| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:23
- Nahlásit
Fifi
Fujbek, este, ze se ji nic nestalo!
jo hnus, naštěstí to opravdu nebylo moc hluboký, mohl ajsem pro ní sáhnout. Obyvkle mobil mám, ale tady jsme šly všechny tři, mobil měla ségra, nač tahat další.... pak jsme se rozdělily, blbý. no
proč se nevokazuje zrzavý štěstí??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:28
- Nahlásit
PetraK
zrzavý štěstí
vokazuje se
to je humus, tyhle skruže, týjo, anděl strážnej, co hlídá Blánu má asi celkem fušku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:30
- Nahlásit
kachna_
to je humus, tyhle skruže
jo, nikoho nezajímá, že tam může klidně zahučet dítě!!! A zvěř a psi nikoho nezajímaj.
anděl strážnej, co hlídá Blánu má asi celkem fušku
tak dneska určitě a víš co je nejlepší? že s ní fakt nehne vůbec nic, ona má nervovou soustavu jako měl Murphy. a dělá stejný věci, jako dělal Murphy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:30
- Nahlásit
PetraK
Konecne si neco nafotila. Krasaaaaaaaaaa!
zrzavý štěstí??
Ona je proti nemu takova pipinaa majinkata!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 18:32
- Nahlásit
PetraK
blandimira moooc roztomila a spokojena
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:16
- Nahlásit
to je pěknej článek
asi teda nic objevnýho, ale hezkej souhrn (kdy zachraňovat divoká mláďata v přírodě)
http://www.ifauna.cz/kralici/clanky/r/detail/6640/ neberte-mladata-rodicum/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:23
- Nahlásit
PetraK
teda ty jo, ještě žes jí vytáhla, kámošce takhle před pár lety zahučel pes do skruže, musela ho tam nechat a jít pro pomoc, tahali ho popruhama, mě by kleplo
krásný fotky
cernej caj
levný závěsy a záclony, často tam maj dost velký slevy, když se přihlásíš na odběr novinek, budou ti slevy chodit na mail a i ti to ušijou jak potřebuješ a je to fakt kvalitní http://www.zaclony.cz/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:24
- Nahlásit
kde najdu mail na brut? když tady kliknu na člena, jestli ho tam nemá napsanýho, tak mi to vyhodí vždycky nějakou chybu, chtěla bych jí poslat objednávku na ty věci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:31
- Nahlásit
Fifi
Ona je proti nemu takova pipinaa majinkata
viď? On je proti ní lef
cernej caj
a spokojena
za to jsem ráda, a nejspokojenější byla před chvílí, když si naládovala pupik pajšlem
Maya
musela ho tam nechat a jít pro pomoc, tahali ho popruhama, mě by kleplo
Jo!! hrozná představa!!! a to tam ještě mohla být voda, t je ta nejhorší varianta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:33
- Nahlásit
Fifi
rozlejhalo presmutne vyti Nasgula, ac v oblecku zanechana, po prichodu byla nalezena obnazena!
chůdítko, vona nemohla ven!!! to je hrozný takovýhle věci, člověk tomu psoj nevysvětlí, že není nutno páchat zmatky, ale vyčkat.
holky to vydržej, musej bejt solidární.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:49
- Nahlásit
Maya
sem ti ho poslala na mail co na tebe mam, me taky brutice psala maila pac myslim, ze ona ho tam ani nema...
na ty zavesy mrknu. ta prisera co tu mam jakoze uz me fakt hrozne sejri
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 19:56
- Nahlásit
Maya
tak na tom webu bych si vybrala, ale maj takovy dementni miry jako 1.5m nebo 2m a nic mezi a ono ja kdyz nemam doma jak sit, tak bych to obsit potrebovala ale zas kdyz me neobsijou metr 70 tak je mi to k nicemu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:00
- Nahlásit
cernej caj
... pomoooc asi se nepudu koupat a holt par briket uhli obrecim
chyť ho do sklenice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:00
- Nahlásit
kachna_
jo a díky za odkaz, prostuduju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:05
- Nahlásit
PetraK
uz sem se ho zbavila. ono je pro me dost adrenalinovy se k nemu jen priblizit koncetinou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:12
- Nahlásit
nesnášim dny, jako je dnešní, kdy krátim procházky na minimum, jen abych splnila jejich dva základní cíle - nezabít Adama a nenechat ho nikoho sežrat
PetraK
ňuňu pipi
cernej caj
tak záclony fakt nevobšiju. To ti těch 30 čísel navíc tak vadí? To se snad schová ve skladech, ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:20
- Nahlásit
birma
no jako na dylku mi to vadi, na sirku je na me moc i tech 150 ale to proste doufam,z e se slozi do tech skladu ale na dylku potrebuju ten rozmer kratsi
jakto, ze to dneska bylo tak spatny?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:30
- Nahlásit
PetraK
holky to vydržej, musej bejt solidární.
Budou muset. Aspon jim hlavinky utahavam klikanim, Kremyl byl opet neskutecnej hujer. Bubliny v misce jiz ovlada, tak jsem prubla neco novyho - polohy s prednima packama na targetu. Tak nam prkynko nejdriv litalo vzduchem, bo ho chtela uklizet, pak ho chtela priaportovavat a nakonec se na nej chtela cela vmacknout.
cernej caj
Pavouku se bojis? Zrovna ty, ktera trekuje v prirode? - jak to resis venku, v bivaku? - si predstavuju, jak cerny kafe spi omotany spacakem, pavoucek se snasi po pavucince zvolna dolu z vetve, primo na ni....
birma
Zase vstal panacek prdeli napred?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:31
- Nahlásit
cernej caj
no jako na dylku mi to vadi
aha, jsem nedoftipa
jakto, ze to dneska bylo tak spatny?
nevim, možná těma zkrácenejma procházkama z posledních dnů, jak mi bylo blbě. Ale dneska to je fakt extrém - ráno zkusil sežrat tři kluky s taškama, protože šli vedle sebe proti nám, teď dokonce startil i na boloňáčka, co po něm vyjel... Fakt magoooooooooooooooor
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:33
- Nahlásit
Fifi
Tak nam prkynko nejdriv litalo vzduchem, bo ho chtela uklizet, pak ho chtela priaportovavat a nakonec se na nej chtela cela vmacknout.
šikuláááááááááá
Zase vstal panacek prdeli napred?
jo! zejtra jedem ke Katce na přivolávačský hry, tak si možná přivstanu a vezmu ho na kolobku, ať si tu hlavinku trochu provětrá.
Přitom doma milionovej, dokonce mám pocit, že i ty obscese teď ustoupily...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:33
- Nahlásit
Fifi
tak venku asi mi tak nevadej, pac se jim vyhnu a v noci spim, tak mi to neva
birma
tak snad uz bude lip i vic pohybu, aby se trochu srovnal a nemela ho na prochazce za trest, ale za odmenu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 20:34
- Nahlásit
birma
že i ty obscese teď ustoupily...
protoze si cet, ze se nad nim vznasi skalpel...
zejtra jedem ke Katce na přivolávačský hry, tak si možná přivstanu a vezmu ho na kolobku, ať si tu hlavinku trochu provětrá.
Dobrej napad, snad nezmoknete. Uzijte si to, oboji.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 21:11
- Nahlásit
Fifi
protoze si cet, ze se nad nim vznasi skalpel...
už ho ten klid přešel a skalpel má jasnej, jen na něj musim našetřit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 21:15
- Nahlásit
birma
co myslis skalpelem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 21:24
- Nahlásit
cernej caj
šmiknem mu kulky chlapečkovi, konečně jsem se k tomu po dlouhym váhání rozhodla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 21:25
- Nahlásit
birma
tak nejak sem si to pod tim predstavovala, chudak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 21:53
- Nahlásit
cernej caj
dík za ten mail, ty závěsy ti tam šmiknou jak potřebuješ, akorát samo teda logicky musíš koupit ty delší, aby šly zkrátit, taky to tak budu dělat neb taky mám starý netypický okna, budu tam taky objednávat, mám chuť na ty voálový zavěsy, se mi to líbí a budu doufat, že alespoň trochu kryjou, jsem to nikdy neviděla naživo jak moc je to průhledný
zkus jim tam napsat, kolik by to stálo a uvidíš
birma
kulky pudou dopryč? no zklidnit by ho to trochu mohlo a alespoň máš výhodu, že s chlupama neskončíte jako my
|
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 21:58
- Nahlásit
Maya
no zklidnit by ho to trochu mohlo
tak mi nejde ani tak o klasický zklidnění, jako spíš o to, že se občas "zamiluje" fakt za veškerý hranice a evidentně si sám s tou záplavou hormonů neumí poradit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 22:04
- Nahlásit
Maya
jojo uz sem tam psala dotaz, ze kdyz koupim nejblizsiho pul metra, jestli mi to ufiknou a obsijou tak uvidim pak v tydnu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2013 22:49
- Nahlásit
cernej caj
mamce tam dělali tunýlky na záclony, má je navlečený na tyčkách a tuším to bylo za párkorunový příplatek, ale je to už pár let, tak nevím, jeslti nepodražili nebo tak něco
|