen mě to tak napadlo, jestli to nemohlo ovlivnit výsledky.

Maya

á chci taky od viléma výplatu

tak jdi za brůtkou, ať vilemoj řekne

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:21
- Nahlásit

birma
Zvládli jsme 3 vlaky a 3 hlášení rozhlasem. Sice jsme byli trochu bokem, ale i tak je to výkon

a jako bys ty neměla čikovnýho čoklida !!

tučňákový sušenky:

do robota zvrhnu jednu plechovku tučňáka v oleji
tak 3/4 pytliku ovesných vloček
2 vejce
pár lžic kyšky (nebo jórduktu bílýho nebo tak) aby to nebylo tak suchý
majoránka
česnek
kmín

udělám bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, vykydnu na plecha s pečícím papírem, rozmatlám do tenka a peču. Éto fsjo!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:22
- Nahlásit

PetraK
Blandůra se hodlala v noci nastěhovat k Hošíčkovi
Hošíček jí řek, ať táhne pro kliky
ale jinak hosikus je hodnej, ze se s blanimurou nerve o puvodne jeho veci a blanimura sikovna ze neleze do krovi

Maya
no slecna to dava za 1200 s postou, vodni sloupec 8.000 nepromok, 15.000 prodysnost a ze to mela na sobe 2x... spis podzim/jaro. tu moji bundovestu z pracovnich odevu mam za litr a su spokojena ze byla docela levna a to je 10.000/3.000 a to je nic moc ta druha hodnota... ale za ty prachy proste u klimatexu mas treba uz, ale neodnimatelny rukavy a bez kapuce...

birma
sikulky ste

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:25
- Nahlásit

PetraK
to urcite ne. Pac kdyz je to stabilni, chodi se jednou za rok na kontrolu a kdyz to je malo/moc, tak se jede kontrola po 3mesicich dokud se neukaze, ze je to zas ok. Me uz pred 3ma mesicama pridal prave a na odberech sem byla jeste tyden pred doktrekem, takze ted uz jen sesumiroval vysledky. Zas mi to upravil a za tri mesice repete na krev.

ty susenky vypadaj skvele. ja chci troubuuuu... budu si pect i vlasni musli...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:28
- Nahlásit

cernej caj
ale jinak hosikus je hodnej, ze se s blanimurou nerve o puvodne jeho veci a blanimura sikovna ze neleze do krovi

jo on je moudrej, už si to nějak sedá, i když by se jí rád zbavil to jo, to jsem viděla teď o víkendu, jak od ní s radostí utíkal a byl pak znechucenej, že jí tam zas máme
No Blandůra do křoví leze, ale už máme posun v tom, že momentálně se z něj nechá odvolat, ale je to furt o tom, že jí to tam táhne a já jí musím dozorovat, jsem zvědavá, jestli jí nějak naleze do hlavy, že tam prostě tolik nepoleze, bez mýho upozorňování.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:30
- Nahlásit

cernej caj

mi šlo o to, jestli nebyla blbost dělat rozbor teď, když máš tělo na sra*ky, to mi pak přijde, že to nemusí být vypovídající a právě ti můžou dát vyšší dávku a zbytečně. Mi napadlo.

ty susenky vypadaj skvele. ja chci troubuuuu... budu si pect i vlasni musli...

jo jsou supr a další pozitivum je, že je můžu nalámat na pidikousky. Vydrž, tróba bude. Noa nemáš remosku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:32
- Nahlásit

PetraK
jasny, ale rikam, ze na odberech sem byla tyden pred dogtrekem a az z nej sem si to dovezla a on to urcuje z ty krve. na ty kontrole uz mi jen rekne, co nasel v krvi a na ty sem byla jeste za zdrava.

nemam remosku

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:56
- Nahlásit

JO A POZORTE!! NEJVĚTŠÍ UDÁLOST LETOŠNÍ SEZÓNY!!

Včera jsem nechala Blandírku doma úplně samotnou!! Pravda jen na chvílu, kdy jsme s Esšálkem doběhli za mámou na zastávku a počkali tam s ní pět minut na autobus a pak se volným krokem vrátili zpátky, ale hlásil soused, kterej měl úkol moniotorovat , že ani hlásku nevydala JE ŽIŠKOVNÁÁÁ! Pipíí moje prasopsí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 09:57
- Nahlásit

cernej caj
a tak - jsem blbá, mi to nedošlo .
a remosku bych si na tvým místě klidně koupila, to je velmi dobrá věc, kuře v ní krásně upečeš, bábofku, sekanou, i ohřívat v tom můžeš. Jest to velmi škovné a můžeš v tom vařit na stole

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:01
- Nahlásit

PetraK
že ani hlásku nevydala to je babulka sikovna

no ja nad remoskou zvazovala, ale tak kuchyn uz treba pristi rok bude... o ono jako uprimne to umejvat v umyvadle v koupelne taky zadnej med, tudiz si radsi jeste rok pockam, nez kupovat na rok "nouzovy" reseni. pri te cene kolem 2 000 a vejs je to uz celkem zbytecny resit totiz

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:19
- Nahlásit

PetraK
birma
chválím najednou, de vám to obou moc pěkně

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2013 10:21
- Nahlásit

cernej caj
o je babulka sikovna

to jo, je, je to bábrdle nejšikovnější ze fšech

Tak ona ta remoska není zas tak špatná investice si myslím. já v ní dělám habakůk věcí.

<< 1 ... 2502 . 2503 . 2504 . 2505 . 2506 . 2507 . 2508 . 2509 . 2510 . 2511 . 2512 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání