| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:58
- Nahlásit
Hyena
Přeci normálně ouhylně, ne?
njo, to máš pravdu, normálně ouhylně
brut
To je učesaný Králíček ......
jo? todle je vokudlanej Márfík. Teda on to není on, není, ale jako kdyby byl. Ta fenka vypadá naprosto stejně. A stejně jako loni mě to sejmulo, když jsem jí viděla. Nejradši bych si jí ukradla. Dej sem Králičkovo foto.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:59
- Nahlásit
brut
To je učesaný Králíček
jj, učesanej,když nevrká po chudákovi pruhatý maldý z klína
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 22:59
- Nahlásit
Hyena
že ta fotka vypadá, jak kdyby tam seděla a koukala Králíček?
Gerda
zdravím ... opuchliny, zlomeniny a další -iny, to tu je běžná věc.... nechytaj jen hodný, ostatní mají smolíčka pacholíčka
davidkova renata
koukám paninko, že jste se tu nenaučila zdraviti ...tak honem zpět a správně pozdravit. Nejlépe po Ešusovsku, ale i po NeserFifi fungá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 23:01
- Nahlásit
Hyena
učesanej,když nevrká po chudákovi pruhatý maldý z klína
přesně tak
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 23:09
- Nahlásit
brut
opuchliny, zlomeniny a další -iny, to tu je běžná věc.... nechytaj jen hodný
Takze jediny hodny tu ted jsou, nejhodnejsi Esuska a Hyjena?
Janiiiiii, jupii, uz nejsi nejhodnejsi, ses opuchla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 23:15
- Nahlásit
Fifi
nejhodnejsi Esuska a Hyjena?
já sem........ nejpřežranější
a s dírou v hlavě
Brtnik dorazil z kina a chrlí kuldůrní zážitky. Vůbec nechápu. skáče zleva do prava nevim esli loď dopadla na zem jako na zem nebo na Zem. Kde sou vetřelci, kde sou mimozemšťani, co robot a co se stalo s lidijema. Asi pudu spát. Možná rači ale ne, páč ty sny by mohly bejt dost divoký
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 23:17
- Nahlásit
Fifi
Takze jediny hodny tu ted jsou, nejhodnejsi Esuska a Hyjena
A vy ste pani vo tom někdy pochybovala....?????
Nic, jdu zdechnout do houští- brou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2012 23:18
- Nahlásit
Hyena
Nic, jdu zdechnout do houští- brou
seš na vandru uprostřed tejdne, nebo ses vožrala v parku na lužinách?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 08:35
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tak zase f arbajtu
sem dneska nějak nemohla spát = tudíž sem mrtvola. Lehce mě probudilo cvičeníčko a studená sprška, ale opravdu jen decentně, jedu na půl plynu.
Jo a to sem se vám nezdůvěřila fčera - zase prudící zážitek.Když jsme přicházeli na Filajku, vidím kluka s dvěma psama na vodítku a jedním na volno. Ešátora, co byl vpředu, jsem zastavila, ať čeká, kluk si odtahal povyjíždifší dva psy a odcházel. Třetího tam nechal, nic moc velikost tak střeďák pes, voříšek, chodil jak na špagátech kolem nás a vyhrožoval. Jakmile se dostal jakoby za Ešátora, tak že by povystartil. Srab. Měl smůlu, byla jsem tam já. Kluk je debil, uvědomila jsem si, že už loni byl s jeho psy problém.
Dneska budu doma za Dožníka Deppů, neb mi možná přivezou pajšl a já budu porcovat. naštestí toho nebude mnógo.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:10
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek.....
Jak se dneska daříte a jak vám dupou čuklíci ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:14
- Nahlásit
vlk
daříme se dobře, veelmi dobře. A čuklíci dupou taky dobře, páč dneska ráno nám hezky šlo rozlišování hraček a hezky Hošikus zdvihal nožičky alá konik, pěkně vysoko a pěkně to střídal. Je úterý, to už je do víkendu coby kamenem dohodil, v pindělí jedu do Budějic - ááá sakra musim napsat VerčeZ!! - takže prostě dobře se daříme. A u vás? Co dělají šibadla a Ačokčopéf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:17
- Nahlásit
a jedno čtení pro kachnu_ a možná nejen pro ní, páč já se u toho dost jako bavila
http://naszviretnik.net/2012/06/26/ptaci-kohout-be drich/?#comment-193731
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:24
- Nahlásit
PetraK
U nás pohoda... máme neděli. Šibadla se vyhřívají na slunci a Ašopéf naopak zalezl do stínu a všici relaxují... já využívám krásného dne tím, že jsem stáhla povlečení a deky a peru a snažím se odchluponit chalupu a uvést ji do stavu, aby v ní moh přebejvat slušnej čék...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:26
- Nahlásit
vlk
máme neděli. Šibadla se vyhřívají na slunci a Ašopéf naopak zalezl do stínu
já využívám krásného dne
joj pohodička, pohodička
odchluponit chalupu
ešivá von to nejni tak trochu marnej boj
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:29
- Nahlásit
rumštájn
tak opjet v pracovním procesu.....porád nemám toho postaršího milijonáře, co by mě živil a nic by za to nechtěl
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:34
- Nahlásit
PetraK
ešivá von to nejni tak trochu marnej boj
no tak v momentě kdy se všechny psiska rozhodly pelichat asi jo.... ale spíme v chlupech, jíme chlupy, pijem chlupy, dýcháme chlupy.... je třeba je zredukovat na společensky únosnou mez....takže jsem vyfurmíkovala psistvo, trochu poklidím a snad kafe co si pak dám za odměnu bude bez chlupa.... přeju si být o měsíc starší....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:35
- Nahlásit
Hyena
porád nemám toho postaršího milijonáře,
tak to jsi na tom podobně jako já, pořád řikám, že kdyby mě Brtnik pořádně a dovopravdy milůval, tak se tim milijounářem pro mě z lásky stane. A prt. asi mě dostatečně nemiluje
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:35
- Nahlásit
Hyena
.porád nemám toho postaršího milijonáře, co by mě živil a nic by za to nechtě
ešivá nějakýho splašíš a bude mít náhodou bráchu, tak ho pošli za mnou...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:36
- Nahlásit
vlk
ale spíme v chlupech, jíme chlupy, pijem chlupy, dýcháme chlupy...
Koukám standardní životní styl majitele psa....tedy pokud to není mexický naháč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:38
- Nahlásit
vlk
no tak v momentě kdy se všechny psiska rozhodly pelichat asi jo.
no při tom počtu psů to musí být nářez, to jako bez debaty (hm a to tvrdím Brtnikoj, že rozdíl v uklízení po jednom, nebo dvou psech ROZHODNĚ teda není ). U nás tetkon proběhlo nezvykle mohutný pelichání, až jsem se fakt kapek lekla. Teď už je to o mydlifousek lepší.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:39
- Nahlásit
Hyena
styl majitele psa....tedy pokud to není mexický naháč
ten majitel?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:41
- Nahlásit
Hyena
Koukám standardní životní styl majitele psa..
jo, většinou si s chlupama tykáme a žijem v přátelské symbióze.... ale teď co se k šibstvu rozlínal i buldoček a ašopes tak votevřu jogurt, tam chlupy, votevřu paštiku, tam chlupy, rozbalím chleba a zase chlupy zaliju kafe tam taky chlupy...se bojím otevřít poštu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:42
- Nahlásit
vlk
..se bojím otevřít poštu.
no zas ale... představi si, bojíš se votevřít poštu, že tam budou čekat složenky a......... místo nich jen chlupy! jak příjemná to změna
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:45
- Nahlásit
PetraK
U nás tetkon proběhlo nezvykle mohutný pelichání, až jsem se fakt kapek lekla
u nás se právě taky pelichá nějak víc tak nevím esli to značí že bude celý léto hyc když dou psi do plavek....prostě to musím tento měsíc nějak přežít...pak zas bude půl roku klid...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 09:47
- Nahlásit
PetraK
představi si, bojíš se votevřít poštu, že tam budou čekat složenky a......... místo nich jen chlupy! jak příjemná to změn
nevim, esli v týhle záplavě chlupů příjemná....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:00
- Nahlásit
vlk
u nás se právě taky pelichá nějak víc
že jo? ale to je všude, tak mě to uklidnilo. Ono u nás v době koupání se každý den /nebo skoro každý den/ je vždycky zpočátku zachlupíno víc, leč tentokrát to byly dost závěje teda.
esli v týhle záplavě chlupů příjemná
ale di, neřikej, že v momentě, kdy už chystáš vytáhnout šrajtofli a jít pomalu cálnzíbitte a místo toho v poště budou jen chlupy, že to nebude příjemný, ať máš chlupů plnej barák nebo ne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:21
- Nahlásit
Rumštaaaajn
PetraK
a jedno čtení pro kachnu_ a možná nejen pro ní, páč já se u toho dost jako bavila
to asi jenom my jsme měli wyandoťáka zdrobnělýho takovýho tupana, že se ze strachu před kánětem udusil pod králíkárnou, páč vlez do tak malýho prostoru, že nemohl dejchat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:23
- Nahlásit
kachna_
no jo , tak káně nejni zasejc hnědá dominantní slepička na kterou to může vzít přes seks a společný zobání . No ale taky chudák koupil svoje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:31
- Nahlásit
PetraK
to může vzít přes seks
co ty víš,co tam hledala
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2012 10:31
- Nahlásit
kachna_
sem si na tebe vzpomněla- Králíková měla dneska zasej majetnickej záchvat a hupla mi v kleci po ruce....nutně si na ní budu muset pořídit kapesní plamenomet......Já nechápu,kde se v tak prnďatým zvířátku bere takový srdíčko
vlk
PetraK
hele já si už nedovedu představit místo nebo situaci,kde by nebyly přítomné psí nebo králičí chlupy... a dvakrát do roka ještě koňské, páč ty sis polehlivě domů natahám na oblečení a dečkách....
Si tak představuju, co by se dělo,kdyby mi nedejbože operovali......to ti tak rozříznou na sále břicho a tam.....
|