Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:19
- Nahlásit

brut

, protože mi tlak lítá nahoru dolu... a kafe moc nemůžu, páč mi nedělá dobře na žaludek

a co aspoň Kokakólja?

včera s pařátkem neudělal šplh

hm škoda, škoda. tak snad se to ale zadaří potom.

No a v úterý jdu na pohřeb souseda z chaty a pak na promoci synovcovi.

takže zase si neodpočineš?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:24
- Nahlásit

Pomóóóc!!! Ztratila se mi Žofkááá... Doma jsem ji nenašla, na zahradě není... Kdepak asi je???

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:28
- Nahlásit

Dámy, krásný víkendík přeji a pokud to půjde, tak se tu objevím ....teď momentálně hlídám po dlouhé době Králíčka a musím říct, že takové vítáníčko a láskyplné olizování jsem dlouho nezažila ( ne že by plesnifci zaostávali, ale tohle bylo prostě jiné a moooooc miloučké). Holt, Králíček nezapomněla a když jí tak oslovím, tak radostí tancuje Prostě malá, chlupatá trubičkáááá

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:32
- Nahlásit

PetraK
co aspoň Kokakólja?
brrr, to je sladký humus

hm škoda, škoda. tak snad se to ale zadaří potom
já doufám, že bude mít šanci na opravu... potvrzení od doktora má a ortézu na pařátku měl taky, tak snad....

takže zase si neodpočineš?
ne, příští týden bude zase dost "maso" ... hlavně nenávidím pohřby a na tenhle musím, je to člověk, který se o mně starával a pomáhal mi v mnoha situacích, takže nejde nepřijít .... no a pak od pěti půjdu na promoci, což zase bude veselé a zároveň hrozně smutné, protože bude moc chybět švagrová... ach jo...

Kdepak asi je???
není blbá a je schovaná před všema a hlídá si svééééé

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 13:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl e spolek! to střídání počasí nás asik zabijeeeeee....Fájuška se proměnila v lenochoda
Probíhám ... jdu makat na zahradu bo zítra jdeme pochodovati s tůrisťákama. V rámci tréninku na podzimní sebevraždu. Doufám že jelítko bude alespon v neděli hunavené a přestane na zahradě provádět geologický průzkum....kopáčské práce zahájil již na několika místech a nyní se pravděpodobně nemůže rozhodnou v kterých místech je ta zlatá žíla

Herdek, su blbé až sklerotické hlavně sem vám přišla popřát hezkého víkenda se super počáskem !!!

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 14:03
- Nahlásit

Fajka
to střídání počasí nás asik zabijeeeeee
souhlasím-.... jsem na tom podobně

jdu makat na zahradu
u vás neprší?

Doufám že jelítko bude alespon v neděli hunavené a přestane na zahradě provádět geologický průzkum....kopáčské práce zahájil již na několika místech a nyní se pravděpodobně nemůže rozhodnou v kterých místech je ta zlatá žíla
vidíš, není blbej, hledá poklad, aby jste už nemuseli nikdy makáááát

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 14:04
- Nahlásit

su blbé až sklerotické
vítej mezi námi

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 14:11
- Nahlásit

brut
souhlasím-.... jsem na tom podobně
nesmím prudce vstát nebo vidím hvjééézdičky....tak vstávám pomalu ))))

u vás neprší
nééé tu je hásky, sice pod spíš mrakem ale tím líp..na trvalý slunce bych po víkendovým úžehu moc nemohla ...

není blbej, hledá poklad, aby jste už nemuseli nikdy makáááát
je blbej...kdo má ty díry furt zahrabávat

vítej mezi námi
noooo, ste mě nakazily

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 14:26
- Nahlásit

Pomóóóc!!! Ztratila se mi Žofkááá.

ty vado musíme vyvolat pátrání

brut

to je sladký humus

no je,ale pomohlo by ti to třeba

já doufám, že bude mít šanci na opravu...

tak držím palce,ju?

takže nejde nepřijít

chápu, a je mi jasný , že to bude síla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 14:29
- Nahlásit

Fajka
kopáčské práce zahájil již na několika místech a nyní se pravděpodobně nemůže rozhodnou v kterých místech je ta zlatá žíla

asi se loni inspiroval těma výkopama

hlavně sem vám přišla popřát hezkého víkenda

taky též.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2012 15:02
- Nahlásit

MAJNE LÍBE KINDR ICH WYNŠE DÝR ŠÉNEN WOCHENENDE!

Krásnej víkend fšem, užijte si volno a počásko.
Gůtbáj Lenin

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 14:42
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že včera večer jsem si zlomila malíček na noze .... to jen aby jste věděly, že ani "strýc Pepin" mi nezachrání od úrazů a to jsem opravdu byla celou dobu pod přísným dozorem

Nejhorší na tom všem je, že v úterý budu muset jít za "dámu" a vůbec netuším, do čeho se obuju , páč nejde jít na pohřeb a na promoci v žabkách , kor, když jsou světle modré a sportovní

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 15:34
- Nahlásit

brut
včera večer jsem si zlomila malíček na noze
Ze si delas srandu, ze jo??! To prece neni MOZNY s tebou, to neee!

Ja sem proti tobe zabar, schytala jsem jen zihadlo od vosy do krku, vypadam jak krecek s jednou kapsou naplnenou..

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 16:21
- Nahlásit

Fifi
Ze si delas srandu, ze jo??! To prece neni MOZNY s tebou, to neee!
nedělám ... fakt ne, ale ráda bych Mám svědka... Hyenu, která byla akorát u nás. Spát jsem pořádně nemohla a malíček do rána nejen že napuchl, ale i hraje všema barvama. Naštěstí jsem zvyklá, takže to nehrotím a jak půjdu ven, tak budu tejpovat. Ale myslím, že letošní rok vyhlásím jako rok zlomenin nebo rok úrazů ( to je prosím šibeniční smích)

schytala jsem jen zihadlo od vosy do krku, vypadam jak krecek s jednou kapsou naplnenou..
ježíííííš, dala jsi si na to cibuli? Zkus obklad z octa, taky pomáhá...... Já bych v tomhle případě skončila ve špitále... vosí a včelí ďobnutí je pro mně noční můra

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 16:23 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

taky podávám hlášení, za pátek a sobotu máme za sebou 31 pracovních hodin a necelé 3 hodiny spánku ... včera po návratu dom večer mě tak neskutečně bolely nohy (celých těch 31 hodin jsme bez několika málo pauz prostáli na místě), ráno už to bylo lepší... a dneska jdu spát zase v devět, abych to dohnala

brut
teda ty za chvíli skončíš v sádře preventivně celá a s obuví fakt neporadim ... a nemůžeš si fakt nějaký žabky - dobře, černý - někde půjčit? nebo pořídit? na pohřbu ti nikdo na nohy koukat nebude a na promoci to stejnak odsedíš a kdyžtak holt přiznáš pravdu s malíčkem no ...

Fifi
schytala jsem jen zihadlo od vosy do krku, vypadam jak krecek s jednou kapsou naplnenou..
jauuuu, no ty si taky umíš vybrat alergická nejsi? no to bys nám tu asi tak v klidu nepsala že ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 16:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Boha, a jak se ti to povedlo?? Jak je to dlouho, cos o synkovi prohlasovala, ze je kopyto? Uz vim, po kom to ma.
A jasny, byla cibule, byl ocet, byly antihistaminika, dobla me v patek, vcera otok gradoval, dneska je jiz drobatko na ustupu.
edit
..... Já bych v tomhle případě skončila ve špitále... vosí a včelí ďobnutí je pro mně noční můra
Joahaa, tak to ber tak, ze sem si dobanec vybrala za tebe a ty za me mas zlomanej malec. To je dobry, vlastne, budeme si takhle prohazovati nebezpecenstva mezi sebou.

Janiii
Tak tomu rikam fakt pracovni vikend!
teda ty za chvíli skončíš v sádře preventivně celá
Hele, pro brutici by mozna nez sadra bylo bezpecnejsi tohle:

By si ji Vilem nebo stryc pepin ci decka dycky dokutaleli na vylet a taak..
A tukam, nene, alergicka nejsem, teda jo, ale zatim ne na hmyzi stipance. Ale boli to jak prase, to lhat nebudu. A ja blbka i vosy doted vynasela ve sklenici z baraku, s tim sem teda skoncila.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 16:53
- Nahlásit

Janiii
za pátek a sobotu máme za sebou 31 pracovních hodin a necelé 3 hodiny spánku ... včera po návratu dom večer mě tak neskutečně bolely nohy
tebe bolely jen nohy? Mně by bolelo celé tělo a hlavně záda ... tý jo, to je šílenost

teda ty za chvíli skončíš v sádře preventivně celá
to doufám, že nenastane .... se dávám bacha a mám mezitím vším přestávky

nemůžeš si fakt nějaký žabky - dobře, černý - někde půjčit?
mám černý sandály, tak v nejhorším si vezmu ty, ale prostě neladí k oblečení, páč jsou taky sportovní..

na pohřbu ti nikdo na nohy koukat nebude a na promoci to stejnak odsedíš
to jo, to není problém... jen na ten pohřeb se musím vlakem dopravit a hlásí deštík, tak to mně trochu znepokojuje

Fifi
Boha, a jak se ti to povedlo??
zavadila jsem nožkou o rotoped

Jak je to dlouho, cos o synkovi prohlasovala, ze je kopyto? Uz vim, po kom to ma.
mnooooo, myslím, že je to tak týden zpátky .....

jasny, byla cibule, byl ocet, byly antihistaminika, dobla me v patek, vcera otok gradoval, dneska je jiz drobatko na ustupu.
ufff, alespoň že tak .... tak octuj a chlaď, ať se ti otok co nejdřív vstřebá.... ach jo, do krku je to hnusný, tě lituju....
A jen tak mimochodem... téď můžeš dělat i vyhazovačku z bááááru nebo ze zahrady, když už na to máš postavu ( než otok splaskne)

Hele, pro brutici by mozna nez sadra bylo bezpecnejsi tohle:
s mejma migrénama? Néééééééééééééééééé, to by mně totálně zabilo ....

By si ji Vilem nebo stryc pepin ci decka dycky dokutaleli na vylet a taak..
jo a tam by jste si mě koulely jak jablíčko sem tam, viď?

nene, alergicka nejsem, teda jo, ale zatim ne na hmyzi stipance. Ale boli to jak prase, to lhat nebudu.
to je dobře, ale fakt chlaď, ono to pomáhá a klidně si udělej obklad z octa, ať ti to líp sleze....

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 16:59
- Nahlásit

brut
jo a tam by jste si mě koulely jak jablíčko sem tam, viď?
Prohlidnes kazdou lest.
http://www.youtube.com/watch?v=ArmnBN6veUc
zavadila jsem nožkou o rotoped
Kopyto... A bylas na rtg? Treba to mas jen nalomeny? Ale bleble, tohle boli hrozne, taky sem jednou malcem trefila futra a au au auuu.
téď můžeš dělat i vyhazovačku z bááááru nebo ze zahrady, když už na to máš postavu ( než otok splaskne)
Spis vypadam jak Quasimodo krizenej s kreckem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 17:02
- Nahlásit

Čus ženy, jdu si k vám jen zapsat na stránku 1900 )))))

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 17:50
- Nahlásit

Fifi
Prohlidnes kazdou lest
tsss, vás znám... všechny do jedné

Kopyto...
mnooo, tak si teď fakt připadám

bylas na rtg? Treba to mas jen nalomeny? Ale bleble, tohle boli hrozne, taky sem jednou malcem trefila futra a au au auuu.
jdu zítra, ale já už to jednou měla na tom samým malíčku a je to stejné jako minule....

Spis vypadam jak Quasimodo krizenej s kreckem
nechceš sem dát fotku, aby jsme se trochu pobavily?

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 17:52
- Nahlásit

Gerda
Čus ženy, jdu si k vám jen zapsat na stránku 1900
zdar, zapsáno a doufám, že se tu objevíš i na jiné stránce
Co Maruška? Už jsem jí moooc dlouho neviděla, holčičku šikovnou

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 17:55
- Nahlásit

brut
nechceš sem dát fotku, aby jsme se trochu pobavily?
Hadej, muzes 3x.
ale já už to jednou měla na tom samým malíčku a je to stejné jako minule....
No tak dej vedet, jak moc si byla sikovna. A odstran ty nebezpecny veci ala rotoped ze svyho dosahu, laskave! Dyk fakt za chvili nebudes mit cim chodit a cim hejbat.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:25
- Nahlásit

Fifi
Hadej, muzes 3x.
jééé, tys hodná, že se budeme mít čemu smát ( když už ti nehrozí nebezpečí)

No tak dej vedet, jak moc si byla sikovna
neboj, dám

Dyk fakt za chvili nebudes mit cim chodit a cim hejbat.
neboj, já jsem nerozbitná

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:32
- Nahlásit

brut
Co Maruška? Už jsem jí moooc dlouho neviděla, holčičku šikovnou

jooo pani, to je velká věc, Maryje získala jedno první místo za sranda agi závod, hned poté, co získala druhé místo v závodě ZZO. V sranda agi předběhla v nejlepším čase o deset let mladší pejsky a byla taky vyhodnocena a obdivn omručena jako nejstarší účastník klání, pročež to bylo překvapení, neboť prostě strašně dobře vypadá )) Na stará kolena se teď budeme učit stopovat, neboť je to královská disciplína, která se tedy tímto hodí pro mou jedinečnou Marunku ))) Taky sme splnili cíl, co jsem nám vytyčila, složili jsme BH. Ráda bych k jejím 11 narozkám ještě nějakou šikovnou dovednost a Mařka ta si přeje jídlo, takže tý je fuk, co si přeju já )) Jinak je to děsnej holomek rozcapenej a rozmazlenej, pořád stejně a teď zrovna spí, bo je naštvaná, že trošku plavala, když jí Nanda shodila do rybníka, když se brodila. Schválně samozřejmě. Proč máte zlomenej prst?????

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:38
- Nahlásit

brut
neboj, já jsem nerozbitná
nechápu, proč nepíšeš vtipy do tak při pátku
jinak ale lity lity lity
Fifi
vypadam jak Quasimodo krizenej s kreckem.

Gerda
vítej. Hádej co je novýho, prodáváme galaxy i s Gerdoprokletím, páč se tam vysypala další věc

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:45
- Nahlásit

kachna_
No jo, nějak to děsně směřuje na vás, asi nějaká chyba nebo co...)))) Nesmíte si to halt tak brát, zkusim to přesměrovat.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 18:55
- Nahlásit

Gerda
jooo pani, to je velká věc,
téééééda, vy jste se holky rozjely a ve velkém... jste šikulky a Maruška úúúplně největší Podrbej jí a dej pusu na čumáček ... doufám, že jí brzy uvidím

Proč máte zlomenej prst?????
páč jsem se jako vždy nekoukala pod nohy a zakopla

kachna_
nechápu, proč nepíšeš vtipy do tak při pátku
protože si je nepamatuju

jinak ale lity lity lity
zatím je to dobrý... mám pařátek na stole a odpočívám

vypadam jak Quasimodo krizenej s kreckem

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:00
- Nahlásit

brut
doufám, že jí brzy uvidím
to si myslim, že jo volaj nás perdele a dorti, tudíž již je čas jít, pane profesore )))))

jsem se jako vždy nekoukala pod nohy a zakopla
prst je blbej, že se s nim nic nedá, ale nedá se s nim ani moc chodit a nevejde se celej pařát do boty a je to prostě děsný auvísko.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:05
- Nahlásit

Gerda
to si myslim, že jo
šak se na ní těším, na šikulku

volaj nás perdele a dorti, tudíž již je čas jít, pane profesore
samozřejmě paní profesorko, to je jasný

prst je blbej, že se s nim nic nedá, ale nedá se s nim ani moc chodit a nevejde se celej pařát do boty a je to prostě děsný auvísko.
přesně tak... max se vejdu do žabek nebo do sandálů a to jen do jedněch, protože přes prstík nevede pásek jako u druhých....

Hyena
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:06
- Nahlásit

brut
Fifi
Halt vy prostě umíte žít...
Gerda
že Marii gratulujeme, dokopala tě k celekm slušnejm úspěchům- ti kliká ? ))
Jinak hlásím dvě zdechlé Hyeny- já se zdeptala při skokovémt réninku na jízdárně ( ve 12h nic moc) a čubu dorazil figurant večer....ona je fakt nemožná)- funěla jak sentinel, ale jak bylo hladký, sázela to tam jak na coursingu

<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání