| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:39
- Nahlásit
Hyena
zda ho koblihami neokrádáš o ptořebnou vlákninu...čuba je miluje doteď, zvláště,když jsou teploučké , jako bys je vytáhla z trouby
sem mu řikala že jestli to dá dohuby tak už mu nikdy nedám hubana!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:41
- Nahlásit
Hyena
Brutice potřebuje naopka sádru veeelmi bytelnou..je schopna se zrakvit i pod ppřímám doborným dohledem...nebo se jí t ady můžeme složit naklecové lůžko, tam by se asi taky snížila prpavděpodobnost zranění
máš pravdu přecedo!!!
a nebyl by lepčí ten kotec co na bazaru inzerovala fifijová?
má pevnější a bytelnější stěny a mříže..z toho se nám neprokouše ven
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:50
- Nahlásit
Fajka
za svou senilitu si můžu sama
a jakým prozraď?
cestovní prázdninová taška obsahující: suprduprtermo hrnek, kudličku rybičku, tatranky, lžičku, sirky, tužku, masážní grém, horalky, cukříky, káviču, vodičku.... kolega tam hodlal vhodit i ochranu, což jsem panu učícímu nemohla udělat, je to takovej koloušek, by mu bylo hrozně
Taška jest olepena mapou a nápisy Gemůtliche Urlaub, nach Berlin, nach Dressssssden a tak jako podobně, z druhé strany je přebal Rrrramštajního alba Reise, Reise a pod tím růčo dopsáno - mit dém Zůg, mit dém Flugcojg, mit dér Štrásnbán a tak jako podobně. Pak je tam ešče díftka, co leží na zemi pod kolem a nápis u toho : Ich várte an der Ampel gůt to bude .
pro kliku!
přines, apooooorrrrt!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 13:59
- Nahlásit
Fajka
odlehčenou sádru jsem měla na ty zlomené kůstky .... doplácíš na ní cca 300,- a můžeš si vybrat barvu (pokud je mají)
no spíš bych to viděla že moje traverzování zapůsobilo
traverzování je samozřejmě další a velmi zásadní důvod
taky sem včera vyčesávala voba..oba pořád pouštěj, a dneska mamina chválila jaký jsou voba dvá fešáci
jsem totiž říkala, že letos je opravdu divný rok, protože plesnifcííí línají divně a Brut na etapy, což nebývá Ale snad je konečně trochu odchlupený, aby si oddychnul...
Hyena
Neblbni, Brutice potřebuje naopka sádru veeelmi bytelnou..je schopna se zrakvit i pod ppřímám doborným dohledem...
no, alespoň můžeš popsat, jak se mi lámou kosti bez nějakých větších ran nebo úrazů
nebo se jí t ady můžeme složit naklecové lůžko, tam by se asi taky snížila prpavděpodobnost zranění.
další!!! Včera NeserFifi s koulí, aby jste si mně mohly posílat, teď ty s klecovým lůžkem, abych nikam nemohla..... se dámy teda domluvte, ale uvědomte si, že klecák nechcííííííí
Fajka
nebyl by lepčí ten kotec co na bazaru inzerovala fifijová?
má pevnější a bytelnější stěny a mříže..z toho se nám neprokouše ven
tééééééééééééééda, to je zásah z vlastních řad a nefééééééééééééér.... počkej, to si vypiješ, Jezinko!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:02
- Nahlásit
PetraK
cestovní prázdninová taška obsahující
kolega tam hodlal vhodit i ochranu
tééééda super dáreček, ale ta ochrana tam patří taky.... minimálně jí může použít jako rezervoár na vodu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:09
- Nahlásit
PetraK
kolem a nápis u toho : Ich várte an der Ampel gůt to bude
si pako !!! myslím že bé rád že je to poslední letošní hodina
brut
tééééééééééééééda, to je zásah z vlastních řad a nefééééééééééééér.... počkej, to si vypiješ, Jezinko
jooo máš něco dobrého k pitivůůů??? jooo tak já si dááám
Včera NeserFifi s koulí, aby jste si mně mohly posílat, teď ty s klecovým lůžkem, abych nikam nemohla..... se dámy teda domluvte
jé vo tom sem něka přišla..asik budu mušet dočíst
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:13
- Nahlásit
Fajka
jooo máš něco dobrého k pitivůůů??? jooo tak já si dááám
máááááám, upířííííííí kref a budeš jí poctivě popíjet, jen co přijedu na sever
jé vo tom sem něka přišla..asik budu mušet dočíst
tssss, to se vám to směje Asi vás do tý koule nacpu taky, aby ste věděly, jak moc se z toho čéku motá šiška a jak pak vylejzá ven ( pokud to vůbec zvládne) s bolehlavem .... seš Jezinka Bezinka!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:41
- Nahlásit
Hyena
vláště,když jsou teploučké , jako bys je vytáhla z trouby.
děsí mě představa, co koní lidé říkají o koblihách vytažených z trouby
brut
PetraK
pipííí roztomilé
děkujeme
brut
A je hodně podobná Lucince
doktorka to taky říkala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:45
- Nahlásit
kachna_
doktorka to taky říkala
jsem zvědavá, jestli ta podoba bude časem výraznější nebo ne.... kámoška má dvě sestřenky a ač jsou od sebe skoro tři roky, tak jsou si tak podobný, že do dneška si lidi myslí, že jsou dvojčata
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 14:54
- Nahlásit
brut
stejně stará Lucka
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 15:18
- Nahlásit
brut
ale uvědomte si, že klecák nechcííííííí
Ale jak si račte přát.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 15:58
- Nahlásit
brut
ale uvědomte si, že klecák nechcííííííí
a co klecák f tý kouli?
ale ta ochrana tam patří taky..
hale to jsem mu nemohla udělat, to ne, nene, dyk by mi ho bylo líto, kdyby to tam vybaloval . Stačily ty vostatní krávoviny
Fajka
si pako !!! myslím že bé rád že je to poslední letošní hodina
náhodou měl slzu f oku, víš? a byli jsme pochválený, jak jsme pilně pracovali, docházeli, dělali domácí úkoly, že se to vůbec nevidí, takovýdle študentí .
kachna_
stejně stará Lucka
jéééditi, ty máš prostě roztomilé děti
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 19:15
- Nahlásit
Servus lide natekly, polamany, vyfouknuty, kutalejici se, utapany a upracovany.
Pukne mi lebza asi, vichr, ochlazeni, dest, otok klesl, ale furt nejak blbe tlaci, kam nema.
kachna_
Hezky deti umite, rodicove, jak pres kopirak.
A vic nevim, co bych vam napsala, teda vim, ze dekuju za Skrivanky moc a moc Renate. Ale ta sem nechodi, tak si to neprecte a nebude dotcena, ze ji dekuju verejne, takze vlastne to je jako kdyz bych nic nenapsala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Právě jsme se vrátili z prochajdy. vyrazili jsme si v pět na Filajku. POhopikali si o trampolíně, lezli po kladinovým žebriku, měli diváky, co volali bravo a tleskali , běhali jsme slalom, kladinu a hopikali přes překážky z laviček. Pak jsme potkali Argusáka vižláka, kterej je s tím naším jelimanem jak přes kopírák. POvahou, chování- na chlup stejný. Vzhledem ne, páč Argus kapek zblahobytněl už. Tak jsme chvíli cárali společně a my pak šli cvičit. Ledva jsem zavelela ke mně! odkudsi se nařítila nudle. Taktak zabrzdila o můj nárt a předvedla předpisový předsednutí a obratem se dožadovala taky odměny . Netůchala jsem, že budeme cvičit ve třech. Nudle se odmítala vrátit ke svému velení - asi ještě neslyšela o tom, že cvičení jest týráním . Místo toho ten cizí pejsek při chůzi u nohy hopikal jak pinpongáč k mojí ruce. Musela jsem se děsně smát, byl srandovní. Ešus už je naštěstí zvyklej cvičit ve povícero (polovina psůch tady za barákem s náma hraje hru Kdosedítenžere , tak se už ani nedivil. Další nudli jsme potkali na zpáteční cestě, ta mi zase vnucovala balonek .
Tetkon tu sedím, před sebou VY-NI-KA-JÍ-CÍ zeleninovou pánef (a výhoda zeleniny je??? No že se jí může sežrat mooooooc a když se povede, tak mňáám. A že tadle se teda povidla). K tomu skvěle vychlazený Barel. Brtnik v kině (jsem uprosila kámoše, aby to vzal za mě, páč na Promethea nemám nerf, nechci zase v sále vyvolávat mexickou vlnu, jako vždycky, já na tyhle filmy do kina nemůžu, děsím ostatní ), utavenej čoklid zalehnul /pravda, musela jsem ho odvelet / a spí. No chybí mi něco?
Fifi
vichr, ochlazeni, dest,
ano to vše jsem zažila na vlastní kůži při návratu dom, během tří minut jsem byla durch. Jako že durch, tílko, šrotky, bombarďáky, fšecko. A díky vichru a ochlazení jsem zmrzla jak Amundzén na póli - teda na pólu.
, ale furt nejak blbe tlaci, kam nema.
ledovat to nende?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:29 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
můžu se přidat do otejkajícího kroužku??
včera večer mi zničehonic zase natekla polovina spodního rtu, tak jsem sezobla zyrtec a šla chrnět, do rána byl nateklej celej celá natěšená, že do čech na poradu přijede místo mě havanskej domovník jsem vypila rozpustný calcium a super zabralo
edit: tak byste to pani fifijová mohla taky zkusit, na alergický otoky to přece musí zabrat (když se dávaj v nemocnici kalciový injekce ...)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:37
- Nahlásit
Fifi
vim, ze dekuju za Skrivanky moc a moc Renate.
áááá tak ono to klaplo a ještě takhle rychle? Vona to halt ta mamka umí, jak de vo psy, je to hnedle ))) A to jí zas pěkně vyřídim, nebo vám jí sem pošlu, aby se taky dovědíla, jak to teď má karmicky, jestli už může bejt aspoň cibetka. Doufáme, že náklad parforsních pomůcek bude Skřivánčatům dobře sloužit.
Jste tu děsně oteklý všichni, doufám, že to neni nakažlivý )))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:42
- Nahlásit
Janiii
sedím na těch fotkách. Pecku jedna už mám hotovou. a hele Myslíš, že bych si mohla nějaou fotku půjčit ku článku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 20:46
- Nahlásit
PetraK
ledovat to nende?
Chladim, primerene...
před sebou VY-NI-KA-JÍ-CÍ zeleninovou pánef
Co sis na sebe nandala?
Janiii
včera večer mi zničehonic zase natekla polovina spodního rtu
Ses jak ta pradlena z pohadky? Ja si zobla zyrteka zase, to proste musi splasknout.
Gerda
Jste tu děsně oteklý všichni, doufám, že to neni nakažlivý
Doufat muzes, taky se ti muze neco zlamat. Sme tu nebezpecny, nejen plamenometama.
áááá tak ono to klaplo a ještě takhle rychle?
Vona je hrozna, jak ji jde o vlastni ego, aby se mohla poplacat sama po rameni, jde to fakt rychle a hrozne buzeruje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:01
- Nahlásit
Fifi
Gerda
brý den..ste obě blbé sem vám chtěla říct ..takže ted to víte a zas můžu táhnout páchat zlo
Otokům zdar!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Co sis na sebe nandala?
oliváč
cibulka - chvíli pohonit po Wokoj
česnek - chvíli pohonit po Wokoj
nasypat na drobno nakrájenou kedlubnů, řékvičku, mrkvu, brambor, syrový zéli a brambor, osolit, opepřit, ochutit bylinkami - já dala třebas Yzop (lze dát třebas majoránku ale) - pohonit po Wokoj - možno trochu podlíti - až je to měkký. A pak přidat nakrájený rajče. Poté dvě možnosti- buď nandáš tak jak je a neboooo, já jsem to zaprášila trochou pohankový mouky, zase chvíli pohonila a přidala trošánek vody, nakrájenou mladou cibulku a nNandala na talíř a strašlivě se přežrala. V podstatě do tý pánve můžeš naházet tak nějak co tě napadne. Byl to jen rychlej nápad. A moc dobrej, A hlavně - opět rychlej a bez nádobí, neb ty brambory, coby přílohu už máš v tom. Juché.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:05 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
davidkova renata
ste obě blbé sem vám chtěla říct
To se u nás neříká, bo je to neslušné- u nás se posílá k Fifině na poličku, pohladit si stračenu !!!!
PetraK
Hmmm, to je složité- jsem si udělala lečo a mám "pánev zeleniny" daleko rychleji a jednodušeji..fakt, je že tam mám nezdravý davelský špekáček
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:07
- Nahlásit
Hipík&spol.
děkuji moc za zaslání fetíku...bohužel Hyena začala navoněný pelíšek ignorovat za to já se rozplývám, jak mi hezky voní celý byt.....tak že nazmar bazalka určitě nepřijde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
PetraK
Ale to zni moc dobre!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:09
- Nahlásit
PetraK
chvíli pohonit po Wokoj ...
osolit, opepřit,
až v tuto chvíli mi plně došlo, že to není obklad oční. Příště fakt budu číst důkladněji.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:13
- Nahlásit
Hyena
za to já se rozplývám, jak mi hezky voní celý byt...
Tys v rausi a prouhata bez pelisku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:28
- Nahlásit
Hyena
Fifině na poličku, pohladit si stračenu !!!!
bože Hyeno - uvědom si jak strašně to zní
Hmmm, to je složité- jsem
neníí. fakt ne, nakrájíš cibuli, než se ti opeče, máš nakrájenou ostatní zeleninu - je to vpodstatě stejnej postup jako s lečem přece.
Fifi
Ale to zni moc dobre!
a jak to kuwa chutná!! fakt je to rychlýá.
kachna_
že to není obklad oční
říkala sem si, že se někdo na ty vočí třá chytne . I když u tebe bych čekala, že se chytneš na to pohonění
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:28
- Nahlásit
Myslíš, že bych si mohla nějaou fotku půjčit ku článku?
jak je libo, paninko, jak je libo
Fifi
Ses jak ta pradlena z pohadky?
víš ty co??? mazej pro polici!!! čék se chce zavděčit dobrou radou a voni si ze mě udělaj tydlencty, šprťouchlata!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 21:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
jak je libo, paninko, jak je libo
díkuju
no a jak jsem to procházela - zas mám kurva mokrý voko
tolik let už to je a stejně to furt bolí. Ona je prostě celej von. I ten gezicht stejně vokudlanej, stejně kouká.chjo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:52
- Nahlásit
PetraK
bože Hyeno - uvědom si jak strašně to zní
Jak? Přeci normálně ouhylně, ne?
Fifi
Tys v rausi a prouhata bez pelisku?
JJ, je to tak vidět?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:55
- Nahlásit
PetraK
jak jsem to procházela - zas mám kurva mokrý voko ¨
tys byla u nás o víkendu? To je učesaný Králíček ...... prdelinka moje zlobivá....
|