| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:01
- Nahlásit
Hyena
a ještě jedna
to sem já, to sem jááá, muchomůrka bílá to sem přesně já. nesmim na slunko - bez čapky takže sem bílá a flekatá
no to mi řeknite, kdo je takovej bourák, že vo něm zpívaj písničku? Há?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:12
- Nahlásit
PetraK
a jedna o pomíjivosti života lidského a trvalosti tvrdých jater ...... http://www.youtube.com/watch?v=G02bXSDW4HY
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:14
- Nahlásit
Hyena
a já si dám jednu optimistickou
http://www.youtube.com/watch?v=kWAOgnO_DE0&feature =fvwrel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:06
- Nahlásit
no ty vole myslim, že Růžofka se vrátí naprosto bezkrevná. Šla ráno na krev a máme jedenáct a ešče tu nééjni, myslím, že jí vysáli dočista dočista :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:41
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že jest Vilém poprve po marodění v práci Se těšil, jak malé dítě na bombon.... ani se mu nedivím, být doma a mít jen vycházky a kontrolovat kdy co smíš a kdy ne.... Takže teď už si bude užívat klidu a pohody v pracovním procesu... jen doufám, že nenastanou ty šílený vedra nebo se uvaří v autíku....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:42
- Nahlásit
brut
Vilém poprve po marodění v práci
Tak Vilém už zas peče housky!!! , tož ať se mu daří.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:44
- Nahlásit
Al se na stehnech udělaly nějaké pupínky... nevypadá to jako štípance, jsou drobné, bílé, tvrdší a mám pocit, že se po pár dnech ztratí a objeví někde jinde.... napadá vás, co by to mohlo být? Jinak pojedeme asi za týden na očkování, tak jí nechám prohlídnout, zdá se mi nějaká lenivá, ale asi za to může to vedro.... ovšem pro můj klid, že to není nějaký sajrajt po hárání....
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:22 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Hyena
A co takhle trochu psychobilly na rozhejbání...
http://www.youtube.com/watch?v=9yV7CC0xPzo
http://www.youtube.com/watch?v=obF2XJM4nNo&feature =related
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:23
- Nahlásit
Teď jsem zjistila, že mi Michal posekal omylem křoviňákem všechny papriky a půlku kadeřávku.
Až přijede, shodim ho do bazénu. Dneska jsem začala napouštět, tak ještě bude dost studenej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 12:48
- Nahlásit
kachna_
promiň, že se směju, ale připomělo mi to muže s kosou, jak pokosil nějaký rajčata a kytky loni a pak se divil, že to na tom zarostlým záhonku taky nebyl plevel. Oni sou všeci stejný, tak bych řekla, že za to tak úplně nemuzou
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:04
- Nahlásit
kachna_
cernej caj
Y milé ženy..za to může Y...s genetickou mutací prostě nikdo nic neudělá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:43
- Nahlásit
kachna_
Teď jsem zjistila, že mi Michal posekal omylem křoviňákem všechny papriky a půlku kadeřávku.
TY VOLE!!! chceš koberec, nebo alibi, nebo rovnou pomoct? to je vůůůl. Ešče že až do středy není doma, to vychladneš ty a nebo se nahřeje basén
cernej caj
e připomělo mi to muže s kosou, jak pokosil nějaký rajčata a kytky loni a pak se divil
: panebože ty špicoidní muži sou nějaký porouchaný co se kosání týče
brut
Al se na stehnech udělaly nějaké pupínky.
nemože to být alergie na trávu? nebo nějakej parazit, nebo z vody?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 13:49
- Nahlásit
jooo a pozortéé pozortééé chááá, další duše obrácená na pravou RRRRRAMMŠTAJN VÍRU. Má sestra!! Má sestra si včera pouštěla s mým nejmladším hošíčekem co?? RRRRammštajn lajf aus Berlin jeheééééééé, jehehéééé, tak to mě rozsekalo na milijoun pucle kouskůch
takže tetkon příde na řadu kdo??? Sválně, kdo???? jo Brůtice
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:04
- Nahlásit
Tyyy joooo, pani vy se nezdáte..tak rpoto ty aromatické olejíčky a tak
PetraK
panebože ty špicoidní muži sou nějaký porouchaný
omyl, to se netýká špicodiních můžů..... to je obecná genetická vada vázanaá na Y..prostě tam ta jedna nožička chybí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:16
- Nahlásit
Hyena
omyl, to se netýká špicodiních můžů..... to je obecná genetická vada vázanaá na Y..prostě tam ta jedna nožička chybí
nááhodou ne, páč Brtnik je zahradník profesiojounál. Takže ohaří muži nepleněj, jen plejou a sekaj.
Hipík a Tonička a Rozinka.
hm, Tito s Tarantulí mi zachánili život asi. Páč Růžofce evidentně na tý krvi vysssssáli i mozek. Byla o patro níž kvokat a asi kvokaly něco ftipnýho a ten její příšernej kvokavej smích (ségra když to slyšela -pouze do telefonu, ne v reálu , tak jí málem kleplo) se linul tady naplno tím dvorem. Bohužel strašně dlouho, tak jsem to tu vosolilla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:32
- Nahlásit
Myslím, že jindra22 nám tu způsobí revoluci ... no a já jdu revolučně vyhodit cikáňata z pod oken...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 14:43
- Nahlásit
brut
Myslím, že jindra22 nám tu způsobí revoluc
ešče že ne evoluci v jeho podání by to byl dost hroznej propadák
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:45 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
brut
Myslím, že jindra22 nám tu způsobí revoluci
Esliva myslíš, že se tady všichni napříč fory, názorovými a jinými skupinami konečně alespoň jednou shodneme....pak to tedy bude doslova a do písmene " sametová cezetpsí revoluce "
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:49
- Nahlásit
Rrrumstaajn, v noci konecne sprchlo!
kachna_
posekal omylem křoviňákem všechny papriky a půlku kadeřávku
Kdyz se kaci les......
Ale nastve to, ne, ze ne.
Ja pristihla pri loupezi Skritka, venku dozravaji cherry rajcatka - kazdy den chodi a poctive je onufava - vcera naznala, ze par jich uz bude sladouckych a zacla je sbirat. Stihla jedno a pul, cuza jedna.
brut
Vilemovi gratuliren k zarazeni do pracovniho procesu. Aluska - nemuze byt treba jen zaparena nejak? Nebo se vraci do puberty a ma jebacky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Kdyz se kaci les..
lítaj papriky
sprchlo
sprchlo? u nás slušnej plavák teda. lilo .
venku dozravaji cherry rajcatka -
se máš - já mám enem pět zelenejch. Ešče, že Ešus má záhony zapreščény, páč to bych se taky asi nedočkala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:58
- Nahlásit
PetraK
Zelenejch tam je hodne, ale tech si potvora nevsimne.
A tady jen prijemne prselo, jako vzdy se bourky rozestoupily a sly kolem, plavak se nekonal ani zadny spadany tasky ze strechy. Uvidime, jak to bude vypadat dneska v noci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:03
- Nahlásit
Fifi
Zelenejch tam je hodn
to by se líbilo Janiii
no u nás fakt pršelo hodně moc, buřina byla, nejdřív nasucháč a pak to spustilo. Taky jsem zvědavo jak to bude dneska, ani nevím, jaká je vyhlídka na počo na svátky a víkend.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
brut
Myslím, že jindra22 nám tu způsobí revoluci
Esliva myslíš, že se tady všichni napříč fory, názorovými a jinými skupinami konečně alespoň jednou shodneme....pak to tedy bude doslova a do písmene " sametová cezetpsí revoluce
Tadle jeho věta mě zaujala
Matku si pohlídám
páč škoda, že někdo kdysi dávno neuhlídal jeho matku
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:21
- Nahlásit
Heh, objevila jsem v letní ložnici na půdě vosí hnízdo... Tak jsem googlila a našla jsem tohle. Nemáte někdo nějakou vlastní vychytávku?
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:25
- Nahlásit
Fifi
u nás lilo včera v noci fest . Přes den bylo příjemně, večer dusno. Teď se zvedl vítr a v dálce se zablesklo... To je dobře...
|
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:25
- Nahlásit
PetraK
páč škoda, že někdo kdysi dávno neuhlídal jeho matku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:31
- Nahlásit
Už z Jindry cvokatim. Četla jsem, že odborníci se k hnízdu nepřiblížej bez kulky
Jinak za poplatek vosí hnízda likvidujou taky požárníci
Nemáte někdo nějakou vlastní vychytávku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:36
- Nahlásit
co se směješ? dyk mám pravdu, kdyby jeho matku uhlídali, nemusela se tetkon kachna plížit k hnízdu bez kulek
kachna_
Už z Jindry cvokatim.
ty vole to je masakéro, měli tehdá uhlídat nejen jeho matku, ale i celých několik předchozích pokolení, aby se zamezilo nebezpečnýmu šíření
Nemáte někdo nějakou vlastní vychytávku?
jo todle by mohlo zabrat,
požárníci
má pravdu HIPÍKU ,má pravdu.
no a nebo se pořádně odíti a k večeru jim tam napráskat ten Biotol http://www.stavshop.cz/biotol-na-vosy-170-g-det-38 99.html
- odzkoušeno jak ségrou, taky na půdě, tak u nás díra v zemi. oni si to tam nanosí a hotofson-mívají v drogoškách menších, ale i třeba v Obi to měli.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:44
- Nahlásit
PetraK
no a nebo se pořádně odít
hlavně si musí vzít tu kulku!
Nezapomenu na Petrova strejdu, kterej zabíjel u nich na chalupě vosy za pomoci lopaty a plácačky s mikimauzem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 22:49
- Nahlásit
kachna_
Nezapomenu na Petrova strejdu
už taky z jindry cvokatím , četla jsem:
Nezapomeň na Petrova strejdu..... marně jsem přemýšlela, jak se v tom vyznat - jedinej Petrův strejda je Brtnik a tam vim stoprocentně najistotu, že sice vosy u nich likvidoval, ale bez lopaty a plácačky s mikimauzem ( dobrej nápad mimochodem), zato ale odahzoval střešní krytinu tak rychle a tak šikovně, že krom vosího hnízda zlikvidoval i sousedoj auto
vzít tu kulku!
tak to bude mít myslim Hipík dost problém. Ale mohla by se poradit s jindrou jak na to, protože von je jindra (krom toho, že už se holí ) pravdědopobně dost velikej odborník na kule, na ovce, na všechno. Esli von to nejni převlečenej klaus?
|