Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:21
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

ČŮŮŮS BÁBY JAK STE SI UŽILY VÍKENDA?

Já jsem prosím byla úplně vzornej pacient. Sem dlouho spala, zdravě jedla a sbírala si bejlí. Skorem vůbec nic sem nedělala, ani sem nemohla, páč sem v subótu byla tak jako zdechlá. Hošíkus se mnou držel basu a dělal taky povaleče. V sobotu večír měl moc práce, zatímco jsme grilovali, on počítal po zahradě žáby, ježky, A DUPAL MI V ZÁHONECH!! smeták jeden. Von se dycky těší na večer, páč jak padne tma, ví, že na něj nejni vidět a leze šmejdit do záhonů , páč přes den tan nesmí, ale tma sková šécko, že jo

kachna_

U Cira je sakra znát, že dobral léky a už je jenom na kloubní potvoře

tak mu držím palce, Cirátovi jednomu

Věřily byste, že opařené prso má vliv na kontrolu pohlaví u králíků?

Prsa a pohlaví , dyk to k sobě pasuje, ne? tak je jasný, že prsa pohlaví dost vovlivňujou, to bys měla vědět už

A jedna spící fotka pro zlepšení nálady po ránu edit

jéditi to je pupíík

Hipík a Tonička a Rozinka

Rozinka konečně dostala dlouho slibovaný stan

Juhůůůůůů, už to máš doma?? Vypadá spokojeně děfčita tečkatá

Tvoe Rozina má hacyjendu DonaPineta

a může si zpívat: Kdo a kdo a kdo to je, kdo tu kolem brooousí, kdo si nedá pokoje, fšade strká vooousy? Či a či a či či číí, sou to vousy Žofinčí, či a či a čičičííí sou to vooousy Źoooofinčííííí

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:27
- Nahlásit

Fajka
celé dva dny tedy posuzovala a hovořila po polsky .... a já dva dny tlumočila

Fajfko - promiň : ale to se nedá

no ale nedivim se, žes mrtvá.
Hyena

Doufám, že tuto oázu klidu bude Ešuska brátni nejslépe několika plamenomety najednou

No to si piš!

Tři:

a

Dva

a moc

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 11:59
- Nahlásit

PetraK
No to si piš!
Uff, to jsem si oddychla....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:06
- Nahlásit

Hyena

Uff, to jsem si oddychla.

tak víš jak, ohýnek má silně očistné schopnosti

tjo, koukala jsem včera na tu nádhernou trávu na naší louce, jak jsem ti volala tehdy. Je mi jí úplně děsně líto, že to přijde vniveč, doteď jsem nic nenašla, sakryš.Proč jááá nemůžu mít kozikozikozi??

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:11
- Nahlásit

PetraK
Proč jááá nemůžu mít kozikozikozi??
páč by tě s nima vyhodili z paneláku

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 12:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_
páč by tě s nima vyhodili z paneláku

myslíš?? ale úplně nejvíc to stejně blokuje Brtnik ani tu kachnu běžce mi povolit nechce je děsně úzkoprsej. ...... hm úzkoprsej..... úzkoprsej.... takže von je vlastně. úzkokozej! proto von nechce ty kozikozikozi, proto!! aby neměl konkurenci!

edit, když jsme u tohodle tématu: jak se hojíš? dobrý už?

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:51
- Nahlásit

kachna_
PetraK
Jé, kozkozi bych taky ráda, krom tedy koňoucha....jenže halt bydlím,kde bydlm, a tam je prostě nenarvu. I když nejsem extra " úzkoprsá"

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 13:59
- Nahlásit

Umstajn, vedro nechutny, mame tu 33 stupencu.
Fajka
jinak hádka a konfrontace lidí od australáků přímo ve výstavním kruhu byla taky fajnová
Co se tam stalo?

PetraK
Proč jááá nemůžu mít kozikozikozi??
Ja dneska krmila zdejsi kozu matku, je takova smutna... neb uz je bez deti.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:01
- Nahlásit

Hyena
PetraK
Představte si ty stížnosti sousedů, že po dobu nepřítomnosti vám doma mečí kozy
PetraK
jak se hojíš? dobrý už?
celkem jo

Dala jsem Kačíkovi bramboru a nechala ho sníst si jí úplně samotnou. No, už jsem jí vykoupala, teď ještě vyčistit jí uši a náušnice od brambor a můžu jít debramborizovat židličku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:07
- Nahlásit

Hyena

a tam je prostě nenarvu.

no tak halt musíme pořídit větší potprdu
Fifi

Ja dneska krmila zdejsi kozu matku, je takova smutna... neb uz je bez deti

no a já zrovna včera vo kožlátkách mluvila že bych to prostě nedokázala, chudák malá, tak jí kapek zafutruj tím žrádlem :-/

kachna_
, že po dobu nepřítomnosti vám doma mečí kozy

no de jen vo to naučit je na samotu, ne?

No, už jsem jí vykoupala, teď ještě vyčistit jí uši a náušnice od brambor a můžu jít debramborizovat židličku.

no někdo dělá debordelizaci, ty halt debramobrizaci . Jak jí to šmakovalo?

Heh, sem si právě vzpomněla na scénku s Luciášek a kočárkem v mekáči a následně na zákazovej povel Fůůůůůůůj!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 14:58
- Nahlásit

PetraK
Fajfko - promiň : ale to se nedá
no mě to moc ftipný na začátku nepřišlo, bo sem byla dost mimo než sem tu polštinu naposlouchala

Fifi
co se stalo?
klasika jedna paní neustála že druhá má lepšího psa a nevyhrál ten její tak se tam dohadovali a byli na sebe horší jak některý pséci

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:00
- Nahlásit

Fajka
máš maila, prosím pěkně o rychlé vyřízení a děkuji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:03
- Nahlásit

Fajka

no mě to moc ftipný na začátku nepřišl

šak já vim, proto sem taky psala, že promiň, páč teda udržet vážnou tvář nešlo, když jedeš tlumočit němčinu a baba nepípne jinak než pšonsky. mělas jí říct:
"fpich tu sondu, vypich tu sondu, šenčupěnču metrof, fpich tu sondu, vypich tu sondu!" Co to je nevim, ale mluvili tak nějak poláci, dyš hledali někoho pod lavinou

sebe horší jak některý pséci

sis ešče nezvykla? že kynológickej svět je poťapanej? a jak jde o ceny, tituly, krytí, peníze, égo........ tak se lidi masej? , dyk se stačí dívnout tady.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
máš maila, prosím pěkně o rychlé vyřízení a děkuji.

máš to na cestě a díííky

PetraK
když jedeš tlumočit němčinu a baba nepípne jinak než pšonsky. mělas jí říct
n já pak hlavně zjistila že bylo jednodušší asik abych naposlouchala němčinu naž aby se paní rozpomínala na německý výrazivo..takhle to bylo jednoduší a asi rychlejší...

ešče nezvykla? že kynológickej svět je poťapanej? a jak jde o ceny, tituly, krytí, peníze, égo........ tak se lidi masej? , dyk se stačí dívnout tady
jo jo zvykla..jen sem právě potřála rozklíčovat z čeho mě je dneska blivno zda z toho víkendu na slunku a nebo z lidí...ze slunka mě to přejde asik mnohem dřívnež v tom drugym pripadku

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:18
- Nahlásit

Fajka

abych naposlouchala němčinu

polštinu, ne, chtěl říct autor. nebo blbě chňápu?

naž aby se paní rozpomínala na německý výrazivo..

asi jako bych mluvila já

ze slunka mě to přejde asik mnohem dřívnež v tom drugym pripadk

na ja, co chceš vod lidí? Otřep se, jako si Fajfka votřepává kožucha, když vyleze z vody a kašli na to.

Vodšťavňujete??? Mám vychytáfku - vodšťavnim jablkoňě, mrkvu, pomoranč a pak v tom tyčákem rozmixuju banána. VY-NI-KA-JÍ-CÍ! a ešče po tom nejni skorem hlad.

Lidi děsně mi pelichá péf, ale jako že milijardusy chlupů - až takhle nikdá nelínal . tak doufám, že to je počasím a nikoliv předzvěst něčehosi.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:22
- Nahlásit

PetraK
polštinu, ne, chtěl říct autor. nebo blbě chňápu?

jasně , správně..sorry su mimo..dneska fakt ...

Vodšťavňujete??? Mám vychytáfku
dík za tipa..ted ne bo sem celej víkend nestihla nic..

Lidi děsně mi pelichá péf, ale jako že milijardusy chlupů - až takhle nikdá nelínal . tak doufám, že to je počasím a nikoliv předzvěst něčehosi.
n mě Fajuška vypelichala taky jako nikdy před tím..byla jak holátko a shodila tolik co nikdy předtím..tož sem měla taky velký nerf ale juž obrůstá devče moje ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

.sorry su mimo..dnesa

....... jen............. jen............. dneska?

bo sem celej víkend nestihla nic.

no však to je jedno, člověk se nesmí stát votrokem ničeho, to já si na tom jen slušně ujíždím a jak jsem teď byla složená v posteli celou tu dobu, tak jsem se tím vykopávala. Ovocný a zeleninový džusíky mě stavěly na nožky. ale to s tím banánem - mńamózní, fakt. Jen nezapomeň neměl by se dávat do odšťavňovače- pokud teda už není nějaká inovace, což je možný, já ho mám tak tři čtyři roky už..

.tož sem měla taky velký nerf
viď? (já to ani zmiňovat nechtěla, když jsi o tom psala), ale navíc u fenky se to - i teď bych řekla - dá prostě připsat hormonálním změnám , a le co péf-péf? . Je to fakt brutální, vždycky hodně línal, ale todle je děsný, tak snad je to fakt tím počasím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
Díkujuuuu moooc, nechcu dělat některejm individuím radost..dyk víš

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:39
- Nahlásit

PetraK
dyk se stačí dívnout tady.
nestačím zírat
PetraK
Fajka
mě Fajuška vypelichala taky jako nikdy před tím..byla jak holátko a shodila tolik co nikdy předtím..tož sem měla taky velký nerf
děsně mi pelichá péf
U nás se taky líná ve velkym

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:47
- Nahlásit

Fajka

kujva ešusováprosim vás smázněte to ..dík

nevím co, ale snad jsem smázla to co chceš smáznout?

kachna_

U nás se taky líná ve velkym

jo? tak se nemám plašit? tohle je fakt brutus, brutus

nestačím zírat

ale já se ani nedivím člověče. ani moc ne.

a jsem zvědavá, kdy se roz**re i jediný funkční téma pozitivní motivace.

když nic jinýho vleze tam mudrlant jindříšek se svemja tezema o tom kde má hierarchisticky spát péf, aby tě poslouchal a je to f pr.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:50
- Nahlásit

A ja sem dneska taky líná.

Lidi jsou tim vedrem nejak podrazdeny, jezdi jak hovada, tak opatrne, davejte na sebe majzla.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:50
- Nahlásit

PetraK
nevím co, ale snad jsem smázla to co chceš
javor....eeeee vlastně jasan!

děsný vedro dneska... kyblík dneska neoužit ale ten prášek na hlavu nějak nezabral ..ach jo... myslim že dneska bé velký bada bum..jako buřina bo u nás začalo k tomu všemu děsně fučet ...

když nic jinýho vleze tam mudrlant jindříšek se svemja tezema o tom kde má hierarchisticky spát péf, aby tě poslouchal a je to f pr.

tak ho tam pošlem taky ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 15:54
- Nahlásit

Fifi

A ja sem dneska taky líná.

a já už sem vylínaná, a sem mrtvá

Fajka

děsný vedro dneska.

tohle je pro mě smrt, fakt že jo, nedávám to. Mám na sobě minimum věcí, díratý botky, malou šukni (zahr návštěva nezahrnávštěva ) a stejně zdechám vjědrem. a ešče tu asi budu sedět do dlouho

tak ho tam pošlem taky

se obávám,,, že on tam bohužel pro ty kliky nepůjde, tydle tvorové jsou neodstřelitelní

javor....eeeee vlastně jasan!

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 16:38
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak jsem zpět z rehabky a ko zápěstí. Mám chodit dál na rehabku a za měsíc mám jít na kontrolu. Pak se uvidí.... Zatím mi řekli, že ruka není dobrá a že jí mám šetřit .... jako bych to nevěděla, žádná novinka

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
tohle je pro mě smrt, fakt že jo, nedávám to. Mám na sobě minimum věcí, díratý botky, malou
já sem též uplně hotofson...konečně mě ale na hlavuzabralo kafčo normálně líp jak brufáč

sem právě napustila chlupáčům bazének se studenou vodou , Fajuška jen tlapičky smočuje a chlemtá čistou prameňitou vodénku a jelítko se rochní jako kachna... (pozn..ta s křídlama..né ta s opařenookozenkoo )

bohužel pro ty kliky nepůjde, tydle tvorové jsou neodstřelitelní
přišla sem na to že někdy nejlíp tydle tvory ignorovat.. se utlučou s vlastní pomocí

a ještě jednou dííík za výmaz

brut
Zatím mi řekli, že ruka není dobrá a že jí mám šetřit .... jako bych to nevěděla, žádná novinka
no chytráci..a na to tolik let študujou? to ti řeknu já bez vzdělání

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:47
- Nahlásit

Fajka
U me zabrala chlazena cola, taky mi hlavka trestila. Mela jsem touhu vlitnout do pole se zasetou mrkvi, vsude maji natazeny rozprasovace na vodu a zalejvali!! Bych jim to tam ale podupala. Tak to pumpa zahradni jistila - vsechny sme se hezky zchladily.
klasika jedna paní neustála že druhá má lepšího psa a nevyhrál ten její tak se tam dohadovali
A odpiskal je rozhodci?

brut
Chjo, to je voser. Snad rehabky zaberou aspon, aby si mohla fungat normalne.

PetraK
"fpich tu sondu, vypich tu sondu, šenčupěnču metrof,
Ta polstina je stejne srandovni rec, to i rustina a slovenstina zni uchu lahodneji..

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 17:53
- Nahlásit

Fifi
Mela jsem touhu vlitnout do pole se zasetou mrkvi, vsude maji natazeny rozprasovace na vodu a zalejvali!! Bych jim to tam ale podupala

tak kolu dyžtak prubnu příště

A odpiskal je rozhodci?
ne na to ta dáma byla velmi jemná milá a šaramentní a protože jim moc nerozuměla vůbec nevěděla vo co jde..
nešlo v tu chvíli efektně a rázně zasáhnout bo rozhodčí pokračovala v posouzení dalšího psa... asi jsme měli zastavit posuzování ale čék jak si nejni jistej co může a co ne bo jsme začátečníci tak jsme to neudělaly...ale měly nooo ....příště už budem chytřejší !

mě strašně mrzelo že když se měli jít fotit s rozhodčí tak ta jedna prostě nešla..pro mě hnus teda

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 18:05
- Nahlásit

Fajka
mě strašně mrzelo že když se měli jít fotit s rozhodčí tak ta jedna prostě nešla..pro mě hnus teda
Tak vis co, jidi jsou ruzni, nekdo porazku proste neunese - podat souperi ruku je nad neci silu. Ale jen dobre, aspon se pani ukazala v pravym svetle - nazor si jiste kazdy sam utvoril.

kolu dyžtak prubnu příště
Zkus, ale bacha, zpusobuje nespavost. Takze jen v mnozstvi ne vetsim, nez malem.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 20:04
- Nahlásit

Teda dámy, víkend pokračuje Mladej se asi horkem pomátl,holka se doma potácí jak opilej námořník, Vilém se rozhodl strhat rekordy, Svinííí poprve v životě sežrala ulovenou myš, ale nechala nám kousek hlavičky a střeva, asi aby jsme jí pochválili, no a plesnifcííí odmítají chodit na procházky přes den....

Jo a zítra jedu do Práglu holce na předávání diplomu, což bude učiněný očistec, protože to má kousek od Dejvický ve dvě odpolko....takže za největšího vedra

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2012 20:25
- Nahlásit

Fajka
no chytráci..a na to tolik let študujou? to ti řeknu já bez vzdělání
mno, on mi to už minulý týden řekl ortoped, tak jsem to šla teď přetlumočit k nám na chíru a prý co bych chtěla, že zlomené zápěstí se jednak blbě hojí a jednak rozcvičuje. Mno a tak za měsíc mám přijít a uvidí se co s tím

Fifi
Chjo, to je voser. Snad rehabky zaberou aspon, aby si mohla fungat normalne
v to doufám, jinak se asi zblázním Ruka mně zlobí a potřebuju jí... holt pravou zvládám víc věcí než levou a navíc se o ní potřebuju opírat při chůzi

<< 1 ... 1890 . 1891 . 1892 . 1893 . 1894 . 1895 . 1896 . 1897 . 1898 . 1899 . 1900 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání