Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:49
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

tak dneska hásky na pláž:

Ten pes vůbec nedbá zdravotních pokynů, ale vůbec. Po jídle se má bejt aspoň půlden f klidu a von místo toho voblbuje inglišský buldočky, jemen jeden. Ve vedlejším baráku mají dvě, mámu s cérou a když se potkají mají fšicí nelíčenou radost. Ešus páč má malej harém a v něm hlavně dvě nerozbitný parťačky do kterejch může v plným trysku bourat, narážet a ve stoje na zadních do nich předníma fackovat (pravděpodobně si myslí, že je kotě samuraj, páč dělá přesně todle :
) a voni u toho chroptěj blahem a ty dvě naopak zase jsou nadšený , že si s nima někdo hraje po jejich a nebojí se jich.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 08:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

to je neskutečná mrcha všivá. já se nasrala už včera a pořád o tom melduju, co tu vyšinutinu k tomu vedlo, když pes měl už nový domov. To je tak nebetyčná hnusárna .

m jak ta hmota

vydrž Prde, vydrž, už jen pár hodin, jen pár a je tu VÍÍÍKEND, víkend, VÍÍÍKEND.

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštááájn
Blbeček vlkošedej mi ráno nejdřív vyletěl do patra (rozrazil zarážku na dvířkách na schodech) a štěkajíc na venčící se černou ovčandu roztrhnul síť proti hmyzu, co je na okně a pak ještě asi sletěl dolů ze schodů.
Tak já nevim, má to cenu, nějakej klidovej režim?

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 12:29
- Nahlásit

kachna_
Tak já nevim, má to cenu, nějakej klidovej režim?
Co děláš, tohle je přeci jasná představa klidové režimu dle blbečka vlkošedýho

brut
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 13:27
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Srůstám a spím... může si přát někdo něco jinýho? Navíc se handrkuju s nepřizpůsobivou menšinou a jejich robátkama ohledně kopání do mičudy a klidu Smůla smůlovitá, mám výdrž a hlídám je, což nesou velmi nelibě , zmetečci. Navíc Al si jich nevšímá, ale chodí na volno, Brut je na vodítku a mooooc si jich všímá. Ovšem mají smůlu, dokud se nezačnou chovat normálně, tak budou mít v patách plesnifce....

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 13:45
- Nahlásit

kachna_

já nevim, má to cenu, nějakej klidovej

opakuj si mantru - je to vůl, je to vůl, je to šedovůl

brut

Srůstám a spím.

a to si velmi šikovná brůtikofka. šikovná

budou mít v patách plesnifce....

tak sou to honáci, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 14:30
- Nahlásit

Auf výdrzéhen majne líbe .

Ich kom vídr,ich kom vídr in cvaj tágen.

Püp

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 14:50
- Nahlásit

PetraK
Ich kom vídr,ich kom vídr in cvaj tágen.
ich blajbe hýr
Ente_
Ende

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2012 14:53
- Nahlásit

gluckliche urlaub

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 12:57
- Nahlásit

Rumštááájn
Lucka dostala k narozeninám od mý mamči tričko s Fifinkou.

Buďme upřímní. Věta: Necháš si to tričko na sobě, aby všichni viděli, jakou máš pěknou Fifinku zní strašně

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 13:52
- Nahlásit

kachna_

Hipík a Tonička a Rozinka a Žofinka
Jeste jednou, vseecko nej k vopravdickymu svatku!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 17:19
- Nahlásit

kachna_
Buďme upřímní. Věta: Necháš si to tričko na sobě, aby všichni viděli, jakou máš pěknou Fifinku zní strašně

máte samozřejmě pravdu. Dejte svý mamči tričko s naší Fifinkou, přihoďte tu stejnou větu, uvidíte, co se pak stane ))))

Fifi
víte, že budete na tričku?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 21:49
- Nahlásit

Fifi
díky Fifinko

kachna_

ano

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2012 22:57
- Nahlásit

Ramštáááájn,
ty malíčky jsou nějaký prokletý Hlásím se do klubu chromáků vlastní vinou .....při lezení po žebříku sem nějak zapoměla (nevim jak) malíček mezi šprušlema a seskočila sem ze třetí šprušle, a malíček na levý ruce zvostal tam někde nahoře tudíš sem si ho asik vykloubyla, kloub je nateklej hejbu s tím je ztuha a bolí to jak čert...
naštěstí ale zlomenej nejni...bo se nechcu vopičit po Bruuut

kachna_

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:39
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Abych měla nějaké "zpestření" a nenudila se, tak jsem se včera dozvěděla, že mi umřela teta na Moravě. Vzhledem k tomu, že jsem se to dozvěděla v podstatě náhodou a dost složitě, tak jsem nejen nešťastná, ale i naštvaná. Asi si dovedete představit, jak mi je a co mně čeká... odjezd tam a pohřeb. Vzhledem k tomu, že jsem dost rozhozená, tak se tu objevím, až se dám trochu do pořádku, ať vás nenakazím svou depkou

Jinak musím poděkovat "strýci Pepinovi" , který mi včera dělal záchranu, abych zprávu vůbec chroupla a byla schopná něčeho běžného... Hyeno, díky moc

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:42
- Nahlásit

brut
teta na Moravě
Ta hodná, cos za ní jezdila? To mi je moc líto

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:45
- Nahlásit

kachna_
Necháš si to tričko na sobě, aby všichni viděli, jakou máš pěknou Fifinku zní strašně
dííííky, tohle mě opravdu rozesmálo... děsná věta

Fajka
ty malíčky jsou nějaký prokletý Hlásím se do klubu chromáků vlastní vinou
a jééééje... koukej naklusat na rtg a nech si dát alespoň ortézku, ať ti nezatuhne a nezůstane chromý

naštěstí ale zlomenej nejni...bo se nechcu vopičit po Bruuut
tssss, si se rozhodla, že budeš mít bebíčko na ruce, aby to bylo víc vidět

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 10:45
- Nahlásit

kachna_
Ta hodná, cos za ní jezdila? To mi je moc líto
jj, přesně ta.... , díky

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 17:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Jani, je mi to moc lito. Drz se.

Fajka
tudíš sem si ho asik vykloubyla,
Naka epidemie? Nestaci, ze tu radi fajfkytyda? A jak pravila Brutice, naklusej k dochtourovi!

Lidi, tam je nechutne, mohlo by zaprset, primerene.

kachno
Koukej, ev. c. 1303 a 1297 http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 19:20
- Nahlásit

Rumštájjjnnnn
Brutice děkuji za ocenění před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou vážím si toho.
Jinak musím dnes opět ocenit pruhatou- v tom vedru zvládla dopoledně velkou vyjížďku s koníky a odpoledne kousání....pravda, že ledva jsme vypadly ze cvičáku, zalehla do louže a tam se chadila skorem 5 min....odjíždějící figurant se dost bavil
Ale fakt je, že když má motivaci, tak jede ve sněhu ve vedru... a je jí to buřt.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 22:01
- Nahlásit

Fifi
díky moc

Lidi, tam je nechutne, mohlo by zaprset, primerene
včera bylo hůř, naštěstí přišla buřina a deštík, tak se ochladilo... no a teď tu leje a začalo hřmít, takže bude zase buřina jak hrom....

Naka epidemie? Nestaci, ze tu radi fajfkytyda
to víš... nakažlivost je zřejmě veliká

Hyena
Brutice děkuji za ocenění před nastoupenou jednotkou a rozvinutou zástavou
neblbni, díky tobě, jsem ustála prvotní šok... a pak i další "lahůdečky"

odjíždějící figurant se dost bavil
se mu nedivím.... Físle v louži vypadá velmi vtipně

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2012 22:17
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ

Buřinááá, tu je buřináá a déšt nikde ale

Dobrej večír ďévušky, jdu se na vás číhnout, než půjdu dělat hajajáá

Fajka
tudíš sem si ho asik vykloubyla,

esi ti to nejni trapný se takle vopičit , taková velká holka!! Nemůžeš si vymyslet něco vlastního třeba?

a sakra, BRŮŮTí, to je mi moc líto. Hodně moc. Nějak nevím, co napsat, aby to nebyla otřepaná fráze . Vím, žes tetu měla ráda a bylas pro ní a ona pro Tebe moc důležitá. Tak se drž děvče, co to jde. Ozvu se.

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:04
- Nahlásit

Ruuummmštáááájn
nutně potřebuju, abych mohla v pracovním procesu požívati rum s colou....jinak asi nerozdejchám stav, kdy jsou okolo všicí v tahu a já tu tvrdnůůůůůůůů

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:24
- Nahlásit

Hyena
stav, kdy jsou okolo všicí v tahu a já tu tvrdnůůůůůůůů
potěší tě, že Michal má teď tak nastavenou práci, že se až do středy nedostane domů a spí u mý mamči?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:36
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ

hm, tak zase v arbajtu

Víkend s Ričrdem byl gůt, slavila jsem pekařské úspěchy. Informuju širokou veřejnost, že pečení s celozrnnou moukou jest chuťově velmi vynikající, jak sladká varianta - báboftka s kokosem, mandlemi a mandarinkami, tak slaná varianta - olivový chlébik s rakouským bokem, sušenými rajčaty a česnekem, byly naprosto vynikající a má to prostě fakt jiný grády. O čemž svědčí i to, že se bábofkou ládoval i jinak sladké nepojídající Ričinky. Naložené maso bylo taky vynikající, prostě celý víkend byl vynikající. Dokonce i cvičební úspěchy byly vynikající, neb jeliman Zrzatobílý konečně začal chápat jak je to s těma zadníma nohama na tom škopku. I obrácený škopek naplněný vodou byl vhodný, neb jsme procvičovali máchání prádla /zatím tedy bez prádla, ale už tam pěkně šmrdlá noženkama/ a stoupání haxnama do lavoru s vodou. což jsou sice naprosto debilní cviky, ale čokl se u toho vochladí a my pobavíme, páč, když do toho lavóra couvá a pak tam hamtne oběma zadníma najednou a celý to převrátí a na sebe vyleje, jest to ftipná scénka, navíc u toho vydává děsivý zvuky. Nic jinýho se cvičákovat nedalo v tom vjědru děsným . Když jsme v sobotu šli obejít pole, vrátili jsme se vobá zcepenělý a šlapali si po jazycích.

Hyena
tvrdnůůůůůůůů

můžu ti teda řikat Moje Játro?

nic si z teho nedělej, sem tady taky ztvrdlá a vosamocená, jak to játro, ale to mi neva, páč.... dělám si mejdan

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detail page&v=kIBeYoP9Wi0#t=1s

JUCHÉ

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:38
- Nahlásit

kachna_

potěší tě,

tak to ho teda menuju NÁČELNÍKEM NEJZTVRDLEJŠÍM JÁTREM teda ,

vyřiď mu to, bude jistě rád.

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:48
- Nahlásit

PetraK
kachna_
do spolku trvdnoucích jater se klidně a hrdně hlásím
kachna_
potěší tě, že Michal má teď tak nastavenou práci, že se až do středy nedostane domů a spí u mý mamči
Děkuji ti náčelníku za snahu, ale něpotěší.... soucítím

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:50 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
s tou music je to dobrej nápad
http://www.youtube.com/watch?v=aUxfM2BLZmo
http://www.youtube.com/watch?v=8VleMlMb-XI&feature =related
tož jsem zalovila v archívech

Hyena
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:59
- Nahlásit

a ještě jedna...a jdu vykazovat činnost
http://www.youtube.com/watch?v=I7-HNDQ0l_w&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2012 09:59
- Nahlásit

Hyena

do spolku trvdnoucích jater se klidně a hrdně hlásím

bacha ovšem při ohýbání, abychom si játrem nepropíchli plíce :-D :-D

ha! Hůdba praha

já si dám víííc-...... MEEEHR, FÍÍÍL MÉÉÉHRhttp://www.youtube.com/watch?v=jLlr_VZleh0

Jo a máš masovýho emila.

<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání