| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:07
- Nahlásit
Btw
Fifi
rtg u malíčku na noze je k ničemu, bo se to stejně nijak do sádry nedává, jen se to drží v klid, popř. se to tejpuje k dalšímu prstu..prostě drobnej úraz, ale velkeé sr....ní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:22
- Nahlásit
Hyena
Halt vy prostě umíte žít...
však jsi to viděla na vlastní oko
hlásím dvě zdechlé Hyeny
sem si říkala, že poledne nebude úplně ideální....
ona je fakt nemožná)- funěla jak sentinel, ale jak bylo hladký, sázela to tam jak na coursingu
není nemožná, je to zlatíčko...to víš, musela si vybít nastřádanou energii z pasení Sviniíííí
rtg u malíčku na noze je k ničemu, bo se to stejně nijak do sádry nedává
to ne, jediné co zjistí, jestli je to "dobře" zlomené, aby pak nedošlo k nějakému zdeformování a to určitě nemám, mám malíček v naprosté rovině
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:29
- Nahlásit
brut
sem si říkala, že poledne nebude úplně ideální....
Hele ale dědek si vzpomněl na stepní předky, páč mu to bylo úpa u zadele a jedinej, kdo funěl jsem byla já...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:43
- Nahlásit
Hyena
rtg u malíčku na noze je k ničemu, bo se to stejně nijak do sádry nedává, jen se to drží v klid, popř. se to tejpuje k dalšímu prstu.
To ja vim, nicmene esli to bude zlamany, muze si Brutovka zapsat dalsi "uspesnou" carku.
a čubu dorazil figurant večer....ona je fakt nemožná
Me dorazil Kremyl, klikaly sme venku a ona ma fakt mozek ted ve frnde, total je to s ni ted marny, marny, marny... Me pobavila, jak rotovala, vtelena nesoustredenost a ten jeden neuron ne a NE najit..
kachna_
prodáváme galaxy i s Gerdoprokletím, páč se tam vysypala další věc
Stasten bude ten, kdoz takove vozidlo zakoupi.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2012 19:58 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
že ty si jí klikala u ucha...? Měla si jí začít klikat pod ocáskem, třeba by se neuron chytnul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:22
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Dokonallý víkend, dokonalý. Máme úplně moc třešní, takže jsem byla furt ve stromě a cpala se jak nezavřená. Třešně jsou úplně černý, takže jsem měla černý ruce, černej jazyk A Hošíkus taky, měl černej jazyk. áááá to byl lábuš, Čérešně sou nejvíc nejlepčí ovoce. Dali jsme si pseudostopičku a přešli jednu krabičku což jsme zjistili až když Brtnik sekal a vzal jí sekačkou , ze mně nikdá stopařka nebude Kostižer měl celodenní volno, od osmi hodin ráno až do večera byl celej den v luftě. Večer už jsem měla strach,protože se vůbec neozýval. Nakonec, když už jsme začali malomyslnět se ten vůl přikohátal a pak se celej večer futroval a futroval, páč celej den nic pochopitelně nejedl /když nepočítám, že okusoval listí ve větvích. Jo a když pro něj tak kolem poledního Brtnik zkusmo zašel k bříze, že jestli už nepůjde dom, tak se na něj Kostik podíval jedním vokem, pravil :"Seeeeš kyyselej!" a votočil se k němu zády. Z toho Brtnik pochopil, že ešče domů asi nechce
Brůůůt!!
probobha cos dělala?? todle nejni možný přece už??
dyk z tebe bude za chvíli sádrovej trphajzlik
tak prosím Tě táhni a srůstej.
Fifi
schytala jsem jen zihadlo od vosy do krku,
proboha, ženský!! co ste tady vyváděly?? Člověk je chvíli pryč a jedna se doláme, druhý hrozí skorem udušení...... boha jeho.
a ten jeden neuron ne a NE najit..
kachna_
ty seš fakt neskutečněj jemen - ten obrázek jest strašlivej
Gerda
a hale návštěva- podrbejte ode mne paní Marůůšku mou oblíbenou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:25
- Nahlásit
žjo hale pantau je zde?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:42
- Nahlásit
Rumštááájn
zdravím, nestíhám, vrací se mi další ataka Fajkitýdy . Eště že pes je po včerejších obranách krááásně mrkef kdybych jí blbec naučila na WC, tak nemusím dneska vůbec venčit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 09:56
- Nahlásit
Hyena
vrací se mi další ataka Fajkitýdy
silně infekční choroba
Eště že pes je po včerejších obranách krááásně mrke
víkend je dobrá věc k tomu zabít psa.
jooo a musím ho pochválit blboně Zrzavýho. páč co? páč včera našel Kostižera na stromě řval tam pod třešní, já mu to moc nevěřila, ale jo, co byste řekly? BYL TAM!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:22
- Nahlásit
Kačenka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:23
- Nahlásit
kachna_
Kačenka
jé pipííí roztomilé. Zrovna jsem si o víkendu říkala, jak si určo na zahradě užíváte - děti se dají "vypustit" můžou řádit ... pohodička, co?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 11:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
JInak hlásím, že Besince se u mamči líbí, tulí se a mazlí a nutí mamču s ní chodit na procházky
děti se dají "vypustit"
nevím, jsem zatím nenašla ventilek, ráda bych je občas ráno vypustila, že bychom se s Michalem věnovali určité, velmi specifické činnosti, při které děti nejsou žádoucí , byť někdy bývají důsledkem (další nechceme)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:00
- Nahlásit
kachna_
jsem zatím nenašla ventilek
někde pod tim límcem to bude
při které děti nejsou žádoucí
ale zase občas po tý činnosti pak přijdou další a další děti....
byť někdy bývají důsledkem (další nechceme)
aha, tak to víš, tak nic, no. to co jsem psala předtím tě teda nepřekvapí
JInak hlásím, že Besince se u mamči líbí, tulí se a mazlí a nutí mamču s ní chodit na procházky
to je prima, že si to takhle sedlo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
někde pod tim límcem
moje děti ho nemaj , ten límec
to je prima, že si to takhle sedlo.
je, moc. Lucka tvrdí, že mamče Besinku dala ona (ví proč, že to bylo proto, že doma se Mája s Batynkou s Beskou praly a Beska z toho byla smutná). A taky se Beska mazlí s mamčou, což špic moc ne, to zase potřebuje mamča . Ony se znají od Besího malinka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:27
- Nahlásit
kachna_
moje děti ho nemaj , ten límec
divný nemaj límec? ..... tak musí bejt skovanej někde jinde
Lucka tvrdí, že mamče Besinku dala ona
.
Beska z toho byla smutná
hlavně, že teď už má klid a v podstatě mamku skorem jen pro sebe.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:33
- Nahlásit
Fajfkytýda probíhá a zdravim šecky zdravý i raněný, ty poštípaný i nepoštípaný, se zlomeninama i bez, všecky s dětma vyfouklýma i nafouklýma.. (ježiš to zní děsně )
Víkend byl super v něděli práce na zahradě ale v sobotu velice vydařená proťápka, již jsme s jelítkem skorem na třiceti kiláčkách a byl jen lehce znaven, nešněroval neustále po cestě ze strany na stranu... již jen občas
A začíná drobně moudřet... ještě na jaře když jsme potkali koňský koblih tak se v něm buď vyválel a nebo ho kus vochutnal... dnes již prošel kolem čuchnul hodil znechucený ksichtík a odkráčel pryč
No a Fajušáček byl nevýslovně rád že s náma v sobotu v tom vedru nikam nemusel , poflakovala se ve stínu a důležitě hlídala zahradu a když jsme se vraceli tak nás hezky přivítala a dělala na nás voba radostné wuf wuf ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:37
- Nahlásit
Fajka
zdravý i raněný, ty poštípaný i nepoštípaný, se zlomeninama i bez, všecky s dětma vyfouklýma i nafouklým
tak sem přišla teda zkrátka , mně se tady nepozdraví
skorem na třiceti kiláčkách
seš magor.
No a Fajušáček byl nevýslovně rád že s náma v sobotu v tom vedru nikam nemusel
moudrá to fena! Jak jí rozumim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:40
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem nějaká unavená ... nejen z počasí, ale i z fofru, který stále je. Fajfkytýda je šílená a chci, aby si jí Fajfka nechala jen pro nepřizpůsobivé sousedy s bílými čokly
PetraK
jééé, to jste měli krásný víkendík a hlavně Kosťa se řádně vylítal, tak třá bude utahaný jako psíííí a bude místo komentářů chrupat
probobha cos dělala?? todle nejni možný přece už??
mno, šla jsem si sednout na sedačku a mezi stolkem a rotopedem byla malá mezera. Takže jsem se chtěla vyhnout, abych neměla jelito od stolku a zavadila jsem malíčkem o nohu rotopedu To víš, tohle je v cuku letu a ani si toho nevšimneš, až když je pozdě a malíček je zlomený ......
dyk z tebe bude za chvíli sádrovej trphajzlik
neboj, sádru nemám, ta se na prstíky nedává...ale mažu si to léčivou mastí a nechodím ( teda moc nechodím)
kachna_
jéééé, Kačenka je krasavice A je hodně podobná Lucince
Besince se u mamči líbí, tulí se a mazlí a nutí mamču s ní chodit na procházky
to zní mooooooooc dobře a myslím, že jsou obě spokojené a vzájemně si pomáhají
zatím nenašla ventilek, ráda bych je občas ráno vypustila, že bychom se s Michalem věnovali určité, velmi specifické činnosti, při které děti nejsou žádoucí
myslím, že jediný "ventilek" je předání dětiček někomu na hlídání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:41
- Nahlásit
PetraK
tak sem přišla teda zkrátka , mně se tady nepozdraví
no já tě považovala za tu zdravou ale vlastně zapoměla na tu hlavu nooo takže Ramštáááááááááááááááááááááááájn
seš magor.
néésu za dní jdeme pajdu, se dooost těšákuju
moudrá to fena! Jak jí rozumim
jo jest to opravdu moudrá fena, bo to tejrání pohybem jelitu snad přeje a je ráda že jest ušetřena dlouhých tůr.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:46
- Nahlásit
Fajka
Fajfkytýda probíhá a zdravim
koukej přehodit Fajfkytýdu jinam... na méně přizpůsobivé nebo totálně blbé...
v něděli práce na zahradě ale v sobotu velice vydařená proťápka, již jsme s jelítkem skorem na třiceti kiláčkách a byl jen lehce znaven
hezkýýýýý, to zní jako odpočinkový víkendík a nabírání sil, což je mooooc dobře A jelítko se učí dobře, hlavně ohledně koblih... asi pochopil, že masíčko je lepčejší
Fajušáček
poflakovala se ve stínu a důležitě hlídala zahradu a když jsme se vraceli tak nás hezky přivítala a dělala na nás voba radostné wuf wuf ...
nejlepší varianta pro její kožich a pro její chuť chodit ve vedru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:48
- Nahlásit
Fajka
no já tě považovala za tu zdravou ale vlastně zapoměla na tu hlavu nooo
no právě no. jak na to můžeš zapomenout, dyš máme stejnou diagnózu?
Ramštáááááááááááááááááááááááájn
no vida, vono to pude, vono to pude
za dní jdeme pajdu, se dooost těšák
ne nejseš magor, seš trotl
bo to tejrání pohybem jelitu snad přeje
nejni jen moudrá, je i přející
a je ráda že jest ušetřena dlouhých tůr.
to je divný, člověk by řek, že v tomdle vjědru a s jejím kožichem bude skákat nadšením.... a vono ne ?
se tady připravuju na naši poslení hodinu germánštiny úkol mám, slovíčka mám, dnes budu vyprávět, jak jsem o víkendu byla nasáčkovaná ve stromě a rvala si čérešně do hlavy po tunách, až mi zčernal jazyk. Esli to ale budu umět říct?? vim že černej jazyk je Švarce cunge, jak je ale zčernalej jazyk to nevím. Hlavně tady nesmim nechat ten dokonalej dárek pro pana účicího!!! Bude z teho natuty dojatej co všecko dostane .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:49
- Nahlásit
Fajka
za dní jdeme pajdu, se dooost těšákuju
tak hlavně aby nebylo obrovský vedro nebo dusno, páč to je na odrovnání....
jest to opravdu moudrá fena, bo to tejrání pohybem jelitu snad přeje
se jí nedivím.... ona vůbec není hloupá, přece v tomhle počasí nebude někde ťapkat, když jelito má energie za pět pséků
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:51
- Nahlásit
brut
koukej přehodit Fajfkytýdu jinam... na méně přizpůsobivé nebo totálně blbé
provedu! adeptů tu máme dost a dost
, to zní jako odpočinkový víkendík a nabírání sil, což je mooooc dobře A jelítko se učí dobře, hlavně ohledně koblih... asi pochopil, že masíčko je lepčejší
jj bylo to fajn, hlavně žádnej štrééz
No taky sem učila jelito fungovat vedle sekačky na trávu...bo asi z toho hluku má trošku trojma a hystericky řve...teda řval ted už po tréninku ječel jen při startování občas a pak už jen chodil okolo a koukal na tu podezřelo věc co je uřvaná víc než on ale to bude dobrý, vysavač už neřeší takže trénujem i sekajdu...ftipný bylo jak pořád chodil poňoukat Fáju jestli by neměla vstát a jít tu sekajdu taky seřvat a ona jen zvedla voko zase ho zavřela a otočila se k němu zadkem
varianta pro její kožich a pro její chuť chodit ve vedru
jj pro ní by to už v tomhle teple bylo moc..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 12:56
- Nahlásit
PetraK
jak na to můžeš zapomenout, dyš máme stejnou diagnózu
krz ten Alzhajmr právě
im že černej jazyk je Švarce cunge, jak je ale zčernalej jazyk to nevím
meine cunge ist schwarz geworden...
myslím..jako bych asi řekla já..stal se černým...
hlavně aby nebylo obrovský vedro nebo dusno, páč to je na odrovnání
doufám že néé, ale ono na horách je dycky chladnějš, jdem Kérkonoše, tak snad jen aby nepálilo to slunko moc, abych nechytla úžeha
ona vůbec není hloupá, přece v tomhle počasí nebude někde ťapkat, když jelito má energie za pět pséků
no právě... již zcela chápu že ho přijala s takovým nadšením a je vlastně ráda že je tu snáma...
Tož já zas mizím ...hezky se hojte srůstejte a hlavně si nic proboha už nelamte !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:11
- Nahlásit
Fajka
krz ten Alzhajmr právě
hale, zas úplně za fšecko fašouni nemůžou
meine cunge ist schwarz geworden...
:biglo:
juhůůůůůůůůůůůůůůůůů budu hvjézda jasná. To budu stejna, až pudu s tim padarkom
Tož já zas mizím ..
kam deš? víš to vůbec?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:30
- Nahlásit
PetraK
úplně za fšecko fašouni nemůžou
to je fakt..za svou senilitu si můžu sama
jasná. To budu stejna, až pudu s tim padarkom
a jakým prozraď?
kam deš? víš to vůbec?
jo tak todle vím naprosto přesně..pro kliku!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:32
- Nahlásit
Fajka
provedu! adeptů tu máme dost a dost
přesně tak .... máte jich tam skoro stejně jako my tady
bylo to fajn, hlavně žádnej štrééz
což je dobře, páč si myslím, že to potřebuješ jak sůl.....
sem učila jelito fungovat vedle sekačky na trávu.
vidíš, hysterka pochopil, že sekačku nepřeřve a když ani Fája nereagovala, trak se uklidnil nebo to prostě vzdal
jj pro ní by to už v tomhle teple bylo moc..
stejně jako pro Bruta...ten se válí ve stínu nebo se koupe, ale to je asi vše... jinak by jsi měla vidět, kolik chlupů z něj Vilém vyčesal. Teď je jak vyměněný.....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:34
- Nahlásit
Fajka
Jelítko ej šikovné, jen nevím, zda ho koblihami neokrádáš o ptořebnou vlákninu...čuba je miluje doteď, zvláště,když jsou teploučké , jako bys je vytáhla z trouby. Díky tomu má pěkná pevná hovínka a panička ušetří za krmení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:37
- Nahlásit
brut
hysterka pochopil, že sekačku nepřeřve a když ani Fája nereagovala, trak se uklidnil nebo to prostě vzdal
no spíš bych to viděla že moje traverzování zapůsobilo
chlupů z něj Vilém vyčesal. Teď je jak vyměněný.....
jo taky sem včera vyčesávala voba..oba pořád pouštěj, a dneska mamina chválila jaký jsou voba dvá fešáci i jelito vypadá k světu... aspon chvíli než zas vleze do nějakýho bahna
hele tu mě prolítla reklama na odlehčenou sádru...že voni to tady čtou a vedí c maj inzerovat co nutně potřebujem...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:39
- Nahlásit
Fajka
hele tu mě prolítla reklama na odlehčenou sádru...
Neblbni, Brutice potřebuje naopka sádru veeelmi bytelnou..je schopna se zrakvit i pod ppřímám doborným dohledem...nebo se jí t ady můžeme složit naklecové lůžko, tam by se asi taky snížila prpavděpodobnost zranění.
|