Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:25
- Nahlásit

brut

Promoce byla moc hezká a důstojná.

to je fajn, hlavně že se to povidlo a fšichni jste si to užili.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:30
- Nahlásit

Fajka

cos jí to dala za šílenýho králika?

ty snad nevíš, jakou barvu má pořádnej králik?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:32
- Nahlásit

Janiii
došel!! .

tak gůt, já si jen chtěla ověřit, že to došlo, aby to nevypadalo, že jsem se na to vyprdla

a tu jednu požadovanou jsem fotila jen já na mobil, mrknu a kdyžtak pošlu!

ty vado tak to je děs já jsem právě měla obavy, aby to tam někde nebylo nepohoršilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:33
- Nahlásit

PetraK
ty snad nevíš, jakou barvu má pořádnej králik
to jako vim :
muší bejt modrej nebo pruhovanej

a já chtěla pro Lucijáška něco extra

Eire
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:42
- Nahlásit

kachna_

Lucince jsou tři roky

Velké gratulace a zde nabídka módního orálku

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:43
- Nahlásit

Fajka

ty vado ten modrej je - pěkně dobarveno

Už vyluštil žabí král tajemství?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:47
- Nahlásit

PetraK
ty vado ten modrej je - pěkně dobarveno
já nic..to už bylo soudružko !!

Už vyluštil žabí král tajemství
jo, hned ječel, cituji doslovně :
Co mi to ta P(p)ipina posílá ??? a tlemil se tak asi to mělo úspěch

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 11:50
- Nahlásit

Fajka

já nic..to už bylo soudružko

já vim, ale pěkně to vypadá, to zas jo.

jo, hned ječel,

Co mi to ta P(p)ipina posílá ???

no mi pak došlo, že to přijde jako avízo s odkazem na emila, takže utajenýb to teda timdle pádem nebylo

a tlemil se tak asi to mělo úspěc

sem si řikala, že mu oživim pracovní den

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 13:19
- Nahlásit

kachna
Lucince přejem také všechno nejlepší
a ostatním rumštájna ve spolek

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 13:48
- Nahlásit

Hyena
rumštájna

a ten rum je jako kde?

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 17:53
- Nahlásit

PetraK
a ten rum je jako kde?
No přece v bříšku

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:04
- Nahlásit

Hyena

seš sobí hnusec

variantu mé zeleninové pánve jsem dnes udělala kapek jinak přidala jsem kousek uzeného boku a ten na té cibulce a česneku opíkla, pak tam vrhla talíř té zeleniny a nakonec místo té pohankové mouky a vody, dala enem dvě jajca. Jest to opět vynikající

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:10
- Nahlásit

Rrrumstaajn, konci skolni rok, sem uplna souška, i bez viza dostavam kytice.
Kachnaa
Lucijasovi dodatecne vse nejlepsejsi k narozkam! A tesim se taky na foto dorta.
PetraK
variantu mé zeleninové pánve jsem dnes udělala kapek jinak
Take jsem pojala variantu tve zeleninove panve jinak, v troube bubla pekac sunkafleku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:16
- Nahlásit

Fifi
sem uplna souška, i bez viza dostavam kytice

a dárečky taky souško?

se těšíš, že huž si kapek oddáchneš od žactva ne?

Take jsem pojala variantu tve zeleninove panve jinak, v troube bubla pekac sunkafleku
a zelenina tam je?

Brtnikoj má zeleninovo bramborová pánef moc chutnala - dneska jsem nechala bramborky hásky i opíknout. Moc se to povidlo.

člověče čunkofleky jsou jedno z mála jídel, který nemusím. Jako když přindu na návštěvu a pohostí mě šunkáčema, tak jo, sním to a nepípnu, ale nikdá je doma neudělám a ani si je nedám.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 19:21
- Nahlásit

PetraK
a dárečky taky souško?
Ty jsou prubezne, svesticky z nasi zahradky.
a zelenina tam je?
No jisteee, tri ooobr cibule.
A to ja je muzu, i treba studeny, ale zalezi, jak jsou udelany. Dlouho uz nebyly, navic u reznika meli lukcusni kotletu uzenou, nepresolenou.. No nekup to a neudelej to. Jsem z poslednich dnu prezeleninovana, hrasek, cocka, lupeni, chtelo to neco poctivejsiho, nezdravyho taky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 20:10
- Nahlásit

Fifi
Ty jsou prubezne, svesticky z nasi zahradky

neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš

tri ooobr cibule

tak to je důležitej základ každýho jídla (krom bochté )

navic u reznika meli lukcusni kotletu uzenou, nepresolenou.. No nekup to a neudelej to

hmmmm maso!! No právě tady porcuju obří maxi vepř. "ocásky" nevím proč tomu tak říkaj a z který části čunika to je , ale je to libový maso na kosti - jen nahoře je kůže s tukem jako třeba u boku, nejni to drahý vůbec a maso je z toho měkkoučký a křehoučký. Tak budou plátečky na grilčo a kostky na goulage nebo tak něco. Ešče nevím, přijede Ričrd, tak něco vymyslíme.

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 20:22
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

zase se tu žere ???? mám děsnej hlad a doma ničehož nic....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:12
- Nahlásit

Lidijové dotaz - mám tady ty vepřové kůže. Chce se mi je dát Hošikusovi -zas si řikám - sou to prázdný kalóryje? Nebude von po tom klustej?

vlku

chceš vepřovou kůži?

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:16 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
chceš vepřovou kůži?
na kabelku ???? ...huš sem vobjevila zapomenutý vejce tak smažim chleba ve vajíčku...sme se zdrželi s Ašopsem na cvičáku a zavřeli mi kvelb....
psům vobčas vepřový kůže na požvejkání dám... pět ze šesti klustejch néni....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:18
- Nahlásit

PetraK
Davam, jsem stastna, kdyz ukoristim u reznika, dneska se mi jich zadarilo pres tri kila - vetsina je v mrazaku. .) Ale u reznika jsou oholeny fakt jen na kuzi, zadnej temer tuk tam neni, dodavam jim to treba ke kureti, nebo kdyz maj kosti praseci lopatovity. Tucny to jiste je i samo o sobe, zadny prazdny kaloryje. Nebo mu je muzes vyvarit na sulcika, to taky obcas cinim.
vlk
Chces sunkafleky?

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:22
- Nahlásit

Fifi
Chces sunkafleky?

ó ty huš sem dlouho neměla, bych si i dala.... leč, už jsem zhltla dva chlebíky ve vajíčku, něco rajčat, paprik a okurků..... takže su nažraté....

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:30
- Nahlásit

vlk
leč, už jsem zhltla dva chlebíky ve vajíčku, něco rajčat, paprik a okurků..... takže su nažraté....
Vlk skoro vegos, kam ten svet speje?!
Hele, dotaz pro zdatne ornitolozky, kachnooo - je mozny, ze by pica pica pica mohla vybirat vrabcakum hnizda s holatkama? Byl tu rachot nedavno, pod okapama, asi se tam snazila vlezt a nevyslo ji to, cuzy se mohly zblaznit. Brabcouni nenadelali nic, jen se ji klidili z cesty, narozdil od vlastovek, ktery se dycky udatne semknout a nalitavaji pohromade na nepritele, az ho zazenou - ale do hnizd stovkam asi vleze malo kterej ptak. Je to mozny, ze sla po holatkach? Pica jedna?

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:36
- Nahlásit

Mňm,mňam..vepřové ocásyk jsou vynikající zvláště pečené....slinty,slinty

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 21:40
- Nahlásit

vlk
Fifi
díky

jo tak nějak jsem to myslela že by to šlo k něčemu co je kostlivý
dala jsem do mrožáka, každou zvlášť, abych to mohla naporcit, jak budu potřebovat, jsou to jen tři pruhy takový
,
Hyena

vepřové ocásyk jsou vynikající

čéče a tudlety sou nějaký inčejší - jako kotleta třebas nebo tak dole je kost a na tom pod kůží masa masa pečený s kuřetem - vy-ni-ka-jí-cí. Ale tetkon jsem z teho udělala pár plátků a zbytek na goulage.

Fifi
, ze by pica pica pica mohla vybirat vrabcakum hnizda s holatkama?

tak to si piš, proto jí skorem vyhubili, páč todle dělá no

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:03
- Nahlásit

PetraK
tak to si piš, proto jí skorem vyhubili, páč todle dělá no
To tu bylo prvne, pica jedna. Jako jest to jeji prirozenost, ale at si loupi jinde.
jako kotleta třebas nebo tak dole je kost a na tom pod kůží masa masa pečený s kuřetem
A co teprva polivka z hoveziho okasku.. Je to strasne, ze obirame zviratum ocasky na peceni a do vyvaru z mrtvolek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:09
- Nahlásit

Fifi
To tu bylo prvne, pica jedna.

no jo, je to blbý. Ona se právě brala dřív jako škodná a jestli si vzpomeneš, za komanče jsi na ni skorem nenarazila.

A co teprva polivka z hoveziho okasku..

mmmňam. miluju hovězí poblifku.

venku je krásně.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:31
- Nahlásit

Fifi
To tu bylo prvne, pica jedna. Jako jest to jeji prirozenost, ale at si loupi jinde.
no ale mamča tuhle našla nějakou studii, že na početnost miniptačí populace v místě nemá vliv.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:49
- Nahlásit

kachna_
Ja tomu nerozumim, proto se ptam, bylo videt, ze se snazila loupit, ale asi vrabcouni to meli vic do podkrovi schovany a nedostala se tam. Ale pry krade i kujatka maly a tak? - jako ja je tu vidam hlavne se ryt v zemi, hupkaj a zobou broukove, zizaly a tak, proto me to prekvapilo. Ja proti nim nic nemam, skrehotaj teda ukrutne, ale tady nad vsim ptactvem vladnou asi ty postolky hnizdici nedaleko.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:54
- Nahlásit

Fifi
wikipedie:
Straky mají velmi rozmanitý jídelníček. V podstatě jsou schopny živit se čímkoliv včetně odpadků. V přírodě se živí převážně různým hmyzem, měkkýši, drobnými obratlovci nebo většími mršinami, ale i rostlinnou stravou, převážně semeny a různými plody. Při sběru potravy se často prochází po zemi, ale sbírá potravu i na stromech a podobně. Straka vybírá z hnízd vejce a mláďata, což je důvod, proč bývá označována za škodnou. Není oblíbena také pro svou pověst ptáka-zloděje (kvůli její údajné zálibě v lesklých předmětech) nebo snad i pro svůj nelibozvučný zpěv.[4] Není však jisté, do jaké míry vlastně dokáže ovlivňovat populace menších ptáků

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2012 22:57
- Nahlásit

Fifi
kachna_
Já mám straky celkem ráda..jsou to takový veselí ptáci..ale je fakt, že jich nesmí být moc...

<< 1 ... 1899 . 1900 . 1901 . 1902 . 1903 . 1904 . 1905 . 1906 . 1907 . 1908 . 1909 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání